23 Ιουν 2016

Ἐπεισόδιο μὲ Κρητικὸ Ἱερέα παλικάρι ποὺ ἀντέδρασε, ὅταν βάλανε τοὺς αἱρετικοὺς στὸ Ναὸ τῆς Ἱ. Μ. Γωνιᾶς Κολυμπαρίου

Τὸ πρωὶ τῆς Πεντηκοστῆς καὶ μετὰ τὸ τέλος τῆς Θείας Λειτουργίας στὸν ναὸ τῆς Ἱ.Μ.Γωνιᾶς Κολυμπαρίου (πλησίον τῆς Ὀρθόδοξης Ἀκαδημίας Κρήτης ποὺ πραγματοποιεῖται ἡ Σύνοδος), τοποθετήθηκαν πολυθρόνες στὸ κέντρο τοῦ ναοῦ παρουσία τριῶν Ἀρχιερέων λειτουργῶν καὶ 15 Ἀρχιερέων συμπροσευχομένων προκειμένου νὰ καθίσουν ἀλλόδοξοι ποὺ ἔχουν προσκληθεῖ ὡς παρατηρητὲς στὴ Σύνοδο.
Τὴν ὥρα ποὺ ἑτοιμαζόταν νὰ ξεκινήσει ὁ Ἑσπερινός τῆς Γονυκλισίας, ἕνας ἀπὸ τοὺς τρεῖς λειτουργοὺς ἱερεῖς βλέποντας τοὺς αἱρετικοὺς ἀγανακτεῖ καὶ κατευθυνόμενος στὸ Ἱερὸ λέει στὸν διάκο: "Τί θέλουν αὐτοὶ ἐδῶ; Δὲν φτάνει ποὺ τοὺς βάλατε στὸν ναό, τοὺς βάλατε νὰ...
κάτσουν καὶ μπροστὰ ἀπὸ τοὺς Ἀρχιερεῖς μας".
Προσπαθώντας νὰ μπεῖ στὸ Ἱερό, ἕνας παπικὸς σηκώθηκε ἀπ' τὴν πολυθρόνα καὶ προσπάθησε νὰ τὸν ἐμποδίσει νὰ ἀποχωρήσει, ὁ Ὀρθόδοξος Ἱερέας ὅμως τὸν προσπέρασε καὶ μπροστὰ στὰ ἀνοικτὰ μικρόφωνα τοῦ Ἱεροῦ εἶπε: "Ἀφοῦ δὲν τοὺς βγάζει κανεὶς ἀπ' τὸν Ναό, φεύγω".
Κατόπιν ἀποχώρησε ἀδιαφορώντας γιὰ τὸν πιθανὸ πόλεμο ποὺ θὰ δεχτεῖ στὴ συνέχεια. Ἄξιος!

8 σχόλια:

  1. Συνιστώ και προτείνω ενθέρμως, οι Ορθόδοξοι πιστοί λαϊκοί, να απομακρύνονται από τους ιερούς ναούς, όπου γίνονται απαράδεκτες Οικουμενιστικές ενέργειες, ή κηρύσσονται δαιμονικές ψευτοθεολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εξορκίζω όλους τους λαϊκούς, όσοι είστε γνήσια τέκνα της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, να φεύγετε ολοταχώς από τους ιερείς που υπέπεσαν στην υποταγή στους Λατίνους, και μήτε σε εκκλησία να συγκεντρώνεστε μαζί τους, μήτε να παίρνετε οποιαδήποτε ευλογία από τα χέρια τους. Είναι καλύτερα να προσεύχεσθε στο Θεό στα σπίτια σας μόνοι, παρά να συγκεντρώνεσθε στην εκκλησία μαζί με τους Λατινόφρονες. Ει’ δ’ άλλως, θα υποστήτε την ίδια κόλασι μ’ αυτούς".
    Αγιος Γερμανός Β΄ Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως (1222-1240)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γρηγόρης Αθανασίου24 Ιουνίου 2016 στις 3:57 π.μ.

