8 Ιουν 2021

Τὸ δαιμονικό τῆς καταστάσεως τοῦ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ!

Ὅταν ὁ Χριστὸς μας πλησίασε τὸν Παράλυτο γιὰ νὰ τὸν θεραπεύσει, τὸν ρώτησε πρῶτα: «Θέλεις ὑγιὴς γενέσθαι»; (Ἰωάν. ε΄, 6). Ὁ Κύριος δὲν παραβίασε τὸ αὐτεξούσιο τοῦ Παραλύτου, καὶ ταυτόχρονα μὲ τὴν θεϊκή Του ἐπέμβαση, ζητοῦσε ὁ Ἴδιος ὁ Θεὸς τὴν ἀνθρωπίνη συγκατάβαση!
Μὲ τὴν πρόσφατη συζήτηση γιὰ τυχόν ἐπιβολὴ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ σὲ ὅλους τούς πολίτες, ἀποδεικνύεται τὸ δαιμονικό τῆς καταστάσεως! Στῶμεν καλῶς!

9 σχόλια:

  1. Σε Ορθόδοξη μοναστική αγιορείτικη Αδελφότητα, ποιος θα το φανταζόταν πως θα εξεβίαζαν αδελφούς να κάνουν το εμβόλιο, με την απειλή της εκδίωξης; Φοβερά πράγματα σε Άγιο τόπο και για επιγόνους Αγίων ανδρών! Αλλά έστι δίκης οφθαλμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... ίσως να επιβεβαιώσει αυτή η γενεά την προφητεία που λέει ότι η Παναγία θα βυθίσει το περιβόλι της όταν δει ότι οι φιλοξενούμενοι σ' αυτό περιφρόνησαν τον Υιό Της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΤΟ "ΕΜΒΟΛΙΟ" ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΤΙΜΙΟ ΦΟΝΕΩΣ!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν... Αν....
      Και πάλι δεν είναι έτσι όπως τα λες. Καμία σχέση με το επιτίμιο του φονέως και του ανθρώπου που απλά έκανε το εμβόλιο.

      Διαγραφή
    2. Αλίμονο αν χωριστούμε οι χριστιανοί σε εμβολιαστές και αντί-. Εμάς μας ενώνει η αγάπη του Χριστού μας. Ότι θέλει ο κάθε ένας ας κάνει. Γιατί να κατακρίνουμε; Το υποχρεωτικό είναι το λάθος στο οποίο δεν πρέπει όχι απλά να ενδώσουμε και να αποδεχθούμε αλλά να το πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις αδελφοί μου.

      Διαγραφή
    3. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΗ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ! ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ;;;
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΟΛΛΑ!

      Διαγραφή
    4. Πολύ σωστός ο σχολιαστής 12:12 π.μ.
      Τον διχασμό τον θέλουν οι Νεοταξίτες και τον καλλιεργούν συνέχεια μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων.

      Διαγραφή
    5. Υπάρχουν διάφορες γνώμες ειδικών ανώνυμε 2,56μ.μ. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει όλοι σε μια γνώμη. Αν δεν έχεις ακούσει εσύ τις αντίθετες απόψεις και από ιατρούς που είναι κατα των εμβολίων, είναι δικό σου πρόβλημα και μην προσπαθείς να ενοχοποιήσεις όσους κάνουν το εμβόλιο.

      Διαγραφή
  4. Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο , οδήγησε μαθητή του στο γραφείο της διευθύντριας , γιατί δεν φορούσε "σωστά" τη μάσκα του! Πρώτα έστειλε έναν άλλον μαθητή για να ενημερώσει την διευθύντρια. Ο συγκεκριμένος δάσκαλος έχει κάνει την 1η δόση εμβολίου. Αν αληθεύουν όλα αυτά που λένε για τους εμβολιασμένους, ότι μεταδίδουν τον ιό και στο σώμα τους γίνονται οι μεταλλάξεις , τότε σωστά έπραξε ο εμβολιασμένος δάσκαλος στον μαθητή του, έστω και εν αγνοία του! Τον προστατεύει από το να κολλήσει ο μαθητής μια ισχυρή μετάλλαξη του ιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.