Μαγειρεύοντας ὅπως παλιά, τὴν κουρκούτη τῆς παράδοσης.
Στὸν ὀρεινὸ Βάλτο τῆς Αἰτωλοακαρνανίας, ἡ κυρὰ Σταθούλα μᾶς ὑποδέχτηκε μὲ χαρὰ καὶ μᾶς μαγειρεύει ἕνα ξεχασμένο φαγητὸ ἀπὸ τὰ χρόνια τῆς φτώχειας — τὴν "ξερὴ κουρκούτη". Μιὰ ἀλλιώτικη γεύση ἀπ’ τὸ παρελθόν, φτιαγμένη μὲ ἀλεύρι καλαμποκιοῦ, κρεμμύδι, λίγο βούτυρο καὶ πολὺ ἀγάπη!
Ἕνα ἑλληνικὸ φαγητὸ καὶ μιὰ ἑλληνικὴ φιλοξενία ποὺ κρατᾶ ζωντανὲς τὶς μνῆμες μιᾶς ἄλλης ἐποχῆς.
Ἕνα ἑλληνικὸ φαγητὸ καὶ μιὰ ἑλληνικὴ φιλοξενία ποὺ κρατᾶ ζωντανὲς τὶς μνῆμες μιᾶς ἄλλης ἐποχῆς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου