3 Φεβ 2021

Παραίτηση Κωνσταντίνου Βαθιώτη: "Δὲν μπορῶ νὰ συνεχίσω ἐσώκλειστος, παγιδευμένος σὲ ἕνα ψηφιακὸ κελὶ ἀρνοῦμαι νὰ αὐτοεξευτελίζομαι μὲ αὐτὸν τὸν τρόπο"

Τὴν παραίτησή του on air στὸν Focus FM προανήγγειλε ὁ Ἀναπληρωτὴς Καθηγητὴς Ποινικοῦ Δικαίου στὴ Νομικὴ Σχολὴ τοῦ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντῖνος Βαθιώτης.
«Ἦρθε σήμερα ἡ ὥρα τοῦ τελευταίου μαθήματός μου, τὸ ὁποῖο δὲν θὰ διεξαχθεῖ οὔτε στὸ ἀμφιθέατρο οὔτε στὴν μπροστὰ αἰσχρὴ τηλεοθόνη… στὸ ψηφιακὸ κελὶ ποὺ ἔχτισε ἡ κ. Κεραμέως ἀκολουθώντας τὶς παγκόσμιες σατανικὲς ὁδηγίες. Τὸ μάθημα τὸ τελευταῖο θὰ διεξαχθεῖ ἐνώπιον τῶν αὐτιῶν τῶν ἀκροατῶν σας.
Τὸ μάθημα αὐτὸ εἶναι ἡ προαναγγελία τῆς... ἐντὸς ὀλίγων ὡρῶν παραιτήσεώς μου ἀπὸ τὴ θέση τοῦ ἀναπληρωτή καθηγητῆ Ποινικοῦ Δικαίου τῆς Νομικῆς Σχολῆς τοῦ ΔΠΘ», δήλωσε ὁ κ. Βαθιώτης κατὰ τὴν διάρκεια τῆς ἐκπομπῆς τῆς Δέσποινας Μποτίτση.

«Κάθε λεπτὸ ποὺ χάνεται εἶναι ὑπερπολύτιμο καὶ πρέπει ὁ ἑλληνικὸς λαὸς νὰ καταλάβει ποῦ βρισκόμαστε» τόνισε σὲ ἔντονο συγκινησιακὸ κλίμα ὁ καταξιωμένος καθηγητής.

«Τὰ πράγματα δείχνουν ὅτι ἐπίκειται νέα ἀναβαθμισμένη ἐπίθεση κατὰ τῶν Ἑλλήνων. Δὲν μπορῶ νὰ συνεχίσω ἐσώκλειστος, παγιδευμένος σὲ ἕνα ψηφιακὸ κελὶ ἀρνοῦμαι νὰ αὐτοεξευτελίζομαι μὲ αὐτὸν τὸν τρόπο» ἀνέφερε χαρακτηριστικά.

Ἀκοῦστε στὸ ἠχητικὸ ποὺ ἀκολουθεῖ τοὺς λόγους ποὺ ὁδήγησαν τὸν κ. Βαθιώτη σὲ αὐτὴ τὴν ἀπόφαση.


6 σχόλια:

