15 Νοε 2019

Ντόρα Μπακογιάννη: Νὰ στείλουμε τοὺς μετανάστες στὰ χωριά! Ο ΟΗΕ θὰ πληρώνει τὰ νοίκια ποὺ θὰ βοηθήσουν τὴν οἰκονομία!


Σὲ μία ἀπίστευτη πρόταση προχώρησε ἡ Ντόρα Μπακογιάννη γιὰ τὸ μεταναστευτικό. Τὸ βίντεο ἔπαιξε πρὶν λίγες ἡμέρες στὸ κανάλι τοῦ ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σὲ αὐτὸ τὸ βίντεο, θὰ ἀκούσετε λόγια, τὰ ὁποία προκαλοῦν σόκ, καθὼς ἀποκάλυψε τὴν πρότασή της γιὰ τὸ μεταναστευτικό. Μὲ λίγα λόγια, ὁμιλοῦμε γιὰ ἐποικισμὸ χωριῶν καὶ πόλεων! Ἀναλυτικά:....
«Στὴν πρόταση ποὺ ἔχω καταθέσει, εἶναι νὰ ὑπάρξουν σὲ μικροὺς ἀριθμούς, νὰ διαχωριστοῦν αὐτοί, νὰ ἐπιμεριστοῦν αὐτοὶ σὲ χωριὰ τὰ ὁποῖα ἔχουν ἀνάγκη καὶ ἀπὸ χέρια γιὰ νὰ μποροῦν νὰ βοηθήσουν καὶ νὰ βροῦν δουλειὰ οἱ ἄνθρωποι αὐτοὶ καὶ ταυτόχρονα νὰ ὑπάρχουν σχολεῖα γιὰ νὰ μποροῦν νὰ πηγαίνουν τὰ παιδιὰ καὶ ἐξήγησα ὅτι αὐτὸ εἶναι ἐφικτό, γιατί ἡ Ὕπατη Ἁρμοστεία καὶ τὰ διάφορα προγράμματα, πληρώνουν στοὺς ἀνθρώπους αὐτοὺς νοίκια, τὰ ὁποῖα εἴναι σημαντικα ὅταν κατατίθενται στὴν οἰκoνομικὴ ζωὴ ἑνὸς χωριοῦ».

6 σχόλια:

  1. Δεν χόρτασες ακόμα και στα γεράματά σου γριά ντόρα να θές να πουλήσεις την ΕΛΛΑΔΑ. Δε βαριέσαι ...Εκανες κόμμα πάτωσες , ο σαμαράς σε κατατρόπωσε ...Δεν μπορείς να χωνέψεις ότι είσαι χαμένη. Δε βαριέσαι. Είπε ο πατέρας σου ότι σε κάποια χρόνια θα ξεχάσουμε τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για τα σκόπια και κατατροπώθηκε..Δε βαριέσαι ρε ντόρα. Πάλι φάπα θα φάς απο τον απλό μεροκαματιάρη ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ἀπίστευτη η πρότασή της ;

    Ντόρα Μπακογιάννη: Υπερβολικές οι αντιδράσεις για την παρέλαση αλα Μόντι Πάιθον- Διάλογο θέλουν τα κορίτσια.
    31|10|19 iefimerida.gr
    Ντόρα Μπακογιάννη : υπέρ της αναδοχής από ομοφυλοφίλους dimokratianews,04.05.18
    Η πολιτική της Θεοδώρας Μητσοτάκη (Ντόρας) παντελώς ανθελληνική.
    Ας μην είμαστε αφελείς. Η αφέλεια δεν είναι χριστιανική αρετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ἀπίστευτη η πρότασή της ;
    Ντόρα Μπακογιάννη: Υπερβολικές οι αντιδράσεις για την παρέλαση αλα Μόντι Πάιθον- Διάλογο θέλουν τα κορίτσια.31|10|19 iefimerida.gr
    Ντόρα Μπακογιάννη : υπέρ της αναδοχής από ομοφυλοφίλους dimokratianews,04.05.18
    Η πολιτική της Θεοδώρας Μητσοτάκη (Ντόρας) παντελώς ανθελληνική.
    Ας μην είμαστε αφελείς. Η αφέλεια δεν είναι χριστιανική αρετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά που είναι απίστευτη πρόταση!
    Αυτό δεν έλεγαν πάντα η ΝΔ και ο Σύριζα ότι θα κάνουν με τους μετανάστες; Γιατί ξαφνιάζεστε;

