15 Μαρ 2014

Ἡ εἰσήγηση τοῦ καθηγητῆ Λάμπρου Σιάσου στὴν συνέλευση τοῦ Θεολογικοῦ Τμήματος σχετικὰ μὲ τὴν δημιουργία Ἰσλαμικοῦ Τμήματος Σπουδῶν


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ἡ εἰσήγηση ποὺ ἐκφώνησε ὁ καθηγητὴς κ. Σιάσος Λάμπρος κατὰ τὴν συνέλευση τοῦ Θεολογικοῦ Τμήματος τοῦ ΑΠΘ ποὺ πραγματοποιήθηκε τὴν Παρασκευὴ 7 Μαρτίου καὶ ἀφοροῦσε τὴν δημιουργία Ἰσλαμικοῦ Τμήματος Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολή.

18 σχόλια:

  1. Ο αξιότιμος κ.Σιάσος, με την εμπεριστατωμένη εισήγησή του, κατέρριψε πλήρως τη σαθρή συλλογιστική των υπερμάχων της ιδρύσεως του τμήματος ισλαμικών σπουδών, αποκαλύπτοντας τα όσα τεκταίνονται στο σκοτεινό παρασκήνιο, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές τους και προειδοποιώντας για τις οδυνηρές συνέπειες της υλοποιήσεως της σχεδιαζόμενης, επίμαχης, πρωτοβουλίας. Δυστυχώς βρέθηκε η "συμμαχία των προθύμων", εντός του περιβόλου της θεολογικής σχολής, που με την άφρονα ενέργειά της θέτει νάρκη στα θεμέλια του έθνους. Πρωτοπόροι της συγκεκριμένης, εθνοαποδομητικής πρωτοβουλίας τα μέλη του γνωστού και μη εξαιρετέου συνδέσμου θεολόγων Ο ΚΑΙΡΟΣ που,ταυτοχρόνως, πρωτοστατούν στην απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και σε άλλες αποδοκιμαστέες πρωτοβουλίες οι οποίες, εξ αντικειμένου,υπηρετούν τους νεοταξίτικους σχεδιασμούς. Αλγεινή, επίσης, εντύπωση προκαλούν τα όσα, ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΣΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, κατήγγειλε ο κ.καθηγητής αναφορικά με τη στάση κάποιων μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας απέναντι στο όλο ζήτημα.
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «11:49 ...Οι ξένοι δυνάστες ανασύρουν και παίζουν, μεταξύ άλλων και το χαρτί του θρησκευτικού και του ομολογιακού. Ήδη περπάτησαν πάνω από 10 χρόνια πλύση εγκεφάλων με τα πολυπολιτισμικά ... Και προκλητικά, ενώ απηγόρευσαν το χριστιανικό ομολογιακό, φυτεύουν στην καρδιά της Θεσσαλονίκης το ισλαμικό ομολογιακό. Επίτηδες, προγραμματικά με τη βοήθεια της συμμαχίας πάντοτε των προθύμων. Των ευτελών προθύμων».

    «15:20 ... Οι εγχώριοι λαλίστατοι μας εζάλησαν με τα αντιομολογιακά κηρύγματά τους ... Τώρα οι ίδιοι λαλίστατοι εισάγουν στην Θεολογία του Τμήματός μας την πιο ριζοσπαστική, την πιο ακραία σ όλο τον κόσμο ομολογιακή θεολογία, την μουσουλμανική».

    «16:45 ...Μέχρι τώρα, Έλληνες χριστιανοί ή μη εδίδασκαν σε κάθε ενδιαφερόμενο θεολογία. Τώρα, για πρώτη φορά στον κόσμο, θεολόγοι της χριστιανικής Παραδόσεως και άλλοι, αλήθεια ποίοι; του ν. 407 που δεν ισχύει; απ την Μέση Εκπαίδευση; από το Πάντειο; από το Βόλο; θα διδάξουν Μουσουλμανική θεολογία σε μουσουλμάνους. Για να εννοήσουμε το είδος της σύλληψης, ας φανταστούμε το ακόλουθο σχήμα. Ας φανταστούμε Τούρκους Ισλαμολόγους της Κων/πολης να διδάσκουν σε χριστιανούς φοιτητές, μελλοντικούς εκπ/κους της Κων/πολης ή της Τουρκίας, να διδάσκουν ΠΔ, ΚΔ, Χριστιανικό Εκκλησιαστικό Δίκαιο, Χριστιανική Λατρεία και τα συναφή».

    «20:23 Υστερόγραφο: Γίνονται συζητήσεις με ειδικούς επιστήμονες άλλων τμημάτων και υπάρχει η σκέψη να ετοιμαστεί κείμενο και υπάρχει πρόθεση να σταλεί σε αρμόδιο εισαγγελέα για να διερευνηθεί, αν τα δημόσια χρήματα, ως πρόγραμμα επιμόρφωσης μουσουλμάνων, μπορούν να δίνονται σε ένα Τμήμα, ακριβώς τη στιγμή που οι καθηγητές συζητούν για ίδρυση συναφούς Τμήματος».
    http://paterikos.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανελέητο μαστίγωμα των καιριτών και των συνοδοιπόρων τους απ τον καθηγητή Σιάσο!

