28 Φεβ 2019

Μαύρη μέρα γιὰ τὴν Δημοκρατία καὶ τὴν Δημοσιογραφία! Μόνο μία ἐφημερίδα ἀνέδειξε τὴν καταδίκη τοῦ παιδεραστῆ μεγαλοστελέχους τῆς ΝΔ!


Καταδικάστηκε ἐπειδὴ ἀσελγοῦσε σὲ ἀνήλικα ἀγόρια στὴν Μολδαβία μὲ μεγάλη καθυστέρηση λόγω «διπλωματικῆς ἀσυλίας»! Κύριοι, εἶστε ΣΑΠΙΟΙ!
Ἂν αὐτὸ εἶχε συμβεῖ σὲ ἄλλη χώρα θὰ εἶχε πάρει φωτιὰ ὁ τύπος! Στὴν Ἑλλάδα τῶν μνημονίων καὶ τῆς ἐθνικῆς ὑποτέλειας σύσσωμος ὁ τύπος ἐκτὸς μερικῶν λαμπρῶν ἐξαιρέσεων ἠλεκτρονικῶν μέσων καὶ μόνο μίας ἔντυπης ἔκδοσης, τῆς ἐφημερίδας Δημοκρατία ποὺ ἀνέδειξαν τὸ θέμα ὅλοι οἱ ἄλλοι σιώπησαν ἐκκωφαντικά! 

O διευθυντὴς τῆς ἐφημερίδας «Δημοκρατία» ἀναφέρει χαρακτηριστικὰ σὲ ἀνάρτησή του στὸ facebook:....


«Εἶναι θλιβερὴ ἡ ἐξαφάνιση τῆς εἴδησης τῆς κατάδικής του Νίκου Γεωργιάδη στὶς σημερινὲς ἐφημερίδες. Κατάντια γιὰ τὴ δημοσιογράφια ποὺ ἀποδεικνύεται γιὰ μία ἀκόμα φορᾶ ὅτι στὴν ἐποχὴ μᾶς εἶναι κατευθυνόμενη. Δὲν μιλᾶμε γιὰ ἕναν ἰδιώτη, ἀλλὰ γιὰ τὸ δεξὶ χέρι (κατὰ δήλωση του) τοῦ ἀνθρώπου ποὺ θέλει νὰ γίνει ὁ αὐριανὸς πρωθυπουργός. Ἂν αὐτὸ γινόταν σὲ ἄλλη σοβαρὴ χώρα θὰ εἶχε ξεσπάσει σάλος, θὰ εἴχαμε διαγραφὲς καὶ πιθανὸν παραιτήσεις. Ἐδῶ οἱ πάντες σιωποῦν. Μὲ πρώτους τους δημοσιογράφους. Ντροπή! Ποὺ εἶναι ἡ εὐαισθησία σᾶς ρέ??? Γιὰ 15χρονα παιδιὰ μιλᾶμε. Τέτοιοι θέλουμε νὰ μᾶς κυβερνᾶνε? Ἡ βρωμιὰ τῆς πολιτικῆς καὶ τῆς δημοσιογραφίας ξεπερνᾶ τὰ ὅρια. Ὁ κόσμος ὅμως τὸ ἔχει καταλάβει... Ὅσο γιὰ τὶς πιέσεις τοῦ συστήματος νὰ θαφτει τὸ θέμα; Ἀφόρητες! Δυστυχῶς ἐλάχιστοι δημοσιογράφοι εἶχαν τὸ θάρρος νὰ μὴν ὑποκύψουν. Καὶ μόνο μία ἐφημερίδα τόλμησε νὰ τὸ κάνει πρῶτο θέμα, παρὰ τίς... ὀχλήσεις! Γιὰ ποιὰ δημοσιογράφια μιλᾶμε λοιπόν;»

14 σχόλια:

