26 Οκτ 2019

Μητέρα Κωνσταντίνου Κατσίφα στὸ μνημόσυνο: «Πιάστε τὰ σπαθιὰ καὶ τὰ ντουφέκια νὰ ἐλευθερώσουμε τὴν Βόρειο Ἤπειρο. Πρώτη ἐγὼ Τζαβέλαινα θὰ βγῶ στὰ βουνά»!

Ἡ  μητέρα τοῦ ἥρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, ἀφοῦ τελέστηκε σήμερα (26-10-19) στοὺς Βουλιαράτες τῆς Βορείου Ἠπείρου τὸ ἐτήσιο Μνημόσυνου τοῦ παιδιοῦ της ὁ ὁποῖος δολοφονήθηκε ἄνανδρα πρὶν ἕναν χρόνο ἀπὸ τὶς ἀλβανικὲς ἀστυνομικὲς δυνάμεις, ἔβγαλε πύρινο καρδιακὸ λόγο ἐνώπιον τῶν παρευρισκομένων. Μίλησε γιὰ τὴν θυσία τοῦ παιδιοῦ της, καὶ κάλεσε τοὺς Ἕλληνες νὰ ξεσηκωθοῦν ὥστε νὰ παραμείνει ὁ τόπος τῆς Βορείου Ἠπείρου Ἑλληνικός. Εἶπε ὅτι θὰ παραμείνουμε Ὀρθόδοξοι Χριστιανοὶ καὶ Ἕλληνες. Διαμαρτυρήθηκε γιὰ τὸν παράνομο ἀποκλεισμὸ ποὺ ἐπέβαλε ἡ Ἀλβανία στὰ σύνορα τς Κακαβιᾶς στοὺς χιλιάδες Ἕλληνες...
πολίτες. Βροντοφώναξε ὅτι δὲν φοβᾶται κανέναν, «πιάστε τὰ σπαθιὰ καὶ τὰ ντουφέκια» σημείωσε, καὶ διεμήνυσε ὅτι ἡ ἴδια, πρώτη θὰ πάρει τὰ βουνὰ γιὰ νὰ ὑπερασπιστεῖ τὴν Ἑλληνικὴ γῆ! Ἀθάνατος ὁ Κωνσταντῖνος!
Τὸ βίντεο εἶναι ἀπὸ τὴν ζωντανὴ μετάδοση τοῦ himara.gr

23 σχόλια:

  1. Ας ελευθερώσουμε την Ελλάδα πρώτα και για την βόρειο Ήπειρο βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣῈ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΝᾺ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ ἈΠῸ ΤῊΝ Β.ἬΠΕΙΡΟ;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και με πειράζει!
      Αν είμαι και πολεμώ στην Β. Ήπειρο, σε καμιά περίπτωση δε θα ήθελα να έχω για "υποστήριξη" τους προδότες πολιτικούς και στρατιωτικούς που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα και για συμμάχους τους "φίλους" μας τους δυτικούς.
      Στο μόνο που θα συμβάλλουν αυτοί είναι στην συντριβή μας και μετά θα πουν και "καλά τους έκαναν οι Αλβανοί", όπως ακριβώς είπε ο πάγκαλος για τον Κατσίφα.

      Ελπίζω οι βορειο-ηπειρώτες να το καταλαβαίνουν αυτό και να μην περιμένουν βοήθεια από τους σημερινούς προδότες στην ηγεσία του κράτους αν ξεκινήσουν πόλεμο. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν είδαν και ποτέ βοήθεια τόσον καιρό στον ύπουλο πόλεμο των Αλβανών απέναντί τους.

      Διαγραφή
    3. ἐντάξει τότε.
      θὰ ἀνβάλουμε τὴν ἀπελευθέρωση τῆς Β.Ἠπείρου !

      Διαγραφή
    4. Κυρα-Καλλιόπη, αν θες τόσο πολύ να ξεκινήσεις πόλεμο μόνη σου, κάντο, άσχετα αν δεν έχει βρεθεί ποτέ σε πόλεμο ή σε στρατό και δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούν τα πράγματα. Αλλά αν δεις να σε πολεμούν οι ίδιοι οι Έλληνες, μην παραξενευτείς. Αν δεν είναι κάποιοι τρελο-αριστεροί, θα είναι σίγουρα κάποιοι εθνοπροδότες καθήμενοι σε κυβερνητικούς θρόνους.
      Αύριο γιορτάζουμε το ΟΧΙ. Μπορεί να σου φαίνεται λεπτομέρεια αυτό, αλλά αν δεν ήταν ο Μεταξάς και η Παναγιά τότε, για να βάλουν το χέρι τους, αύριο δεν θα ήταν ημέρα γιορτής, αλλά μέρα εθνικού πένθους. Έλα εσύ τώρα και δείξε μου που βρίσκονται σήμερα οι "Μεταξάδες" και για ποιο λόγο θα μας ξαναβοηθήσει η Παναγιά, μετά από όσα κάναμε σαν Εκκλησία και σαν άτομα.
      Αν εσύ πιστεύεις ότι ο Θεός είναι ξετρελαμένος με το "ευσεβές" ημών έθνος, και ότι είμαστε υπέροχοι και αήττητοι από μόνοι μας, χωρίς τον Θεό, ακόμα και έχοντας ΜΟΝΟ προδότες σε θέσεις εξουσίας, αυτό δε σημαίνει πως αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα σου έλεγα ότι πλανάσαι οικτρά, αλλά ξέρω πλέον πως μερικά πράγματα δεν κατανοούνται από μερικούς, αν δεν φάνε πρώτα τα μούτρα τους.
      Είναι η ίδια πλάνη και με το δίλημμα "ΝΔ ή Συριζα - γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο". Όσα και να πεις, οι άνθρωποι έχουν αγαπήσει ψεύτικες ελπίδες και εσφαλμένες εντυπώσεις και αρνούνται να δούνε την αλήθεια.

