1 Αυγ 2022

Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, Ὁ Οἰκουμενισμός προβάλλεται σήμερα ἀνερυθριάστως ἀπό ἡγετικά πρόσωπα τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ χώρου

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Μητροπολίτου Κυθήρων Σεραφείμ


3 σχόλια:

  1. Ποιός φοβάται την Αλήθεια;1 Αυγούστου 2022 στις 10:06 μ.μ.

    Προβάλλεται και προωθείται η αντίχριστη σιωνιστική παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού ιδιαίτερα από τους ορθόδοξους δούρειους ίππους του οικουμενισμού ακόμα και «Μητροπολίτες» που δήθεν τον επικρίνουν με τον δριμύ αντιοικουμενιστικό λόγο τους δημόσια αλλά συνεχίζουν στην πράξη να δίνουν το φιλί του Ιούδα προδίδοντας τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία Του και παρακούοντας την σαφή εντολή του Χριστού και της Εκκλησίας Του, «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)» απέναντι στους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστές αντίχριστους σιωνιστές, παρασύροντας αθάνατες ψυχές στην αιώνια κόλασή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμιότατε σε χαιρόμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Χαιρόμαστε» δίνοντας όλοι μαζί το φιλί του Ιούδα στον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία του «ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ για να χάσουμε την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση; "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ".

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.