18 Ιαν 2024

Δημήτρης Νατσιός: «Τὸ κρῖμα πάνω σας γι' αὐτὸ ποὺ θὰ συμβεῖ !»

Ἡ Ἑλλάδα δὲν εἶναι ἰδιοκτησία τῆς Δύσης. Τὸ ἀντίθετο μάλιστα. Οἱ πολιτιστικὲς βάσεις τῆς Δύσης, ἀνήκουν στὴν Ἑλλάδα, ἀσχέτως ἂν σήμερα ὁ δυτικὸς πολιτισμὸς ἐκφυλίζεται καὶ καταρρέει σὲ ἕνα χάος ἀπὸ τεχνητὲς ἔννοιες καὶ πλαστὲς ἰδιότητες ποὺ κατασκευάζονται γιὰ νὰ δικαιολογήσουν τὴν ἀπανθρωποποίηση τοῦ ἀνθρώπου. 

Ὁμιλία τοῦ Δημήτρη Νατσιοῦ, προέδρου τῆς ΝΙΚΗΣ, στὴν Ὁλομέλεια τῆς Βουλῆς γιὰ τὸ «γάμο» τῶν ὁμοφυλόφιλων (17/1/2024). 

3 σχόλια:

  1. Είδατε πόσοι έχουν δει το βίντεο; Είναι παρήγορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αρκεί να εκφράζεις την αντίθεση σου.Εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά! Νομιμοποιούν την παιδεραστία! Ακόμα και αν καταψηφίσετε το νομοσχέδιο,αυτό θα περάσει και τα παιδιά μας θα πέσουν στα βρώμικα χέρια των ανώμαλων.
    Κατεβάστε τον κόσμο στους δρόμους αν όντως ενδιαφέρεστε. Στείλτε επιστολές στους αρχιερείς,ενημερώστε τους για το τι ακριβώς συμβαίνει και καλέστε τους να αφορίσουν όσους ψηφίσουν αυτό το τερατούργημα.
    Πρέπει να κατέβουμε όλοι στους δρόμους.Να σώσουμε τα παιδιά μας!
    Και πρώτα από όλα να μετανοήσουμε και εμείς οι ίδιοι και να ζητήσουμε από τον Θεό να μας λυπηθεί και να μας σώσει από τις κατάρες που μας έχουν βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΣΥΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.