9 Ιουν 2018

Πολυπληθής ἐκπροσώπηση τῆς ΝΔ στό Gay Pride!



Ἀντιπροσωπεία στό Gay Pride στέλνει ἡ Νέα Δημοκρατία, σήμερα Σάββατο 9 Ἰουνίου. Ὅπως ἀναφέρουν στελέχη τοῦ κόμματος τῆς ἀξιωματικῆς ἀντιπολίτευσης, ἡ NΔ γιά δεύτερη συνεχῆ χρονιά θά εἶναι παροῦσα στό Αthens Pride ἐνώνοντας τή φωνή της μέ ὅσους ἀγωνίζονται γιά τήν ἐξάλειψη τῶν διακρίσεων πού ὑφίστανται τά μέλη τῆς ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ἐξαιτίας τοῦ....
σεξουαλικοῦ τους προσδιορισμοῦ ἤ τοῦ φύλου τους.
Τή Νέα Δημοκρατία θά ἐκπροσωπήσουν μεταξύ ἄλλων ὁ Λευτέρης Αὐγενάκης, ἡ Φωτεινή Πιπιλή, ὁ Κωνσταντῖνος Ζούλας, ἡ Σοφία Ζαχαράκη καί ὁ Γιῶργος Σταμάτης.

Τήν ἴδια στιγμή, ἡ φωταγώγηση τῆς Βουλῆς στά χρώματα τοῦ Gay Pride πού γίνεται μετά ἀπό ἀπόφαση τοῦ προέδρου Νίκου Βούτση ἔχει προκαλέσει ἀντιδράσεις.

13 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΓΥΙΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΔΡΑΚΟΥΜΕΛ !!
    ΤΩΡΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ''ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ''ΚΙ ΕΣΥ !
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει κουλέ ( κούλη ήθελα να γράψω) , δεν θα σε ψηφίσω ΠΟΤΕ!
    Εύχομαι κάτι άλλο να βγεί απο δεξιά και να βάλει στον τάφο της πολιτικής όλη την οικογένεια σου. Αρκετά με εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστερά και δεξιά είναι το δεξί και το αριστερό χέρι του ίδιου συστήματος.
      Δεν πρόκειται ποτέ να βγει δεξιό ή αριστερό κόμμα που να είναι καλύτερο από τα υπάρχοντα.
      Η τοποθέτηση και μόνο σε αυτόν τον άξονα αποτελεί από μόνη της προδοσία της χώρας, αφού η πολιτική δεν μπορεί να περιοριστεί σε τέτοιες στενόμυαλες έννοιες και όρια που οδηγούν μόνο στην καταστροφή.
      Και άλλο πατριώτης και πιστός ορθόδοξος, και άλλο δεξιός. Μη τρελαθούμε κιόλας δηλαδή...
      Και ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα δεξιό κόμμα είναι. Το μόνο που διαχωρίζει αριστερά και δεξιά είναι το ποιος θέλουν να τρώει τα περισσότερα χρήματα. Οι δεξιοί τα δίνουν στις επιχειρήσεις και οι αριστεροί στον λαό, υποτίθεται. Όλα τα άλλα είναι προσωπεία και θεατρινισμοί. Αλίμονο αν η πολιτική καίγεται για τέτοια πράγματα.

      Διαγραφή
  3. Ας τα βλέπουν αυτά όλοι εκείνοι που νομίζουν πως η Νουδούλα έχει κάποια σχέση με πατρίδα και Ορθοδοξία. Απλά είναι η διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος και δυστυχώς έχει καπελώσει ένα μεγάλο μέρος των πιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που και να μην τα πετούσαν μπροστά στην μούρη μας...
      Εδώ είχε βγει η Μπενάκη στον αέρα μπροστά στον Παπούλια, λέγοντας ότι θα καταργήσουν τη δημοκρατία και θα παραβιάσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, και όχι επανάσταση δεν έγινε, όπως θα έπρεπε, αλλά ούτε πορεία διαμαρτυρίας!
      Κατάλαβαν φαίνεται ότι αυτά που μας ποτίζουν κατέβασαν το IQ μας στον πάτο που το ήθελαν και δεν υπάρχει λόγο να κρύβονται.

