16 Οκτ 2009

ΑΠΟΕΛ και και το συνθημα <<Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ>>

ΠΗΓΗ:ΑντιΠαρακμή
Ο ΑΠΟΕΛ (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας) ο οποίος φέτος συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League, κλήθηκε από την UEFA σε απολογία επειδή οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι με την αγγλική Chelsea ανάρτησαν πανό που έγραφε «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»!

Η UEFA προχώρησε σε αυτή της την ενέργεια μετά από καταγγελίες τούρκων!

Δεν είμαστε σίγουροι αν η UEFA μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορία εναντίων του ΑΠΟΕΛ θεωρώντας το πιο πάνω σαν πολιτικό σύνθημα αφού σε άλλους ευρωπαϊκούς αγώνες έχει «ανεχθεί» πολύ περισσότερα.

Ίσως απλά να ζητά διευκρινήσεις αφού δέχτηκε καταγγελία. Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πάντως προτείνουν στη Διοίκηση της ομάδας να στείλει στην UEFA ένα βιβλία με την κυπριακή ιστορία (στα αγγλικά) για να διαπιστώσει και η ίδια κατά πόσον η Κύπρος είναι Ελληνική ή όχι.

Άλλη αντίδραση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ είναι το κάλεσμα σε κάθε ΑΠΟΕΛίστα να πάει στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του κρατώντας ο καθένας από μια ελληνική σημαία (κάτι που έχουν ξανακάνει οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ).
Διαβάστε περισσότερα από το ιστολόγιο http://apoelnews.blogspot.com
Σημείωση: Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, προέβηκε σε διαφώτιση για το πρόβλημα της Κύπρου, θέτοντας το στη σωστή, αντικατοχική του διάσταση. Η αρχή έγινε στον εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Τσέλσι, όπου διανεμήθηκε το έντυπο στα αγγλικά και θα ακολουθήσει η διανομή του στα πορτογαλικά και τα ισπανικά με Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.