19 Μαΐ 2012

Ἀμετανόητη ἡ Ρεπούση


Πρωτοφανής πρόκληση! Ἀποχώρησε ἀπό τήν αἴθουσα συνεδριάσεων τῆς Βουλῆς, τήν ὥρα πού ἀποδίδονταν τιμές στά θύματα τοῦ Ποντιακοῦ Ἑλληνισμοῦ!
Ὅταν χθές τό μεσημέρι ὁ νέος πρόεδρος τῆς Βουλῆς Βύρων Πολυδωρας ζήτησε νά κρατηθεῖ ἑνός λεπτοῦ σιγή γιά τήν γενοκτονία τῶν Ποντίων, ἡ ἐκλεγμένη βουλευτής μέ μέ τή ΔΗΜ.ΑΡ στήν A΄ Πειραιῶς M. Ρεπούση (ἡ ἴδια πού εἶδε τή σφαγή στή Σμύρνη ὡς "συνωστισμό" τό ὁποῖο καί μετάφερε στό σχολικό βιβλίο τῆς ΣΤ' Δημοτικοῦ, μέ τήν ἔγκριση τοῦ Π.Εὐθυμίου ὡς ὑπουργοῦ Παιδείας τό 2004 καί τήν ἀνοχή τῆς Μ. Γιαννάκου), βγῆκε ἐκνευρισμένη ἀπό τήν αἴθουσα καί ἐπέστρεψε λίγο ἀργότερα.
Μήπως ἡ κ. Ρεπούση ἀμφισβητεῖ πλήρως τήν ἑλληνική ἱστορία τή ὁποία ὑποτίθεται ὅτι διδάσκει στό Πανεπιστήμιο;  Ἤ εἶναι καί αὐτή ὀπαδός τῆς  μετά-ἱστορίας τοῦ ΣΥΡΙΖΑ;
Δεῖτε φωτογραφίες ντοκουμένα...

Ὥρα 12:44 μμ  ἡ Ρεπούση μέσα στή Βουλή






















Ὥρα :12 :46 μμ Μόλις ὁ Πρόεδρος ἀνακοίνωσε ἑνός λεπτοῦ σιγή στή μνήμη τῆς Γενοκτονίας τῶν Ποντίων ἡ Ρεπούση ἐξαφανίστηκε ἀπό τά ἕδρανα τῆς Βουλῆς




taxalia.blogspot.com

18 σχόλια:

  1. Τσακίστε την στις εκλογές!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 17 Ιουνίου θα πάει το μαύρισμα σύννεφο. Πρέπει να τιμωρηθεί δεόντως και αυτή και το συνάφι της! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιοι ψηφισανε την κυρια να τους παρει κ να τους σηκωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σιγουρα ειναι Ελληνιδα? μηπως ειναι ΤΟΥΡΚΑΛΑ και αδικα την παρεξηγειται ? Λεω εγω τωρα. Μια ειναι η ΛΥΣΗ εξω απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ οσοι δεν ειναι ελληνες αλλα τουρκοφιλοι , μασονοι , αμερικανοφιλοι, γερμανοφιλοι και οτι αλλο ειναι ανθελληνικο . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα την έβριζα τώρα αλλά σέβομαι το σοβαρό ιστολόγιό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ με διαφορετικά τα πιο πατριωτικά κόμματα μέσα στη Βουλή... της Τουρκίας φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1981 άρχισε ο πνευματικός ακρωτηριασμός του Έλληνα. Το κακό ήτο γενικό και ολοκληρωτικό. Ακόμη και σε αθλητικές εφημερίδες όπως ο Φίλαθλος υπήρχε ένθετο προπαγανδιστικό του εθνομηδενισμού,η εφημερίδα "πολιτικά". Η αλλαγή έγινε βαθμιαία, μέχρι σήμερα. Στην αρχή αμφισβήτησαν την επανάσταση του 1821, την πέρασαν ως πρόβλημα καταπίεσης από τους Κοτσαμπάσηδες. Μετά αλώθηκε η παιδεία,με κατάργηση του πολυτονικού.
      Στην όλη αποδόμηση ρόλο έπαιξαν ο φεμινισμός,οι εκτρώσεις, η εκκλησία την περίοδο Σεραφείμ και η άλωση των πάντων από τη μασονία. Το φαινόμενο Ρεπούση είναι ότι βγάζει ο σωλήνας των αποβλήτων,30 χρόνων.
      Πως επιστρέφουμε στις αξίες είναι το ερώτημα? Υπάρχει απάντηση?
      Ναι υπάρχει.Ενισχύουμε οτιδήποτε Ελληνικό με την παρουσία μας και τη συνδρομή μας. Κινήματα,περιοδικά, συλλόγους κόμματα, ομιλίες. Ακόμη και η εθνικιστική ΧΑ θα λειτουργήσει θετικά στην επαναφορά. Κανένας Χριστιανικός ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  7. Άπλα ήρθε η ώρα να τους-συχαθουμε-όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι δυνατό να την ψηφίζουν Έλληνες πολίτες...!!! Ας ξυπνήσουν...Διαλυόμαστε και επιμένουμε εκλέγουμε προδότες ανθέλληνες που βγάζουν φλύκταινα σε κάθε τι Ελληνικό !!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαστροφή είναι η λέξη που αποδίδει αυτό που περιγράφεις. Είμαστε αμετανόητοι και ό, τι συμβαίνει μας αξίζει.....Αμετανόητοι και σκληρόκαρδοι....Δεν παίρνουμε με τίποτα χαμπάρι ότι όσα συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα του πόσο χαμηλά έχουμε πέσει.....

      Διαγραφή
  9. Είναι βουλετής της ΔΗΜΑΡ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΡΟ ΖΕΙΣ,ΣΗΚΩ ΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν το έκανε αυτό στην εβραική βουλή ως αμφισβήτηση της γενοκτονίας των εβραίων θα την έγδερναν ζωντανή.
    Αλλά εδώ αν τα λές αυτά είσαι δημοκράτης και αν τους πεις και τίποτα θα σε κατηγορήσουν ως φονταμενταλιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με ελάχιστότατους ψήφους μπήκε αυτή στη Βουλή αφού ο εκλογικός νόμος με τα τερτίπια του της το επέτρεψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επρεπε να άκουγε τη γιαγιά που μας τα διηγείτο, και έτρχαν τα μάτια της από τη μεγάλη σφαγή που γινότανε και τα έβλεπαν, είναι μεγάλη ντροπή και σε αυτή και στον ευθυμίου αλλά και στη Γιαννάκου!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ Ας διαβάσει κανένα βιβλίο ιστορίας, είναι λυπηρό όλοι οι αγράμματοι να γράφουν βιβλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και ποια η διαφορα του συριζα και του δημαρ?μηπως εχουν καμμια διαφορα?και τα 2 τα κομματα ειναι ανθελληνικα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κρίμα που στo Greece το να είσαι εθνικιστής είναι κακό και εκπροσωπείται από ηλίθιους! Μην αγαπάτε την πατρίδα σας αγαπήστε τον κόσμο.
    Πολύ ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εισαι και αναπληρωτρια καθηγητρια ιστοριας του απθ τι να πεις η εκκλησια ειναι πλοιο που κλυδωνιζεται αλλα δεν καταποντιζεται υπηρξε καποτε η αιρεση του αρειου θυμαται κανεις τον αρειο οχι το ιδιο και σενα μετα απο λιγους μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.