23 Μαρ 2014

Δημήτριος Νατσιός: "Στὴν πατρίδα αὐτὴν στὴν ὁποία χύθηκαν ποταμοὶ αἵματος Ἁγίων καὶ Ἡρώων, δὲν μπορεῖ νὰ ξαναέρθει τὸ Ἰσλὰμ μὲ ἐπίσημες ὑπογραφὲς καθηγητῶν"


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ὁ Δάσκαλος καὶ Θεολόγος κ. Δημήτριος Νατσιὸς μιλᾶ ἀποκλειστικὰ στὸ Ρωμαίικο Ὁδοιπορικὸ γιὰ τὴν ἐπερχόμενη ἵδρυση Τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολὴ Θεσσαλονίκης ἐνῶ ἐπισημαίνει τὸν γενικότερο σχεδιασμὸ ἰσλαμοποίησης τῆς Ἑλλάδος μὲ τὴν ἀνέγερση τεμένους στὴν Ἀθήνα καὶ τὴν συνεχῆ προβολὴ τουρκικῶν τηλεοπτικῶν σειρῶν. Γενικὴ ἀναφορὰ κάνει στὶς προσπάθειες ἀφελληνισμοῦ καὶ ἀποορθοδοξοποίησης τῆς παιδείας στὸ σύγχρονο ἑλληνικὸ σχολεῖο μέσω τῆς ἀλλοίωσης τοῦ περιεχομένου τῶν μαθημάτων τῶν Θρησκευτικῶν, τῆς Ἱστορίας καὶ τῆς Γλώσσας ἐνῶ προτρέπει ὅλους μας σὲ ἀγωνιστικὴ ἐγρήγορση ὥστε μὲ τὸ ρωμαίικο φρόνημα τῶν Ἡρώων τοῦ 1821 νὰ ἀποτινάξουμε τὴν νέα μορφὴ σκλαβιᾶς καὶ κατοχῆς ποὺ ἔχει ἐπιβληθεῖ στὸν τόπο μας.

28 σχόλια:

  1. Δημητρη
    μονο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορει βα αντισταθει στον αφελληνισμο της πατριδας.........
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ
    Δεν εγινα ξαφνικα στα 58 μου χρυσαυγιτης.......βαρεθηκε τον κατηφορο ......
    απο τον θανατο του Χριστδουλου υπηρξε πατριωτικο κενο...............

    ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά μιλάς φίλε μου. Έτσι είναι.

      Δεν ξυπνήσαμε ξαφνικά ένα πρωί και αποφασίσαμε να γίνουμε χρυσαυγίτες.

      Όλη η σαπίλα και η προδοσία που μας περιβάλλει πρέπει να πολεμηθεί.

      Την ΧΑ φοβούνται, την ΧΑ πολεμούν, την ΧΑ βρίζουν τα τουρκοκάναλα.

      Την ΧΑ λοιπόν θα στηρίξουμε.

      Όταν βλέπω τις Ρεπούσηδες, τους Τατσόπουλους, τους Πρετεντέρηδες και τους Βαλλιανάτους να βρίζουν νυχθημερόν την Χρυσή Αυγή - και ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή - καταλαβαίνω ότι αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.

      Όταν βλέπω τους αρχι-οικουμενιστές Ιγνάτιο Δημητριάδος, Παύλο Σιατίστης, Χρυσόστομο Μεσσηνίας κλπ να πολιτικολογούν και να επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή - οι ίδιοι αυτοί που έβγαζαν φλύκταινες όταν ομιλούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος για τα Εθνικά θέματα - καταλαβαίνω ότι αυτή η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να είναι και τόσο "κακή".

      Η αγωνιστική ρωμέικη εγρήγορση έχει νόημα εφόσον εκφράζεται οργανωμένα και συστηματικά από κάποιον πολιτικό φορέα, αφού ζούμε σε κοινοβουλευτικό πολίτευμα.

