30 Νοε 2019

Τὸ Youtube ἐπιτίθεται σφοδρά! Κατήργησε τρία βίντεο τοῦ Ρωμαίικου Ὁδοιπορικοῦ γιὰ «ρητορικὴ μίσους»!

Δὲν ἔχει τελειωμὸ πλέον ἡ ὑπόθεση τῆς φίμωσης στὸ διαδίκτυο καὶ συγκεκριμένα στὴν πλατφόρμα τοῦ Υoutube σὲ ὅ,τι ἔχει νὰ κάνει μὲ τὴν ὀρθόδοξη παράδοση καὶ φιλοπατρία!
Σὲ πρόσφατο μήνυμα ἀπὸ τὴν διαχειριστικὴ ὁμάδα τῆς σελίδας ἐνημερωθήκαμε γιὰ τὴν κατάργηση τριῶν βίντεο ποὺ εἶχαν φορτωθεῖ στὸ κανάλι μας καὶ περιεῖχαν ὁμιλίες ἀπὸ πρὸ πολλῶν χρόνων συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατὰ τῆς παρέλασης ὁμοφυλοφίλων στὴ Θεσσαλονίκη.
Προκεται γιὰ βίντεο στὰ ὁποῖα μιλοῦν μία πολύτεκνη μητέρα, ὁ πρόεδρος τῶν Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης καθὼς κι ὁ ἐκπρόσωπος χριστιανικῶν φορέων τῆς πόλης.
Εἶναι ἀπορίας ἄξιον πὼς ἔγινε ἀντιληπτὴ ἡ «ρητορικὴ» μίσους μετὰ ἀπὸ τόσα χρόνια καὶ ἀκόμα πιὸ περίεργο τὸ ὅτι ἡ κατάργηση τῶν βίντεο συνέβη λίγες ἡμέρες μετὰ τὸ.... ὁλοκληρωτικὸ σβήσιμο τοῦ καναλιοῦ ὅπου «ἀνέβαιναν» οἱ ἐκπομπὲς τοῦ π. Ἀρσενίου Βλιαγκόφτη!
 
Τὰ συμπεράσματα πολὺ ἁπλά: 
1. Ἐλεύθερο διαδίκτυο δὲν ὑφίσταται!
2. Μειοψηφίες ἐπιβάλλουν τὶς δικές τους κοσμοθεωρίες καὶ ὅ,τι τὶς ἀντιπαρέρχεται κρίνεται «μισαλλόδοξο» καὶ «ρατσιστικό»!
3. Ἂς σκεφτοῦμε ὅλοι τί μέλλει γενέσθαι ἀπὸ τοῦδε καὶ στὸ ἑξῆς καθότι σὲ λίγο οἱ ὀρθόδοξες ἰστοσελίδες δὲν θὰ ὑπάρχουν…

30 σχόλια:

  1. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΡΕ !!
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ,
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ !
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φαινόμενο του επιθετικού αντιχριστιανισμού δεν είναι καινούριο.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ: Ιδού εγώ αποστέλλω υμάς ως άρνας εν μέσω λύκων. Λουκ. 10,3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που σημαίνει ίσως,
      οτι δε χρειάζεται να γίνουμε λύκοι
      για να τα βάλουμε με τους
      λύκους
      μας αρκεί το έλεος
      του Θεού.

      Κύριε
      Ιησού
      χριστέ
      ε λ έ η σ ό ν με...

      Διαγραφή
  3. Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα από το "Ρωμαίικο Οδοιπορικό" την κατάργηση τριών βίντεο,μεταξύ των οποίων κι ένα δικό μου, από τις ομιλίες μας στη διαμαρτυρία κατά του gay pride στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου στις 20 Ιουνίου του 2014 (!!!)
    Περίεργη η αναδρομική λειτουργία των "φίλτρων".
    Επίσης έχει πέσει "σκούπα" στο διαδίκτυο σε δημοσιεύματα σχετικά με την εκδήλωση, παλιότερα μπορούσε κανείς να βρει πολύ περισσότερα,έχουν απομείνει πολύ λίγα.
    Ερωτώ :
    Σ΄αυτό το κείμενο
    που ακριβώς εντοπίζεται η "ρητορική μίσους" ;
    https://despinastef.blogspot.com/2019/12/blog-post.html?fbclid=IwAR0NnS8eiB7z7kSH6996Lo__cV69floJDOGza8lOWbb7lncoTzzzMy_q0zU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Δὲν ἔχει τελειωμὸ πλέον ἡ ὑπόθεση τῆς φίμωσης στὸ διαδίκτυο καὶ συγκεκριμένα στὴν πλατφόρμα τοῦ Υoutube σὲ ὅ,τι ἔχει νὰ κάνει μὲ τὴν ὀρθόδοξη παράδοση καὶ φιλοπατρία! "