  1. Που είναι τα Ορθόδοξα Ιστολόγια;;;;
    Γιατί μουγκάθηκαν;;; Γιατί δεν παίζουν το μείζον ζήτημα;;
    Γιατί σμπρώχνουν τον κόσμο στον Κούλη;; Και οι χριστιανοί του σήμερα είμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
    Θέλουμε την δουλίτσα μας, την οικογενειούλα μας και την βόλεψή μας...
    Κανονικός προτεσταντισμός!!
    Που είστε ρε Ρωμηοι;;;;;;;;;; Ξυπνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει...και ο..ΠΑΣΟΚΟΣ...Καψής.....δεν ξεχνάει ο κόσμος πόσο τον ..ζημίωσε το ΠΑΣΟΚ.Ακόμη και το όνομα..άλλαξε...να μην θυμίζει..τίποτε απο το..ΠΑΣΟΚ..Τέτοιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ...κΑΨΉ ΜΑς ΚΥΒΈΡΝΗΣΑΝ..ΤΏΡΑ ΔΗΛΆ..ΔΗΛΆ..ΞΕΜΎΤΗΣΕς...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..ΠΟΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο διευθυντής της εφημερίδας "Δημοκρατία" έχει κάθε δικαίωμα να διαφημίζει την πραμάτεια του. Αλλά να τσιμπάμε εμείς, Χριστιανοί άνθρωποι, τη στιγμή που ο Γεωργιάδης είναι τέλος για τη Νέα Δημοκρατία εδώ και πάνω από τρία χρόνια (http://www.enikos.gr/politics/365835/paraitithike-o-nikos-georgiadis-apo-ti-nd) είναι δηλωτικό της αντικειμενικότητάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Νεοδημοκράτη ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ στελέχη και βουλετές της ΝΔ;;;;;;;;;;;;; Θα μας απαντήσεις;;;;
      Εσύ θα πήγαινες να υπερασπιστείς έναν παιδόφιλο;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ο καταδικασμένος παιδεραστής Γεωργιάδης «έδωσε» τον Μητσοτάκη: Μου ζήτησε να φύγω από το προσκήνιο μέχρι να “κάτσει” το θέμα

      Αυτά κατέθεσε ο καταδικασμένος παιδεραστής το δεξί χέρι του Κούλη...

      Τι έχεις να σχολιάσεις;;;;

      ΣΥΡΙΖΑ (δλδ.κλεφτοπασοκ +ΚΚΕ) ΥΠΕΡ των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ,,,, ΝΔουλα (δλδ. κλεφτοπασοκ+ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ) ΥΠΕΡ των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

      Διαλέγουμε και παίρνουμε...

      Διαγραφή
    3. Γιωργακη καταντας αηδια αγορι μου...
      Οπως κ το σιχαμενο κομμα σου η ν.δ.

      Διαγραφή
    4. @Γιώργος
      Εμείς οι χριστιανοί είχαμε ξυπνήσει (όχι τσιμπήσει) εδώ και δεκαετίες, και ξέραμε ότι η ΝΔ είναι κόμμα αντιχρίστων, όπως και τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής.

      Διάβασε εδώ τι σου έγραψε ο "Ανώνυμος 28 Φεβρουαρίου 2019 - 11:05 π.μ."
      http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2019/02/17.html

      Εξάλλου, το σόι του Μητσοτάκη προκαλεί έντονα έτσι όπως έχει χωθεί οικογενειακά στην βουλή. Προσβάλλουν την νοημοσύνη μας περιμένοντας να τους ψηφίσουμε, από τη στιγμή που ο γερο-δρακουμέλ, λίγο πιο πριν, ρήμαξε την χώρα. Αυτοί τώρα τι θέλουν, να συνεχίσουν το έργο του;

      Εγώ ψηφίζω μόνο χριστιανούς.
      Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα Κοινωνία, μιας και ήταν το μόνο κόμμα που έμοιαζε να έχει χριστιανούς.
      Και στις επόμενες κάτι παρόμοιο θα ψηφίσω, πιθανότατα ακριβώς το ίδιο.
      Αν δεν είμαι βέβαιος ότι θα εφαρμόσουν χριστιανική πολιτική (ποινικοποίηση εκτρώσεων, πορνείας, τζόγου και μοιχείας, κατάργηση πολιτικού γάμου, αποχώρηση από την ευρωναζιστική ένωση, κάψιμο των αντίχριστων σχολικών βιβλίων και τύπωση χριστιανικών, επαναφορά σχολικής προσευχής, αναδρομική αναίρεση διαγραφής ποινικών αδικημάτων, ισόβια φυλάκιση χωρίς αναστολή όσων κατέλυσαν το Σύνταγμα, κτλ) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΩ!