      Και μόνο η Χρυσή Αυγή - και με τις αδυναμίες της - είναι η μόνη οργανωμένη φωνή αντίστασης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

      Αν αύριο δημιουργηθεί κάτι καλύτερο και πληρέστερο από την Χρυσή Αυγή, το ξανασυζητάμε.

      Διαγραφή
    2. Χιτλερικοί και σατανιστές-παγανιστές δεν έχουν την παραμικρή σχέση ούτε με την Ελλάδα, ούτε με την Ορθοδοξία, ούτε με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριατόδουλο που είχε καταδικάσει ξεκάθαρα τον ρατσισμό, τον εθνοφυλετισμό και τον γελοίο «εθνικοσοσιαλισμό»!

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη έφερες στον πολιτικό διάλογο την οικογενειακή σου αγωγή για την οποία και δεν ευθύνεσαι.
      Δε συμφωνείς με τη Χ.Α. αλλά πες μας επιχειρήματα , πες ένα λόγο.
      Χρησιμοποιείς τις ίδιες ακριβώς ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως και η μαρξιστική αριστερά. Άρα που η διαφορά σας;Που ο πατριωτισμός σου;
      Έτσι νομίζεις ότι θα κερδίσεις ψήφους για την Κοινωνία;
      Η εθνική αφύπνιση και τα καθαρά λόγια της Χ.Α. στο μέσο Έλληνα πατριώτη, είναι ότι χρειάζεται η πατρίδα μας σήμερα για να διώξει όλους τους ανίκανους πολιτικάντιδες που επί 40 χρόνια τη ρήμαξαν.
      Εσύ σε ποιου το στρατόπεδο θα είσαι;;

      Διαγραφή
    4. Η οικογενειακή μου αγωγή, μιας και την ανέφερες ασχέτως, μου έμαθε να αγαπώ την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Όχι τον Χίτλερ και τον Σατανά.

      Ύβρεις εναντίον της Πατρίδας και της Θρησκείας μου χρησιμοοποιούν οι δήθεν υπερπατριώτες της χ.α.

      Τα επιχειρήματα εναντίον τους είναι απλούστατα: ΚΑΝΕΙΣ που αισθάνεται και είναι Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός δεν δύναται ούτε για αστείο να σκεφτεί να ψηφίσει αυτούς που υμνούν τους σφαγείς των παππούδων και γιαγιάδων του και δοξολογούν τον Σατανά και το «αστραφτερό σκοτάδι του».

      Διαφορετικά, ας ψηφίσουν και τους υμνητές του Κεμάλ (δημαρ), τους αθέους (συριζα) κλπ.

      Διαγραφή
    5. Οι ηγέτες της Χ.Α έχουν 4 πρόσωπα, του εθνικιστή, του ναζιστή, του δωδεκαθεηστή, και του σατανιστή.
      Μας δείχνουν όμως μόνο το πρώτο του εθνικιστή και κρύβουν τα άλλα 3.
      Για να ψηφήσει κάποιος Χ.Α, και να έχει ήσυχη συνείδηση, πρέπει πρώτα να απαρνηθεί την χριστιανική του ιδιότητα, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι η ψήφος στην Χ.Α είναι άρνηση του Κυρίου.

      Διαγραφή
  2. Αν υπήρχαν στην Ελλάδα 100 δάσκαλοι σαν τον Νατσιό με τόσο μεγάλη και έντονη δράση, θα μπορούσε το υπουργείο παιδείας να αλώσει το ελληνικό σχολείο ξαχαρβαλώνοντας ό,τι ποιοτικό έβρισκε σε κάθε μάθημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι υπογραφές μπορούν να ανατραπούν μόνο με Αγώνα.

    Οι ίδιοι οι φοιτητές να αντιδράσουν δυναμικά.

