26 Φεβ 2020

Ραγίζει καρδιὲς ἡ κραυγὴ τοῦ στρατιωτικοῦ ἱερέα Μυτιλήνης: «Τώρα βλέπω τὴν Πατρίδα μου σκλαβωμένη»!

8 σχόλια:

  1. Εαν πατερ μου βλεπεις τα ματ να κατεβαινουν απ τις κλουβες σαν δαιμονισμενοι κ να χτυπαν αυτοκινητα,κοσμο κ την πατριδα σου σκλαβωμενη κανε αυτο που καναν κ οι προγονοι σου ιερεις (Παπαφλεσσας κλπ) πριν 199 χρονια ακριβως κ την ελευθερωσαν.
    Παρε τα οπλα. Στρατιωτικος εισαι.
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα οπλα Σας αφησαν χωρις οπλα για να σας χτυπησουν ανετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι αδιανόητο να γίνετε σφαγή μεταξύ των Ελλήνων για τους μουλλαδες παρανομους λαθρομετανάστες. Δεν τους θέλουμε γιατί είναι βανδαλοι. Η κυβέρνηση να κατασκωτονει τους Έλληνες και να προστατεύει τους λαθραιους. Πως κατάντησαν οι πολιτικοί. Είναι όλοι γυναικουλλες. Και δεν θέλω να προσβάλω τις γυναίκες αλλά για τους άντρες πολιτικούς που θέλουν την ισλαμοποιηση της Ελλάδας και Κύπρου. Να ξυπνήσετε όλοι πριν ξυπνηση ο Έλληνας γιατί θα φύγετε όλοι σας νύχτα μαζί με τις οικογένειες σας. Η Ελλάδα και η Κύπρος και τα νησια μας είναι ο επίγειος παράδεισος και δεν θα σας περάσει να τον αλλάξετε. Ο Θεός θα σας εύχομαι να σας καταδιώκει όπως εσυς όλοι καταδιωκετε τους απανταχού ύ Έλληνες. Δεν θα σας περάσει και παρακαλώ και εγώ όπως και πολλοί άλλοι τον Θεό να σας εμποδίσει γιατί είσαστε κακοί άνθρωποι και πρέπει να τιμωρηθείτε. Όσο για τους αστυνομικούς δεν το συζητώ. Έπρεπε να ζητήσουν παρετηση όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Royce. Συμφωνώ λέξη προς λέξη...Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά ξανά!❤❤❤🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ ιερέα, όλα καλά, αλλά η συμμετοχή σου στις αποστολές σε Κόσοβο, Αφγανιστάν, Βοσνία κ.α. δεν είναι καθόλου άσχετη με όσα τώρα συμβαίνουν στο νησί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πατρίδα μας ήταν σκλαβωμένη δεκαετίες πριν, με πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστές να είναι πουλημένοι και να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Τώρα ξύπνησε ότι είναι σκλαβωμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε Π Ι Μ Ε Ν Ω.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΚΑΨΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ κ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
    Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να φανταστείτε για το σημείο που έχουμε φθάσει ο π. Κομνηνός θυμάμαι εκδήλωνε πολύ έντονα την αγάπη όταν συνέβαινε κάτι κακό σε όλους τους ανθρώπους. Έχει πάρα πολύ αγάπη μέσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.