5 Ιουν 2020

Ὁ Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μιλᾶ γιὰ τὴν Νέα Ἐποχὴ καὶ τὴν Νέα Τάξη Πραγμάτων (3.6.2020)


Ὁ Μητροπολίτης Μόρφου π. Νεόφυτος συνομιλεῖ μὲ τὴν Ἐλίτα Μιχαηλίδου στὴν ἐκπομπὴ "Φάκελοι" τοῦ Ραδιοφωνικοῦ Ἱδρύματος Κύπρου γιὰ τὴν Νέα Ἐποχὴ καὶ τὴν Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ἡ ἐκπομπὴ μεταδόθηκε στὶς 3 Ἰουνίου 2020.

3 σχόλια:

  1. Τί σημαίνει Νέα Εποχή

    ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=O6UugLKAh_Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΡΦΟΥ: ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..!!!
    ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!
    ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ.! (Βίντεο)

    Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος εξηγεί ποια είναι “τα χειρότερα” που έρχονται μετά τον Κορωνοϊό, στην εκπομπή “Φάκελοι”, με την ευαίσθητη και ποιοτική πάντα Ελίτα Μιχαηλίδου, στο ΡΙΚ (3-6-2020).

      Ο αγωνιστής Ιεράρχης τονίζει επί λέξη ότι “θα σειστεί το σύμπαν” και αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην Αμερική και τι είπαν Άγιοι σχετικά με τα δεινά που θα συμβούν εκεί, έτσι που θα πάψει πια να είναι Υπερδύναμη!

    ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

      ΜΟΡΦΟΥ: “Μετά από την κατάπαυσιν των πολλών κρουσμάτων του Κορωνοϊού, όχι μόνον στην Κύπρο, σχεδόν παγκόσμια – μόλις πέρασεν το Πάσχαν άρχισε και ο Κορωνοϊός να συστέλλεται, ε; – δεν βλέπετε ότι υπάρχουν εξελίξεις  που ανατρέπεται αυτήν την στιγμήν η Ιστορία της μεγάλης δύναμης που λέγεται Αμερική; 

      …Αυτήν την στιγμή γίνεται ένας Εμφύλιος Πόλεμος έξω από τον Λευκόν Οίκο! Λοιπόν; Τι θέλετε δηλαδή, τα χειρότερα να αφορούν μόνον το “θερμοκήπιο” της Κύπρου;

       … Ξέρετε τι σημαίνει να μπει σε τέτοια δοκιμασία που να παύσει να είναι Υπερδύναμις;
     

    ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...!!!

       …Μέχρι να φτάσουμε στο “καλό”, θα σειστεί το σύμπαν!

       

    Ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ ΓΙΑ ΗΠΑ

       … Το είπαν Άγιοι. Ένας εξ αυτών ο όσιος πατήρ ημών Ιωάννης Καλαΐδης, ένας αγιώτατος Ιερέας της εποχής μας, ύστερα του 20ου αιώνα εκοιμήθηκε, ο οποίος έλεγεν θα περάσει Βιολογικόν Πόλεμον η Αμερική και η οικουμένη ολόκληρη – και αυτό που ζήσαμεν είναι Βιολογικός Πόλεμος, το έχω πει κι αυτό – μετά, λέει, η Αμερική θα περάσειν Γεωλογικόν Πόλεμον, Γεωφυσικόν, χωρίς να διευκρινίζει τι και ύστερα, λέει, θα περάσει και γεγονότα Θερμού Πολέμου!!!

    Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

      Ο Άγιος Αριστοκλής, ο  οποίος εκοιμήθηκεν το 1917 στην Οδησσόν της Ρωσίας, Άγιος αγιοκατατχθής αυτός, έλεγε: “αχ, Αμερική”, άκου το ’17, πριν γίνει ακόμα η Αμερική παγκόσμια δύναμη, “θα ταΐσεις όλον τον κόσμο και στο τέλος εσύ θα πεινάσεις”! Και άλλα πολλά, δεν είναι του παρόντος…

    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

       Άρα τι περιμένουμε; Αφού ζούμε την Ιστορία“!

     
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ

       Με αφορμή την αναφορά Μόρφου στον φωτισμένο παπα-Γιάννη Καλαΐδη (+4 Αυγούστου 2009 μ.Χ.), παραθέτουμε τρεις σχετικές μαρτυρίες, από το βιβλίο “Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης) (1925 – 2009), Συντροφιά Αλεξανδρούπολης”

      ΜΑΡΤΥΡΙΑ 1. “Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπα-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη. 

      Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε: 

    “Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη”

      Ο παππούλης δε (παπα-Γιάννης), μας είπε:

     “Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν“… (μαρτυρία Μιλτιάδη Τσεσμετζή, Εκπαιδευτικού,  σελ. 86)

    ΜΑΡΤΥΡΙΑ 2. “Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. 

      Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική – βιολογική καταστροφή για τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων“ 
    (μαρτυρία Ανέστη Μαυροκέφαλου, σελ. 120).
    Θα ενεργοποιηθεί τό ρήγμα του Αγ.Ανδρέα και θά γίνει μέγας σεισμός πανω απο 8 ρίχτερ θα συμβούν τεράστιες καταστροφές στην Αμερικη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.