    Πολύ σωστά τα είπατε!
    Αίσχος για την χουντική φίμωση της ορθόδοξης φωνής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Τὰ συμπεράσματα πολὺ ἁπλά:
    1. Ἐλεύθερο διαδίκτυο δὲν ὑφίσταται!
    2. Μειοψηφίες ἐπιβάλλουν τὶς δικές τους κοσμοθεωρίες καὶ ὅ,τι τὶς ἀντιπαρέρχεται κρίνεται «μισαλλόδοξο» καὶ «ρατσιστικό»!
    3. Ἂς σκεφτοῦμε ὅλοι τί μέλλει γενέσθαι ἀπὸ τοῦδε καὶ στὸ ἑξῆς καθότι σὲ λίγο οἱ ὀρθόδοξες ἰστοσελίδες δὲν θὰ ὑπάρχουν…"

    Πολύ σωστό!!!

    Ολοι οι ελεύθεροι άνθρωποι με μια φωνή πρέπει να απαιτήσουν:
    Κάτω ο νεοταξίτικος Φασισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος και ντροπή!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φοβούνται Καλλιόπη, απλά σου λένε πώς έχουν τα πράγματα για να τα μάθεις και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ἄχ ἀλήθεια;;
      γιατί,τί ποὺ δὲν ἤξερα εἴπατε;;
      ξαναπεῖτε το,καὶ δὲν τὸ κατάλαβα ἡ χαζούλα !
      (μὲ εἰρωνίες,τί ἀκριβῶς ρόλο παίζεις;;)
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. Είπες να μην φοβούνται Καλλιόπη σε πιο πάνω σχόλιο σου.

      Σου εξήγησαν ότι "Δεν φοβούνται Καλλιόπη, απλά σου λένε πώς έχουν τα πράγματα για να τα μάθεις και εσύ."

      Μην παριστάνεις την έξυπνη!!

      Διαγραφή
    3. καὶ τὸ ξαναλέω ''Χριστὸς πανταχοῦ,φόβος οὐδαμοῦ''
      ξέρω δὲν ξέρω τὰ γεγονότα,ἡ ΠΙΣΤΗ πάνω ἀπὸ ὅλα.
      (τὸ''γιὰ νὰ τὸ μάθεις κι ἐσὺ''πῶς νὰ τὸ ἐκλάβω;;)
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    4. Ναι Καλλιόπη,"Συν Χριστώ πανταχού, φόβος ουδαμού" (αυτό είναι το σωστό).
      Αλλά δεν περιμένουν οι διαχειριστές του ιστολόγιου να το μάθουν αυτό απο σένα. Αυτά που έγραψαν στην ανάρτηση δεν τα έγραψαν απο φόβο όπως λάθος το εξέλαβες, αλλά για να ενημερώσουν εσένα και άλλους επισκέπτες του ιστολόγιου. Αυτό λέμε τόσες μέρες και δεν το καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
    5. ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
      ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ
      ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ;;

      Διαγραφή
    6. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ
      ΜΑ ΓΙΑ ΑΎΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ
      ΦΟΒΗΘΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ.

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Οι νόμοι ισχύουν για όλο το Internet, όχι μόνο για το YouTube.
      Αυτούς ψηφίζουμε, αυτούς θα λουστούμε.

      Διαγραφή
    2. Δεν πρόκειται για νόμους εδώ ανώνυμε 7:20 μ.μ., πρόκειται για αυθαίρετο φασισμό του youtybe, όπως έκανε και στα βίντεο του π. Αρσενίου και σε τόσες άλλες περιπτώσεις!!!

      Ούτε και ψηφίσαμε εμείς τέτοιους ολοκληρωτικούς και αντίχριστους νόμους!!! Φασιστικά επιβλήθηκαν απο τη Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς να γίνει δημοψήφισμα και να ερωτηθεί ο λαός!!!

