20 Δεκ 2019

π. Γεώργιος Μεταλληνός: Μέλη τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου μᾶς εἶπαν εὐθαρσώς: «Εἴμαστε Μασῶνοι»!

Σέ Ἡμερίδα τῶν Θεολόγων στὴ Λευκάδα ἐτέθη στὸν π. Γεώργιο Μεταλληνὸ τὸ ζήτημα τοῦ βιβλίου Θρησκευτικῶν της Α΄ Λυκείου καὶ εἰδικότερα τῶν ἑνοτήτων γιὰ τοὺς Χιλιαστὲς καὶ τοὺς μασόνους. Ὁ σεβαστὸς π. Γεώργιος μᾶς εἶπε τὰ ἑξῆς σημαντικά:
«Ἕνα βασικὸ μειονέκτημα τοῦ ἐκπαιδευτικοῦ ἔργου εἶναι τὰ Ἀναλυτικὰ Προγράμματα ποὺ συντάσσονται στὸ Παιδαγωγικὸ Ἰνστιτοῦτο. Μᾶς δίνουν μετὰ καλούπια καὶ λένε σὲ μᾶς τοὺς συγγραφεῖς νὰ ρίξουμε ὑλικὸ μέσα στὰ συγκεκριμένα καλούπια.
Σὲ ἐμένα λοιπὸν καὶ στὸν κ. Φίλια ἀνατέθηκε ἡ συγγραφὴ τοῦ βιβλίου τῆς A΄ Λυκείου. Ἔπρεπε νὰ γράψουμε καὶ γιὰ τὴ θέση τῆς Ἐκκλησίας ἀπέναντι σὲ ἄλλα θρησκεύματα. Πρὶν κυκλοφορήσει τὸ βιβλίο οἱ Μασόνοι καὶ οἱ Χιλιαστὲς μᾶς ἔκαναν ἀγωγές. Ζητήσαμε ἀκρόαση ἀπὸ τὸ Παιδαγωγικὸ Ἰνστιτοῦτο (Π.Ι.). Ὅταν πήγαμε νὰ τοὺς συναντήσουμε , ἦταν 4 μέλη τοῦ Π.Ι. (ἡ μία ἦταν γυναίκα) , ὄχι οἱ θεολόγοι, μᾶς εἶπαν εὐθαρσώς: «Ἐμεῖς εἴμαστε μασόνοι». Ὁ πρόεδρος τοῦ Π.Ι. ἦρθε σὲ δύσκολη θέση ἀλλὰ....
ἐγὼ τοὺς εἶπα «Αὐτὸ μὲ χαροποιεῖ» γιατί ξέραμε μὲ ποιοὺς ἔχουμε νὰ κάνουμε.
Τελικὰ γράψαμε τὶς ἑνότητες ἀναφέροντας ἀρχικὰ τὴ διδασκαλία τῶν μασόνων καὶ τῶν χιλιαστῶν καὶ μετὰ τὶς ἐγκυκλίους τῆς Ἐκκλησίας γιὰ τὶς ὁμάδες αὐτές.
Μετὰ ἀπὸ 2-3 χρόνια, μία μέρα μου τηλεφώνησε ὁ κ. Φίλιας καὶ μὲ ρώτησε ἂν εἶχα δεῖ τὴ νέα ἑνότητα τοῦ βιβλίου τῆς Α΄ Λυκείου. Τὸ βιβλίο εἶχε ἀλλαχθεῖ καὶ ἔγραφε τελείως διαφορετικὰ ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ἐμεῖς εἴχαμε γράψει. Κάποιοι δικοί μας ἔκαναν ἀλλαγὲς χωρὶς νὰ τὸ ξέρουμε. Τότε ζητήσαμε τὴν ἀπόσυρση συνολικά του βιβλίου καὶ τὴ συγγραφὴ ἄλλου ἀπὸ ἄλλους συγγραφεῖς. Ἀλλὰ αὐτὸ δὲν ἔγινε».

44 σχόλια:

  1. ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ κ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.
    κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ κ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΕΓΚΩΜΙΑ κ ΒΡΑΒΕΙΑ.ΛΕΣ κ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΓΚΩΜΙΩΝ κ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΠΡΩΣΟΠΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ-ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ'' ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εἴμεθα ὅλοι ὑπεύθυνοι πού, δεκαετίες τώρα, ψηφίζουμε Μασσώνους (=Σατανιστάς) πολιτικούς καί ἀνεχόμεθα Μασσώνους (ἤ μασσονίζοντας) «ἱεράρχας», οἱ ὁποῖοι ἀσφαλῶς διορίζουν Μασσώνους εἰς θέσεις-κλειδιά, διό καί ἡ χώρα βαίνει κατά Διαβόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ δεν θέλαμε οι εκδυτικισμένοι και προτεσταντίζοντες χριστιανούληδες;; Δηλ. Μασωνία...
    Καλά να πάθουμε λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκδυτικισμένε και προτεσταντίζοντα χριστιανούλη, παθιασμένε με τους ακροαριστερούς εκκλησιομάχους, 1:13 μ.μ. αντί να βλέπεις φαντάσματα, δείξε μας ένα κόμμα που να είχε μεγάλες πιθανότητες να κυβερνήσει και να ήταν Χριστιανικό χωρίς μεγάλα μειονεκτήματα!!
      Αντί βλέπεις φαντάσματα εκδυτικισμένων και προτεσταντίζοντων χριστιανούληδων, κοίταξε να συνέλθεις και αν κοιτάξεις τον καθρέπτη σου για να δεις τον εκδυτικισμένο και προτεσταντίζοντα χριστιανούλη που μάλλον προτιμά την εκκλησιομαχική ακροαριστερά αλλά το κρύβει!!!.....

      Διαγραφή
    2. Εσύ, ανώνυμε 2:01 μ.μ., δεν είσαι ούτε χριστιανός, ούτε Έλληνας, ούτε άνθρωπος.
      Γιατί ούτε λογική έχεις, ούτε χριστιανικό ύφος, ούτε συνείδηση, ούτε σεβασμό, ούτε ευγένεια. Σε ένα απλό σχόλιο με ξεκάθαρες και αναμφησβήτητες διαπιστώσεις, απαντάς με οργή, αγένεια, μοχθηρότητα, πονηρία και βλακεία. Η λογική σου η ίδια εκπέμπει βόλεμα, μίσος, αφροσύνη, απερισκεψία, ασυνειδησία, πνεύμα ξένο προς τον ελληνισμό, κ.α. Μόνο το γεγονός πως περιμένεις από τα βορθοκάναλα να μάθεις πιο κόμμα έχει ελπίδες να βγει, δείχνει ακριβώς το επίπεδο της σκέψης σου.

      @Ανώνυμο 1:13 μ.μ.
      Διόρθωσε τον χρόνο: ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
      Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι πλέον. Νομίζω πως το μόνο ευεργετικό σε αυτή την χώρα είναι γεγονότα όπως ο προηγούμενος εμφύλιος πόλεμος. Εκτός του ότι βοηθάει πολλούς από τους αριστερούς και δεξιούς να μας "αδειάσουν την γωνία" αυτοβούλως, μεταβαίνοντας στον άλλο κόσμο και αφήνοντας κυρίως λογικούς ανθρώπους πίσω, βοηθάει και τους λογικούς ανθρώπους που επιβιώνουν να δουν τις συμφορές που φέρνει η λογική της αντιπαράθεσης αριστεράς-δεξιάς. Θέλω να ελπίζω πως στον επόμενο εμφύλιο δε θα μείνουν πολλοί φανατικοί αριστεροδέξιοι όρθιοι, παραδίδοντας έτσι το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος στα χέρια ανθρώπων (ψηφοφόρων και υποψηφίων) που έχουν πολιτική και εγκεφαλική συγκρότηση, και όχι ζωώδη ένστικτα ανάλογα των χούλιγκανς.

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...
      ΤΙ ΛΙΓΟ κ ΠΟΛΥ.ΤΙ ΜΙΚΡΑ κ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.
      ΕΔΩ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΩΝ.
      ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ κ ΔΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.
      ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ κ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
      ΙΣΩΠΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΙΩΝΩΝ ΕΠΙΒΑΛΟΒΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ κ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΦΕΥΓΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ-ΟΙ κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ κ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
      ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ κ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ.....
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
    4. "Πολύτεκνε" μην παραλογίζεσαι!
      Δεν αμφισβήτησε κανείς την νεοταξίτικη πολιτική της Ν.Δ. που φαίνεται και στο περι νέων ταυτοτήτων προγραμματισμό. Ούτε τον ραγιαδισμό τους!

      Δείξε το κόμμα που ζητά ο 2:01 μ.μ. να δείξει ο 1:13 μ.μ., διαφορετικά άφησε τις κοινοτοπίες που γνωρίζουμε όλοι,
      λίγο ή πολύ .

      Οταν έχεις μεταξύ 2 επιλογών, τότε διαλέγεις την λιγότερη κακή. Τί δεν καταλαβαίνεις;;

      Διαγραφή
    5. Πολύ φανατικός και μοχθηρός και στρεβλωτής ο ανώνυμος 5:20 μ.μ.!!!
      Ολο το σχόλιο του βρωμάει στρέβλωση, φανατισμό και κακία μεγάλη!!!

      Διαγραφή
    6. Ο ανώνυμος 5:20 μ.μ. είναι ο μοχθηρός και άδικος και όχι ο 2:01 μ.μ. που απλά επέστρεψε στον ανώνυμο 1:13 μ.μ. τις φανταστικές κατηγορίες για όλους τους Χριστιανούς που ψήφισαν ΝΔ και είπε την άποψη του!!!

      Διαγραφή
    7. Σκέτο αίσχος είναι όλο το μοχθηρό και αγενές σχόλιο 5:20 μ.μ.!!! Κακία και ψέμα και τίποτε άλλο δεν έχει!

      Διαγραφή
    8. Οι άδικοι χαρακτηρισμοί που υπάρχουν στο σχόλιο 5:20, επιστρέφουν στον ίδιο τον ανώνυμο που τους έγραψε!

      Τίποτα δεν ισχύει απ' όσα έγραψε για τον σχολιαστή 2:01 που κατηγορεί με τόση τρελλή μανία!

