30 Μαΐ 2019

Στὴν λίστα φίλων τοῦ ἱδρύματος Rockefeller ἡ Νίκη Κεραμέως τῆς ΝΔ!


Σὲ χθεσινὴ ἀνάρτησή μας ἀναδείξαμε τὴν συμμετοχὴ τῆς βουλετοῦ τῆς ΝΔ Νίκης Κεραμέως στὴν φετινὴ συνεδρίαση τῆς λέσχης Bilderberg! Μετὰ ἀπὸ παρότρυνση ἀναγνωστῶν μας διαπιστώσαμε ὅτι ἡ Τομεάρχης Παιδείας καὶ αὐριανὴ Ὑπουργός, ὅπως ὅλα δείχνουν, ἀνήκει καὶ στοὺς φίλους του περιβόητου διεθνοῦς καὶ πανίσχυρου ἱδρύματος Rockefeller (δεῖτε ὁλόκληρη τὴν λίστα ΕΔΩ)!

Καὶ τὰ ἐπισημαίνουμε ὅλα αὐτὰ διότι τὴν περασμένη Κυριακὴ γιὰ μία ἀκόμα φορᾶ διαπιστώθηκε ἡ εὐήθεια μὲ τὴν ὁποία οἱ χριστιανοὶ ψηφίζουν... Μετὰ λύπης βλέπει κανεὶς πιστοὺς κατὰ τὰ ἄλλα ἀνθρώπους νὰ νομιμοποιοῦν πολιτικὰ διὰ τῆς ψήφου τους ἀνθρώπους καὶ κόμματα μὲ σκοτεινὸ παρελθὸν καὶ παρασκήνιο οἱ ὁποῖοι ἀνήκουν σὲ ξένα κέντρα ἐξουσίας καὶ εἶναι ἑτεροκατευθυνόμενοι!

Κι ἐνῶ ἡ κατάσταση αὐτὴ εἶναι ἡλίου φαεινότερη ἐδῶ καὶ πολλὰ χρόνια ἕνα μεγάλο τμῆμα τῶν πιστῶν ἐξακολουθεῖ νὰ...
συμπλέει καὶ νὰ ἀκολουθεῖ  τὴν συστημικὴ προπαγάνδα! Ἐμεῖς ὡς ὀφείλαμε ἀπὸ τὸ μετερίζι αὐτὸ προειδοποιοῦμε γιὰ τὸ τί θὰ ἐπακολουθήσει ἀπὸ ἀνθρώπους ἐντολοδόχους ἔξωθεν ἐπιρροῶν!

Ὁ Θεὸς νὰ βάλει τὸ χέρι του!

14 σχόλια:

  1. Απο ττην προσωπικη μου πειρα ως πενηνταχρονου και απο τις συζητησεις που κανω αλλα και απο αυτα που καθημερινα ακουω ,μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι ισως το 0,01% των Ελληνων πολιτων γνωριζουν η ενδιαφερονται για αυτα τα σοβαροτατα θεματα.Και ιδου το καταντημα της Πατριδος.Κατα τον λαον και οι αρχοντες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσετε και καλή συνέχεια! Είναι χρέος σας να ενημερώνετε κι ας σας πολεμούν οι έξωθεν εντολοδόχοι και αυτόκλητοι σωτήρες. Για να μην λένε μετά οι ευκολόπιστοι ότι δεν ήξεραν. Δυστυχώς, δεν ισχύει επ` ουδενί ούτε και το ρητό: "Το μη χείοον βέλτιστον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.