      Διαγραφή
    5. Αυτὸς ποὺ βλέπω νὰ μὲ ἐχθρεύεται πρὸς τὸ παρόν,εἶσαι έσύ !
      Καὶ ἄν δὲν πιστεύεις σὲ τίποτε,οὔτε σὲ Θεό οὔτε σὲ ἄνθρωπο δὲν σοῦ φταίω ἐγώ,καὶ παρακαλῶ,ὑπογράφω ἐπωνύμως καὶ ἀπαντᾶτε ἀνωνύμως καὶ μὲ ἀποκαλεῖτε κυρία Καλλιόπη-ἀπὸ εὐγένεια ἆραγε;;;<>ἘΣῪ ΠΆΝΤΩς,ΔῈΝ ΘᾺ ΕἾΣΑΙ !!Διότι σοῦ λείπει ἡ ἱερὰ τρέλλα τῶν Ἑλλήνων.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    6. ""7 ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ,ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ.ΚΙ ΕΓΩ,ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ !"""συμπληρώνω τὰ τῆς παρενθέσεως,ποὺ ἀφαίρεσς ἡ
      προεπισκόπησις....
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    7. @Καλλιόπη
      Δεν σε εχθρεύομαι και καθόλου. Απλά σου λέω ότι κάνεις λάθος.
      Σε Θεό και σε ανθρώπους πιστεύω, αλλά δεν πιστεύω στον φανταστικό Θεό που έχουν πλάσει κάποιοι και στους ανθρώπους που πιστεύουν πράγματα που δεν στέκουν ή που είναι παλιάνθρωποι.
      Ο Θεός δεν είναι κανενός υπηρέτης, ούτε χρωστά τίποτα στους Έλληνες, ούτε και σε κανέναν άλλο λαό. Πολύ περισσότερο σήμερα, που τον έχουμε προδώσει πολλαπλές φορές και ούτε ντρεπόμαστε. Ούτε και οι προφητείες δεσμεύουν τον Θεό. Αλλά και ακόμα κι αν κάποιες προφητείες εκπληρωθούν, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό. Και μπορώ να σε βεβαιώσω πως δεν είναι όλοι ευχάριστοι, όσο ευχάριστη κι αν ακούγεται η προφητεία.

      Αν ήσασταν τρελοί, οι 300 που βρίσκονται τώρα μέσα στο κυνοβούλιο θα ήταν γδαρμένοι και πεταμένοι μέσα σε ένα βαθύ πηγάδι. Δεν θα κυβερνούσαν την χώρα. Έχουν ξεπουλήσει την χώρα όλη, την πίστη, τον πολιτισμό, την ιστορία, τον πλούτο, το μέλλον και την περιφάνεια μας. Και η πλειοψηφία των ελλήνων τους ψήφισε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Αυτό δεν λέγεται τρέλα. Κάπως αλλιώς λέγεται...

      Το "κυρά" το είπα ελαφρώς πειρακτικά, μιας και σε έχουν αποκαλέσει άλλοι στο παρελθόν έτσι. Να το κόψω αν δεν σου αρέσει.

      Τι το θες το όνομά μου;
      Τι κι αν με λένε Νίκο ή Γιώργο ή Γιάννη ή Ζήση ή Κώστα ή Κατερίνα ή Αντιγόνη ή Περσεφόνη;
      Να με γνωρίσεις δεν το βλέπω να γίνεται ποτέ και ακόμα κι αν πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλον κάποτε, ούτε που θα καταλάβεις ότι είμαι εγώ.

      Διαγραφή
    8. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ !
      ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΜΩΣ,ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ !!
      ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,Ἤ ΜΑΛΛΟΝ,ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.
      ΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΝΕΙΣ,ΛΟΓΙΚΑ ΜΙΛΑΣ,ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.
      ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΙΣΑΙ.ΟΥΜΑΝΙΣΤΗΣ ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ !
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    9. Το "Καλλιόπη" δεν είναι επωνυμία!
      Μην λέμε μπούρδες!

