16 Ιαν 2014

Δέκα μῆνες φυλάκιση γιά τόν διαχειριστή τῆς σελίδας "Γέροντας Παστίτσιος"

Σέ δέκα μῆνες φυλάκιση μέ ἀναστολή, γιά τήν κατηγορία τῆς ἐξύβρισης θρησκεύματος κατ’ ἐξακολούθηση, καταδίκασε τό Τριμελές Πρωτοδικεῖο Ἀθηνῶν τόν Φίλιππο Λοΐζο, γιά τήν ὑβριστική καί βλάσφημη σελίδα πού εἶχε δημιουργήσει στό Facebook.  27χρονος συνελήφθη τό Σεπτέμβριο 2012 γιά τή σελίδα πού διαχειριζόταν μέ τό "λογοπαίγνιο" τοῦ ὀνόματος τοῦ Γέροντος Παΐσιου, προκαλώντας τότε εὐρύτατες ἀντιδράσεις στό πανελλήνιο. Ἡ δίκη τοῦ Φίλιππου Λοϊζου ὁλοκληρώθηκε σήμερα καί ἡ ποινή τοῦ 27χρονου εἶναι "10 μῆνες φυλάκιση γιά καθύβριση θρησκεύματος". Ὁ κατηγορούμενος ἄσκησε ἔφεση πράγμα πού σημαίνει ὅτι προσωρινά δέν θά ὁδηγηθεῖ στή φυλακή. Ἀναμένουμε λοιπόν νά μάθουμε καί τήν ἀπόφαση τοῦ ἐφετείου γιά τήν ὑπόθεση.
πληροφορίες ἀπό: zougla.gr

49 σχόλια:

  1. Ελπίζουμε να καταδικάζονται πάντα όλοι οι υβριστές των Θείων. Όπως τα χυτήρια και τα βρωμοκάναλα που πρόβαλλαν το ΒΛΆΣΦΗΜΟ DAN BROWN !

    Ορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χυτήρια, τα Μν, και τα βρωμοκάναλα δυστυχώς δεν καταδικάστηκαν!

      Διαγραφή
  2. Επιβεβλημένη η καταδίκη του θρασέος τυμβωρύχου και εμπαίκτου της πίστεως του ελληνικού λαού!
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παλικαρι ειναι αποιμαντο.
    Εσεις ολοι που ξερετε το Α και το Ω και ειστε τιμητες της Ορθοδοξιας ειστε σιγουροι οτι ειστε αρεστοι στον Θεο;
    Αυτο τον φαρισαισμο εχουν σιχαθει οι νεοι και δεν πατανε στις εκκλησιες.
    Ψευτες φαρισαιοι υποκριτες.
    Ο Χριστος αν θυμαμαι καλα δεν τους συμπαθουσε και πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περισσότεροι νεοέλληνες είναι αποίμαντοι αλλά σέβονται έμφυτα κάποια πράγματα και δεν τα διακωμωδούν κατά τρόπο αισχρό όπως ο λεγάμενος.
      Άλλωστε και πολλοί αποίμαντοι συνέλληνες καυτηρίασαν τη συγκεκριμένη ασχημοσύνη χωρίς να τους εμποδίσει η έλλειψη διαποίμανσης όπως καυτηρίασαν πρόσφατα και τη χυδαιότητα του "παπα-σούρα".
      Συν τοις άλλοις πρόκειται και για έλλειψη στοιχειώδους κοινωνικής αγωγής.
      Καλό λοιπόν θα είναι, κάποιοι να είναι προσεκτικότεροι στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν και να μη "φιλοδωρούν" όσους έχουν διαφορετική οπτική απ αυτούς με τα συγκεκριμένα "κοσμητικά επίθετα" του "φαρισαίου, ψεύτη, υποκριτή, τιμητή" κ.τ.ό..
      Λ.Ν.

      Διαγραφή
    2. H ελληνική δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της. Όσοι σέβονται τα ιερά και τα όσια νοιώθουν όπως έγραψε και το "Αγιορείτικο Βήμα" μια "θεμιτή δικαίωση και ανακούφιση". Φθάνει πια με την ασυδοσία σ αυτό το θέμα.

