20 Αυγ 2012

Ἀπίστευτη πρόκληση ἀπὸ ὑποψήφιό τῆς Νέας Δημοκρατίας

Δεῖτε τί κόμμα ψήφισαν καὶ στήριξαν πολλοὶ Χριστιανοί. Ὄχι μόνο αὐτὸ, ἀλλὰ τὸ θεώρησαν καὶ εὐλογία ἢ ἐπέμβαση τοῦ Θεοῦ ποῦ βγῆκε πρῶτο….
Ὁ Θεὸς νὰ μᾶς ἐλεήσει!
Αἴσθηση ἔχει προκαλέσει ἡ φωτογραφία τῆς σημαίας τῆς «Ἀνεξάρτητης Δυτικῆς Θράκης» ποὺ ἔχει ἀναρτήσει στὴν προσωπική του σελίδα στὸ Facebook, ὁ ὑποψήφιος βουλευτὴς τῆς Νέας Δημοκρατίας Ἐρχᾶν Ἰμάμογλου.
Συγκεκριμένα ὁ πολιτευτὴς στὸν Νομὸ Ροδόπης, ἔχει ἀναρτήσει μία φωτογραφία μὲ λευκὰ τριαντάφυλλα καὶ στὴν ὁποία εὔχεται καλὸ Ραμαζάνι στοὺς Μουσουλμάνους.  Στὸ κάτω μέρος, ὅμως, τῆς εἰκόνας ὑπάρχει καὶ μία σημαία τῆς «Ἀνεξάρτητης Δυτικῆς Θράκης».
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

ἑνικὸς

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ....... ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕΜΕΤΙ Η ΘΡΑΚΗ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ)ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Κε.ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε, δεν εκανε και εγκλημα ο "ανθρωπος". αν ειχε ομως αποψη κατα του ανθελληνικου και απανθρωπου μνημονιου, ο πολυ δημοκρατης υπαλληλος της τροικας και αρχηγος του κομματος του, ο αντωνης, θα τον ειχε διαγραψει αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστηχως για αλλη μια φορα πλανευτηκε κοσμακης. Πιστευω ομως οτι ολα ειναι θελημα του Θεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως ...μαθαίνουμε και τούρκικα !

    Ποιος ήξερε ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στα τουρκικά είναι "YENI DEMOKRASI" ;;

    Κάτι είναι κι αυτό...

    ΥΓ - Ο Ελληνόψυχος βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κος Χρίστος Παππάς με επερώτησή του στη βουλή έθεσε το θέμα των νέων ταυτοτήτων.

    Να που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πάλι είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που φέρνει στη βουλή το θέμα, και δικαιώνει τους Πατριώτες που το ψήφισαν.

    Είδες οι "κακοί ναζιστές" ;;;

    Από κάτι άλλους "υπερορθοδόξους" και "υπερχριστιανούς" ακόμα περιμένουμε να πάρουν θέση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.