      Διαγραφή
    3. Οι νόμοι για την ρητορική μίσους (hate speech) και τα fake news ξεκίνησαν από την δύση και έφτασαν και σε εμάς. Γι' αυτό αφαιρούνται τα βίντεο. Καμιά online υπηρεσία δεν θα δυσαρεστούσε τους χρήστες της για κάποια ιδεολογία ή δική της άποψη. Μαράθηκε το YouTube για το εάν εσύ υποκινείς το μίσος ή όχι. Αλλά ξέρει ότι υπάρχει νομικό πλαίσιο στην Ευρώπη και στις χώρες της Ευρώπης, που αν δεν αφαιρέσει τα βίντεο που αναφέρονται θα φάει πρόστιμα. Είδατε τι έπαθε το Faceboοk.
      Δεν είμαι νομικός, ούτε παρακολουθώ τους νόμους που βγάζουν στο κυνοβούλιο, αλλά ξέρω ότι το ίδιο κάνουν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις, πιεζόμενες από το πολιτικό κλίμα.

      https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/MEMO_18_262
      https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/tackling-online-disinformation

      Παρακαλώ, ενημερωθείτε!
      Όλα αυτά τα έχουμε οι Έλληνες ψηφίσει, είτε άμεσα (υποστηρίζοντας κόμματα που τα υποστήριζαν), είτε έμμεσα (ψηφίζοντας τα καμάρια του κυνοβουλίου).

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 9:23 μμ είσαι λάθος.
      Εμείς οι Ελληνες δεν ψηφίσαμε τέτοιους νόμους!!! Τους ψηφίσαμε, όσο "ψηφίσαμε" και τη συμφωνία των Πρεσπών!!!...

      Ούτε ρητορική μίσους περιέχουν τα ορθόδοξα κανάλια, αυτή η κατάργηση των Ορθόδοξων και πατριωτικών καναλιών είναι καθαρός διωγμός, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν τόσα άλλα ανενόχλητα μη χριστιανικά κανάλια με πραγματική ρητορική μίσους!!!

      Ούτε και ψηφίσαμε εμείς τέτοιους ολοκληρωτικούς και αντίχριστους νόμους!!! Φασιστικά επιβλήθηκαν απο τη Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς να γίνει δημοψήφισμα και να ερωτηθεί ο λαός!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2019 - 9:23 μ.μ.5 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:47 μ.μ.

      @Ανώνυμος 5 Δεκεμβρίου 2019 - 2:09 π.μ.
      Η δημοκρατία μας δεν είναι άμεση ώστε να ψηφίζουμε τα πάντα εμείς, ο λαός. Έχεις δίκιο ότι κατά την διακυβέρνηση σύριζα ο λαός δεν είχε ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, μιας και ποτέ δεν είχε δηλώσει στο προεκλογικό του πρόγραμμα ο σύριζα ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Αν και θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι παρόμοιο αν είχαμε μνήμη καλύτερη από χρυσόψαρου.
      Επί της εκλογής της ΝΔ όμως, ξέραμε ότι δεν θα ακύρωναν την συμφωνία. Το είπαν ξεκάθαρα. Και αυτό που είπαν ότι "θα την βελτιώσουν" ήταν προφανώς ψέμα! Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί σε εκείνο το έκτρωμα χωρίς να το πετάξεις ολόκληρο; Ο λαός δεν ψήφισε κόμματα που ήθελαν ακύρωση της συμφωνίας. Εμμέσως, θα έλεγα εγώ, αποδέχτηκε την παραμονή της συμφωνίας σε ισχύ.

      Ομοίως, πάντα ξέραμε ότι με τους ευρωπαίους μας χωρίζει μέγα χάσμα σε συνήθειες, αντιλήψεις και πίστη. Όμως δεχτήκαμε ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ να μπούμε στην ΕΕ. Ε, λοιπόν στην ΕΕ το να λες πως οι ομοφυλόφιλοι είναι σιχαμεροί, ότι οι μωαμεθανοί είναι φονιάδες, κτλ είναι πλέον ρητορική μίσους. Έτσι το βλέπουν αυτοί. Και, ως φυσικό, η χώρα μας, έχοντας παραδώσει μέρος της νομοθετικής της κυριαρχίας στην ΕΕ, αποδέχεται τους ευρωπαϊκούς νόμους. Τι κάναμε εμείς όταν αντιληφθήκαμε (επιτέλους!) ότι δεν ταιριάζουμε με τους ευρωπαίους; Ψηφίσαμε αντι-ευρωπαϊκά κόμματα; Όχι! Το αντίθετο! Συνεχίσαμε να ψηφίζουμε τους πιο φανατικούς λάτρες της αντίχριστης ευρώπης, που πάντοτε ήταν πρόθυμοι να ακολουθήσουν όλες τις ευρωπαϊκές μόδες και αντιλήψεις!

