22 Ιαν 2010

ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑ IΘ΄

Όποιος μελετά τα κείμενα της εταιρείας «Σκοπιά», μεταξύ των άλλων παρατηρεί ότι ευκαίρως ακαίρως, τονίζουν πως δεν ασχολούνται με την πολιτική και τις εξουσίες. Και δεν ασχολούνται, υποστηρίζουν, διότι η εξουσία είναι του σατανά.

Βέβαια η θεωρία αυτή είναι για τους αφελείς, και τούτο διότι αν ρίξει κανείς μια προσεκτική ματιά στην ιστορία των Μ.τ.Ι. , θα διαπιστώσει ότι από το ξεκίνημά τους, το 1880 , ποτέ μα ποτέ δεν έπαυσαν, παρά τα όσα κηρύσσουν, να ερωτοτροπούν με τις ....
εξουσίες.

Το θέμα αυτό αποτελεί μια «πονεμένη ιστορία» για την ίδια την εταιρεία.

Και επειδή τα γραπτά είναι αυτά που μένουν, «SCRIPTA MANENT» έλεγαν οι Ρωμαίοι, στη συνέχεια θα δούμε μέσα από ντοκουμέντα της ίδιας της εταιρείας, τις σχέσεις της με το Γ΄ Ράιχ δηλ. τον Χίτλερ.

Απίστευτο θα πουν κάποιοι. Και όμως αληθινό, αποκαλύπτει η πραγματικότητα.

Το συγκλονιστικό κείμενο αποδεικνύει ότι η οργάνωση των Μ.τ.Ι. ευθυγραμμίστηκε απόλυτα με τους ... υψηλούς στόχους και τα ... υψηλά ιδανικά του Γ΄ Ράιχ.

Ας μελετήσουν το κείμενο της διακηρύξεως , τόσο οι Ορθόδοξοι, όσο και οι Μ.τ.Ι. και ας βγάλει ο καθένας τα ανάλογα συμπεράσματα, «SCRIPTA MANENT».



ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΣ



Αξιότιμε κ. Καγκελάριε,

Στις 25 Ιουνίου 1933, στο γήπεδο WILMERSDORF του Βερολίνου, πραγματοποιήθηκε συνέδριο από 5.000 μέλη που εκπροσωπούσαν πολλά εκατομμύρια Γερμανών, φίλων και οπαδών από πολλά χρόνια των Μ.τ.Ι. . Σκοπός του συνεδρίου ήταν να βρει μέσα και τρόπο για να κάνει γνωστά στον Καγκελάριο του Ράιχ και στους ανώτερους υπαλλήλους της Κυβερνήσεως, καθώς και στις ιδιαίτερες Κυβερνήσεις των επιμέρους χωρών της Γερμανίας τα ακόλουθα:

Εναντίον σοβαρών Χριστιανών ανδρών και γυναικών (Μαρτύρων του Ιεχωβά) που αποτελούν ένωση στο χώρο του θετικού Χριστιανισμού, λαμβάνονται μέτρα σε πολλά μέρη της χώρας τα οποία πρέπει να θεωρηθούν σαν διωγμός Χριστιανών από άλλους Χριστιανούς, γιατί οι κατηγορίες που διατυπώνονται σε βάρος μας ιδιαίτερα από καθολικούς κληρικούς-που θέτουν σε εφαρμογή και τα μέτρα αυτά-είναι αναληθείς.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αντικειμενικότητα των κρατικών υπαλλήλων που έχουν αναλάβει την υπόθεση μας. Βλέπουμε όμως πως παρά ταύτα ότι η σχετική έρευνα με το εκτεταμένο συγγραφικό μας έργο, απαιτεί χρόνο και κόπο και ακόμη το περιεχόμενο της γραμματείας αυτής , καθώς και το νόημα της κινήσεώς μας κρίνονται εσφαλμένα και μάλιστα σύμφωνα με αυτά που παρουσιάζουν οι αντίπαλοί μας δημιουργούνται ανάλογες προκαταλήψεις.

Αυτά που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση αυτή καταγράφηκαν στη συνημμένη διακήρυξη για να αποδείξει( η οργάνωση) σ’ όλους τους αρμόδιους παράγοντες του γερμανικού κράτους ότι οι ερευνητές των Γραφών στη Γερμανία , έχουν σα μοναδικό σκοπό της εργασίας τους να επαναφέρουν τους ανθρώπους στο Θεό και να μαρτυρήσουν και να τιμήσουν στη γη το όνομα του Ιεχωβά, του Παντοδύναμου, του Πατέρα του Κυρίου και Λυτρωτή μας Ιησού Χριστού. Γνωρίζουμε, κ. Καγκελάριε, ότι δε θα αφήσετε να διαταραχτεί μια τέτοια δραστηριότητα.

Οι κοινότητες μελέτης των Γραφών και τα μέλη τους στη Γερμανία είναι γενικά γνωστές σαν τόποι αληθινής θεοσέβειας και καλλιεργούν με ζήλο την έρευνα των Γραφών. Θα σας διαβεβαιώσουν οι κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες ότι οι ερευνητές των Γραφών (Μ.τ.Ι.), ανήκουν στα στοιχεία εκείνα της χώρας που αγαπούν και συντηρούν την τάξη. Η μοναδική τους αποστολή είναι να προσελκύουν ανθρώπινες καρδιές στο Θεό.

Το κέντρο της οργανώσεώς μας στη Γερμανία έχει έδρα το MAGDEBURG. Το προεδρείο της οργανώσεώς μας στο Brooklyn είναι ανέκαθεν σε ύψιστο βαθμό γερμανόφιλο. Εξ αιτίας αυτού , καταδικάστηκαν το 1918 στην Αμερική σε 80 χρόνια φυλακή ο Πρόεδρος και τα 7 μέλη της διοικούσης επιτροπής, διότι αρνήθηκε ο Πρόεδρος να χρησιμοποιήσει τα δύο περιοδικά που διευθύνονται απ’ αυτόν στην Αμερική για προπαγάνδα κατά των Γερμανών.

(Συνεχίζεται).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.