      Διαγραφή
    9. Το κιβώτιο σας που δέχεται τα σχόλια πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα και χάνει τα δίκαια σχόλια που απαντούν στον θρασύτατο μοχθηρό ανώνυμο 5:20 μ.μ.
      Κοιτάξτε να το αντικαταστήσετε με καλό ακέραιο κιβώτιο που θα δέχεται όλα τα σχόλια...

      Διαγραφή
    10. @2:37 μ.μ.
      Ποιο κόμμα ψάχνεις; Ένα από τα πολλά που τα παράτησαν από απογοήτευση, βλέποντας ότι τα πρόβατα ψηφίζουν με την λογική "ποιος έχει ελπίδες να βγει σύμφωνα με το δελτίο των 9"; Στο παρελθόν, βγάλατε βουλευτές ακόμα και από το ποτάμι, επειδή σας έπεισε η τηλεκόλαση! Τόση είναι η ξεφτίλα αυτού του έθνους!

      Επίσης, γιατί είχες δυο επιλογές; Δυο μόνο κόμματα είχε για να ψηφίσεις;
      Έχεις καμιά αμφιβολία πως ΟΤΙ και να ψήφιζες, εκτός αυτών των δύο, θα ήταν καλύτερο; Ξεκίνησε η ΝΔ με πρόγραμμα που έλεγε "Ναι στην ομοφυλοφιλία, δεν μπορούμε να αλλάξουμε την συμφωνία των Πρεσπών, πρέπει να φέρουμε άμεσα τις νέες ταυτότητες, ναι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας", κ.α. και πήγατε και την ψηφίσατε. Πες μου τώρα, τι νομίζεις ότι σκέφτεται για εσάς ο μασόνος Μητσοτάκης; Σκέφτεται (όπως θα ήταν φυσικό) ότι επιθυμείτε διακαώς όλα όσα δήλωναν προεκλογικά ή ότι είστε εντελώς ηλίθιοι; Να σου πω την αλήθεια, εγώ θα σκεφτόμουν ότι ισχύουν και τα δύο!

      Επίσης, μη μιλάς για εκκλησιομάχους και εκδυτικισμένους, γιατί εκκλησιομάχοι και εκδυτικισμένοι είναι όλοι όσοι ανήκουν στον άξονα αριστεράς-δεξιάς και στις τηλεπερσόνες. Που τυχαίνει να είναι και αυτοί που αγαπάς.

      Και μη μιλάς για εκδυτισμό, γιατί η λογική αριστεράς-δεξιάς που τόσο πολύ αγαπάς είναι από την εσπερία. Οι Έλληνες ποτέ δεν νοιάζονταν για τα θέματα αριστεράς-δεξιάς πριν τον εκδυτισμό τους. Ούτε στην Ρωμανία, ούτε στην αρχαία Αθήνα. Ποτέ και πουθενά. Το ελληνικό και ορθόδοξο θα ήταν να μην ψηφίσετε αριστεροδέξιους, ειδικά αυτούς που σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα, όχι να ψηφίσετε τον "λιγότερο κακό". Όποιος πρόγονός μας κι αν ήταν ζωντανός, από τον Κολοκοτρώνη έως την αρχαιότητα, δε θα έμπαινε σε τέτοια ψευτο-δηλήματα. Θα ψήφιζε αυτό που έβλεπε ωφέλιμο. Αν δεν έβρισκε τίποτα ωφέλιμο θα έκανε δικό του κόμμα. Και αν δεν μπορούσε να το κάνει και αυτό θα κατέβαινε με όπλα στο κυνοβούλιο, είτε για να κάνει κατάληψη, είτε για να το κάψει. Αλλά που να το κάνετε εσείς αυτό; Εδώ κακό λόγο για την ΝΔ-ούλα δεν ανέχεστε!
      Και πες πως δεν τους ψήφιζες τους βρωμομασόνους της ΝΔ και πως έβγαινε ο Συριζα. Τι θα γίνονταν; Να σου πω τι θα γίνονταν: θα συνεχίζαμε να είμαστε στους δρόμους, να φωνάζουμε, να κάνουμε μηνύσεις, να τρώμε χημικά, οι συριζαίοι να βγάζουν νόμους που είναι αντισυνταγματικοί και άκυροι, και η χώρα να είναι ουσιαστικά ακυβέρνητη. Τώρα που βγήκε η πτέρυγα της "δεξιάς μασονίας" τι έγινε; Πέρασε η ΝΔ τα μέτρα που η "αριστερή μασονία" δεν πρόλαβε (ή δεν ήθελε) να περάσει και δεν άνοιξε ρουθούνι! Και γιατί να ανοίξει ρουθούνι άλλωστε; Αυτοί είναι με τον "λιγότερο δάκο", σύμφωνα με το ομώνυμο παραμύθι!
      Δεν αντιδράει πια κανείς σε τίποτα! Ούτε για τα ανώμαλα μαθήματα, ούτε για τις ταυτότητες, ούτε για το μάθημα των θρησκευτικών, ούτε για το σκοπιανό. Για ΤΙΠΟΤΑ! Που είναι οι διαδηλώσεις; Τόση αδιαφορία, βλέπω ξαφνικά, που με κάνει να απορώ: μήπως δεν σας ένοιαζε τελικά, ούτε η Μακεδονία, ούτε τα αθώα παιδάκια, ούτε η Ελλάδα; Μήπως απλά μισείτε τους αριστερούς και υπεραγαπάτε τους δεξιούς; Ε, λοιπόν εγώ μισώ όλους τους αριστεροδέξιους! Όποιος τοποθετείται πάνω σε αυτόν τον άξονα είναι εχθρός μου και δεν τον θεωρώ Έλληνα. Και μακάρι να αλληλοεξοντωθείτε για να γλυτώσουν οι υπόλοιποι.