      Διαγραφή
  3. Τι περιμένεις απ την ομαδούλα του Χρυσόστομου Σταμούλη που διοργανώνει φιλοκαζαντζακικές εκδηλώσεις, του Μιλτιάδη Κωνσταντίνου που συμπροσεύχεται με αιρετικούς σε παπικούς ναούς και της Δήμητρας Κούκουρα που εκφωνεί φιλοοικουμενιστικές ομιλίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λαλίστατος πρόεδρος του Καιρού Ανδρέας Αργυρόπουλος που προβάλλει απ το "χριστιανικό" του ιστολόγιο τον αρχιβλάσφημο Καζαντζάκη και την προτεσταντική "θεολογία της απελευθέρωσης" τι έχει να πει γι αυτό το αίσχος; Να χαίρεται τους...συντρόφους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθηγτής Σιάσος ξευτέλισε τους ΚΑΙΡΟΣκόπους και τους συνοδοιπόρους τους!
    ΜΠΡΑΒΟ και στο ιστολόγιό σας για την εθνοπρεπή σας στάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το video αυτό πότε έγινε; Ο κ. Τελεβάντος γράφει ότι ανταποκρίθηκε άμεσα ο κ. Σιάσος στην πρόταση του.
    http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8299.html
    Αν μας πείτε πότε τα είπε αυτά ο κ. Σιάσος θα το μπορούμε να καταλάβουμε αν λέει αλήθεια ο κ. Τελεβάντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To συγκεριμένο βίντεο λήφθηκε πρὶν τὴν συνέντευξη ποὺ παραχώρησε ὁ κ. Σιάσος μὲ τὸν κ. Τσελεγγίδη. Ὡς ἐκ τούτου, δὲν μπορεῖ νὰ γίνει λόγος γιὰ ἀνταπόκριση σὲ κάποια πρόταση.

      Ἐκ τῆς Διαχείρισης

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι ο κ. Σίασος δεν δημοσίευσε το βίντεο για κανέναν κ. Τελαβάντο. Από την αρχή της συνεδρίασης είχε πει ότι το θέμα είναι σοβαρό και γι αυτό καλό θα ήταν να μάθουν και οι εξωτερικοί για το θέμα οπότε θα το δημοσιοποιούσε! Ο κ. Τελεβάντος απλά σχολιάζει τα όσαν είπε ο κ. Σιάσος στην εισήγηση του.

      Διαγραφή
  7. Oι σημερινοί αχυράνθρωποι - οικουμενιστές καθηγητές της Θεολογικής σχολής... θα διδάσκουν θεολογία με βότκα, καλτσόν και συμπάθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί φίλοι

    Επειδή δεν είμαστε όλοι θεολόγοι, αν γνωρίζει κάποιος ας αναφέρει σε ποιά κράτη της Ε.Ε υφίσταται αυτόνομο τμήμα κατεύθυνσης «Ισλαμικών σπουδών» σε δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=neEIpbTrzD0
    Ο αντιπρόεδρος του ΚΑΙΡΟΥ μαζί με άλλους βγάζει έξω απ τον παπικό ναό στον οποίο συμπροσευχήθηκε μοναχό που διαμαρτυρήθηκε για τα αίσχη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://blogs.auth.gr/moschosg/2013/06/19/%CF%87%CE%B8%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B4%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1/
    Έργα και ημέρες του κου Σταμούλη, προέδρου του τμήματος θεολογίας!
    Ταλαίπωρη θεολογία πώς σε κατάντησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=NMDE9HTb0wU

    Εικόνες από το μέλλον στο Ελλαδιστάν....
    «Αλλάχ ου άκμπαρ» με σημαίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνεργαζομένων σωματείων !!!
    Η ψευδοαριστερά οργανώνει εκδηλώσεις ισλαμικής θεοκρατίας με σημαίες στίχων των Κορανίων και συνθήματα «ιερού πολέμου» !!!
    Συνέβει στην Αθήνα πριν λίγους μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ. Σιάσο, χωρίς να το καταλαβαίνεται εκπροσωπείται ¨Άριστα τον Τουρκικό εθνικισμό, επεκτατισμό. Αν σας ακούσουν δε θα πιστεύουν στα αυτιά τους, βούτυρο στο ψωμάκι τους αυτά που λέτε, ο καλύτερος Τούρκος πρέσβης δε θα μπορούσε να πετύχει αυτό που κάνετε... Τους περνάτε όλους για τρελούς: και τους Μητροπολίτες της Θράκης; κ. Σιάσο είστε τουλάχιστον αφελής και επικίνδυνος... Λυπάμαι για λογαριασμό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τα είπε καθηγητής για τους προδότες του Καιρού και τους συνοδοιπόρους τους που είναι και εθνικά επικίνδυνοι (θεολογικά είναι σίγουρα).
      Τόλμα να τον αντικρούσεις λοιπον...!

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.