20 Νοε 2013

Βούρκωσε ὁ Καραγκούνης: "Νιώθω εὐλογημένος, εὐχαριστῶ τὸ Θεὸ γιὰ ὅσα ἔχω ζήσει μὲ τὴν Ἐθνικὴ ὁμάδα. Νιώθουμε τὴν ἀγάπη ὅλων τῶν Ἑλλήνων σ' αὐτὲς τὶς δύσκολες στιγμές. Θέλαμε νὰ δώσουμε χαρὰ"

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ....








2 σχόλια:

  1. ''ΣΙΓΑ Τ΄ ΑΥΓΑ''. ΕΔΩ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΟ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΝΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ, ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΩΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΝΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ. ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ' ΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρωες είναι αυτοί που έχουν ιδανικά μέσα τους,που αγαπάνε την πατρίδα,την οικογένεια,την πίστη τους και που πολεμάνε για κάτι καλύτερο!Αν δεν αγαπήσουμε αυτόν τον χιλιοπροδομένο τόπο,αν δεν προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την χαμένη μας εθνική περηφάνεια,πώς θα αντιμετωπίσουμε το θηρίο που μας θέλει σκλάβους,μίζερους και απελπισμένους;;;Ας ενωθούμε,λοιπόν, και ο καθένας ας βάλει το δικό του λιθαράκι ''για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία''.Αμήν.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.