  1. Ο δάσκαλος, ο οποίος διδάσκει την ανθρώπινη νομοθεσία, την δικαιοσύνη και το ανθρώπινο δίκαιο στα παιδιά μας, στους νέους μας, στο μέλλον της πατρίδας μας, διαθέτει το κριτήριο να ξεχωρίσει την αλήθεια από την πλάνη και την απάτη. Έτσι, με ξεκάθαρο και λεβέντικο τρόπο παίρνει την απόφαση, που είναι πολύ δύσκολο να την πάρει κανείς. Με τρόπο πεπαρρησιασμένο και φρόνημα ομολογιακό ανεφώνησε το:"αποτάσσομαι τω ψεύδει", για να μείνει καθαρός απέναντι στην Αλήθεια και στο διακόνημα, που τάχθηκε να υπηρετήσει. Άφησε όμως να πλανάται βαρύτερο και ασήκωτο ερώτημα προς κάποιους συναδέλφους του: Οι δάσκαλοι, οι οποίοι διδάσκουν στις θεολογικές σχολές την ασυγκρίτως υψηλότερη Αλήθεια, την Αλήθεια της Αγίας μας Εκκλησίας, την Αλήθεια του Ευαγγελίου, την ηθική του Ευαγγελίου, δεν βλέπουν καμία "απόκλιση", κανένα "ψεύδος" (βλ.λ. αψευδής) στην τρέχουσα κατάσταση, η οποία προσβάλλει μαζί με την Αλήθεια και το έλλογο πλάσμα του Θεού, που λέγεται άνθρωπος; Δεν "νύσσονται" συνειδήσεις, να εγερθούν, να συναποφασίσουν και να πράξουν κάτι ανάλογο; Εκτός εάν ο άνθρωπος αυτός είναι ... (υπάρχουν χαρακτηρισμοί που μπορεί ο καθένας να συμπληρώσει, "ελαφρά τη καρδία"). Κρίμα! Και πάλι, κρίμα!
    Σ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα την δική μου γνώμη, θα ήταν καλύτερα να καθόταν στην καθηγητική έδρα του και να έδινε από εκεί τον αγώνα του για ελευθερία και αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χούντα, και μάλιστα απρόσωπη και μαζική. Ο καθηγητής τόλμησε να αντιδράσει και τον "έφαγαν". Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί στον καθέναν από μας αν προσπαθήσει να τον μιμηθεί. Θα μας ανασκολοπίσουν. Ο άνθρωπος φωνάζει.
    Δυστυχώς δεν τον ακούμε. Το τέλος πλησιάζει.Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Η αλήθεια για τον κορωνοϊό» (Δείτε τα 4 μέρη του DVD).

    https://agiosgeorgiosavras.blogspot.com/p/4-dvd.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκουσα τη Συνέντευξη.
    Ο λόγος του κ.Καθηγητή είναι σφιχτοδεμένος, απόλυτα έγκυρος και πειστικός, οι γνώσεις του στέρεες, μας πείθει.
    Γιατί ακριβώς παραιτήθηκε;;
    - Για το γενικό της καταργήσεως των Νόμων και του Συντάγματος. Ως ταρακούμημα και ξύπνημα..
    - Για το ειδικότερο, που η Νομική Σχολή Θράκης, λαμβάνοντας μια ανώνυμη επιστολή, αντί να τη σχίσει και να την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων, αφαίρεσε τον λόγο από τον κ.Καθηγητή και τον κατάργησε από το Σεμινάριο Μεταπτυχιακών, όπου επρόκειτο χθες να διδάξει.. καταλύοντας ωμά και την προσωπικότητα του Καθηγητού (τον μεταχειρισθήκανε χειρότερα από κλητήρα) αλλά και την απρόσκοπτη επιστημονική έρευνα και την ελευθερία του λόγου (πολλώ μάλλον την ακαδημαϊκή). Κάποιος σχολιαστή πιο πάνω θεώρησε σωστότερη επιλογή, το να παρέμενε.. Πώς; ερωτώ. Υφιστάμενος τέτοιες χονδροειδείς ταπεινώσεις;;

    Από κει και πέρα, ο καθένας μας ας αναμετρήσει το δικό του χρέος έναντι της Πατρίδος και του λαού μας και κόντρα στη Νέα Τρομοκρατία που βιώνουμε, και αυτή μας δείχνει όλο και πιό απειλητικά τα αιχμηρά δόντια της.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που γιορτάζουμε (τρομάρα μας) την Ελευθερία του 1821.
    Κάποια σκοτεινά Κέντρα σίγουρα το μεθοδεύσανε σκυλιασμένα, για να μας ειρωνευθούν και να μας .. εκδικηθούν, που ελευθερωθήκαμε και που ακόμη διατηρούμε (αρκετοί απο μας) την αξιοπρεπειά μας και τη .. λογική μας!.

    Τέλος, θέλω να πληροφορήσω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι ο κ.Καθηγητής είναι Καλαβρυτινός!! Άξιος συνεχιστής των αγώνων του Γένους, στην κοιτίδα των αγώνων. Σημαδιακό και αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:02
      Αν παραιτούνται οι άνθρωποι που έχουν τις απόψεις του κ. Βαθιώτη, τότε τί θα μείνει στον δημόσιο τομέα και στις υψηλές θέσεις;
      Το σκεφθήκατε καθόλου;

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.