    Εδώ τους θέλω μάγκες, κι όχι να καίνε Ελληνικές Σημαίες και να σπάνε τα μαγαζιά του κοσμάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι

    «βλέπετε μη πλανηθήτε»,
    «βλέπετε μη τις υμάς πλανήση».

    Μήν πέφτουμε στην παγίδα του «κακού» και «καλού» μπάτσου.
    Το παιχνίδι είναι στημένο εκατέρωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά Χρυσὴ Αὐγὴ νὰ ποῦμε; Ποὺ οἱ μισοὶ ἐκεῖ μέσα εἶναι παγανιστὲς κι ὑπόλοιποι σατανιστὲς κι ἀντίχριστοι; Ὁ ἕνας γράφει σατανιστικὰ τραγούδια καὶ ὑβρίζει τὸν Χριστό (Γερμενής), ὁ ἄλλος εἶναι τόσο γνώστης τῆς ἱστορίας καὶ πατριώτης ποὺ εἶπε τὸν Κολοκοτρώνη «Κωνσταντῖνο» (Παναγιώταρος). Ἄλλοι εἶναι μπλεγμένοι μὲ κυκλώματα τῆς νύχτας, ἄλλοι κατηγοροῦνται γιὰ ξυλοδαρμούς, ἄλλοι γιὰ δολοφονίες, οἱ μισοὶ κατέχουν παράνομα ὅπλα... Ποιά Χρυσὴ Αὐγὴ ρέ; Αὐτοὶ θὰ μᾶς σώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασες τον Οδυσσεα Πατερακη, τον υμνητη του Σατανα και του Χιτλερ που κατεβαζει μετα βαΐων και κλαδων το «ελληνοχριστιανικο» αυτο κομμα ως υποψηφιο αντιπεριφερειαρχη στην Κρητη...

      Διαγραφή
    2. βρε Δημήτρη, πριν ένα χρόνο, κατηγορούσες την ΚΟΙΝΩΝΙΑ για την θέση της για τις εκτρώσεις. Τότε έγραφες:

      Τα "ακατανόητα" και "αδικαιολόγητα" σχόλια, σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, είναι η αγωνία των απλών Ελλήνων Ορθοδόξων πολιτών για το φλέγον θέμα των εκτρώσεων. Αφήνουμε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του για την απάντηση της "Κοινωνία", επισημαίνοντας μόνο πως η εποχή μας απαιτεί ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και όχι "δημοψηφίσματα" και άλλες καθυστερήσεις σε θέματα, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ζωής και θανάτου!
      http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1927.html

      και 2ο δικό σου κείμενο με τίτλο
      ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ (!!!) ΘΕΛΕΙ Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!
      http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9.html

      Πως λοιπόν τώρα γράφεις:
      "Αυτή είναι εξ αρχής η θέση της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται λόγος για δημοψήφισμα. Δεν είναι θέμα να αποφασίσει ο λαός, είναι έγκλημα κατά ανυπεράσπιστων ψυχών!"

      Πόσο κολοτούμπας είσαι τελικά;;;

      Διαγραφή
    3. (Το δημοσίευμα όπου προσποιείσαι ότι "ξέχασες" την θέση της ΚΟΙΝΩΝΙΑ για το δημοψήφισμα για τις εκτρώσεις, και εκπλήσσεσαι, είναι εδώ: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2014/03/blog-post_4420.html :
      "Αυτή είναι εξ αρχής η θέση της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται λόγος για δημοψήφισμα.")

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε που υβρίζεις και παραπληροφορείς στο θέμα των εκτρώσεων, μην έχοντας τίποτα άλλο να πεις, μάθε ότι κωλοτούμπες κάνουν άλλοι και όχι εγώ! Η θέση μου παραμένει ακριβώς η ίδια με αυτά που έγραφα στο άρθρο! Όσο για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ο Εκπρόσωπός της Μανώλης Βολουδάκης διευκρίνησε τη θέση της σε σχετικό του σχόλιο που «ξέχασες» να αναφέρεις:

      Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" έχει σαφή θέση επί των εκτρώσεων. Δεν μπορεί η γειτονική μας χώρα, η Ισπανία, που είναι στην πλειοψηφία τους καθολικοί να έχουν δια νόμου απαγορεύσει τις εκτρώσεις κι εμείς ακόμα να το συζητάμε. Θα πρέπει να απαγορευτούν κι από εκεί και μετά αν υπάρχει σοβαρός ιατρικός λόγος, με αποκλειστική ευθύνη γιατρού και ασθενούς να επιτρέπεται μόνο σε νοσοκομείο και με τις προαπαιτούμενες ιατρικές συνθήκες. Αυτή είναι εξ αρχής η θέση της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται λόγος για δημοψήφισμα. Δεν είναι θέμα να αποφασίσει ο λαός, είναι έγκλημα κατά ανυπεράσπιστων ψυχών!

      http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2014/02/blog-post_28.html

      Διαγραφή
    5. Δημήτρη, απάντα ξεκάθαρα: ήταν αυτή "εξ αρχής" η θέση της ΚΟΙΝΩΝΙΑ; Ναι ή Όχι;

      Άρα είτε η ΚΟΙΝΩΝΙΑ λέει ψέματα (και μιλούσε για δημοψήφισμα μέχρι και πριν 1 μήνα οπότε σου έδωσε την συνέντευξη και κρυφά έκανε την κολοτούμπα της) και ο ισχυρισμός Βολουδάκη ότι "Αυτή είναι εξ αρχής η θέση της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"", είναι ψέμα,
      είτε εσύ πριν 1 χρόνο έλεγες ψέματα σε τουλάχιστον 2 αναρτήσεις συκοφαντώντας τους. Πάντως βλέποτναςςτ α δικά σου τεκμήρια, και την ιστοσελίδα τους δεν βλέπω να έλεγες εσύ ψέμματα.
      Και τα δύο δεν μπορεί να ισχύουν. Επαναλαμβάνω το ερώτημα: Μιλούσαν για δημοψήφισμα στο θέμα των εκτρώσεων ναι ή όχι;; Δίκαια ή άδικα τους κατηγορούσες;;

      Διαγραφή
    6. Ειμαι σαφεστατος στις απαντησεις μου, αλλα συνεχιζεις να προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι και να μου βαλεις λογια στο στομα που ουδεποτε ειπα. Δεν σε παρεξηγω, ετσι εχετε μαθει να κανετε τοσα χρονια οι κομματικα φανατισμενοι αλλα, προς εκπληξη σου, μαθε πως υπαρχουν και καποιοι που δεν «μασανε» τετοιες μεθοδους.

      Ξανα λοιπον:

      - Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν αποτελειται απο επαγγελματιες πολιτικους και πληρωμενα γραφεια τυπου, οποτε ειναι λογικο να κανει λαθη. Αλαθητο δεν εχει ουτε διεκδικει.

      - Αν υποθεσουμε λοιπον πως η αρχικη τοποθετηση Ηλιαδη ειναι λαθος, ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ το γεγονος πως αντι να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου και να κανουν το ασπρο μαυρο (οπως κανουν συνηθως τα κομματα) βγηκαν και την διορθωσαν με νεα σωστη διατυπωση.

      - Γραφω «αν υποθεσουμε», γιατι σε αλλες συνθηκες θα θεωρουσα το σκεπτικο για δημοψηφισματα ολοσωστο. Ο νεοελληνικος λαος, πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του και στο θεμα των εκτρωσεων και αλλου. Με αυτη την εννοια, περισσης δημοκρατικοτητας, το ειπε ο Ηλιαδης και οχι επειδη ειναι υπερ των εκτρωσεων! Πουθενα δεν λεει «ναι στις εκτρωσεις»! Θα ημουν κι εγω συμφωνος με την προταση του, αν η κατασταση δεν ηταν δραματικη και δεν απαιτουσε αμεσα αυστηρα μετρα με ολοκληρωτικη απαγορευση των εκτρωσεων.