      Πως λοιπόν δεν τα ψηφίσαμε και εμείς εμμέσως; Ψήφισε ποτέ ο λαός έξοδο από την Ευρώπη; Ψήφισε ποτέ κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών; Ψήφησε ποτέ κανένα χριστιανικό κόμμα; Η αδιαφορία για τα θέματα όταν ψηφίζεις (ή η ψήφος υπέρ του αντίχριστου) δεν είναι συνενοχή;

      Για τα άλλα κανάλια δεν ξέρω, αλλά ποτέ δεν είπα ότι δεν πολεμείται ο χριστιανισμός. Απλά πολεμείται με όπλο τους υπάρχοντες νόμους, που δεν είναι εμφανώς γραμμένοι για να πολεμήσουν τους χριστιανούς. Κατά πάσα πιθανότητα, αν βρεις μωαμεθανό στο YouTube να μιλά απαίσια για τους ομοφυλόφιλους και το αναφέρεις θα το κόψουν. Απλά οι αντίχριστοι είναι πιο οργανωμένοι και αναφέρουν ότι θεωρούν παράνομο πιο αποτελεσματικά και μεθοδικά.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 9:23 μμ και 10:47 μμ είσαι λάθος και πάλι, επαναλαμβάνεις τα ίδια με πολλά λόγια ξανά, δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα και ξαναντιγράφω το πιο πάνω σχόλιο.

      Πριν όμως θα σου τονίσω ότι Στον ορθόδοξο χριστιανικό λόγο δεν υπάρχει ούτε ψίχα, ούτε ψιχίο ρητορικής μίσους!!! Αυτά είναι μαύρη αντιχριστιανική προπαγάνδα και βάπτιση της ημέρας, ως...σκοτάδι!!!


      Εμείς οι Ελληνες δεν ψηφίσαμε τέτοιους νόμους!!! Τους "ψηφίσαμε", όσο "ψηφίσαμε" και τη συμφωνία των Πρεσπών!!!...

      Ούτε ρητορική μίσους περιέχουν τα ορθόδοξα κανάλια, αυτή η κατάργηση των Ορθόδοξων και πατριωτικών καναλιών είναι καθαρός διωγμός, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν τόσα άλλα ανενόχλητα μη χριστιανικά κανάλια με πραγματική ρητορική μίσους!!!

      Ούτε και ψηφίσαμε εμείς τέτοιους ολοκληρωτικούς και αντίχριστους νόμους!!! Φασιστικά επιβλήθηκαν απο τη Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς να γίνει δημοψήφισμα και να ερωτηθεί ο λαός!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμε 10:47 μμ έχεις παρεξηγήσει σε απερίγραπτο βαθμό την έννοια της έμμεσης δημοκρατίας.
      Εμμεση δημοκρατία είναι ότι δεν ρωτιέται άμεσα ο λαός για όλα τα ζητήματα.
      Δεν είναι έμμεση δημοκρατία η καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων όπως είναι η ελευθερία του λόγου και μάλιστα του πιο άκακου και αληθινού λόγου, του ορθόδοξου χριστιανικού λόγου!!!

      Μην χάφτεις την προπαγάνδα των διάφορων ΜΜΕ και των νεοταξιτών!!!

      Ο Φασισμός και η κατάργηση της ελευθερίας του λόγου δεν είναι ποτέ έμμεση δημοκρατία!!!!

      Διαγραφή
  9. Νεοταξίτικη "δημοκρατία"=Φασισμός στυγνος!

    Ελληνας Ρωμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ο πράος ας γίνει μαχητής" λέει κάπου η Αγία Γραφή.
    Και εννοεί μαχητής όπως θέλει ο Κύριος, με τον λόγο τον πυρφόρο του θείου λόγου και με γενναιότητα όπως την θέλει ο Κύριος.

    Φιλάρετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή;;ὁ πρᾶος,δὲν εἶναι μαχητής;;καὶ πρέπει νὰ γίνει,ἄν καὶ πρᾶος;;
      Καλλιόπ

      Διαγραφή
    2. Διάβασε Αγία Γραφή Καλλιόπη και μην κάνεις την έξυπνη!!
      Εκθέτεις μόνο την άγνοια που έχεις!

      Διαγραφή
    3. ΜΊΑ ἘΡΏΤΗΣΗ ἜΚΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  11. Ντροπή και Αίσχος!!!

    Φασισμός του χειρότερου είδους, ο αντίθεος φασισμός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.