14 Μαΐ 2017

«Τὸ μήνυμα τοῦ Βελλιδείου: Ἑλληνορθόδοξη Παιδεία γιὰ ἔξοδο ἀπὸ τὴν κρίση»


Ἐκπομπὴ ἀπὸ τὸν Ὀσιολογιώτατο μοναχὸ πατέρα Ἀρσένιο Βλιαγκόφτη, μὲ τίτλο «Ἐκκλησία καὶ Κόσμος» τῆς Μητροπόλεως Κασσανδρείας στὸ κανάλι Atlas TV, Κυριακὴ 14 Μαΐου 2017.

1 σχόλιο:

  1. Χωρίς να έχω δει τι έγινε στο Βελλίδειο ή τι λέει το βίντεο, εγώ πιστεύω ότι το μήνυμα του Βελλίδειου είναι : "τώρα που η ορθοδοξία φλέγεται, που δεν έχει μείνει χριστιανός στην Ελλάδα και που έχουν ανάψει τόσες φωτιές που δε σβήνουν με τίποτα, ελάτε να κάνουμε ότι ασχολούμαστε με την μικρότερη φωτιά από όλες, κάνοντας ότι σώζουμε τα παιδιά μας από αυτούς που ψηφίσαμε, που ψηφίζαμε επί δεκαετίες και που θα ψηφίζουμε επί δεκαετίες".

    Ευχαριστώ, δε θα πάρω.
    Δε θέλω να υποκρίνομαι ότι κάνω κάτι ουσιαστικό όταν δεν κάνω σχεδόν τίποτα το ουσιαστικό.
    Αυτούς ψήφισε ο λαός, αυτούς θα λουστεί.
    Μετά από τόσους ολόιδιους θα έπρεπε να είχε μάθει τι να περιμένει από τον καθένα.

    Εξάλλου, αν όντως οι γονείς ήταν αγανακτισμένοι με τις κινήσεις της κυβέρνησης, θα έπρεπε να κάνουν κατάληψη μαζί με τα παιδιά τους στα σχολεία, όχι ημερίδα. Και είμαι βέβαιος ότι θα έβρισκαν την πλήρη κατανόηση των συριζέων...
    Αν όχι κατάληψη, να έστελναν επιτηρητές από τους ιδίους μέσα στα σχολεία που δε θα επέτρεπαν να γίνει η εμετική εβδομάδα ακόμα και για αυτούς που την ήθελαν.
    Και αν ούτε αυτό πετύχαινε, ας τα έκαιγαν. Είμαι βέβαιος ότι ο πατρο-Κοσμάς που έχτιζε σχολεία σε όλη την Ελλάδα θα τα έκαιγε ευχαρίστως κάτω από τέτοιες συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.