      Διαγραφή
    3. ΝΤΡΟΠΗ σου 12:13 που "στολίζεις" κανονικότατα και "χριστιανικότατα" όσους αντιδρούν με ιερή αγανάκτηση για τα αίσχη του κάθε διεστραμμένου ψυχικά που διακωμωδεί ιερά πρόσωπα, θεσμούς και αξίες.
      Μάλλον τα αντανακλαστικά σου έχουν υποστεί άμβλυνση.
      'Εμθες και συ να πιπιλάς την καραμέλλα του "φαριαίου" για να πλήξεις αυτούς που δεν ανέχεται η συνείδησή τους να υβρίζεται αναίσχυντα στο πρόσωπο του γέροντα η Εκκλησία του Χριστού.
      Όσο για τους φαρισαίους είναι γνωστό ότι σταύρωσαν το Χριστό.
      Το ίδιο έκαναν και κάνουν οι διάφοροι Καζαντζάκηδες, Ανδρουλάκηδες, Χυτήρια αλλά και όσοι τους ανέχονται και δεν αντιδρούν και τοξεύουν τα βέλη τους στους πιστούς που αντιδρούν!
      Άσε λοιπόν τις σοφιστείες και σοβαρέψου!

      Διαγραφή
    4. πες τα χρυσόστομε 9,54μμ ! πες τα να αγιάσει το στόμα σου.

      Ιάσων

      Διαγραφή
    5. Λάθος έκανα όχι το Ἁγιορείτο Βήμα που έγραψα πριν λίγο αλλά οι Αγιορείτικες Μνήμες το έκαναν. Άκυρο το προηγούμενο σχόλιο μου.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Είστε Λεβέντες! Όλα εντάξει.

      Διαγραφή
    8. Έκανε καλά το "Αγιορείτικο Βήμα" που έγραψε ότι είναι μια "θεμιτή δικαίωση και ανακούφιση".

      Διαγραφή
  4. Ελληνική δικαιοσύνη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, την πάτησε το τρένο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ελληνική δικαιοσύνη μόνο αν κρίνουμε από την μη καταδίκη των βλασφήμων έργων Μν, χυτηριο, κωδικας ντα βιντσι. Αν κρίνουμε από την καταδίκη του βλασφήμου του π. Παϊσίου υπάρχει καλή ελληνική δικαιοσύνη.

      Κ.

      Διαγραφή
  5. "Αυτο τον φαρισαισμο εχουν σιχαθει οι νεοι και δεν πατανε στις εκκλησιες".
    Δεν είναι αυτός ο λόγος επιπόλαιε κριτά και υβριστά 12:13. Είναι οι θυσίες που ζητάει ο χριστιανισμός και οι εντολές του που τις απορρίπτουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι φανερό ότι ο χυδαίος υβριστής στο πρόσωπο του γέροντα θέλησε να υβρίσει την Εκκλησία του Χριστού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ! ΑΛΛΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ώρες ώρες σκέφτομαι, μήπως αυτή η ιστορία ,όπως και αυτή με το θέατρο ''χυτήριο'',υπήρξε μια καλοστημένη προβοκάτσια στο πλαίσιο της προπαγανδιστικής εκστρατείας για την απαξίωση της Ορθοδοξίας στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
    Θέλω να πω ότι ο νεαρός μπορεί να ήταν απλά ένας κακόγουστος πλακατζής ,αλλά μπορεί να ήταν και πράκτορας ξένων μυστικών υπηρεσιών όπως και αυτός που του έκανε μήνυση.
    Γιατί όλη αυτή η ιστορία είναι ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ όσων θέλουν να παρουσιάσουν την Εκκλησία ως αναχρωνιστικό θεσμό ,την Ελληνική Πολιτεία ως θεοκρατική ,τους πιστούς ως ''σκοταδιστές'' και ''ταλιμπάν'' ,με την ευκαιρία να φωνάξουν πάλι για τον ''διαχωρισμό'' (δήθεν) Κράτους-Εκκλησίας κτλ.
    Δεν ξέρω αν είναι το πιο σώφρων εκ μέρους των πιστών να φωνάζουμε για αυστηρή τιμωρία του νεανία!
    Μήπως αυτό ακριβώς θέλουν αυτοί που έστησαν την προβοκάτσια; Υπόθεση κάνω.
    Ως γνωστόν το μόνο όπλο ενάντια στην προπαγάνδα είναι η προπαγάνδα ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε υποκριτές.
    Είναι πονηροί οι καιροί και μπορεί ,νομίζοντας ότι κάνουμε το καλό ,να ζημιώνουμε την Πίστη μας και κυρίως αυτούς που δεν την έχουν βρει ακόμη!
    Τροφή για σκέψη...