      - Γι' αυτο και τα εγραψα αυτα οταν προεκυψε το ζητημα, παροτι ως γνωστον ειμαι υποστηρικτης της κοινωνιας. Αλλο αυτο ομως κι αλλο να λες πως «εχει παντα δικιο ο προεδρος» και αλλες παρομοιες γραφικοτητες, που ταιριαζουν σε κομματανθρωπους και οχι σε ελευθερους νοημονες Ελληνες Ορθοδοξους πολιτες.

      Διαγραφή
    7. άσ' το ρε Δημητράκη κωλοτούμπας είσαι ...με πολιτικάντηδες δήθεν θρησκευόμενους ...τέτοιοι είναι τα στελέχη της κοινωνίας...τα έγραψαν αυτά και σύ τους ειρωνευόσουν....σε ξεβράκωσε ομως ο μαχητής δείχνοντας μας τις αναρτήσεις από τα δικά σου κείμενα...και δεν είχες τα "καάκαλα" να παραδεχτείς ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ότι τα έγραψες και ότι αυτή είναι η θέση εντελώς ξένη από τη εκκλησία...άσε μας τώρα.... κοινωνία και πράσινα άλογα....
      φιλικά
      Χρύσανθος

      Διαγραφή
  6. http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/23133-1821-2021-binteo
    Η "κωμικοτραγική" περίπτωση του μητροπολίτη Δημητριάδος.
    Απ τη μια διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης του αθάνατου έπους του 1821 προβαίνοντας μάλιστα και σε σχετικές επαινετέες δηλώσεις κι απ την άλλη έχει ιδρύσει της διαβόητη ΜΚΟ "Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών" που στεγάζει στους κόλπους της εθνοαποδομητές και που διοργανώνει συνέδρια με τα οποία ποινικοποιεί τον υγιή πατριωτισμό "βαφτίζοντάς" τον "εθνικισμό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Νατσιέ, μιλάτε με πατριωτικό και Ορθόδοξο ήθος. Όλα καλά όσα λέτε, αλλά γιατί δεν προτείνετε ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ για την Πατρίδα μας; Ξέρετε κι εσείς πως η ΜΟΝΗ επιλογή για κάθε Ενσυνείδητο Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Και να γιατί:

    - Διότι πρεσβεύει τον αγνό, ανόθευτο ελληνικό πατριωτισμό, μακριά από κάθε είδους βλαβερό ξενόφερτο στοιχείο και μολυσματική «ιδεολογία».

    - Διότι δεν «σέβεται» απλά την Ορθοδοξία, ούτε την θεωρεί ένα «πολιτιστικό» ή «εθνικό» στοιχείο, αλλά την ζει: Οι άνθρωποι της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι πιστοί Χριστιανοί, όχι των δημοσίων σχέσεων και των πρωτοκαθεδριών σε Δοξολογίες, αλλά της καθημερινής εν Χριστώ ζωής με συμμετοχή στα Μυστήρια και την Λατρευτική Ζωή της Εκκλησίας μας.

    - Διότι δεν διχάζει τον Λαό για να ωφεληθεί εκείνη - κατά τα πρότυπα του «διαίρει και βασίλευε» - αλλά τον ενώνει μακριά από κομματικές αντιλήψεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος.

    - Διότι προβάλει ως πρότυπο Κυβερνήτη τον Ιωάννη Καποδίστρια, έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την Πατρίδα και τελικά δολοφονήθηκε, ακριβώς επειδή δεν συμβάδιζε με τα αντεθνικά και αντιχριστιανικά συμφέροντα των επικυριάρχων μας, που μας «έκατσαν στο σβέρκο» από την επομένη της δολοφονίας του μέχρι σήμερα.