      Τι κακό σου είπε ο 1:13 μ.μ.; Αυτούς δεν ψηφίσατε; Γιατί νευριάζετε τώρα; Ότι κάνουν είναι δική σας ευθύνη. Τους δώσατε πλήρη αυτοδυναμία, ενώ σας είχαν πει ακριβώς τι θα κάνουν. Αν δεν τους ψηφίζατε και έβγαινε ο σύριζα, θα ήταν ευθύνη αυτών που ψήφισαν τον σύριζα. Τώρα η αμαρτία είναι και των συριζαίων και δική σας.

      @8:22 μ.μ.
      Κοίταξε εσύ να διορθώσεις το "ρετιρέ" σου, και άσε τους υπόλοιπους και τα κιβώτιά τους.

      Διαγραφή
    11. "Αλλε Ανώνυμε" 10:56 μ.μ.,
      Ποιός σου είπε ότι σκέφτηκαν ποτέ να ψηφίσουν ποτάμι, αυτοί με τους οποίους μιλάς; Είσαι με τα καλά σου; Ο,τι θέλεις φαντάζεσαι;;

      Αν τώρα δεν βλέπεις την διαφορά μεταξύ ΝΔ και ακροαριστεράς, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Οι διαφορές υπάρχουν και είναι πολύ φανερές! Πολλά τα παραδείγματα που θα μπορούσε ν' αναφέρει κανείς.

      Οι φλυαρίες σου δεν μας πείθουν.

      Ασε την ισοπέδωση και μην βρίζεις τόσο άδικα, αυτούς που διαφωνούν μαζί σου στις χαλασμένες απόψεις σου!

      Ο 1:13 μ.μ πρώτος κακοχαρακτήρισε ψεύτικα τους ανθρώπους που ψήφισαν ΝΔ και γι' αυτό του απάντησαν με τον ίδιο τρόπο.
      Γιατί κάνεις τον χαζό "Αλλε Ανώνυμε"; Δεν το βλέπεις πώς μίλησε;

      Διαγραφή
    12. Οταν μιλάμε για άδικες βρισιές του "Αλλου Ανώνυμου" γι' αυτούς που διαφωνούν με τις χαλασμένες απόψεις του, εννοούμε κύρια τους κακοχαρακτηρισμούς που είχε στο πρώτο του σχόλιο.

      Διαγραφή
    13. @Ετερος
      Δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που έγραψα, αλλά αν τα διάβασες δεν κατάλαβες τίποτα. Ολίγον με ενδιαφέρει αν ψηφίσατε ποτάμι ή όχι. Ποτάμια υπάρχουν πολλά. Η ουσία είναι ότι είστε τηλεορασόπληκτοι, λάτρεις των τηλεπερσόνων και φανατικοί οπαδοί αριστεροδέξιων που σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Και δε χρειάζεται να το αποδείξω αυτό, τα γραφόμενά σας παραπάνω κραυγάζουν περί αυτού.

      Το ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ακροαριστεράς: οι μεν κοροϊδεύουν τα δεξιόστροφα κορόιδα, οι δε κοροϊδεύουν τα αριστερόστροφα κορόιδα. Πως θα επιβίωνε το ετοιμοθάνατο πολιτικό σύστημα χωρίς αντιμαχόμενα στρατόπεδα άμυαλων κορόιδων άλλωστε;

      Χαλασμένο είναι το μυαλό σου.

      "Χαρακτήρισε ψεύτικα"; Αλήθεια; Έχεις καμιά αμφιβολία ότι οι Έλληνες σήμερα είναι "εκδυτικισμένοι και προτεσταντίζοντες"; Δε χρειάζεται να δεις μακρυά, δες απλά τι αρχιεπίσκοπο μας έδωσε ο Θεός. Προφανώς, αυτός μας ταίριαζε.
      Βρες μου εσύ έναν άγιο που να ήταν αριστερός ή δεξιός. Βρες μου έναν άγιο που θα ψήφιζε κόμμα που σαν προεκλογικό πρόγραμμα είχε θέσεις υπέρ της ομοφυλοφιλίας, υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, υπέρ των νέων ταυτοτήτων και της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", υπέρ των εκτρώσεων, υπέρ των διαζυγίων εξπρές, υπέρ των γάμων ομοφυλοφίλων, υπέρ της σεξουαλικής αγωγής από τα νήπια, και πόσα άλλα που θα γέμιζαν μια εγκυκλοπαίδεια. Αμφιβάλλω αν έχει αυτό το κόμμα μια ορθόδοξη ή ελληνική θέση. Και έρχεστε, αθεόφοβοι, και μου μιλάτε για την "ελιά με τον λιγότερο δάκο" του αγίου Παϊσίου!

      Τώρα λοιπόν, που εσύ δεν κάνεις τον χαζό (!!!), απάντησε γιατί δεν κάνετε διαδηλώσεις πλέον για το σκοπιανό, για τις ταυτότητες, για την ομοφυλοφιλία, κτλ; Τι έγινε; Μήπως έγινε αυτό που γράφω στο προηγούμενο σχόλιο;
      Και πρόσεχε, μήπως δεν είσαι "έτερος", όπως νομίζεις, αλλά "εταίρα" της ΝΔ...

      Διαγραφή
    14. "Αλλε Ανώνυμε" 11:43 πμ,
      Εσύ φαίνεται δεν διάβασες προσεκτικά τις απαντήσεις που σου δόθηκαν και συνεχίζεις το ίδιο βιολί του κακού πάθους!

      Δυστυχώς εσύ είσαι αυτός και όχι αυτοί με τους οποίους διαφωνείς, έχεις το χαλασμένο μυαλό!

      Κάτσε και δες τις διαφορές και μην επικεντρώνεσαι μόνο στις όποιες νεοταξίτικες ομοιότητες που δυστυχώς υπάρχουν. Δεν εγκωμίασε κανείς την ΝΔ, για να έχεις το θράσος να μιλάς τόσο χυδαία στο τέλους του σχολίου σου και για να μιλάς για κομματικούς διαχωρισμούς στείρους.

      Ανοιξε τα μάτια σου, άφησε την βλακεία και το μίσος που ομολόγησες στο προηγούμενο σχόλιο σου, και δες ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές για το ποιοί θα μας κυβερνήσουν!
      Δες και τις μεγάλες διαφορές μεταξύ ΝΔ και ακροαριστεράς.

      Και αφού ξετυφλωθείς θα καταλάβεις ότι δεν είναι για βρίσιμο αυτοί που ψήφισαν με κριτήρια να βγει ο λιγότερο κακός, ο λιγότερο εκκλησιομάχος και αυτός που θα βλάψει λιγότερο την πατρίδα!

      Αφησε τους άλλους και Πρόσεξε ΕΣΥ να μην γίνεσαι εταίρα της ισοπέδωσης, της παρεξήγησης και της κακίας για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς που δεν έχουν την τύφλα σου!!!.....

      Διαγραφή
    15. Όταν πεθάνεις θα σου πει ο Θεός αυτοπροσώπως ποιος ήταν ο βλάκας και ο τυφλός.
      Θα τα πούμε τότε λοιπόν. Σου κλείνω ραντεβού.

      Θράσος έχεις εσύ. Ούτε διαφορές υπάρχουν, ούτε θα μου στερήσεις το δικαίωμα να λέω αυτό που βλέπω. Όταν βλέπω πλήρη ταύτιση σε δυο κόμματα και στάσεις που θυμίζουν εταίρα της μασονίας θα το λέω.

      Το ότι σπέρνω διχόνοια, ναι, την σπέρνω. Αλλά σας ανέχτηκα πολύ καιρό εσάς τους αριστεροδέξιους. Όταν βρίζει κάποιος την ΝΔ τον κάνετε ακροαριστερό. Όταν βρίζει την αριστερά τον κάνετε ακροδεξιό. Δεν το χωράει καν ο νους σας ότι μπορεί κάποιος να μην είναι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός! Η βλακεία σας και η τύφλα σας έχει φτάσει σε επικά ύψη και έχετε και το θράσος να μιλάτε για την "βλακεία" και την "τύφλα" των άλλων. Εσείς και η μασονία είστε η σήψη της Ελλάδας. Εσείς κάνατε τον εμφύλιο, εσείς φταίτε για την διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων.

      Στις ερωτήσεις μου πάλι δεν απάντησες, αλλά δεν πειράζει. Έχεις τους λόγους σου εσύ...

      Άντε, πάνε στο κομματικό μαντρί σου τώρα. Και εγώ θα πάω στο δικό μου μαντρί.
      Βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου.
      Πίστευε ότι θες.
      Άμα πιστεύεις στον Χριστό, καλά Χριστούγεννα.
      Και ξανά σου λέω ότι το σχόλιο του Ανώνυμου 1:13 μ.μ. είναι πολύ αθώο και δεν θίγει κανέναν. Εσύ τα βλέπεις όλα στραβά και απαντάς 100 φορές πιο στραβά.

      Διαγραφή
    16. Στραβά 1000 φορές περισσότερο απαντάς εσύ "Αλλε ανώνυμε" με το θράσος που έχεις και όχι σ' αυτούς που απευθύνεσαι!

      Δυστυχώς όμως δεν έχεις μόνο στραβά γυαλιά πάθους και μένους με τους σχολιαστές και ψηφοφόρους που δεν συμφωνούν με την τύφλα σου! Εχεις και τρέλλα! Ναι, έχεις τρέλλα μεγάλη!

      Πού φαίνεται ολοφάνερα η φρενοβλάβεια σου; Στο σχόλιο σου 12:06 πμ , όπου γράφεις ότι οι σχολιαστές που δεν είναι κάν δηλωμένοι οπαδοί κανενός κόμματος, αλλά απλά δεν δέχονται τις βρισιές και την ισοπέδωση σου, αλλα και σημερινοι ψηφοφόροι των κομμάτων είναι αυτοί που έκαναν τον εμφύλιο!!!!!! Τρέλλα επική!!!! Τρέλλα για βραβείο Νόμπελ!!!!!

      Ούτε οι σχολιαστές που δεν είναι κάν δηλωμένοι οπαδοί κανενός κόμματος, αλλά απλά δεν δέχονται τις βρισιές και την ισοπέδωση σου, αλλα ούτε και σημερινοι απλοί ψηφοφόροι των κομμάτων δεν έχουν την παραμικρή ανάμειξη στον εμφύλιο που έγινε! Αλλά και ούτε δήλωσαν την παραμικρή θέληση για νέο εμφύλιο!
      Απλά μέσα στά δημοκρατικά δικαιώματα τους, επιλέγουν το ένα ή το άλλο κόμμα λάθος ή σωστά, χωρίς καμία διάθεση εμφυλίου!!

      Βλέπεις σε τί τρέλλα και μανία βρίσκεσαι;;;;

      Αλλά και ούτε όλοι οι τότε δεξιοι και αριστεροί των χρόνων του εμφυλίου έκαναν τον εμφύλιο. Τον εμφύλιο των έκαναν μερικοί φανατικοί οπαδοί κάποιων κομμάτων με την υποκίνηση άλλων δυνάμεων.

      Το σχόλιο του 1:13 μμ ήταν άδικο και κουτό, γιατί ονόμαζε τους ψηφοφόρους της ΝΔ συνολικά με τους χαρακτηρισμούς. Μεγάλη βλακεία! Και καθαροί Ορθόδοξοι και καθαροί πατριώτες σίγουρα ψήφισαν το συγκεκριμένο κόμμα για λόγους εθνικούς και λόγους πίστης. Αν έκαναν σωστά ή λάθος αυτό είναι άλλο πράγμα.
      Αλλά τον δικαιολογείς γιατί και εσύ τις ίδιες άδικες απόψεις κουβαλάς!!!...

      Αν είσαι χριστιανός, θα πρέπει να μετανοήσεις πρώτα για να περάσεις καλά Χριστούγεννα με αυτό το άδικο πάθος που έχεις για τους σχολιαστές που διαφωνούν με τις κουτές απόψεις σου...

      Διαγραφή
  4. Εκδυτικισμένε και προτεσταντίζοντα χριστιανούλη, παθιασμένε με τους ακροαριστερούς εκκλησιομάχους, 1:13 μ.μ. αντί να βλέπεις φαντάσματα, δείξε μας ένα κόμμα που να είχε μεγάλες πιθανότητες να κυβερνήσει και να ήταν Χριστιανικό χωρίς μεγάλα μειονεκτήματα!!
    Αντί βλέπεις φαντάσματα εκδυτικισμένων και προτεσταντίζοντων χριστιανούληδων, κοίταξε να συνέλθεις και αν κοιτάξεις τον καθρέπτη σου για να δεις τον εκδυτικισμένο και προτεσταντίζοντα χριστιανούλη που μάλλον προτιμά την εκκλησιομαχική ακροαριστερά αλλά το κρύβει!!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά βρέ πιστολέρο.

    Αυτό ακριβώς είναι το τέχνασμα των εκλογών.

    Ότι και να ψηφίσεις το ίδιο παίρνεις.
    Μόνο η συσκευασία αλλάζει
    .
    Εν τω μεταξύ ο διχασμός
    -και τα μικροσυμφέροντα-
    κατά το διαίρει και βασίλευε,
    επιτρέπει στα πραγματικα αφεντικά, να προωθούν
    την ατζέντα τους