    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι κυρα Κατερινα δεν έχεις δίκαιο εκτός και αν είσαι προβοκατορισσα.
      Η πιο σωστη τακτική είναι αυτή που λέει ο άγιος Χρυσόστομος, να τιμωρούμε τους βλάσφημους για να μην την πληρώσει όλη η κοινωνία. Οποιοι δεν αντιδρούν είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

      Διαγραφή
    2. " Ένας άνθρωπος να με υβρίση, να φονεύση τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφόν μου, και ύστερα το μάτι να μου βγάλη, έχω χρέος ωσάν χριστιανός να τον συγχωρήσω. Το δε να υβρίση τον Χριστόν μου και την Παναγίαν μου, δεν θέλω να τον βλέπω".
      Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
      Όταν υβρίζονται χυδαία ο Θεάνθρωπος, η Υπεραγία Θεοτόκος, οι άγιοι και γενικά η Ορθόδοξη Πίστη μας δεν έχουμε καιρό να ασχολούμαστε με εικασίες και υποθέσεις αλλά αντιδρούμε με σθένος διαμαρτυρόμενοι.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο στον ανώνυμο 8:01 μμ !

      Διαγραφή
  9. http://www.topontiki.gr/article/64715/EEDA-gia-katadiki-Pastitsiou-Sto-mesaiona-olotaxos

    ''Κλασσική" αντίδραση της αριστερής παρακμιακής αλητείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το ποντίκι είχε διαπράξει από ό,τι θυμάμαι κάτι σχετικό βλάσφημο. Είχε παραμορφώσει εικόνα αγίου ή την είχε αλλάξει, γι' αυτό αντιδρά έτσι. Ο ένοχος φοβάται μην έρθει η σειρά του.

      Διαγραφή
    2. Συνέλληνα 6:14 μ μ κοίτα τι βλάσφημη πράξη έχει στην καμπούρα του το Ποντίκι και αντιδρά έτσι
      http://tiresias-press.blogspot.gr/2010/07/blog-post_5190.html

      Διαγραφή
  10. τη βλασφημια στο προσωπο του γεροντα τη βλεπουμε, στο προσωπο του Χριστου κ της Παναγιας δεν την βλεπει κανενας να πει κατι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ! ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ!

      Διαγραφή
    2. Την ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΑΝΕΣ 6:40 ΜΜ !

      Διαγραφή
  11. Είμαι σίγουρος πως ο βλαμμένος αυτός τύπος δεν έχει καταλάβει ούτε καταλαβαίνει ούτε θα καταλάβει τίποτα από όσα έκανε ακόμα και μετά από την ταλαιπωρία που πέρασε λόγω της απερισκεψίας του. Δεν θα αλλάξει δηλαδή από την τιμωρία που μπορεί να έχει. Η τιμωρία του όμως είναι επιβεβλημένη για το λόγο του ότι πρέπει καποιοι να μάθουν να σέβονται αφού δεν το έχουν μάθει σε αυτούς οι μανάδες τους.

