16 Οκτ 2013

Τὸ συγκλονιστικὸ ξέσπασμα μίας δημοσιογράφου στὸν ἀέρα!


Ἡ Ἄννα Δαβίτη μὲ παρρησία λέει αὐτὰ πού λίγο-πολὺ ὅλοι συζητᾶμε μεταξύ μας... Σπάνια ἀκούγονται τέτοια λόγια ἀπὸ δημοσιογράφους!

15 σχόλια:

  1. Ρωμηά πραγματική!!!!
    Αυτή είναι ρε η επαναστατικότητα του Έλληνα!!!
    Χάρη σε αυτήν πετάξαμε τόσους ξένους ζυγούς!
    Θα τα καταφέρουμε και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΚΟΡΟΜΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ17 Οκτωβρίου 2013 στις 1:42 μ.μ.

      ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΕΠΙΣΗΣ!!!!

      Διαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΩΜΗ!ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ,ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γάλα κατσικίσιο μέσα σε τουλούμι από δέρμα γάτας! Εσείς του συγκεκριμένου blog έχετε πολύ καλή καρδιά αλλά φοβάμαι πως αγνοείτε βασικές πληροφορίες για το τί παίζει στην πιάτσα. Χριστιανοί άνθρωποι και δεν έχετε ακούσει για τις πλάνες του Κων. Παπανικόλα και τις σχέσεις του "υγεία-οικολογία" με τη "νέα εποχη"! Διαφημίζετε δηλαδή την πλάνη διά μέσου ενός κατινιάρικου ξεσπάσματος.Και για να πούμε κι" άλλα,πάτε και ανεβάζετε το κυπριακό serial Μίλα μου,το οποίο θαρρώ πως δεν έχετε κρίνει επαρκώς!(από Πνευματική σκοπιά εννοώ).Επειδή έχει κάποιους αξιόλογους διαλόγους η γερόντισσα με πατερικές αναφορές,με τ΄ι'ιποτα δεν σημαινει αυτό ότι πρέπει να φαμε κατά πρόσωπο τα αδύνατο να συμβούν τρελλά γεγονότα πού φαντάστηκε ο σεναριογράφος και δεν έχουν καμμιά Πνευματική λογική.Προσέξτε λίγο βρε αδέλφια! Οι αναγνώστες επηρεάζονται,έχετε ευθύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ακριβώς είδες την διαφήμιση της εκομπής;; Δεν χαίρεσαι που μια Ελληνίδα μάνα βγάζει μια επαναστατικότητα δημόσια με παρρησία;;; Μήπως είσαι κακεντρεχής;;

      Διαγραφή
    2. κακεντρεχής και αφελής μπορεί να είσαι εσύ ανώνυμε 7:21 μμ και όχι ο ανώνυμος 1:58 μμ που κατακρίνεις τόσο εύκολα. Μάθετε να ακούτε και άλλη άποψη για να διορθώνεστε. Τί κακεντρέχεια είναι αυτή ;;

      Διαγραφή
  5. Μπουμπούνισέ τα Μπουμπουλίνα μου................Μαγιά υπάρχει και θα υπάρχει, για όσο το θέλει ο ΘΕΟΣ.....Βάλτε το καλά στο μυαλό σας όργανα του μαμωνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 17 Οκτωβρίου 2013 - 1:58 μ.μ.
    Δηλώνεις ότι το κυπριακό serial Μίλα μου δεν σε ικανοποιεί πνευματικά. Προφανώς ζεις αγγελικό βίο και σκανδαλίζεσαι εύκολα. Μακάρι ! Για τους θνητούς πιστούς που αγωνίζονται ήταν (το είδα ολόκληρο στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ) ένα σπάνιο ψυχαγωγικό έργο με δυνατά πνευματικά μηνύματα. Συγχαίρω το χριστιανικό ζευγάρι καλλιτεχνών- Δόξα τω Θεώ που υπάρχουν και τέτοιοι καλλιτέχνες- Γιώργο Τσάκα και Χριστίνα Παυλίδου για το "ΜΙΛΑ ΜΟΥ" που θα έπρεπε να το προβάλλει η Εκκλησία της Ελλάδας μέσω μεγάλου καναλιού. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σκανδαλίζομαι με την υπόθεση του έργου, ούτε με τη γενναιότητα της νεαρής, ανύπαντρης μητέρας. Η ΕΞΕΛΙΞΗ της υπόθεσης με ενοχλεί αφάνταστα, επειδή αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στη ζωή ανθρώπων όπου λειτουργεί ο πνευματικός νόμος. Δηλαδή, είναι αδύνατον να επιτρέψει ο Θεός, η αδελφή της πρωταγωνίστριας να πέσει "τυχαία" πάνω στον πατέρα του παιδιού της αδελφής της όταν υπάρχει μετάνοια-εξομολόγηση. Και βέβαια, δεν είναι δυνατόν ποτέ να μην τρέχει τίποτα πλέον μεταξύ του τραλαλά πατέρα της μικρής και εραστή της θείας της , οποίος γύρισε στην πρώτη του αγάπη εντελώς αβασάνιστα. Πού είναι η μετάνοια αυτου του πατέρα; Λέτε ο Θεός να επιτρέπει τέτοια μπερδέματα, όταν εμείς έχουμε πνευματική ζωή; Αν νομίζετε έτσι, κάνετε λάθος κατά την ταπεινή μου άποψη και την μακρόχρονη εμπειρία μου. Επαναλαμβάνω οτι αυτά δεν γίνονται σε ανθρώπους που έχουν ουσιαστική μετάνοια.

      Διαγραφή
  7. Ν΄ αγιάσει το στόμα σου, μή φοβάσαι τίποτα θηρίο, πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άννα, μη τα λές μόνο.
    ΑΝΝΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!
    Ξέρω μόνη σου δεν μπορείς. Εκατομμύρια Έλληνες είμαστε μαζί σου. Αν δεν αντέχεις, είμαστε κι εμείς εδώ.
    ΚΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑ ΔΑΒΙΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Όλοι έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε, με θάρρος και τόλμη.

    Δεν έχουμε που δεν έχουμε έργα να επιδείξουμε .... ας γίνουμε τουλάχιστον ομολογητές!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.