    πλαγιοκοπώντας μας,

    πότε από δεξιά και
    πότε απο αριστερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Xαρυ Tρουμαν ο οποίος δ ι ε τ α ξ ε τη ρ ι ψ η των A τ ο μ ι κ ω ν B ο μ β ω ν , επεσκεφθη το " ευαγές " ίδρυμα το οποίο βρίσκεται στην οδό Aχαρνων , ανήκε στη σατανική ομηγυρη , ο δε ανδριάντας του " κοσμεί " μια περιοχή των Aθηνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I δ ο υ σκίτσο το οποίο δημοσιεύτηκε προ ετών από το σατιρικό ποντίκι όταν ανετιναχθη ο ανδριάντας του από ομάδα αγνώστων : ένας διαβατης στέκεται πάνω από τον πεταμένο κάτω ανδριάντα και ρωτα : Mister Tρουμαν σας εσπρωξαν η σκονταψατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο συγγραφέας του βιβλίου προς μια παγκόσμια δικτατορία , των εκδόσεων Mπιμπης , Θεσσαλονίκη έγραψε ανάμεσα στ' αλλα ότι είναι πολύ εύκολο να π α γ ι δ ε υ τ ο υ ν στα γρανάζια του Tεκτονισμου οι α ν υ π ο ψ ι α σ τ ο ι και αυτό δ ι ο τ ι είναι ε ν τ ε χ ν α και π ο ν η ρ α διατυπωμένα τα δόγματα του . Aναγνωστες και αναγνώστριες δ ε σ μ ε υ ο μ α ι να δοθεί στη δημοσιότητα η περιγραφή του συγγραφέως O π ω ς A κ ρ ι β ω ς τα διατυπωνει O Ι δ ι ο ς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Iεροκηρυξ Texe Μars , αν και ανήκει στους προτεστάντες , έγραψε ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο βίβλο για την έκδοση των ηλεκτρονικών ταυτοτητων , το βιβλίο μεταφράστηκε από τον εκδότη Mπιμπη , Θεσσαλονίκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχέδιο L.U.C.I.D. : Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας . Aναμεσα στ' αλλα ο Texe Mars έγραψε ότι Aμερικανοι στρατιωτικοί A P N O Y N T A I να τις παραλάβουν δ ι ο τ ι ξέρουν πολύ καλά T ι σ η μ α ι ν ε ι η A π ο δ ο χ η των ηλεκτρονικών ταυτοτητων και δ ε πτοουνται από τις A σ φ υ κ τ ι κ ε ς πιέσεις οι οποίες T o υ ς ασκούνται A ν ω θ ε ν ότι ε π ι κ ε ι τ α ι η π α ρ α π ο μ π η T ο υ ς σε Σ τ ρ α τ ο δ ι κ ε ι α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο δια ταυτα,ποια ειναι η γνωμη σου για τον π.Γεωργιο Μεταλληνο δεν την διατυπωσες...αναμενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το άφησα για μετέπειτα αλλά τη διατυπώνω τώρα , όπως επιθυμείς : ο πατήρ Γεώργιος Μεταλληνος ήταν μ ε γ α λ ε ι ο ψυχης , γεμάτος αγάπη , ανθρωπιά , πατριωτισμό , Ορθοδοξία , η σοφια του και η ρητορική του δεινότητα ήταν α ν ε π α ν α λ η π τ ε ς , τ ε τ ο ι ε ς μορφές γεννιούνται κάθε εκατό χρόνια . Ο πατήρ Γεώργιος Μεταλληνος εισήλθε στη περιοχή των Α θ α ν α τ ω ν με την Α ξ ι α του , εισήλθε στην Α ι ω ν ι ο τ η τ α και είναι από τους θ ρ ι α μ β ε υ τ ε ς της Ζωής , είναι από τους ανθρώπους οι οποίοι θ' ακούσουν το : δεύτε οι ε υ λ ο γ η μ ε ν ο ι του πατρός μου .... O π ω ς A κ ρ ι β ω ς είναι διατυπωμένο στο κατά Mατθαιον ευαγγελιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΟΙΠΟΝ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ.
    ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ κ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΕ...ΔΙΑΒΑΣΕ...ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ κ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΗΟΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ κ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ κ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΤΟΝ ΘΕΟ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ....
    - Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πολύτεκνε" γιατί μας θεωρείς τυφλούς και παίζεις με την νοημοσύνη μας;;
      Κανείς απο τους σχολιαστές δεν ονόμασε την ΝΔ ως ορθόδοξη!
      Την χαρακτήρισαν νεοταξίτικη και σε σύγκριση με την εκκλησιομάχο αριστερά ως λιγότερο κακή επιλογή!
      Δεν ξέρεις να διαβάζεις;; ή είσαι κολλημένος σε σχήματα που έχεις στο μυαλό σου;;;

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΜΥΑΛΩΜΕΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ.
      ΑΡΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΔΑΧΘΕΙ κ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΥΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
      ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ;;;
      1ον ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ
      2ον ΡΩΜΑΝΙΔΗ
      3ον ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ
      4ον ΨΑΘΑ
      5ον ΒΕΝΕΖΗ.....
      6ον Μ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ...ΒΑΣΙΛΕΙΟ...ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ....ΒΙΟΥΣ ΑΓΙΩΝ.
      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΤΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΕΕΕΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ...ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ....ΚΥΡΙΕΣ κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ''ΠΙΣΤΟΙ'' ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΤΕ (ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ) ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΣΩΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ κ ΑΝΤΑΛΑΣΟΝΤΑΣ ΕΥΧΕΣ κ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΙΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
      ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.ΑΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ κ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ.
      ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕ,,,ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ κ ΚΑΚΟΣ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΣΣΣΣΣΣ
      ΞΕΡΟΛΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ.
      ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ κ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΜΜΑ.
      Α Π Λ Α. ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κ ΤΗΝ ΟΡΙΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ κ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΟΣ.
      Α!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
      ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΦΡΟΝΩΝ κ ΑΝΟΗΤΩΝ...ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
      ΟΛΕΕΕΕΕΕ
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Πολύτεκνε
      Εκείνοι οι Ορθόδοξοι και πατριώτες που ψήφισαν ΝΔ το έκαναν για να μην βγει ο Σύριζα πάλι και αποθρασυμένος τελείως δεν αφήσει τίποτα όρθιο!
      Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις;

      Η άραγε γνωρίζεις κανένα κόμμα που να είχε ελπίδες να βγει Κυβέρνηση εκτός απο Σύριζα και ΝΔ και ταυτόχρονα να είναι χριστιανικό;;;

      Διαγραφή
  14. Το μικρότερο κακό το
    ανεχόμαστε γιατί είναι
    καλύτερο από την
    αναρχία.