    Πάντως πόσο γελοίο είναι κάποιοι να υποστηρίζουν πως η ελευθερία του λόγου ταυτίζεται με την εξύβριση και τη γελοιοποίηση ακόμα και νεκρών ανθρώπων. Όχι ρε λεβέντες, τέτοια ελευθερία λόγου ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ! Δεν πρόκειται για ελευθερία αυτό το πράγμα αλλά για ασυδοσία...

    Έτσι και ο 12.13 που χαρακτηρίζει μια κοινωνία που τιμωρεί τους υβριστές Του και των αγίων Του, φαρισαϊκή, ας μας πει αν θεωρεί πως ο ορθόδοξος πρέπει να ανέχεται τους ανθρώπους αυτούς και που το λέει αυτό το Ευαγγέλιο. Εγώ ξέρω πως λέει αγάπα το Θεό σου όσο περισσότερο μπορείς και αυτή η αγάπη επιβάλλει να εκνευρίσεσαι όπως εκνευρίζεσαι όταν σου βρίζουν τους γονείς σου, τη πατρίδα σου κλπ κλπ. Σε επίπεδο κοινωνίας λοιπόν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό και πρέπει να τιμωρείται για να περιοριστεί η αμαρτία αυτού του είδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ανώνυμε 8,17 μμ! Ακριβώς έτσι είναι.

      Διαγραφή
    2. ε όχι και λεβέντες οι άνθρωποι που υποστηρίζουν την βλασφημία και τους βλάσφημους. Όπως γίνεται στο Βόθρο του Κολωνακίου εμμέσως αλλά σαφώς.

      Διαγραφή
    3. είμαι ο Ανώνυμος18 Ιανουαρίου 2014 - 12:06 π.μ. και όταν έγραφα το σχόλιο δεν είχε δημοσιευθεί το σχόλιο του Ανώνυμου17 Ιανουαρίου 2014 - 11:33 μ.μ.
      Για το λόγο αυτό αλλάξτε το σχόλιο μου και κάντε το

      "ε όχι και λεβέντες οι άνθρωποι που υποστηρίζουν την βλασφημία και τους βλάσφημους. Όπως γίνεται σε μπλογκ Βόθρο εμμέσως αλλά σαφώς".

      Διαγραφή
  12. http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3039.html
    Χυδαία επίθεση του κολονακιώτικου (πρώην πατρινού) βόθρου κατά του μητροπολίτη Πειραιώς με αφορμή την καταδίκη του υβριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό το μπλογκ βρωμάει και ζέχνει! Η Ψυττάλεια βρωμάει λιγότερο!

      Διαγραφή
    2. Τι θα πει το ρήμα "ζέχνει " φίλε των 10:08 πμ; Συνώνυμο του "βρωμάει" είναι;

      Διαγραφή
    3. Το "Αγιορείτικο Βήμα" καλό θα είναι να αποσύρει την ανάρτηση (τουλάχιστον μια) με τον βλάσφημο Καζαντζάκη και να αναρτήσει μια ανάρτηση που θα το λέει ότι έκανε λάθος.

      Διαγραφή
    4. Το σχόλιο 18 Ιανουαρίου 2014 - 1:28 μ.μ. είπαμε είναι άκυρο, καταργήστε το. Δεν είναι το Ἁγιορειτικο Βήμα αλλά είναι οι Αγιορείτικες Μνήμες. Αφήνω ότι μπήκε σε λάθος σημείο.

      Διαγραφή
  13. Κατ αρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρ.Αυγής κ Χρήστο Παππά, που έκανε την σχετική ερώτηση στη Βουλή και ξεκίνησε όλη αυτή η διαδικασία. Χάρη σε αυτόν, σταμάτησε η αθλιότητα που προσβάλει όλη την Ελληνική κοινωνία και φυσικά και την Ορθόδοξη πίστη μας.
    Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσαν όλοι αυτοί οι "προστάτες της ελευθερίας του λόγου" αν κάποιος έβαζε το παστίτσιο στο πρόσωπο του Τσίπρα ή του Προέδρου της Δημοκρατίας ή του νεκρού Αλέξη Γρηγορόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Mαχητής Θεσσαλονίκης μίλησε εδώ όπως πρέπει!

