11 Οκτ 2017

Οἱ "δικαιωματιστὲς" γιὰ μια ἀκόμα φορᾶ "ἔφτυσαν" τὴν πλειοψηφία!

5 σχόλια:

  1. Η πρωτοφανής αυτή Ύβρις συνεπάγεται μεγάλες συμφορές για τον τόπο μας. Στην περίπτωση του Έθνους μας αναπληρούται ο λόγος-ταλανισμός του προφήτου Ησαία: "ουαί έθνος αμαρτωλόν, λαός πλήρης αμαρτιών, σπέρμα πονηρόν, υιοί άνομοι" και "ει μη Κύριος σαβαώθ εγκατέλιπεν ημίν σπέρμα, ως Σόδομα αν εγεννήθημεν και ως Γόμορρα αν ομοιώθημεν".
    Οι 148 δράστες του πρωτοφανούς αυτού θρησκευτικού, εθνικού, ηθικού,κοινωνικού, πολιτιστικού και ψυχοβιολογικού αυτού εγκλήματος και ανοσιουργήματος είναι υπόλογοι έναντι του Θεού, της Ιστορίας και του Έθνους και εσαεί στιγματισμένοι με το στίγμα του ολετήρα της πατρίδας μας. Και κάθε άλλο παρά αξίζει να ονομάζονται Έλληνες, τόσον αυτοί όσο και οι "συνευδοκούντες τοις πράσσουσιν" τη συγκεκριμένη ανομία, περιβεβλημένη με το μανδύα του νόμου.
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που παρουσίασε το γκάλοπ είπε ότι το 71,5% έχει χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.
      Κύριε Λ.Ν, δεν είναι 148 οι δράστες, εκατομμύρια είναι, και εμείς που είμαστε εδώ δράστες είμαστε, θα έπρεπε να είμαστε στη βουλή με τον Αρχιεπίσκο μπροστάρη και να τρώμε ξύλο απο τα ΜΑΤ.
      Εχει δίκιο ο φίλος από κάτω, αλλα φίλε μου Ανώνυμε 12:32 για να ξεσηκωθούμε θέλουμε αρχηγο...δεν έχουμε ΑΡΧΗΓΟ!!!

      Διαγραφή
    2. Aγαπητέ κε Παπασπυρόπουλε, οισυνήγοροι της ανομίας, έχουν ξεσαλώσει και δεν ξέρουν τι γράφουν. Η ψευτοπροοδευτική "εφημερίδα των συντακτών" πανηγύριζε με πηχιαίους τίτλους επί τη επιψηφίσει του επαισχύντου νόμου και έγραφε για "ήττα του σκοταδισμού"!!! Μιλάμε, δηλαδή, για πλήρη διαστροφή των αξιολογικών κριτηρίων από την πλευρά τους! Αλλά, όπως πολύ σωστά γράψατε, λείπει ο μπροστάρης που θα ηγηθεί ενός παλλαικού ξεσηκωμού! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
      Λ.Ν.

      Διαγραφή

    3. > > ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ , ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ !

      ΥΓ.
      ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ..

      Διαγραφή

  2. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !

    > ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.