    Δ έ ν το ψ η φ ί ζ ο υ μ ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ψηφίσεις δονκιχότης, το μικρότερο κακό, τότε αν βγει Κυβέρνηση το χειρότερο κακό, που μπορεί να είναι και τρισχειρότερο, θα είσαι και εσύ υπεύθυνος!!!

      Διαγραφή
    2. @1:45 π.μ.
      Αχ καλέ, ναι!
      Ευτυχώς που μας βρήκε το μικρότερο κακό!
      Τώρα απλά θα πάρουμε ένα τσιπ όλοι μας για ταυτότητα, θα μαθαίνουν τα παιδιά μας από το νηπιαγωγείο κάθε είδους ανωμαλία, οι παιδεραστές θα αφήνονται ελεύθεροι λόγω της "αγαθής ψυχής" της ΝΔ, θα ξεπουλήσουμε την μισή Ελλάδα στους γείτονες για την "ειρήνη και την ασφάλεια" (του ΝΑΤΟ), θα παραδώσουμε την ορθοδοξία στους Αμερικάνους σαν όπλο ενάντια των Ρώσων, θα κάνουμε τους ομοφυλόφιλους κανονικότατο πρότυπο της κοινωνίας μας, τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να διδάσκονται την μασονία με τα "θρησκευτικά" του φίλη, εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε μασόνους και σατανιστές για κυβερνήτες, κ.α..

      Αλλά, ΕΥΤΥΧΩΣ (!), δε θα μας βρει το μεγαλύτερο κακό! Να έχουμε δηλαδή κάποιους πολιτικούς που θα κάνουν τα ακριβώς ίδια, αλλά να ανήκουν στην "αριστερή μασονία" αντί για την "δεξιά μασονία"! Ουαί και αλίμονο! Ως εδώ και μη παρέκει!

      ΥΓ:
      Αν τα παραπάνω γραφόμενα δεν σας φαίνονται αρκετά ειρωνικά, όσο απαιτεί η κατάσταση, συγχωρέστε τον συγγραφέα. Έκανα ότι μπορούσα.

      Διαγραφή
  15. Το μικρότερο κακό το
    ανεχόμαστε γιατί είναι
    καλύτερο από την
    αναρχία.

    Δ έ ν το ψ η φ ί ζ ο υ μ ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η συμβουλή του αγίου Παϊσίου να ψηφίζουν οι πιστοί την ελιά με τον λιγότερο δάκκο, δίνει την απάντηση που πρέπει στπν δονκιχότη, στον "πολύτεκνο" και στον "Αλλο Ανώνυμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΥΣ ΔΑΚΟΥΣ ΕΛΙΕΣ κ ΔΑΚΟΠΑΓΙΔΕΣ ΡΕ ΣΑΛΕΜΕΝΟ.
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΚΕΙ ΠΑΡΤΥ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΓΑΜΩΝ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ κ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΣΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΟΓΚΑ κ ΙΣΛΑΜ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ;;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;ΓΙΑ ΤΟ ΕΥ-ΑΡΕΣΤΟ κ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ κ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΩ ΤΑ ΣΚ##Α ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
      ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ.ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο ΤΙΚΚΑΣ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ Ο ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ...Ο ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ...Ο ΠΑΤΑΡΩΝ ΜΕΛΕΤΙΟΣ...Ο ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
    2. Πολύτεκνε ήταν σαφής ο Αγιος Παΐσιος. Τον λιγότερο κακό είπε. Αυτός είναι η ελιά με τον λιγότερο δάκκο!
      Τί δεν καταλαβαίνεις;;

      Διαγραφή
    3. Σαλεμένε Πολύτεκνε,
      εσύ είσαι ο σαλεμένος και όχι ο σχολιαστής που ονομάζεις σαλεμένο. Καλά τα είπε για τον δάκκο και τον άγιο Παΐσιο ο 2:21 πμ και ο άγιος Παΐσιος μίλησε γενικά και άφησε στην κρίση του καθενός ποιός είναι η ελιά με τον λιγότερο δάκκο.

      Διαγραφή
  17. Το να ισοπεδώνεις τα κόμματα, να κάνεις τον τυφλό μπροστά στις διαφορές τους , να μένεις μόνο στις ομοιότητες και να βρίζεις τους ψηφοφόρους που βλέπουν τις διαφορές, ε αυτό δεν είναι χριστιανικό. Πώς να το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠαπαΓιώργης: αριστερά και
    δεξιά είναι τα δύο κεφάλια του ίδιου θηρίου.

    Όποιο κεφάλι και να σε φάει στό ίδιο στομάχι
    καταλήγεις.

    Φυσικά, ουδόλως έρχεται
    σε αντίθεσή με την προτροπή του
    Αγίου γέροντος, για ψήφο
    σε συγκεκριμένα πρόσωπα,
    που γνωρίζουμε οτι θα αντισταθούν μ ε σ α στο κόμμα τους

    για να φρενάρουν, οτι και όσο μπορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.