      Διαγραφή
  14. Σωστός ο Μαχητής Θεσσαλονίκης.

    Να μην ξεχνάμε τον κύριο Χρήστο Παππά, τον άνθρωπο που ξεκίνησε την διαδικασία στη βουλή και τώρα είναι προφυλακισμένος για τις ιδέες του ( ασχέτως εάν ψηφίζουμε το κόμμα του ή όχι ).

    Και κάτι άλλο θέλω να πω σε αυτούς που μιλάνε για "φαρισαίους" :

    Στην Αρχαία Αθήνα ο μέγιστος των φιλοσόφων Σωκράτης καταδικάστηκε σε θάνατο διότι "διέφθειρε" την νεολαία και εισήγαγε "καινά δαιμόνια" !

    Έτσι έλεγε το κατηγορητήριο του Σωκράτη !

    Τι σημαίνει αυτό ;;

    Σημαίνει ότι , και στην Αρχαία Ελλάδα ΔΕΝ ανέχονταν να αμφισβητούν ή να εμπαίζουν τα Ιερά και τα Όσιά τους.

    Αυτή είναι η γνήσια Ελληνική Παράδοση.

    Μπορείς να βρίσεις εμένα, την οικογένειά μου, το σπίτι μου, το κόμμα μου, αλλά ΔΕΝ σου επιτρέπω να βρίσεις ή να ειρωνευτείς την Θρησκεία μου και την Πατρίδα μου.

    Όλα τα άλλα είναι σοφιστείες.

    ΥΓ - Όλοι αυτοί οι δήθεν "προοδευτικοί" υπέρμαχοι της "ελευθερίας του λόγου", γιατί δεν πάνε να σατιρίσουν τον Μωάμεθ και το Κοράνι, αφού είναι τόσο μάγκες ;;

    Μήπως διότι ξέρουν ότι οι Ισλαμιστές θα τους αποκεφαλίσουν ;;

    Μόνο εναντίον της Ορθοδοξίας εξαντλείται η "μαγκιά" τους ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα μπλογκ βόθροι που προβάλλουν τον αρχιβλάσφημο Καζαντζάκη και άλλους βλάσφημους είναι επόμενο να θέλουν να μην τιμωρείται η βλασφημία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε 7:28 :Τί προβοκατόρισσα;
    Λέω ότι υπάρχει οργανωμένη προπαγανδιστική εκστρατεία με σκοπό την αποξήλωξη της Ορθοδοξίας από την Ελλάδα και κάθε ''επίθεση'' εναντίον της πρέπει να την βλέπουμε ως μέρος αυτής της εκστρατείας!
    Αλήθεια ,τί νομίζετε θα έλεγε ο ίδιος ο γέροντας Παϊσιος γι'αυτήν την ιστορία;
    Θα ήθελε να φυλακιστεί ο νεαρός;
    Και κάτι ακόμα:Τί νομίζετε ότι βλάπτει περισσότερο την εικόνα της Ορθοδοξίας στα μάτια των απίστων, η κακόγουστη φάρσα του νεαρού ή οι ''Χριστιανοί'' που χαιρετούν χιτλερικά;
    Και μην μασάτε την ''χριστιανική στροφή'' των νεοπαγανιστών-σατανιστών της ΧΑ ,που γίνεται για ψηφοθηρία και μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γέροντας Παϊσιος κατέβηκε κάτω και ζήτησε την απαγόρευση της βλάσφημης ταινίας του Καζαντζάκη.
      Κανείς άγιος δεν ήταν υπερ της ατιμωρησίας των βλασφήμων που βλασφημούν προκλητικά τον Κύριο και τους αγίους.
      Εσύ με αυτά που κάνεις να στρέφεσαι υπερ της ατιμωρησίας των βλασφήμων γίνεσαι συνένοχη με τους βλασφήμους και ετοιμάζεις νέα βλασφημίες. Οι βλάσφημοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα άλλο παρα μόνο την τιμωρία΄, αφου είναι οι αθεόφοβοι.
      Η Χρυση Αυγη διαφημίζει τον βλάσφημο Καζαντζακη και δεν έχουμε σχέση μαζί της.
      Αλλά σωστά έκανε ο Χρήστος Παπάς και μπράβο του.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι απλά κακόγουστη φάρσα, 2,17μμ όπως προβοκατόρικα το αποκαλείς. Είναι βλασφημία μεγάλη και προκλητική και σκάνδαλο που φέρνει την απομάκρυνση του Θεού στην κοινωνία που το ανέχεται και την καταστροφή της κοινωνίας αυτής.

