8 Μαρ 2016

Δημόσια ὁμολογία Πίστεως ἀπὸ τὴν Εἰρήνη Μερκούρη!


Ἡ Εἰρήνη Μερκούρη μιλώντας σὲ μία ἀπὸ τὶς σκουπιδοεκπομπὲς τῆς ἀνθελληνικῆς τηλεόρασης, πραγματοποίησε καὶ πάλι δημόσια ὁμολογία Πίστεως ἐνώπιον τῶν κολοκυθολογούντων «προοδευτικῶν» δημοσιογράφων. Καὶ ἐνῶ προσπάθησε νὰ μιλήσει περὶ μοναδικότητος τῆς Ὀρθοδοξίας, οἱ φραγκο-νεροκουβαλητὲς τῆς ἠλιθιοποίησης τῶν Νεοελλήνων ἀμέσως ὅρμησαν νὰ τὴν εἰρωνευτοῦν. 

10 σχόλια:

  1. Ας μην κρίνουμε τα παιδιά,υπάρχει άγνοια.Η Ειρήνη τουλάχιστον αγωνίζεται,έχει προαίρεση,είναι σημαντικό αυτό.Όταν έχει ο άνθρωπος θέληση είναι το 1% εκ μέρους του ανθρώπου,το άλλο το 99% είναι εκ Θεού,βοηθάει ο Θεός μετά.Αυτό θέλει ο Θεός,να θέλεις,να τον αναζητήσεις,να του πεις θέλω,τον εμπιστεύεσαι,αφήνεσαι στα χέρια του,(εαυτόν και αλλήλους και πάσαν την ζωήν ημών Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα,λέμε)παραδινόμαστε στο θέλημα του,τήρηση εντολών,μυστηριακή ζωή,και τότε έρχεται ο Χριστός σε κρατάει από το χέρι και τα κάνει όλα εκείνος.Αυτό σημαίνει όταν λέει ο Απόστολος Παύλος δε ζω εγώ,ζει εν εμοί ο Χριστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρας επί των ώμων Χριστέ,τον σον Σταυρόν επί το πάθος ερχόμενος,και τύπον ημίν παρέσχες,εν σοι τοις θέλουσιν ζην,πώς συνδοξασθώμεν σοι και ζήσομεν΄
    αυτός καταξίωσον,και ημάς συμμετόχους σοι,των παθημάτων και της δόξης γεννήσεσθαι,την σην νέκρωσιν,εαυτοίς περιφέροντας΄
    νέκρωσόν μου φιλάνθρωπε,σαρκός τα σκιρτήματα,και εκ του θείου σου φόβου,μέλη τα ταύτης καθήλωσον,νεκρόν προς τον κόσμον,ζώντα δε ταις εντολαίς σου,μόνον ποιήσας με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απιστευτο. Το αρνι μεσα στο λακο με τα λιονταρια. Ειρηνη Μερκουρη. Μενω αφωνος. Σημειο Αναφορας. Σημειο των ημερων μας. Ηλιαχτιδα μεσα στη κολαση. Δε πιστευω αυτο που βλεπω. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς είναι δυνατόν να αφήσει να χαθεί αυτή η κοπέλα ο Χριστός όταν αγωνίζεται να σωθεί,σηκώνει το σταυρό της,κατά δύναμη εμμένει στην πίστη της στο δημιουργό της,εμπαίζεται και λοιδωρείται;Μα ο Χριστός που είναι Θεός και ενώ είναι ο εξουσιαστής των πάντων έγινε άνθρωπος,ταπεινώθηκε και πήρε τη μορφή και το υλικό σώμα μας,λοιδωρήθηκε,αμφισβητήθηκε και αμφισβητείται,δε θα λοιδωρηθεί και εκείνος που τον ακολουθεί;Τί νομίζουμε,ότι από λεωφόρο πάει ο άνθρωπος στην αιώνια ζωή;Οχι,μέσα από καθημερινές θλίψεις,κοροιδίες,από τη στενή και θλιμμένη οδό πηγαίνει στη Ζωή,που ελάχιστοι τη βρίσκουν,γιατί είναι τυφλωμένοι από την ύλη,και τις μέριμνες της πρόσκαιρης ζωής που ζούμε.