31 Δεκ 2009

ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ: Οι "συμβιωτικοί οργανισμοί"


Στην φωτογραφία διακρίνεται ο γνωστός ανά την κυπριακή μπλογκόσφαιρα ηλικιακός ρατσιστής Anef_Oriwn μαζί με νεοναζί συναγωνιστή του και φανατικό αναγνώστη του Γρηγόρη Φωτεινού και του Κόκκινου Ιαβέρη. Ποζάρουν στον φωτογράφο της ΚΥΠ, λίγο πριν πάρουν τις εντολές τους. Απ' ότι μαθαίνει η Επιτροπή, οι δύο θα παρασημοφορηθούν σύντομα από τον....
εντιμότατο κ. Νεοκλή Silly-κιότη για την προσφορά τους προς την πατρίδα (του Ντενκτάς).

Με ένα εμετικό, απειλητικό και αποπροσανατολιστικό κείμενο, το οποίο μάλιστα μας στάληκε και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και το οποίο φαίνεται ότι αναρτήθηκε σε σχετικό blog, η ακροδεξιά πτέρυγα της ΕΔΟΝ, το γνωστό για τα νεοφασιστικά κατσιαρίσματά του και για την υπονόμευση του αντικατοχικού κινήματος, ΕΛΑΜ, πήρε τη σκυτάλη από την Επαγρύπνηση και τους ανθρώπους της στο διαδίκτυο και αποφάσισε να επιτεθεί στην Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.


Δεν ξέρουμε αν το εν λόγω κείμενο συντάχθηκε κατά τη διάρκεια κάποιας ακροβασίας σε κάποιους βράχους ή αν γράφτηκε στα γραφεία της ΕΔΟΝ.


Αυτό που ξέρουμε, είναι ότι το κείμενο αυτό, αλλά και άλλο κείμενο, που μόλις πρόσφατα ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους, τα γνωστά ελαμεδονόπουλα και το οποίο συνεχίζει τις απειλές και τις ύβρεις εναντίον μας, μόνο επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά μας: ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΕΔΟΝ, κλπ είναι μέρος της ίδιας συνομοταξίας: των μέσων διατήρησης και συντήρησης στο διηνεκές της ακελικής μηχανής.

Αυτό καταμαρτυρούν τα ακόλουθα:

1) Η προσπάθειά τους να "αδειάσουν" το Β.Λυσσαρίδη, με το να δηλώνουν σήμερα, για πρώτη φορά ότι:

"Ο Βάσος Λυσσαρίδης είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα της κυπριακής πολιτικής σκηνής και από τους ελάχιστους έντιμους κατʼ εμάς πολιτικούς, ο οποίος πολέμησε κατά των Τούρκων στις δικοινοτικές ταραχές και στην εισβολή."

Είναι προφανής η προσπάθεια, να ταυτίσουν το μεγάλο αγωνιστή της Δημοκρατίας μαζί τους, για να ενισχύσουν την εκστρατεία λάσπης του ακελικού μηχανισμού εναντίον του Β. Λυσσαρίδη.

Βεβαίως, η αλήθεια είναι άλλη. Και είναι αμείλικτη και τεκμηριώνεται με αδιάσειστα στοιχεία:

Το ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ τρέφουν αμοιβαίο μίσος προς τον Βάσο Λυσσαρίδη και προς όσους είναι πραγματικής αριστερής ιδεολογίας.

Είναι ή δεν είναι το ΕΛΑΜ, το παράρτημα της νεοφασιστικής Χρυσής Αυγής στην Κύπρο; Το γεγονός ότι είναι το παραμάγαζο αυτού του αίσχους που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του σάπιου ελλαδικού συστήματος είναι και αναμφισβήτητο και πασίγνωστο, αλλά και διαφημίζεται από τους ίδιους, οι οποίοι και έχουν ως συνδέσμους τους στη σελίδα τους, νεοφασιστικές οργανώσεις από όλη την Ευρώπη, με προεξάρχουσα τη "Χρυσή Αυγή".

Γράφουν τα ΕΛΑΜόγια σήμερα:

«Βεβαίως έχουμε και τις διαφωνίες μας ως προς τον ρόλο που διαδραμάτισε ως υποστηριχτής του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρέφουμε αβυσσαλέο μίσος εναντίον του. Αντίθετα αναγνωρίζουμε την πολύ μεγάλη συμβολή του στην διαμόρφωση του ΟΧΙ που ειπώθηκε από τον κυπριακό λαό το 2004 και στην εν γένει στάση του από τότε μέχρι σήμερα.»

