12 Νοε 2011

Γιατί Διαμαντοπούλου, Ἀβραμόπουλος καί Παπουτσής δὲν ἔκαναν τὸν σταυρό στην ορκωμοσία ;;;


Τὸ συγκεκριμένο περιστατικό μας τὸ ἐπεσήμανε ἀναγνώστης καὶ τὸν εὐχαριστοῦμε θερμά. Ἐνῶ ὅλοι οἱ ἄλλοι Ὑπουργοὶ τῆς νέας κυβέρνησης κάνουν κανονικὰ τὸν σταυρό τους, ἡ Ὑπουργὸς Παιδείας καὶ Θρησκευμάτων, ὁ Ὑπουργὸς Ἐθνικῆς Ἄμυνας Ἀβραμόπουλος καὶ ὁ Ὑπουργὸς Προστασίας τοῦ Πολίτη Παπουτσής τὸν ἀποφεύγουν! 
Δεῖτε στὸ 0:33 του Βίντεο τη Διαμαντοπούλου!!!

14 σχόλια:

  1. Γιατί πρέπει να κάνουν τον σταυρό τους; Ελεύθεροι δεν είναι να κάνουν ό,τι θέλουν; Υπάρχει θεοκρατία στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τότε να μη παρίστανται καθόλου σε μια θρησκευτική τελετή όπως είναι η ορκωμοσία. Τι δουλειά έχουν εκεί αφού δεν είναι πιστοί;
    Μήπως το κάνουν μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου;
    Και φίλε ανώνυμε τράβα να διαβάσεις το προοίμιο του Συντάγματός μας που αναφέρεται στην Αγία Τριάδα. Οι μαγκιές σαν τις δικές σου δεν περνάνε πλέον. Κατάλαβες;;;
    Το 97% των Ελλήνων ειναι Ορθόδοξοι είτε το θέλεις είτε όχι. Όσο και να λυσσάξετε η Ελλάδα θα παραμείνει Ορθόδοξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλει και ρώτημα; Αφού είναι όλοι τους Μασώνοι.
    Μασώνοι και εωσφοριστές. Το ίδιο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεχακαθαρίσουν μερικά πράγμα. Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν Ορθοδοξότατο κράτος όσο και να λυσάνε τα μασσωνικά παπαγαλάκια των μμε, δεν πτωούν κανένα μας, διότι είμαστε βασισμένοι στην Αγία Γραφή και την Ιερά Παράδοση. (Να παραιτηθεί ο Αρχι-Οικουμενιστής Βαρθολομαίος, καρα-ανάξιος Πατριάρχης...). Οι αριστεροί είναι τελείως πέρα βρέχει (λίγο πιο ξεκολλημένοι από τους οργανωσιακού), οι δεξιοί είναι καπηλευτές και πατριδέμποροι, οι κεντρώοι άστα...
    Τώρα όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες κάνουμε πολλά λάθη και τα παραδεχόμαστε με λύπη, ΟΜΩΣ πέφτουμε και σηκωνόμαστε μέχρι να μας βρει ο θάνατος. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομα οι εκκλησιαστικοί δεν καταλάβατε ποιοί είναι οι σιωνιστές της Ελλάδας; Ο Χριστός δεν ασπαζόταν κανένα Φαρισαίο και κανένα Γραμματέα το δικό μας ιερατείο γιατί τους φιλά; Οψώμεθα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως θα είδατε, πολλοί εξ αυτών ( και η Διαμαντοπούλου μαζί) δεν ακουμπούσαν το δεξί, αλλά το αριστερό χέρι στην πλάτη των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας προκαλεί έκπληξη το γεγονός αυτό? Είναι γνωστό ότι όλοι οι πολιτικοί είναι μέλη της μασονίας και των διαφόρων στοών και λεσχών. Το πιο λυπηρό για μένα είναι ότι η επίσημη εκκλησία σιωπά και σκύβει το κεφάλι. Μετά το μακαριστό Χριστόδουλο, που αποτελούσε πρότυπο μαχητή, δυστυχώς έχουμε έναν άβουλο και άφαντο αρχιεπίσκοπο.
    @ ανώνυμος που έκανε το πρώτο σχόλιο: Η συγκεκριμένη κυρία είναι υπουργός Εθνικής παιδείας και Θρησκευμάτων. Πώς μπορεί μια άθεη να κατέχει αυτή τη θέση? Και από πότε το να κάνει κάποιος το σταυρό του θεωρείται θεοκρατία? Είναι δικαίωμά της να μην πιστεύει στον Αληθινό Θεό και να αρνείται την Ορθοδοξία. Δεν μπορεί όμως ταυτόχρονα να κατέχει τη θέση στο συγκεκριμένο υπουργείο. Και φυσικά δεν το παραδέχεται ανοιχτά αλλά το κρύβει γιατί φοβάται ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με συγχωρείτε πολύ αλλά εγώ είδα και τον Αβραμόπουλο και τον Παπουτσή να κάνουν τον σταυρό τους (στο 62-65''). Εκείνον που δεν είδα είναι ο Παπακωνσταντίνου αλλά είδα σε παλαιότερη ορκωμοσία ότι δεν ξέρει να τον κάνει. Οδυσσεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι ότι δεν ξέρει να τον κάνει αλλά δεν θέλει!
    Δεν είναι μικρό παιδάκι... Απλά είναι μέλος της λέσχης bilderberg και ξέρεις τους λένε να αποφεύγουν τέτοιες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μένα το λυπηρό δεν είναι τόσο το ότι οι πολιτικοί δεν κάνουν τον σταυρό τους.

    Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα μεγαλοστελέχη των αστικών κομμάτων ανήκουν σε μασωνικές στοές και λέσχες.

    Τώρα θα τους μάθουμε ;;

    Το λυπηρό για μένα είναι ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δέχτηκε να ορκίσει μια κατοχική κυβέρνηση δοσιλόγων, που δεν έχει εκλεγεί από τον Ελληνικό λαό.

    Ο αρχιεπίσκοπος προφανώς θεωρεί ότι ο ρόλος του είναι να αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο της κοσμικής εξουσίας, και να μην αντιδρά για να μην τον κατηγορήσουν ότι "κάνει πολιτική".

    Πού είναι μωρέ ένας Παπαφλέσσας να ξεσηκώσει τους Έλληνες ;; Πού είναι ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Διαμαντοπούλου είναι πάνω απο την Ιεραρχία;

    http://www.youtube.com/watch?v=IYBl37Ld4NY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο παρακάτω βίντεο κάνουν τον σταυρό τους ενώ δεν τον κάνουν άλλοι.
    Μήπως γινόμαστε ολίγον ταλιμπάν;

    http://www.youtube.com/watch?v=8m98dHMPnCc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχει νοημα να κανεις σταυρο, αλλα τα εργα σου να ειναι ανομα;
    να κανεις σταυρο και απο τις αποφασεις σου να βασανιζεται ανημπορος κοσμος;
    τα εργα ολων αυτων δειχνουν σε τι πιστευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.