Πόσα χρόνια ζούμε,30,50,60,80,100 χρόνια;Κάποια στιγμή που δε ξέρουμε πότε θα είναι θα φύγουμε,αντί να επενδύουμε για εκείνη τη μέλλουσα και αιώνια ζωή χτίζουμε ντουβάρια,στολίζουμε το σώμα με άχρηστα,συσσωρεύουμε πλούτο που τον αφήνουμε και τον τρώνε άλλοι!Σε αυτή τη παγίδα του διαβόλου έχουν πέσει όλοι αυτοί οι δυτικοευρωπαίοι,αιχμάλωτοι που νομίζουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν είναι πραγματική ελευθερία ενώ είναι σκλαβιά χειρότερη κι από το Γκουαντάναμο,ειδωλολάτρες,και αρρωστήσαμε και εμείς οι Έλληνες!Μάτια έχουν και έχουμε και δε βλέπουμε,αυτιά έχουμε και έχουν και δεν ακούν,μπροστά τους και μπροστά μας στέκονται όλα και εμείς πορευόμαστε στο ψέμα,συνοδοιπόροι του ψέμματος,με αυτό πορευόμαστε στη φθαρτή ζωή με αυτό θα πορευθούμε και μετά το σαρκικό και πνευματικό θάνατο μας.Από τη μια οι Ευρωπαίοι ειδωλολάτρες,από την άλλη οι μουσουλμάνοι δαιμονοκίνητοι,δε μιλάω για τους φανατικούς που είναι ποτισμένοι με ουσίες και τα πνεύματα του πονηρού κυριαρχούν μέσα τους,μιλάω για πολλούς μουσουλμάνους με αγαθή προαίρεση,οι οποιοι έχουν άγνοια το τί θα πει Ιησούς Χριστός και Λόγος που πήρε σάρκα να σώσει το χαμένο πρόβατο.Γιατί αν είχε επίγνωση(αλλά εδώ δεν έχουμε επίγνωση εμείς οι χριστιανοί πώς θα έχουν οι άλλοι που κολυμπούν μέσα στο ψέμα;)θα εννοούσε ότι βρίσκεται σε πλάνη,επειδή ο Σατανάς χαίρεται να παίρνει μαζί του ανθρώπους και γελάει με τη κατάντια τους που οδηγούνται στην απώλεια νομίζοντας ότι προσφέρουν θυσία στο Θεό και βρίσκονται υπό τη σκέπη του με το να μισούν,να σκοτώνουν,να αρπάζουν.Είναι να απορεί κανείς πόση τύφλα έχει ο άνθρωπος που δε βλέπει ότι ο Θεός είναι ΟΛΟΣ ΑΓΑΠΗ και όλους τους θέλει κοντά του και δεν τον αισθάνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποσοι ομολογουν με τοσο θαρρος, καθαροτητα και ευγενεια την ορθοδοξια; Eιθε να τη σκεπαζει παντα ο θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκδήλωση - αφιέρωμα στα 10 χρόνια από την ανακομιδή (και 25 χρόνια από τον επίγειο θάνατο του) του αφθάρτου σκηνώματος του Ιερομονάχου Γέροντος Βησσαρίωνος Αγαθωνίτου.

    http://www.imfth.gr/news_events/ekdilosi-afieroma-afieromeni-sta-10-hronia-apo-tin-anakomidi-toy-afthartoy-skinomatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας είναι καλά η κοπέλα - αν και δεν ακούω γενικώς τέτοια μουσική, σε προσωπικό επίπεδο φαίνεται ότι έχει υγιείς απόψεις.

    ΥΓ - ..."οι φραγκο-νεροκουβαλητές της ηλιθιοποίησης των Νεοελλήνων..." - ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιά ἄλλη μιά φορά ΕΥΓΕ στήν ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ !
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΡΗΝΗ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παράδειγμα προς μίμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.