25 Οκτ 2019

Ὁ ΣΟΡΟΣ μᾶς λέει ὅτι πρέπει νὰ ἀντικατασταθοῦμε μὲ μετανάστες!

4 σχόλια:

  1. Τά περί «πολυπολιτισμικότητος» καί «οἰκονομικῆς ἀναπτύξεως» πού πιπιλίζουν οἱ Νεοταξῖται εἶναι Δαιμονικά Ψεύδη (μέ κεφαλαῖα). Πρῶτον, δέν ὑπάρχει ἀπολύτως καμμία ἀνάγκη ἡ Ἑλλάς νά γίνῃ «πολυπολιτισμική» χώρα. Δεύτερον, ὁ στόχος τῶν Νεοταξιτῶν Σατανιστῶν δέν εἶναι κἄν αὐτός, ἀλλ' εἶναι ἡ ἀντικατάστασις τῶν Ἑλλήνων μέ Μωαμεθανούς, καθότι, ὡς γνήσια τέκνα τοῦ Σατανᾶ, «βγάζουν σπυριά», κατά τό δή λεγόμενον, στήν ἰδέαν ὅτι ὑπάρχει ἀκόμη Ἑλληνορθόδοξος πολιτισμός. Τρίτον, αὐτό πού συμβαίνει σήμερον ΔΕΝ εἶναι μετανάστευσις, ἀλλά ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΝ, ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ «ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΑΙ ΚΑΙ, Ω ΤΗΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ «ΧΑΣΕΙ» ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ!) ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΝ» ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑΝ!!! Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ («ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΑ») ΚΙΝΗΤΡΑ. ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΗ Η ΠΕΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εγκατάσταση των μουσουλμάνων του ισλάμ,στην Ελλάδα, είναι το σχέδιο του Σόρος, για να εκκαθάριση τούς Έλληνες ορθοδόξους Χριστιανούς,με βασανιστήρια καί βιασμούς παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθένας στην δουλειά του και στον τομέα του...
    Ο Σώρος στα πλούτη του και στην καταστροφή εθνών και οι ανόητοι Έλληνες στα γήπεδα, στα προπατζίδικα, στον τζόγο, στις καφετέριες, στο instagram, στα τσιγάρα, στα ποτά, στα ξενύχτια, στα κινητά, στα σκυλιά, στην τηλεκόλαση, και όπου αλλού η βλακεία πάει σύννεφο.
    Τελικά, ναι. Υπάρχει δικαιοσύνη στον κόσμο. Αξίζουμε ότι χειρότερο, και αυτό θα λάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ !!
    ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.