16 Φεβ 2020

Ζωντανὴ μετάδοση τῆς ἐκδήλωσης “Ἐμεῖς δὲν συμφωνήσαμε” Βελλίδειο Συνεδριακὸ Κέντρο, Κυριακὴ 16/2 καὶ ὤρα 17:00 !

Παρακολουθῆστε ζωντανὰ τὴν ἐκδήλωση τῶν 22 Ὀρθόδοξων Χριστιανικῶν Σωματείων τῆς Θεσσαλονίκης ποὺ θὰ λάβει χώρα στὸ Βελλίδειο Συνεδριακὸ Κέντρο Θεσσαλονίκης τὴν Κυριακὴ 16/2 καὶ ὤρα 17:00 με τρία βασικὰ θέματα: Τὴ συμφωνία τῶν Πρεσπῶν, τὸ λαθρομεταναστευτικὸ καὶ τὸ δημογραφικό. 
Στὴν ἐκδήλωση θὰ μιλήσουν:

Μοναχὸς Μάξιμος Ἰβηρίτης, πρ. πρωτοεπιστάτης τοῦ Ἁγίου Ὅρους 

κ. Ἰωάννης Μάζης, καθηγητὴς Γεωπολιτικῆς ΕΚΠΑ 

κ. Γεώργιος Ρωμανός, συγγραφέας, Ἱστορικὸς ἐρευνητὴς 

κ. Δῆμος Θανάσουλας, νομικὸς
Τὰ βίντεο τῆς ἐκδήλωσης θὰ παραμείνουν διαθέσιμα στὸ Livemedia.

8 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 29 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν SKIP [αν αντι για 29 κλπ βαλετε 22 ορθοδοξα κλπ και αντι για SKIP βαλετε σανο εεε Βελιδιο ηθελα να πω, εχετε μια εικονα της πραγματικοτητας.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΓΙΤΗΣ;;ΖΗΛΩΤΗΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ;;ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ;;

      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. @Καλλιόπη
      Μάλλον κουρασμένος από τις ανόητες και ανούσιες συγκεντρώσεις που δεν προσφέρουν κανένα ουσιαστικό σχέδιο ή ελπίδα, ούτε προτείνουν ουσιαστική δράση, παρά μόνο επανάληψη αυτονόητων πραγμάτων και συνθημάτων.
      Όπως και εγώ. Πραγματικά έχω σιχαθεί. Και τις εκδηλώσεις και τους ανθρώπους που τις κάνουν.
      Τι άλλαξε μετά το Βελλίδειο; Άλλαξε η λογική με την οποία ψηφίζουμε; Αποκτήσαμε κανένα σχέδιο για να τους πιέσουμε; Ενημερώθηκε κανείς για πράγματα που δεν ήξερε ήδη;
      Τίποτα από αυτά.

      Επίσης, δεν έχω δει την εκδήλωση, ούτε έχω το ενδιαφέρον να την δω, αλλά φαντάζομαι πως για τα εκκλησιαστικά προβλήματα, που είναι η ρίζα όλων των κακών, δεν αναφέρθηκε τίποτα, ως συνήθως. Και είναι πραγματικά αστείο, γιατί είχα την εντύπωση ότι την εκδήλωση την οργάνωσαν "χριστιανικά σωματεία"! Αλλά είναι δυνατόν κάποιοι που τους σέρνει από την μύτη ο αιρετικός και αρχι-οικουμενιστής βαρθολομαίος, να πράξουν κάτι που θα ανατρέψει την οικουμενιστική, πανθρησκειακή και πολυφυλετική πορεία της χώρας μας;
      Φυσικά και όχι! Θα τους σταματήσει Φατριάρχης πριν καν τολμήσουν!

      Χωρίς να λυθούν τα θέματα της πίστεως, μην περιμένετε να λυθούν τα υπόλοιπα προβλήματα. Όπως έλεγε και ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης "δεν είμαι προφήτης αλλά θα προφητεύσω". Όπως η πόλη έπεσε γιατί ούτε 5 ορθόδοξοι δεν υπήρχαν, έτσι και σήμερα θα πέσει η Ελλάδα γιατί ούτε 3 ορθόδοξοι επίσκοποι δεν υπάρχουν. Λέω "ούτε 3", γιατί προσπαθώ να είμαι πολύ επιεικείς και να μην γράψω "ούτε ένας". Άσχετα αν αυτή είναι η πραγματική μου θεώρηση των πραγμάτων. Και στον λαό, ακόμα και αυτοί που φαίνονταν ορθόδοξοι, τώρα τρέχουν πίσω από τον Φατριάρχη ή σιωπούν σε όλα τα ανόσια που γίνονται. Έμειναν μόνο μερικοί αμαρτωλοί που αντιστέκονται, αλλά να δούμε πως θα τους μετρήσει ο Θεός.

      Με την Κολυμπάριο και το Ουκρανικό, κάναμε κάτι σαν και αυτό που έκαναν οι αρχαίοι Εβραίοι. Όπως εκείνοι σταύρωσαν τον Χριστό και ζήτησαν την κατάρα αυτής της πράξεως να έρθει στα κεφάλια τους, έτσι και εμείς μολύναμε την Εκκλησία (το σώμα του Χριστού) με αιρέσεις και σχίσματα και την κόψαμε στα δυο, αναφωνώντας:

      1) "εμείς δεν είμαστε Ρώσοι, αλλά Έλληνες". Είναι σαν το "οὐκ ἔχομεν βασιλέα εἰ μὴ Καίσαρα". Δεν δεχόμαστε ότι είμαστε Χριστιανοί πρώτα, με κοινό Βασιλέα, και μετά Έλληνες, αλλά ξεχνάμε εντελώς ότι είμαστε Χριστιανοί.
      2) "θα υποστηρίξουμε τον Έλληνα πατριάρχη". Ακόμα κι αν έχει απόλυτο άδικο... Ξεκάθαρος εθνοφυλετισμός, δηλαδή. Ο εθνοφυλετισμός είναι αίρεση.
      3) "η Ρωσία είναι επιθετική". Σαν να φωνάζουμε στον Πάιτ: "είμαστε στο πλευρό σου, αφέντη και κύριε".

      Διαγραφή
    3. Γράφεις βλακείες φανατικές μπερδεμένες με καλά πραγματα, ανώνυμε 9:59 μμ για τα ορθόδοξα χριστιανικά Σωματεία!!!

      Διαγραφή
  3. Λίγο πιό λιανά
    να καταλάβουμε
    που εννοείς οτι μπάζει

    γιατί έτσι αόριστα
    και γενικά δεν
    ξερω τι να σκευτώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤῚ ΛΕῚΠΕΙ ΤῸ ΒΊΝΤΕΟ;;ἬΜΟΥΝ ἘΚΕΙ ἈΛΛΆ,
    ἬΘΕΛΑ ΝᾺ ΤῸ ΣΤΕΊΛΩ ΣῈ ΦΊΛΟΥς,
    ΣᾺΝ ΝᾺ ἮΤΑΝ ΚΑῚ ΚΕΊΝΟΙ ΈΚΕΙ !
    ΚΑΛΛΙΌΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.