      Διαγραφή
  4. και για να μην ξεχνάμε τι έλεγε το δεξί χέρι του Κούλη...

    Όταν ο καταδικασμένος παιδεραστής σύμβουλος του Μητσοτάκη αποκαλούσε «μπούρδα» την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας


    Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός είδε την καταδίκη του συμβούλου του Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη για την κατηγορία της ασέλγειας σε ανηλίκους, καθώς και την υπεράσπιση ενός καταδικασμένου παιδεραστή, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία, όσο και από τον Σύριζα.

    Αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω, όταν ο συγκεκριμένος ήταν βουλευτής της ΝΔ και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτήριζε «μπούρδα» το θέμα της Μακεδονίας μας και καλούσε να σταματήσει η χώρα να «εμμένει» σε αυτό για να μην… χάνει διπλωματικές δυνάμεις.

    Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις και εμείς άλλο σχόλιο δεν διαθέτουμε:

    https://youtu.be/RFe15Xf7O-M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το Ιστολόγιο σας ..Δεν φοβάστε να ενημερώνετε με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα τους αναγνώστες σας..και πάλι Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν περπατούμε στο δρόμο και τύχει να δούμε ακαθαρσίες, τις προσπερνούμε φροντίζοντας να μην τις πατήσουμε και λερωθούμε, εμείς και τα παιδιά μας ή όποιοι άλλοι βαδίζουν μαζί μας. Μήπως τις κοιτούμε συνέχεια; Μήπως τις δείχνουμε συνέχεια στους άλλους; Μήπως, για να προστατεύσουμε από ενδεχόμενο ατύχημα αυτούς που θα περάσουν απ' το σημείο μετά από εμάς, καθόμαστε αυτού και δείχνουμε στον καθένα τις ακαθαρσίες;
    Αν θέλουμε να ενημερώσουμε και προστατεύσουμε τους άλλους, όπως θα θέλαμε να μας ενημερώσουν και προστατεύσουν αυτοί, κατά τον χρυσό κανόνα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ίσως θα πρέπει να κάνουμε κάτι πιο πρακτικό εμείς οι ίδιοι: Να τα μαζέψουμε από εκεί ή να ζητήσουμε από κάποιον άλλον να το κάνει - πάντως δεν μοιάζει υγιές να καθόμαστε εκεί και να δείχνουμε σε όλους μια σβουνιά που ζέχνει...
    Την αποφασιστικότητα και το ζήλο μας, ίσως να τα φυλάξουμε για σπουδαιότερα θέματα, διότι υπάρχουν τέτοια.
    Όσο γι' αυτόν που αφήνει τις ακαθαρσίες του εδώ κι εκεί, δύο είναι οι πιθανότητες:
    1. Να μην είναι άνθρωπος, οπότε δεν μπορούμε ούτε να μαλώσουμε με ένα ζώο ούτε να βρούμε το δίκιο μας - πρέπει μόνο να το περιορίσουμε, ώστε να μην το επαναλάβει, ή
    2. Να είναι άνθρωπος, οπότε το έργο μας τότε είναι σαφώς πιο δύσκολο, αποτελεί όμως καθήκον: Οφείλουμε να εξετάσουμε το πρόβλημα ως χριστιανοί, αν είμαστε, μήπως και γιατρεύεται. Κι αν δεν μπορούμε να το κάνουμε, διότι δεν εμπίπτει στην καθ' αυτό δική μας αρμοδιότητα, μπορούμε πάντως να μην το λέμε ξανά και ξανά, διότι "η αγάπη πάντα στέγει". Ας βρει η ανθρώπινη δικαιοσύνη τον τρόπο να διαφυλάξει τους λοιπούς - αυτό είναι η πρώτιστη υποχρέωσή της, δεν εφαρμόζεται η τιμωρία για να δείξουμε την κακία μας - και ας αφήσει και ένα περιθώριο στον άλλον, μπας και διορθωθεί, έστω και μέσα στον περιορισμό του, που οι περισσότεροι προσδοκούμε ως ικανοποίηση.
    Γράφει μια Ορθόδοξη Χριστιανή μάνα μικρών παιδιών, που αγαπά με την ψυχή της το Χριστό και με την καρδιά της την Πατρίδα μας Ελλάδα. Γράφει μια μητέρα που βδελύσσεται την ανωμαλία και πονάει για όλα όσα γίνονται κάθε τόσο από τους άνομους πολιτικούς που μας έλαχαν. Όμως ας επαγρυπνούμε, μη τυχόν με τις ασβόλες αποπροσανατολιστούμε από τα όντως μείζονα θέματα της Πίστης και της Πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε λάθος.
      Στην περίπτωσή μας δεν πρόκειται για μεμονωμένες ακαθαρσίες που κείτονται στον δρόμο, αλλά πολλαπλές ακαθαρσίες που έχουν γεμίσει όλη την πλάση, έχουν κοινωνικό δίκτυο, ελέγχουν την διακυβέρνηση της χώρας, τους προέδρους της δημοκρατίας, τους επισκόπους, τους εισαγγελείς, τους δικαστές, κ.α. Κανείς ποτέ από την κλίκα τους δε θα τους "μαζέψει". Αλίμονο αν το περιμένουμε αυτό να γίνει... Ήδη έχει καταλυθεί το Σύνταγμα, έχουμε 10 φορές χειρότερη χούντα και από αυτή του Παπαδόπουλου και κανείς δεν κουνιέται, από κανένα κλάδο της "συλλογής απορριμάτων".