    Δείτε, επίσης, το πλατύ χαμόγελό της όταν μιλάει για τα νοίκια.
    Ξέρουν οι βρωμομασόνοι και συνεργάτες του διαόλου ότι οι τιποτένιοι Έλληνες το μόνο που σκέφτονται είναι τα λεφτά, και ευφραίνονται να τους το προβάλουν. Ίσως το θεωρούν και αστείο, ότι ο ελληνικός λαός είναι τόσο ζώα που θα το καταπιούν και αυτό, χάριν μερικών επιπλέον ευρώ.

    Αυτά αξίζουμε και αυτά ψηφίσαμε. Να τα έχουμε να τα λουζόμαστε τώρα. Αποτελεί αστείο δε, ότι την ίδια ώρα που εποικίζεται η Ελλάδα από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους, που διώκεται η ορθοδοξία και ο ελληνισμός, που πολεμείται η ελευθερία λόγου και έκφρασης, που ξεπουλιούνται οι πάντες και τα πάντα, κάποιοι Έλληνες ονειρεύονται ότι θα πάρουμε την Β. Ήπειρο και την Κωνσταντινούπολη! Βολέψαμε, δηλαδή, τα εδάφη που έχουμε ήδη και θέλουμε να προκόψουμε και παραπέρα! Δε μας είπαν όμως, αν τυχόν όντως πάρουμε την Κωνσταντινούπολη, ποιοι θα είναι οι κάτοικοι της σημερινής Ελλάδας και τι εθνότητας και πίστης θα είναι οι κάτοικοι της "νέας Ελλάδας".

    Αλλά μάλλον ο Θεός μας τα δίνει και αυτά, βλέποντας τον εθνοφυλετισμό μας σε θέματα πίστης (βλέπε Ουκρανικό και Κολυμπάρι), όπου ακολουθούμε τον "πατριάρχη" "του (ελληνικού) γένους" με μεγαλύτερη αφοσίωση από αυτήν που έχουμε στον Χριστό τον ίδιο! Ας γίνει λοιπόν η Ελλάδα μια εθνικά παρδαλή χώρα, σαν την Αμερική και την Ρωσία, ώστε να δούμε τι θα καταλάβουν από αυτό οι φανατικοί οπαδοί του φατριάρχη του τουρκικού γένους, οι φανατικοί αρχαιολάτρες και δωδεκαθεϊστές, οι φανατικοί οπαδοί της ΝΔ και του Σύριζα, και οι λοιποί άμυαλοι και ανόητοι αυτοί του έθνους.

    Ο Θεός έχει προ πολλού άρει την χάρη Του από αυτό το έθνος και το Πνεύμα το Άγιο κάθεται πάνω στα κεφάλια λιγοστών μόνο Ελλήνων. Και το Άγιο Όρος δεν αποτελεί εξαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΝΔΑΜ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ....
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ κ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΤΙΖΕΤΕ κ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ κ ΒΟΛΤΑ.
    Α!!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ κ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ;;;;
    Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρουμε από πού να φυλαχθουμε πια.
    Αλίμονο μας.
    Πρόδωσαν την χώρα όλοι οι πολιτικοί αλλά και οι ιεράρχες της εκκλησίας εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
    Αυτή βέβαια εδώ τώρα μαζί με γαπ και Τσίπρα σέρνουν πρώτοι το χορό.
    Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.