      Διαγραφή
    10. ΠΩ ΠΩ,ΜΕ ΚΑΤΑΤΡΩΠΩΣΕΣ !
      ΤΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ !
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 5:36 μ.μ.2 Νοεμβρίου 2019 στις 5:39 μ.μ.

      @Καλλιόπη
      Μπλέχτηκες με άλλους ανώνυμους... Είμαστε πολλοί εδώ μέσα.
      Τον Θεό μια χαρά τον εμπιστεύομαι.
      Εσάς δεν εμπιστεύομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά τι θα σας στείλει ο Θεός για να σας συνετίσει. Και λυπάμαι που θα είμαι και εγώ για χάρη σας τιμωρημένος, μιας και βρεθήκαμε να μοιραζόμαστε το ίδιο έθνος.
      Από που και ως που είμαι ουμανιστής και από που και ως που τα βλέπω σκοτεινά; Μήπως είναι σκοτεινά και δεν τα βλέπω εγώ; Τα χάλια του τα μαύρα έχει το έθνος μας και δεν βρίσκεις άνθρωπο του Θεού για να κάνεις παρέα. Δεν υπάρχει ίχνος αγάπης και ίχνος συνείδησης σε σχεδόν κανέναν, χριστιανό ή μη. Και ενώ δεν φαίνεται που τελειώνει η κατρακύλα μας σας έθνος, κάποιοι έχουν τόσο μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς τους, ώστε να ονειρεύονται ότι θα πάρουν την Πόλη, την Β. Ήπειρο και ότι άλλο βάλει ο νους σου. Είτε το θέλει ο Θεός, είτε όχι! Δηλαδή, μιας και πλέον δεν χωράει το "μεγαλείο" αυτού του έθνους σε αυτόν τον τόπο, θέλετε να επεκταθείτε κιόλας! Και με τις ευλογίες του Θεού, τον οποίον έχετε γραμμένο στα παλιά σας τα παπούτσια...

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 5:36 μ.μ.2 Νοεμβρίου 2019 στις 11:26 μ.μ.

      @Καλλιόπη
      Και όταν λέω "εσείς", δεν εννοώ απαραίτητα εσένα συγκεκριμένα, αλλά βλέπεις τι γίνεται στην Ελλάδα. Από εμάς έγινε το Κολυπάρι, από εμάς η αναγνώριση της "αυτοκεφαλίας" των αιρετικών, βλάσφημων και σχισματικών, από εμάς --ανάμεσα σε όλους τους ορθοδόξους λαούς-- τα gay-prides, από εμάς οι αποτεφρώσεις, οι σεξουαλικές αγωγές από τα νήπια, η πρωτιά στις εκτρώσεις, τα διαζύγια εξπρές, οι πολιτικοί γάμοι, κ.α.
      Τα πρώτα γίνονται γιατί σκύβουμε το κεφάλι σε κάποιους αχρείους ρασοφόρους και τα άλλα γιατί σκύβουμε το κεφάλι σε κάποιους αχρείους πολιτικούς ή τους υποστηρίζουμε κιόλας.

      Διαγραφή
    13. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ,ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ
      ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ;;
      ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟ;;ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ;;
      ΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ,ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 5:36 μ.μ.7 Νοεμβρίου 2019 στις 11:54 μ.μ.

      > ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ;;

      Είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Όχι δεν το είπα.

      > ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ;;

      Από την στάση κάποιων, θα έλεγα ότι δεν τους απασχολούν όσο θα έπρεπε...

      > ΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ,ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

      Είναι πνευματική συμβουλή αυτό; Δεν μου φαίνεται ορθή... Τόσο γιατί μοιάζει να λες να κοιτάξω μόνο τον εαυτούλη μου, όσο και γιατί θα δώσω λόγο στο Θεό για όσα έκανα και όσα δεν έκανα.

      Διαγραφή
  2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΕΣ,ΞΑΦΝΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ !!!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτι σαν την.....Κεραμέως και Μαρέβα που ψήφισες κυρα Καλλιόπη?

      Διαγραφή
    2. ΤΊ ΡΌΛΟ ΠΑΊΖΕΙς;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  3. * Δείτε και ακούστε σε αυτό το ανατριχιαστικό βίντεο τη Μάνα του Ήρωα στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του παιδιού της... (αναδημοσιεύουμε)
    https://amfoterodexios.blogspot.com/2019/10/blog-post_765.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω δει ποτέ άνθρωπο σε φέρετρο με όψη ζωντανού. Μονάχα του Μάρτυρα Κωνσταντίνου, και ας είχαν περάσει δέκα μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το είδατε ότι το video δεν δουλεύει πλέον;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 5:36 μ.μ.7 Νοεμβρίου 2019 στις 11:56 μ.μ.

      Ναι, περιείχε πολλή ελευθερία λόγου και φοβήθηκαν από το YouTube και την κυβέρνηση μη μας περάσουν για "φασίστες"...

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.