      Επίσης, δυστυχώς, πολλοί χριστιανοί, όχι μόνο πατάνε αυτές τις ακαθαρσίες, αλλά τις παίρνουν στα χέρια τους, τις ψηφίζουν, τις χαίρονται, τις ασπάζονται και πασαλείφονται με αυτές. Και σιγά-σιγά αρχίζουν να ομοιάζουν με αυτές και οι ίδιοι. Και τα παιδιά τους, λούζονται στα σχολεία γεννήματα αυτών των ακαθαρσιών, γεγονός που τα κάνει και αυτά όμοια με τις ακαθαρσίες.

      Οφείλουμε να δείχνουμε τις ακαθαρσίες (και τους προστάτες των ακαθαρσιών που είναι και αυτοί ακαθαρσίες), για να δούνε οι χριστιανοί τους "καρπούς" των "δέντρων" που ψήφιζαν τόσα χρόνια. Αν και έπρεπε να τους βλέπουν ήδη στην κατάντια του κράτους μας. Ακόμα περισσότερο πρέπει να τις δείχνουμε γιατί τα ΜΜΕ δεν τις δείχνουν, αλλά τις παρουσιάζουν σαν το μάννα εξ ουρανού που θα λύσει όλα τα προβλήματα των Ελλήνων. Όσο τέτοιες ακαθαρσίες είναι στην ελληνική βουλή, δεν πρόκειται να λυθεί κανένα μείζον θέμα της Πίστης και της Πατρίδος μας, αλλά αντίθετα θα δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα.

      Οι πολιτικοί δεν μας έλαχαν, εμείς του ψηφίσαμε. Και αν δεν σιχαθούμε τα βρωμερά κόμματα και υποκείμενα της βουλής ώστε να μην τα ξαναψηφίσουμε ποτέ, δεν πρόκειται να έρθει καλύτερο μέλλον στην χώρα μας.