    Συγχαρητήρια στον ιερέα για το θάρρος του. Τέτοιους ιερείς θέλει η Ορθοδοξία. Η δήθεν (αιρετική) Ιερά Σύνοδος, που κάλεσε ο Πάπας και Πατριάρχης της Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης κκ. Βαρθολομαίος, ακολούθησε αυστηρώς τις ανώτερες διαταγές των αρχηγών της Bildenberg και των Rothchilds, προς μία ταχεία παγκοσμιοποίηση, δηλαδή όλοι μας να έχομε μια μόνο θρησκεία υπό την ηγεσία ενός αρχή ραβίνου και ένα πολίτευμα, όπως το είπαν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Άγιος Παϊσιος. Το είπε επίσης και ο Νοστράδαμος που σχεδόν όλες οι προβλέψεις του επαλήθευσαν. Να γιατί δεν επήγαν οι Πατριάρχες Ρωσίας και της Αντιοχείας, καθώς και Μητροπολίτες απ’ όλο τον κόσμο, και πολλοί άλλοι που δεν τους θυμάμαι. Η Ορθοδοξία είναι η μόνη Αγνή και Σωστή Χριστιανική εκκλησία που δεν άλλαξε και ακολουθεί τα διδάγματα του Ευαγγελίου κατά λέξει επί 1700 χρόνια, μετά την πρώτη Ιερά Σύνοδο που κάλεσε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Ο πρώτος Πάπας που παραδέχτηκε τα λάθει της Καθολικής εκκλησίας, ήταν ο Ιωάννης ΧΧΙΙΙ και ο δεύτερος ήταν αυτός που πέθανε 30 ημέρες μετά την ενθρόνιση του. Και οι δύο πέθαναν υπό αγνώστων περιστατικών;;;; Συγχαίρω επίσης όλους τους αρχιερείς και μοναχούς Αγιορείτες που στάθηκαν ενάντια της δήθεν (αιρετικής) Ιεράς Συνόδου.
    Γρηγόρης Αθανασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα τον κυνηγησουν τον ιερεα...Ειμαι σίγουρη΄ Υπηρξε φοιτητης προ 10 ετίας στην Θεολογικη Σχολη Αθηνων ( σχολιστηκε από ολους τους φοιτητας και μεχρι σημερα ακομη) ο οποιος αντεδασε στην θεα καθορικουιερεως,,Αποτέλεσμα? τον περασαν από Ιερά εξέταση στην Μητροπολη του και τον έχεουν 10 χρονια καιπλεον να περιμενει να γινει ιερομοναχοσ, εχει καταστραφει ολη του η οικογενεια.και μιλαμε για κυριο με τρια πτυχια...αυτοι είναι οι ιερεις μας κανουν πολλα λαθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τον κυνηγήσουν τον ιερέα και το λεω γιατι θυμαμαι μια περιπτωση φοιτητη υποψηφιου ιερομοναχου στην Θεολογικη σχολή όταν τον περασαν από Ιερά εξέταση ο Μητροπολίτης και οι αλλοι ιερεις όταν αντεδρασε στην αιθουσα για έναν ιερεα καθολικο που ειχε παει στην αιθουσα να τους μιλησει για Χριστο...Αδειασε η αιθουσα ..Αυτό ηταν ...Η τιμωρια του γιατι δεν του βρηκαν τιποτε επιληψημο εκτος του ότι ακολουθυησε πιστα το Πιδάλιο , να τον έχουν στην ακρη και στο περιμενε πανω από 10 χρονια καταστρέφοντας την οικογενεια του και αυτόν. Εμαθα ότι ακομη περιμενει δικαιωση Γιατι αυτό θελει και επιθυμει να μγινει ιερομοναχο.Και τον θαυμαζουμε ολοι γιατι πιστευει ότι θα βρεθει ενας Μητροπολίτης να εναντιωθεί στον δικο του ( είναι ολοι ένα μεταξυ τους βλέπεις) κι να τον β΄λει στην κολυμβηθρα του Σιλωάμ...Τωρα ακομη χειροτερα θα είναι για αυτους τους γνησιους Χριστιανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΞΙΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.