    Η Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Εθνικός λόγος μηδέν. Στους ανώμαλους νόμους λέμε ΝΑΙ. Στο μεταναστευτικό μούγκα. Στα θέματα παιδείας με ανοιχτό το στόμα
    Πότε μίλησε η ΝΔ για την απόπειρα κατάργησης της προσευχής στα σχολεία; Ποια η άποψή της για την θεμελιώδη αλλαγή ύφους στο μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, για πρώτη φορά από την εποχή του Καποδίστρια!
    2018 : Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Νέα Δημοκρατία ήταν "παρούσα" στο Athens Pride 9 Ιουνίου), στέλνοντας επίσημη αντιπροσωπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΑ κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΙΚΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....ΠΡΟΧΘΕΣ.
    ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΛΥΠΗΡΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ -ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ- ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ -ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ κ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ - ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΙΩΠΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ κ ΑΥΤΟΡΙΤΙΚΗΣ,ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ κ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ κ ΑΝΑΣΤΡΑΦΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΑΙ.
    Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ κ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΗΜΑ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ κ ΛΟΓΟΥ.ΒΗΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ....
    - Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε μπλέξει αδερφοί μου!Από την μία έχουμε τον δηλωμένο άθεο που ξεπουλάει τα πάντα!Που προσπαθεί να καταργήσει τον θεσμό της οικογένειας και τις παραδόσεις του τόπου. Και στο όνομα της δύσης ισοπεδώνει τα πάντα. Κι από την άλλη έχουμε τους μασώνους που κι αυτοί θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα και μας πωλούν πατριωτισμό και πίστη!!!Και είμαστε κι εμείς ο λαός που έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Και ξεχνάμε τι έκαναν οι προηγούμενοι και τους ξαναφέρνουμε στην εξουσία.Άλλοι συνάνθρωποί μας πάνε και ψηφίζουν ναζιστές επειδή δήθεν το παίζουν πατριώτες. Άλλοι ψηφίζουν τηλεπωλητές που δεν ντρέπονται καθόλου και για να πουλήσουν, τάζουν επιστολές του Χριστού!!!!!!Επίσης ακόμα έχουμε μέσα μας την μανία του βολέματος. Δεν μας νοιάζει τι είναι ο άλλος!!Απλά να μας βολέψει κάπου! Καλά να πάθουμε λοιπόν! Μόνο μέσω της πίστεως στον Κύριο μας Ιησού Χριστό τελειοποιείται ο άνθρωπος και φθάνει στην φώτιση και στην Θέωση και στην αγάπη που δεν ζητεί τα εαυτής!!! Πρέπει να ζούμε κατά Χριστόν χωρίς φόβο και χωρίς να υπολογίζουμε τι θα πουν οι άλλοι. Πνευματική λεβεντιά όπως έλεγε κι ο Άγιος Παΐσιος!! Χριστός Ανέστη!!! Δέσποτα Θεέ, Πάτερ Παντοκράτωρ, Κύριε Υιέ Μονογενές Ιησού Χριστέ κι Άγιο Πνεύμα, μια Θεότης μια Δύναμις, ελεησόν με τον αμαρτωλό και εις επίστασαι κρίμασι, σώσον με τον ανάξιον δούλον σου, ότι ευλογητός ει, εις στους αιώνας των αιώνων, αμήν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια Νίκη Κεραμέως;
    Αυτή πηγαίνει σαν γραμματέας της ΝΔ για να πάρει τις κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει το κόμμα της.
    Όλοι οι ΔΝ-ες τα ίδια είναι.
    Απλά δεν μπορούσαν να πάνε όλοι τους εκεί.
    Είναι θέμα πρακτικό (δεν χωράνε όλοι της ΝΔ στην μάζωξη) και θέμα διακριτικότητας (μη ξυπνήσουν τα βόδια που τους ψηφίζουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτης Μακρυγιάννης1 Ιουνίου 2019 στις 12:21 μ.μ.

      δεν χρειαζετε μα πανε ολοι εχουν και στην αθηνα κτηριο που μαζευονται ολοι οι πολιτικαντηδες !!! και οι 300... ολοι τους μασωνοι ειναι

      Διαγραφή
    2. Ίσως να είναι περισσότερο έντιμο να συγκεντρώνονται στη στοά στην Αχαρνών .

      Διαγραφή
  7. Πρὸς τί ἡ ἔκπληξις;;
    Τῆς Μπίλντερμπεργκ οἱ μὲν
    τῆς Τριμεροῦς οἱ δὲ
    κι ἐμεῖς στὴν μέση !!

    Ὡστὀσο,ἰσχύει,ναί,τὸ μὴ χεῖρον,βέλτιστον.
    Ἐτοῦτοι οἱ δεξιόστροφοι,κρατοῦν τὰ προσχήματα
    καὶ διστάζουν νὰ καταπατήσουν τὴν ἱερά μας παράδοση.
    Εἶναι συντηρητικοί.
    Καλλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιώτης Μακρυγιάννης1 Ιουνίου 2019 στις 12:12 μ.μ.

    θα ερθει η ωρα που ο καθενας θα μπει στη θεση που του αναλογει!!! μην αγχωνεστε ο Κυριος κατευθυνει τα παντα !! με ενα και μονο νευμα Του δε μενει τιποτε!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλο μηνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ: ΄ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ¨. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ: ΄ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ¨. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μία θάλασσα άκαμπτων γερόντων, με δικομματικό φρόνημα περασμένων δεκαετιών, είναι έτοιμη να ψηφίσει Κούλη. Από εκδίκηση και μόνο. Οι νεώτεροι απαγορεύεται να δώσουμε ψήφο στη ΝΔ, διότι θα συνεχίσει με χαμόγελο την καταστροφή της χώρας που έχει εδώ και χρόνια ετοιμάσει. Μακριά από χρυσαυγίτες φονιάδες και αντίχριστους δηλωμένους, μακριά από τα όρνια που πληρώνουν τηλεοπτικό χρόνο για να αυτοπροβληθούν πουλώντας ευφάνταστες θεωρίες. Άραγε μένει κανείς; Κάποιοι που μπορεί να περιμέναμε, τσακώνονται μεταξύ τους... απελπισία.
    Κατ'άνθρωπον είμαστε χαμένοι. Τουλάχιστον να έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας ότι δεν θα βοηθήσουμε κανένα από τα αρπακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει έκφραση μετανοίας στο πολιτικό χώρο και είναι η πολ. παρατ. <> με πρότυπο κυβερνήτη το πιστό μέλος της Ορθ. Εκκλησίας μας Ι. Καποδίστρια και πολιτική που έχει τις ρίζες της στην Θεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.