30 Αυγ 2014

Νίκος Νικολόπουλος: «Ἂν ψηφιστεῖ τὸ “ἀντιρατσιστικό” οἱ παπάδες, οἱ ἱεροκήρυκες καὶ οἱ κατηχητὲς θὰ πᾶνε στὰ δικαστήρια γιατί θὰ εἶναι “ὁμοφοβικοὶ” ἂν ποῦν ὅτι ὑπάρχει μόνο ἄνδρας καὶ γυναίκα»


3 σχόλια:

  1. Η αλήθεια ακέραιη, συγχαρητήρια κ. Νικολόπουλε

    Δυτικομακεδόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι αυτός είναι ο καλύτερος πολιτικός των τελευταίων 100 χρόνων και βάλε. 'Αν δεν υποκρίνεται εύχομαι μεσ' από την καρδιά μου να δώσει ο Θεός να μας κυβερνήσει σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O κύριος Νικολόπουλος πράγματι καλά τα λέει,αλλά όταν ήτανε στη ΝΔ,ψήφισε για την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό,έκανε τη πάπια όταν οι λαθρομετανάστες πλημύριζαν την Ελλάδα,υπηρετούσε την κυβέρνηση του Καραμανλή τότε που κάηκε η Ελλάδα από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου,κάηκε επίσης όλη η πελοπόννησος μαζί με συνανθρώπους μας όπως επίσης σώθηκε τελευταία στιγμή η Ολυμπία.Τα σκόπια τα αναγνώρισε σχεδόν ο μισός πλανήτης επί ΝΔ,που ο κύριος Νικολόπουλος στήριζε,το χρέος εκτινάχθηκε στα ύψη,ενώ σήμερα έρχεται να μας το παίξει μετά χριστό προφήτης.Όλοι έχουμε και από ένα παρελθόν,ο κύριος Νικολόπουλος δεν κουβαλάει και το καλύτερο για όσους Έλληνες ψάχνουνε καί όχι να επηρεαζόμαστε από μία του δήλωση που ασφαλώς και είναι σωστή.tamystikatoubaltou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.