    - Διότι δεν αποτελείται από στελέχη - επαγγελματίες πολιτικούς και αργόσχολους κομματανθρώπους, αλλά από καθημερινά άτομα της εργασίας και της δημιουργίας.

    - Διότι δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια, δεν λαϊκίζει, δεν υπόσχεται ρουσφέτια, δεν κάνει παροχές προς εξαγορά ψήφων, εκμεταλλευόμενη την ανέχεια του κοσμάκη.

    - Διότι δεν υποστηρίζεται ούτε προβάλεται, αλλά αντίθετα φιμώνεται από το σύνολο των ΜΜΕ, που πρόθυμα εξυψώνουν τον κάθε τυχάρπαστο απολιτικό ως...πολιτικό παράγοντα, ανάλογα με τα συμφέροντα των αφεντικών (τους).

    - Διότι δεν έχει ύποπτους χορηγούς, ούτε υπόγειες διασυνδέσεις με εγχώρια και ξένα κέντρα.

    - Διότι, τέλος, είναι η μόνη Παράταξη που ευθαρσώς αποκηρύττει ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ την ανθελληνική και αντίχριστη Μασωνία, καθώς και τις αποκρυφιστικές παραφυάδες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://antiparakmi.blogspot.com/2014/01/2_31.html

      ΓΙΑΤΙ οι Ορθόδοξοι πιστοί ΔΕΝ ψηφιζουν το κόμμα "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" (2η ανάρτηση -νέα στοιχεία)
      -Η ανωτέρω ανάρτηση απαντά σε όλα τα ευφυολογήματα της Κοινωνίας.

      Επιτέλους ας σοβαρευτούν λίγο οι κύριοι του πολιτικού μορφώματος της "Κοινωνίας" που πάει να ψαρέψει με ανακρίβειες πατριωτικές ψήφους.
      Ας αφήσουν τα μαθήματα σε άλλους και ας διορθώσουν τα δικά τους λάθη.
      Πέσανε οι μάσκες!

      Διαγραφή
    2. Επί της ουσίας των ΛΟΓΩΝ που μόνο η ΚΟΙΝΩΝΙΑ μπορεί να είναι η ψήφος κάθε Ενσυνείδητου Έλληνα Ορθόδοξου Χριστιανού και παρέθεσα παραπάνω, μπορείς να απαντήσεις; Ή απλά αναμασάς περσινά ξινά σταφύλια που βρίθουν συκοφαντιών, αοριστολογιών και αρλουμπολογίας;

      Διαγραφή
    3. Γιατί είναι αρλουμπολογίες Η-Ο; Έχει στοιχεία ο δεσμός που δίνει ο 12:20 πμ
      Ντροπή σου!