      Διαγραφή
  7. Ένταξη..... αρχίζουμε νομιζω να τα μπερδεύουμε τα πράγματα. .. κι εμείς χριστιανοί είμαστε και πάνω απ'όλες τις αρετές είναι η διάκριση..... καλή η προσπάθεια σου "χριστιανή μάνα" να γίνεις η συνήγορος του διαβόλου κυριολεκτικά αλλά εφόσων μεγαλώνεις παιδιά, θα έπρεπε να είσαι η πρώτη που θα ήθελες να δώσει συγχαρητήρια σε αυτούς που φωτίζουν την αλήθεια.. .. Σε τι κόσμο υα ήθελες να μεγαλώσουν τα παιδιά σου? Σε ένα σύστημα που κουκουλώνει και περιθάλπει ότι βρώμικο.... γίνεσαι συνένοχος αν γνωρίζεις και δεν προστατεύεις αυτό το ξέρεις? Επίσης χρέος σου ως χριστιανός είναι να ελέγχεις τον αδελφό σου προς διόρθωση..... Τα έχεις μπερδεμένα λίγο... η ημιμάθεια πάντα ήταν χειρότερη από την αμάθεια.... μπορεί το κουτσομπολιό, η κατάκριση ,η αργολογία, η κατά λαλιά να είναι αμαρτίες για εμένα κι εσένα.αλλά για έναν δημοσιογράφο που έχει καλεστεί να πρεσβεύει την αλήθεια και την αντικειμενική ειδησεογραφία είναι ΧΡΕΟΣ και ΤΙΜΗ θα έλεγα εγώ όταν βγάζουν ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος και όλοι οι άλλοι κρύβουν!!!!
    ..... Το ψέμα και το κρύβω δεν έχει ευλογία..... αυτά τα ταπεινά από μία συνειδητή χριστιανή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντως μας έχουν κυκλώσει οι ακαθαρσίες, θαρρείς και έσπασε κάποιος τεράστιος σωλήνας αποχέτευσης και περικύκλωσε η βρωμιά σχεδόν το κάθε μας βήμα. Όμως κρίνω ότι δεν ωφελεί να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με θυμό απέναντι «στους άλλους», που είναι οι κακοί και πλανεμένοι, που ακόμα-ακόμα ερωτοτροπούν ψυχοπαθώς με τις ακαθαρσίες. Διότι οι θυμωμένοι είναι πιο αδύναμοι από όσους πορεύονται με την αλήθεια –κι εδώ επιτρέψτε μου, άλλο η πραγματικότητα και άλλο η αλήθεια. Δεν διαφέρει και πολύ η εποχή μας από τις άλλες εποχές των χριστιανικών διωγμών, έχω τη γνώμη. Πάντα οι χριστιανοί διώκονται, άλλοτε πιο αφανώς και άλλοτε φανερά. «Πάντες οι θέλοντες ευσεβώς ζην εν Χριστώ Ιησού, διωχθήσονται». Λαχταρούμε, βέβαια, μια καλή ζωή - έτσι δεν είναι; - την ομορφιά που δίνει η αλήθεια του Ευαγγελίου να την απολαύσουμε έμπρακτα. Όμως αυτό πιθανόν να μη γίνει ποτέ, εδώ κάτω. Ίσως κληθούμε εμείς και τα παιδιά μας ακόμη και να μαρτυρήσουμε για την αλήθεια. Από την άλλη, μέχρι και εκλεκτοί θα πλανηθούν, το λέει κι αυτό στο Ευαγγέλιο. Λοιπόν; Πώς θα μπορέσουμε να εγκαθιδρύσουμε μια αρμονική βιοτή στον τόπο μας, που το δικαιούται στο κάτω-κάτω, καθώς το αίμα των ηρώων και των μαρτύρων που θυσιάστηκαν για την α λ ή θ ε ι α βοά μέσα από τα αγιασμένα του χώματα; Βλέπουμε τους πολιτικούς να εμπαίζουν τα ιερά και τα όσια, αλλά και ιερείς και αρχιερείς ακόμη – η ανωνυμία μου ας πούμε ότι μου επιτρέπει να τα γράφω αυτά – να λησμονούν τη