      Διαγραφή
  4. Συμφωνούμε κι επαυξάνουμε. Κάποτε την ψηφίζαμε ,γιατί είχε σοβαρούς ανθρώπους, αλλά τώρα ποιόν να ψηφίσουμε,το γόνο της διαπλεκόμενης SIEMENS , που άκουσα χθές ότι έχει και πρόβλημα μνήμης; και σπεύδει να υποκλιθή στη Μπίλντεμπεργκ, όπως κι η αδελφή του; που "χρησιμοποιεί το επώνυμο"του αείμνστου Μπακογιάννη;αν είχε τα κότσια ας χρησιμοποιούσε το πατρικό της ή του νύν συζύγου της. Απορούμε πώς το ανέχεται ο άνδρας της αυτό.Αλλά για τα ψηφαλάκια και την δόξαν "ας πάει και το παλιάμπελο". Το ίδιο κάνει και η Μανωλίδου. Αλλά ο Γεωργιάδης Σπυρίδων (Άδωνις) το ανέχεται κι αυτό γιατί τους προσδίδει δόξα, "τον πλούτο πολλοί εμίσησαν , την δόξαν ουδείς". Κατά τα άλλα ο κος Γεωργιάδης υψώνει τις κορώνες του δήθεν για την σωτηρία της Πατρίδος, την οποίαν Πατρίδα την έκαναν πολύχρωμη κουρελού. Έξω όλοι οι πατριδοκαπηλευόμενοι την Ελλάδα για την καρέκλα. Ας μας λυπηθή Κύριος ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος έντιμος ΄Ανδρας από τη ΔΕΗ ν ακατεβάση το διακόπτη και να γίνη black out, μαύρο , κατάμαυρο χρώμα να βγή κι όχι τα παρδαλά χρώματα, που θα επιβεβαιώνουν το "παρδάλω". Παρδαλή και τρισκότεινη η Βουλή με τις σκοτεινές ιδέες του προέδρου τους . Αλλά ως πότε θα ανεχθή ο καλός Θεός τους σατανοκινούμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηγετης λεει...
    Ευχομαι ο γιος σου να "καβαλιεται" με αντρες αυριο μεθαυριο κ η κορη σου να "πλακωνεται" με τρανσεξουαλ.
    Οτι καλυτερο δηλαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΔΩΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΙΟΙΜΕΝΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ"
    ...που δεν ειναι πια ο "Εωσφορος" παρα μονο το αγαπημενο σας αφεντικο, ο Διαβολος!
    ...που ειναι και αφεντικο ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! (...ακομη δυστυχως!)
    (ΤΣΙΠΡΟ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ,και αλλοι ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ)! αισχος και ουστ!
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και θα παραμεινει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ο ηγέτης που εύχεται αυτά τα αισχρά για τα παιδιά μας" να μείνη ανήσυχος γιατί με τη Χάρι του Θεού αυτό δεν θα συμβή, διότι πρώτον ο Θεός που πιστεύουν και σέβονται δεν θα το επιτρέψη και δεύτερον τους δώσαμε τις αρχές και τα εφόδια που πηγάζουν από την Ορθόδοξη Πίστι μας και συμμετέχουν στα Άγια Μυστήρια της Εκκλησίας μας και έτσι είναι θωρακισμένα κι η Παναγία μας κι ο Χριστός τα προστατεύουν, παρ΄όλους τους πειρασμούς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Επομένως μη βγάζετε όλη την κακία σας και το σαδισμό σας στα παιδιά. Αλλά τί να ειπούμε "εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί το στόμα " και στο προκείμενον η γραφίδα σας.. "Ο αγαθός εκ του αγαθού και ο πονηρός εκ του πονηρού θησαυρού της καρδίας .....".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .....δυστυχώς έχει καπελώσει ένα μεγάλο μέρος των πιστών. ανώνυμος 2:20 μ.μ.

    μάλλον θέλουν να είναι καπελωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κουλη σου ευχομαι να δεις το γιο σου νυφη κ την κορη σου γαμπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι καλός!
      Εγώ θα του ευχόμουν να μην αφήσει κανέναν γιο και κόρη.
      Μπας και δούμε άσπρη μέρα στον Ελλαδιστάν κάποτε.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.