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ απολύτως μέ εσένα συνέλληνα ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΕ, ή σαπίλα καί τό προδοταριό πού φυτεύτηκε 40 χρόνια ψευτοδημοκρατίας στήν πατρίδα μας, δέν ξεριζώνεται μέ τίποτα λάιτ, μόνο μέ τήν χρυσή αυγή. Οί υπόλοιποι πού έχουν ενστάσεις καί προβληματισμούς, νά σκεφτούν μέ λογική, εάν έχει απομείνει, γιατί ένας παγκόσμιος βρωμοεβραίος έδωσε εντολή στούς εβραιοδούλους του, νά φυλακιστούν οί βουλευτές μέ ηλίθιο κατηγορητήριο, καί νά διαλύσουν τό σύνθημα πού ενώνει τήν Ελλάδα.......μόνο γιά Έλληνες. Γιά νά μήν γίνουμε ''ρατσιστές''? Καί 25 χρόνια πού ή πατρίδα μας είναι τρύπια στήν κυριολεξία καί έχουν εισβάλει εκατομμύρια ξένοι πράκτορες καί επαγγελματίες δολοφόνοι, τί κερδίσαμε κύριοι αντιρατσιστές? Εγκλήματα φρικτά, βιασμούς, ληστείες, εισβολές στά σπίτια μας καί άλλα δεινά. Ή χρυσή αυγή φταίει γιά όλα αυτά, επειδή είναι ''ναζιστές καί εγκληματίες''. Γιά τούς αληθινούς ναζιστές συριζοπασοκονουδούλες πού ξεθεμελίωσαν τήν πατρίδα μας κουβέντα. Τί υποκρισία! Κάποιοι θά νομίζουν ότι είμαι στό κόμμα πού γράφω ωραία λόγια γιά τήν χ.α, αλλά ούτε είμαι ούτε σκοπεύω νά πατήσω. Δέν μέ ενδιαφέρει τό κόμμα, μέ ενδιαφέρει νά γίνει τό μέσον ή χ.α νά τιμωρηθούν οί προδότες τουλάχιστον μέ φυλακή, γιατί γιά κρεμάλα όπως τούς αξίζει δυστυχώς δέν θά τολμήσουν. Ώς Έλλην συνειδητά πιστός Ορθόδοξος χριστιανός δέ τρώω τό χαπάκι πού τρώνε όλοι γιά δήθεν εγκληματική οργάνωση, επειδή μάθαμε πιά νά ξεχωρίζουμε τούς εγκληματίες τού έθνους καί τού Θεού. Τέλος νά δώσω πολλά συγχαρητήρια στόν αξιόλογο δάσκαλο κύριο Νατσιό γιά τό ήθος του καί τό θάρρος του νά λέει αλήθειες. Μακάρι όλοι οί εκπαιδευτικοί νά τού έμοιαζαν στό μικρό του δακτυλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε τρελαθεί όλοι σας;;; Χρησιμοποιείτε τις δηλώσεις του κ Νατσιού για να αναπτύξει ο καθένας σας τις πολιτικές του θέσεις;; Νομίζω πως τα όσα είπε ο κύριος Νατσιος είναι πέρα από κόμματα και αντιπαραθέσεις. Πρέπει όλοι να προβληματιστούμε και να κινηθούμε ως πατριώτες σε όποιον πολιτικό χώρο και αν ανήκουμε!!! Με τα όσα μεταφέρετε ως σχολιασμό στην παραπάνω δήλωση, καταλαβαίνει ο καθένας γιατί δεν προχωράει σωστά αυτός ο τόπος!! Όποιο κόμμα και αν υποστηρίζουμε αδέλφια αυτό που πρέπει να βάλουμε ως πρωτεραιότητα είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ από αυτήν πάσχουμε και πρέπει να αλλάξουμε τακτική για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι και ΧΑ ρε παιδιά, τους απογόνους του Ιουλιανού, του Καρλομάγνου, του Όθωνα και του Χίλερ, τους εχθρούς της Ρωμηοσύνης, τους δολοφόνους του Καποδίστρια.
    Υπάρχουν κι άλλες επιλογές από αυτές που σας παρουσιάζουν τα βοθροκάναλα.
    Υπάρχει και η ΚΟΙΝΩΝΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος κύριοι με την ανύπαρκτη Κοινωνία.
      Η Ελλάδα μας δε σώζεται με ευχολόγια και με τα μυθεύματα για κακούς "φασίστες" όπως μιλάει η μαρξιστική αριστερά και το κόμμα σας.
      Κάντε τον πολιτικό σας αγώνα τίμια και μην απασχολήστε με τη Χ.Α. γιατί δεν την πλησιάζετε ούτε στο 1% σε κανένα επίπεδο.
      Η εκλογές πλησιάζουν. Ιδού η Ρόδος...

      Διαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=q6ghSviSnY0

    Ιστορικές Μνήμες 25 Μαρτίου 2014...
    Mία Ιστορική εκπομπή που πρέπει να δει κάθε Έλληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ ΝΑΤΣΙΕ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΑΠΘ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ .ΘΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 95%!!!!ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο Κ.ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.