      Διαγραφή
  17. @ 2:17 :

    Ενώ ας πούμε οι μασώνοι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν φιλούν τα χέρια των ιερέων για ψηφοθηρία, αλλά επειδή...πιστεύουν πραγματικά !!

    Άστο αγαπητή μου, δεν το σώζεις πλέον.

    Και μόνο το γεγονός ότι προσπαθείς να εξισώσεις τον βλάσφημο με αυτόν που τον κατήγγειλε στη βουλή, δείχνει ότι άλλες είναι οι προθέσεις σου.

    Εμείς λέμε μπράβο στον Χρήστο Παππά για την συγκεκριμένη πράξη του. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα ψηφίσουμε υποχρεωτικώς και το κόμμα του.

    Μην ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα.

    Η βλασφημία είναι βλασφημία. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να μην ξεχνάμε τον κύριο Χρήστο Παππά, τον άνθρωπο που ξεκίνησε την διαδικασία στη βουλή και τώρα είναι προφυλακισμένος για τις ιδέες του ( ασχέτως εάν ψηφίζουμε το κόμμα του ή όχι ).

    Και κάτι άλλο θέλω να πω σε αυτούς που μιλάνε για "φαρισαίους" :

    Στην Αρχαία Αθήνα ο μέγιστος των φιλοσόφων Σωκράτης καταδικάστηκε σε θάνατο διότι "διέφθειρε" την νεολαία και εισήγαγε "καινά δαιμόνια" !

    Έτσι έλεγε το κατηγορητήριο του Σωκράτη !

    Τι σημαίνει αυτό ;;

    Σημαίνει ότι , και στην Αρχαία Ελλάδα ΔΕΝ ανέχονταν να αμφισβητούν ή να εμπαίζουν τα Ιερά και τα Όσιά τους.

    Αυτή είναι η γνήσια Ελληνική Παράδοση.

    Μπορείς να βρίσεις εμένα, την οικογένειά μου, το σπίτι μου, το κόμμα μου, αλλά ΔΕΝ σου επιτρέπω να βρίσεις ή να ειρωνευτείς την Θρησκεία μου και την Πατρίδα μου.

    Όλα τα άλλα είναι σοφιστείες.

    ΥΓ - Όλοι αυτοί οι δήθεν "προοδευτικοί" υπέρμαχοι της "ελευθερίας του λόγου", γιατί δεν πάνε να σατιρίσουν τον Μωάμεθ και το Κοράνι, αφού είναι τόσο μάγκες ;;

    Μήπως διότι ξέρουν ότι οι Ισλαμιστές θα τους αποκεφαλίσουν ;;

    Μόνο εναντίον της Ορθοδοξίας εξαντλείται η "μαγκιά" τους ;;

    Μεγάλε, πέρα ἀπὸ Ἁγιολόγια, ἔχεις διαβάσει τίποτα ἄλλο;; Ἔχετε ἀνοίξει τὸ κουτάκι καὶ δραπετεύουν οἱ μαλακίες σωρηδόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον απευθύνεσαι 6,16μμ, στο "Μεγάλε, πέρα ἀπὸ Ἁγιολόγια, ἔχεις διαβάσει τίποτα ἄλλο;; " ;
      Στο τελος αισχρολόγησες. Σταμάτα τις αισχρολογιες, σε χριστιανικο blog είσαι.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.