16 Ιουλ 2015

Ὑπερψηφίστηκε τό 3ο Μνημόνιο ἀπό τήν Βουλή τῶν "¨Ελλήνων"



Μέ δανεικά καί ὑποτέλεια δέν ὀρθοποδεῖ ἕνα Κράτος. Ποῦ εἶσαι Μακρυγιάννη νά δεῖς τούς Νεοέλληνες πού κατήντησαν παλιόψαθα τῶν Εὐρωπαίων!
Θέλει Ἀρετή καί Τόλμη ἡ Ἐλευθερία...

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, απ΄ ότι φαίνεται δεν είναι μόνο οι Νεοέλληνες που προδίδουν την Πατρίδα. Κρατάμε από παλιά, πετώντας στα αζήτητα και παραποιημένα της Ιστορίας μας, τόσους πραγματικούς ήρωες που θυσιάστηκαν γι΄ αυτήν την Πατρίδα. Ας μας λυπηθεί ο Θεός... Δίνε μας Κύριε τη λυτρωτική μετάνοια, μήπως προλάβουμε έστω και στο χείλος, να μην Σε χάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο τραγικό - και γελοίο ταυτόχρονα - είναι το επιχείρημα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ για την απίστευτη κωλοτούμπα τους :

    Να μην κάνουμε - λένε - την χάρη στον Σόιμπλε που θέλει να ρίξει την "αριστερή" κυβέρνηση !!!!!!

    Δηλαδή τώρα που ψήφισαν ΝΑΙ, .....ηττήθηκε ο Σόιμπλε και η Γερμανία ;;;

    Σίγουρα ο Σόιμπλε δεν θα κοιμήθηκε το βράδυ από την στενοχώρια του !!!!!

    Μα πόσο γελοίοι είναι τέλος πάντων ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΛΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Το οικονομικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής είναι παρόμοιο με του ΣΥΡΙΖΑ (προ εκλογών) και του ΚΚΕ. Δεν υπερασπίζομαι πνευματικά ένα πιο """φιλελεύθερο""" οικονομικό πρόγραμμα, αλλά σίγουρα το τελευταίο δίνει κάποια ευκαιρία πραγματικής ελευθερίας στην καθημερινή ζωή. Το εθνικό πρόγραμμα της Χ.Α. βασίζεται στο σκεπτικό της Σπάρτης και θεωρεί τον Μεγαλέξανδρο προδότη. Καλή η Σπάρτη, αλλά μόνο για Θερμοπύλες. Για Μαραθώνες, Σαλαμίνες, χιλιετείς αυτοκρατορίες και πολιτισμό, κοντολογίς για πραγματικό Ελληνισμό, χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο. Ας τερματίσουμε την προσπάθεια ωραιοποίησεις της Χ.Α. Ούτε Χ.Α. ούτε ένα άλλο κόμμα, "μη πεποίθατε επ΄ άρχοντας, επί υιούς ανθρώπους, οις ουκ έστι σωτηρία"!

      Διαγραφή
    3. Από πού κι ως πού η Χρυσή Αυγή θεωρεί τον Μεγαλέξανδρο ...."προδότη" ;;;

      Μου φαίνεται ότι δεν σοβαρολογείς αδελφέ.

      Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που κάθε χρόνο οργανώνει μεγάλη εκδήλωση για τον Μέγα Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη.

      Συμφωνώ μαζί σου ότι το οικονομικό πρόγραμμα της ΧΑ μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο του ΚΚΕ, αλλά όχι ότι η Χρυσή Αυγή απορρίπτει τον Μεγαλέξανδρο !!

      Όταν γράφεις ανακρίβειες, χάνεις την αξιοπιστία σου.

      Όσο για τους πολιτικούς και τα κόμματα γενικώς έχεις δίκιο, αλλά εφόσον ζούμε μέσα στον κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάποιες επιλογές.

      Δεν μπορούμε να φέρουμε τον Χριστό και να τον διορίσουμε πρωθυπουργό, έτσι δεν είναι ;;;

      Δεν "ωραιοποιούμε" λοιπόν κανέναν, αλλά από τα υπάρχοντα κόμματα εντός βουλής μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΚΚΕ έμειναν πιστά στο ΟΧΙ.

      Αυτό το γεγονός δεν μπορούμε να το αρνηθούμε.

      Διαγραφή
  3. Το τι σημαίνει το ΟΧΙ και το ΝΑΙ είναι προς συζήτηση. Πάντως, η Χ.Α. δεν μπορεί ποτέ να δεχθεί ότι ο Μεγαλέξανδρος δεν υποτιμούσε κανένα άλλο λαό και έδινε βάρος στον πολιτισμό και στην ισότητα, εξαιτίας των οποίων στρατηγικών επιλογών, το έργο του είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το ότι έκανε κοινωνούς της ελληνικής παιδείας τον οποιοδήποτε επιθυμούσε δημιουργεί ακόμη πρόβλημα σε κάποιους εκεί μέσα. Όπως και το ότι εκτός από στρατηλάτης ήταν φορέας φωτεινού πνεύματος. Και ο λόγος είναι ότι καταρρέει με την εντρύφηση στην πορεία του Μ. Αλεξάνδρου όλη η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ιδεολογία της ΧΑ. Στο λέω αδελφικά και ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

    ΥΓ: Όταν αναφέρεται στον Μ. Αλέξανδρο, το κάνει μόνο μεμονωμένα και διαστρεβλωτικά. Όπως ακριβώς και όταν βγάζει ανακοινώσεις για τον Αγ. Παϊσιο, που πάλι είναι "γεγονός που δεν μπορούμε να το αρνηθούμε". Όπως και το ότι πλαστήκαμε άνθρωποι και όχι πρόβατα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.