23 Σεπ 2019

Ἡ Ἱερὰ Κοινότητα τοῦ Ἁγίου Ὅρους ζητᾶ τὴν ἀνάκληση τῶν προγραμμάτων Φίλη - Γαβρόγλου καὶ τῶν Φακέλων Μαθήματος!

Ἡ Ἱερὰ Κοινότητα τοῦ Ἁγίου Ὅρους - Ἄθω, ἀπέστειλε ἐπιστολὴ πρὸς τὴν Ὑπουργὸ Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, μετὰ τὶς νέες ἀποφάσεις τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας γιὰ τὸ μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν. Στὴν Ἐπιστολὴ τους οἱ Ἁγιορεῖτες Πατέρες ζητοῦν ἀπὸ τὴν Ὑπουργὸ νὰ ἀνακαλέσει τὰ ὑπάρχοντα προγράμματα σπουδῶν γιὰ τὸ μάθημα τῶν θρησκευτικῶν καὶ νὰ ἀποσυρθοῦν οἱ διανεμηθέντες Φάκελοι Μαθήματος Θρησκευτικῶν. 
Διαβάστε τὴν ἐπιστολὴ τῶν Ἁγιορειτῶν Πατέρων…

4 σχόλια:

  1. δεν υπαρχει αλλη υποχωρηση και αλλη ανοχη και αδιαφορια απο ολους μας ... πρεπει να οργανωθουμε ολοι οι ελληνες και να διαμαρτυρηθουμε εντονα και με σοβαροτητα σς ολη την ελλαδα αν θελου με να λεγομαστε ορθοδοξοι χριστιανοι και ελληνες πατριωτες ..... χανονται τα παιδια μας απο την φοβερη μασονια που θα καταστρεψει οτι ορθοδοξο και ελληνικο εχουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωνή του Αγίου Όρους είναι βάλσαμο παρηγοριάς στον πονεμένο λαό. Το τελευταίο μας καταφύγιο στην γενική αποδόμηση που υφιστάμεθα.
    Η Παναγιά μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωνη του Αγ.Ορους ειναι σεβαστη ειναι ιερη,ειναι ευπροσδεκτη και παρηγοριτικη
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    Απαιτειται απο ολους μας ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ,
    ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
    Μας κλεβουν και μας αφανιζουν την πατριδα μας,την ορθοδοξια μας,τα παιδια μας,το μελλον μας..και εμεις ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ..???
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.
    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ "ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ" - ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ
    ΜΑΛ.....ΝΩΝ...!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σπίτια μας γίνονται κρυφά σχολειά. Εκεί διατηρούμε ως τώρα - και να ευλογήσει ο Θεός να διατηρήσουμε όσο ζούμε - την ορθόδοξη πίστη μας και την αγάπη στην Πατρίδα μας Ελλάδα.
    Προσευχόμαστε και ομολογούμε, όποτε μας δίδεται η δυνατότητα, προσπαθώντας να υποψιάσουμε τους πλανεμένους αδελφούς μας για την εξαπάτησή τους. Τι άλλο να κάνουμε;
    Να μεμψιμοιρούμε, να θυμώνουμε, να κατηγορούμε, να εξοργιζόμαστε;

    Πώς θα πεισθούν όλοι αυτοί οι αδελφοί ότι βαδίζουν στον όλεθρο, ενώ κινδυνεύουμε να παρασυρθούμε όλοι μαζί τους; Να φωτίσει ο Θεός.

    Μέσα από το θάνατο που βλέπουμε γύρω, διαλέγουμε τη ΖΩΗ.
    Θα ζήσουμε - όχι όμως με τις δικές μας δυνάμεις. Ο Χριστός και η Παναγία μας θα ευλογήσουν το αγνό αγωνιστικό μας φρόνημα, την αγνή μας αγάπη στα ελληνορθόδοξα ιδανικά. Θα δώσουν στο τέλος τη λύση. Τόσα πέρασε η Ελληνορθοδοξία και ακόμη ζει - οι πολέμιοί της χάθηκαν, μόνο.
    Α.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.