μητρική τους γλώσσα και να καταλαβαίνουν μάλλον καλύτερα τα κινέζικα. Βλέπουμε – και μας ενοχλεί όλους εμάς – να προπαγανδίζεται το θράσος της ασχήμιας και να ζητωκραυγάζεται η αξία του μηδενός, μηδενός ψηφίου προηγουμένου αυτού. Όλα επιτρέπονται και όλα συγχωρούνται, όπως διατείνονται αυτοί που έχουν τη δύναμη να ακουστούν, όχι όμως στο όνομα της χριστιανικής αγάπης, αλλά μόνο για να παραμένουν στην «εξουσία» άνθρωποι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι. Δεν πρόκειται, όμως, να φύγουν από εκεί μόνο και μόνο επειδή εμείς θυμώνουμε μαζί τους – σκασίλα τους τι κάνουμε εμείς. Ναι, όταν κληθούμε να ψηφίσουμε, πρέπει να το πράξουμε ενσυνείδητα. Βέβαια – και δυστυχώς – «τα βρωμερά κόμματα και υποκείμενα της βουλής» (sic), μεγάλα και μικρά, είναι ως τώρα η μοναδική γκάμα επιλογών μας, μιλώντας πάντα σε ανθρώπινο επίπεδο. Ωστόσο, αναπαύομαι σ’ αυτό που συγκρατώ ως προφητεία του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, ότι τόσο πολύ θα τα μπλέξουν οι πολιτικοί τα πράγματα, ώστε στο τέλος θα φέρουν άλλον για να κυβερνήσει τη χώρα.
    Αν κρίνετε ότι ωφελεί τις προσωπικότητές μας ως ανθρώπων και πολιτών το να ακούμε συνέχεια για τη βρωμερή επίδοση ενός εξαθλιωμένου προσώπου και για την αρρωστημένη υποστήριξη που του δείχνουν όσοι λατρεύουν μόνο την καρέκλα τους, δεν μπορώ να σας αλλάξω τη γνώμη, αλλά δεν συμφωνώ. Αυτή τη νύξη ήθελα εξ’ αρχής να κάνω, αλλά μάλλον την έκανα σε χαμηλότερες στροφές από τις αναμενόμενες. Ασφαλώς και απορρίπτω την κατάντια αυτή, ως πολίτης, ως μητέρα, ως άνθρωπος που σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη, αξία και ζωή. Απλά, εκτιμώ ότι η επανάληψη τέτοιων ειδήσεων τις καθιστά τοξικές για τις μικρές ηλικίες, και σε μεγάλες δόσεις, τοξικές και για τους μεγάλους – και δεν θα αλλάξει αυτή η επανάληψη την πολιτική μας κατάσταση προς το καλύτερο, αφού εν αναβρασμώ δεν λαμβάνονται συνήθως οι καλύτερες αποφάσεις. Αφήστε που μπορεί και να μας αποπροσανατολίσει από άλλα δεινά που απεργάζονται, την ίδια ώρα, όλοι αυτοί, σε βάρος των Ελλήνων ορθοδόξων χριστιανών. Όσο για το καλύτερο μέλλον, αυτό μπορεί να μας το εξασφαλίσει ο τριαδικός Θεός μας, αν το ζητούμε ταπεινά και εργαζόμαστε όπως Αυτός θέλει: με πράξεις, ειλικρινή ομολογία και σταθερότητα, κι αν μπορούμε, ας μοιάσουμε στους πρώτους χριστιανούς, που μετέστρεφαν τους δημίους τους και βρίσκονται τώρα όλοι μαζί στον ουρανό. Και, βέβαια, στο «εμείς» ανήκει και κάθε δημοσιογράφος «που έχει καλεστεί να πρεσβεύει την αλήθεια και την αντικειμενική ειδησεογραφία» (sic), διότι το επάγγελμα δεν είναι λόγος εξαίρεσης από το νόμο του Θεού.
    Καλή σαρακοστή - και να με συγχωρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.