4 Απρ 2020

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης: Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πιστῶν στὴν Ἱερὰ Σύνοδο


Ἐκπομπὴ μὲ τὸν π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη ποὺ μεταδίδεται ἀπὸ τὰ κανάλια Atlas TV καὶ Αχελώος TV (Κυριακῇ 5 Ἀπριλίου 2020)...

11 σχόλια:

  1. Να βγάλουν SMS να μπορούμε να Μεταλάβουμε, και μετά, αφού μας φοβούνται, να μπούμε σε καραντίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ κ ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΕΝΝΕΑ ΕΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!
    Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΗ....
    Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πάντα χρειάζονται υπογραφή Θεού για να γίνουν!!!!
    ΤΙ είπε ο Ναυπάκτου σχετικά με το κλείσιμο των εκκλησιων ?? είπε ότι πολλές φορές έχω διακρίνει να έρχονται να κοινωνησουν χωρίς την πρέπουσα προετοιμασια.......
    ΈΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟ ΣΕ ΔΎΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ. ΜΕ ΞΑΝΘΆ ΜΑΚΡΥΆ ΜΑΛΛΙΆ, ΜΕ ΜΑΚΡΥΆ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΈΝΑ ΝΥΧΆΚΙΑ, ΚΌΝΤΡΑ ΞΟΥΡΑ, ΚΟΥΝΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΛΥΓΕΡΟΝ.!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ. ΑΙΣΧΟΣ..... ΑΙΣΧΟΣ.... ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ, ΚΑΛΛΟΝΉ ΜΗΤΈΡΑ ΜΕ ΜΊΝΙ (ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ) ΠΟΙΟ ΨΙΛΆ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ!!!!! ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΎΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ. και να ήταν μόνο αυτά???
    Ήταν τυχαίο που συνέβη αυτό Μ Σαρακοστή?? . Ακόμα και να το επέτρεπε η κυβέρνηση δεν θα μπορούσανε να λειτουργήσουν οι εκκλησίες ΜΕ ΤΗΝ ΤΌΣΟ ΜΕΓΆΛΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ. ΦΥΣΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΊΑ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ, ΑΛΛΆ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ??? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΎΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ??? ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΌΛΟΙ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΑΙΤΙΟΣ ΘΑ ΉΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ!!!!!
    Ακόμα ένα σκάνδαλο για την εκκλησία!!!
    ΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΏΝ (η ταπεινή μικρή μου γνώμη) ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΕΠΗΤΗΜΙΟ Σ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ(πατριάρχες, μητροπολίτες, επισκόπους, ιεροις, μοναχούς και πιστούς, άντρες, γυναίκες και παιδιά). ΌΛΟΙ ΦΤΑΊΜΕ, ΌΛΟΙ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΩΣ, ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΊΑ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΤΩΝ ΕΣΧΆΤΩΝ. ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΌ ΜΑΣ.
    ΔΊΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΉ Η ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ναυπάκτου είναι λίγο ευθυγραμμισμένος με το σύστημα. Καλός είναι αλλά γενικά να είστε προσεκτικοί σε πολλά, ιδίως πολιτικά και ιδεολογικά, που λέει, διότι πολλές φορές λέει ανακρίβειες επίτηδες για να μην καλοπιάσει το σύστημα

      Διαγραφή
    2. Διόρθωση : εννοούσα ότι λέει ανακρίβειες για να καλοπιάσει το σύστημα

      Διαγραφή
    3. Το χαρακτηριστικό του ΑΦΡΟΝΟΣ είναι η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ.
      ΦΆΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ. Οι οποίες ΠΛΗΓΕΣ, από ότι διαβάζω, ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!!!!!
      ΚΑΛΆ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    4. 4:12μμ Τι εννοείς;

      Διαγραφή
  4. Και εγώ πιστεύω ότι είναι μεγάλο αμάρτημα να αφήνουν οι ιερείς να εισέρχονται στον ι. Ναό, απρεπώς ντυμένοι, αντίθετα προς τον χριστιανικό Νόμο. Και ακόμα μεγαλύτερο αμάρτημα το να τους κοινωνούν.

    Φιλευλαβής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ ''Ρομιε'' ακου τον Ναυπακτου και το σιναφι του. Εμεις εχουμε τους αγιους πατερες και το Ευαγγελιο. Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. όπως είπα σε άλλο σχόλιο, ο Ναυπάκτου έχει ένα θέμα, και χρειάζεται προσοχή, αλλά δυστυχώς πολλοί δεν το έχουν καταλάβει επειδή είναι πού μορφωμένος και μιλάει ωραία.

      Διαγραφή
    2. Για τον Γ.Π. 1:11 μμ
      Δεν είμαι "ο Ρομιός".
      Ούτε ακούω τον Ναυπάκτου Ιερόθεο.
      Αλλά για την αξιοκατάκριτη συμμετοχή πολλών στο Μέγα Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας έχει δίκαιο. Απροετοίμαστοι και χωρίς να έχουν ιδέα τί κοινωνούν και ότι δεν μπορούν να προσέρχονται όλοι σαν να 'ναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά μόνο αυτοί που ζουν προσεκτική χριστιανική ζωή!!!

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.