Βεβαίως, άλλα λέει η σελίδα της Χρυσής Αυγής, με άρθρο των εξ Ελλάδος Χρυσαυγιτών πατερούληδων του ΕΛΑΜ:

«Όσο για τον Βάσο Λυσσαρίδη, μια ζωή εξαπτέρυγο του Μούσκου – Μακαρίου, αυτού που κάλεσε από το βήμα του ΟΗΕ τους τούρκους να επέμβουν στην Κύπρο το 1974! Ο Βάσος Λυσσαρίδης, του οποίου οι οπλοφόροι το 1973 και 1974 δολοφονούσαν ενωτικούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ (ναι της ΕΟΚΑ Βʼ!) και που έκανε «αντίσταση» στην ανατροπή του Μακαρίου από την τουαλέτα της αιγυπτιακής πρεσβείας όπου είχε κλειδωθεί! Με αυτούς θα σώσετε την Κύπρο αδέρφια «εθνικιστές», που δεν θέλετε τους «ακραίους;»

Εαν αυτό δεν αποτελεί αβυσσαλέο μίσος τότε μας φοβίζει και μόνο η σκέψη στο που μπορούν να φτάσουν οι ΕΛΑΜίτες.

Είναι θαύμα, που δεν έχουν ακόμη ξυλοφορτώσει το Γιατρό, όπως κάνουν κατά καιρούς με άλλους συμπολίτες τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ρωτούμε τα ΕΛΑΜόγια: ποια η γνώμη τους για τη δολοφονία του ποιητή Δώρου Λοΐζου από φασίστες της ΕΟΚΑ Β; Τολμούν να καταδικάσουν την απόπειρα των ξενόδουλων ενάντια στο Β. Λυσσαρίδη;

2) Στο κείμενο που παραθέσαμε στην προηγούμενη έρευνα φαίνεται ξεκάθαρα πως απενοχοποιούν την Τουρκία και ρίχνουν το βάρος της ευθύνης για τη Τουρκική εισβολή , όχι στον τουρκικό ιμπεριαλισμό, αλλά στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο. Η αποενοχοποίηση της Τουρκίας είναι πάγια τακτική του ΑΚΕΛ που προσπαθεί να δημιουργήσει στο λαό αισθήματα τύψεων. Προσπαθεί να πείσει τον Κυπριακό Ελληνισμό ότι είμαστε αυτόχειρες και αυτό έφερε τους Τούρκους στη Κύπρο.

Αυτό ακριβώς κάνουν και οι Χρυσαυγίτες – ΕΛΑΜιτες. Και δικαιολογούν την εγκληματική τους στάση ως ακολούθως:

«Εμείς θεωρούμε την Τουρκία υπεύθυνη για την εισβολή και την κατοχή στην Κύπρο και επιζητούμε την δικαίωση της πατρίδος μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες σε κάποιους που είτε «νομιμοποίησαν» με τα λόγια τους τον εισβολέα είτε ολιγώρησαν στην απόκρουση του είτε δεν έστειλαν βοήθεια και ενισχύσεις προς την Κύπρο ως όφειλαν."

Βεβαίως, εκτός από την Τουρκία, παραλείπουν να αποδώσουν και οιεσδήποτε ευθύνες για το δράμα της Κύπρου στο προδοτικό πραξικόπημα της ΕΟΚΑ Βʼ και της Χούντας των Αθηνών. Μάλιστα, αφιερώνουν ολόκληρες στήλες για τους "αγωνιστές της ΕΟΚΑ Β".

Γνωστό το γιατί: γιατί είναι από την ίδια φάρα. Γιατί οι εφιάλτες πάντα προσποιούνται ότι είναι μπροστάρηδες στον αγώνα. Μόνο έτσι μπορούν να τον προδώσουν…


3) Όσον για την αναγκαιότητα ύπαρξης του ΕΛΑΜ για τη συνέχιση ύπαρξης του ΑΚΕΛ, και το αντίθετο, επαναλαμβάνουμε τα όσα γράψαμε και πριν:

"Το ΑΚΕΛ υπάρχει διότι στο πρόσωπο του Ε.ΛΑ.Μ. (και πριν το Ε.ΛΑ.Μ. ως συντεταταγμένη πλέον ομάδα, σε άλλα φαντάσματα τα οποία ταμπέλωνε ως ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ, γριβικούς κτλ) τα ΕΔΟΝόπουλα, οι Χαραυγίτες, τα Ευελικτόπουλα, οι Μικροί Ποδηλάτες (μελλοντικοί Μεγάλοι Οδοστρωτήρες), και οι ιαβερικοί μπουρδολόγοι βρίσκουν τον εύκολο «φασίστα» εχθρό τους για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Και γίνεται και το αντίστροφο: Τα κυπριακά ΕΛΑΜόγια της Χρυσής Αυγής, εμποτισμένα με ένα ψυχροπολεμικό αντικομμουνισμό, και ένα νεοναζιστικό μίσος, βλέπουν στο ΑΚΕΛ τους ορκισμένους εχθρούς τους. Σε επίπεδο ηγεσίας όμως (φάνηκε στο συλλαλητήριο της 20ης Ιουλίου και στο μνημόσυνο των Ισαάκ-Σολωμού), τόσο η Επαγρύπνηση, όσο και οι αφανείς «ταγματάρχες» του ΕΛΑΜ, διατηρούν μεταξύ τους μιαν αφανή «θερμή γραμμή επικοινωνίας», όπου προπαρασκευάζονται και κατευθύνονται οι προβοκάτσιες, που κοινό σκοπό έχουν την διάλυση του κυπριακού κράτους.

Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχε το ΕΛΑΜ, δεν θα εδράτζιαζεν ούτε το ΑΚΕΛ ούτε η ΕΔΟΝ.

Δεν θα υπήρχαν υπαρκτοί φασίστες-αντικουμμουνιστές άρα ο πολιτικός λόγος που χρησιμοποιούν δεν θα ήταν διαθέσιμος. Αν δεν υπήρχαν οι ΕΛΑΜίτες δεν θα υπήρχε λόγος σύναξης των ΕΔΟΝοπουλων τα Σάββατα, δε θα υπήρχε λόγος μετακίνησης του ΑΚΕΛ σε πιο ακραίες και φιλοτουρκικές θέσεις κ.ο.κ. Το ίδιο, με αντίθετη ροή, ισχύει φυσικά και με τη δική τους ύπαρξη. Αν δεν βρισκόταν στην εξουσία ο Δ. Χριστόφιας, αν δεν ήταν όσο "ευέλικτος" και ενδοτικός όσο είναι, αν δεν δήλωνε όσο "ομονοιάτης" και "κομμουνιστής" δηλώνει ότι είναι, τότε κανένας από κανένα σύνδεσμο φιλάθλων δε θα ασπαζόταν τις ʽπολιτικέςʼ προσεγγίσεις του ΕΛΑΜ.

Σκοπός του ΕΛΑΜ, είναι με την υπερπατριωτική και υπερεθνικιστική φρασεολογία του να εγκλωβίζει στις τάξεις του αγνούς πατριώτες, οι οποίοι όμως στερούνται του πολιτικού ενστίκτου που απαιτείται για να αντιληφθούν που τους οδηγεί το ΕΛΑΜ, ποιους πρεσβεύει και τι εξυπηρετεί.

Έτσι, ακυρωνουν τη δυναμική αγνών πατριωτών ταμπελώνοντας τους στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου ως «φασίστες». Η βολικότερη δηλαδή υπηρεσία προς Χριστόφια-Ταλάτ.

Άρα η ταυτόχρονη ύπαρξη του ΕΛΑΜ και του ΑΚΕΛ είναι τόσο αλληλένδετες όσο η συνύπαρξη Γκρίζων Λύκων και Ταλάτ. Είναι δηλαδή ʽσυμβιωτικοί οργανισμοίʼ, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο.

Δύο στίγμιότυπα από φεστιβάλ των αλληλοπριμοδοτούμενων ΕΛΑΜ και ΕΔΟΝ. Τα ίδια καραγκιοσλίκια και οι δύο: Φεστιβάλ, σημαίες παντού, πλύση εγκεφάλου, στρατιωτική πειθαρχία (για το ΕΛΑΜ βοηθά το καθεστώς Χριστόφια να δικαιολογεί τα περί "επικείμενου πραξικοπήματος για την επιβολή εθνικού ολοκληρωτικού καθεστώτος").

4) Μάλιστα, ο Δ. Χριστόφιας προσπάθησε κατά καιρούς να κερδίσει τη συμπάθεια κάποιων αφελών λόγω των υπονοιών περί "σχεδιαζόμενου πραξικοπήματος εναντίον του". Πρωτοσέλιδα της «Χαραυγής», προληπτικές συλλήψεις, κατέβασμα στρατιώτη από άρμα στο φόβο δολοφονίας, δήθεν, του προέδρου. Ο κόσμος ασφαλώς και αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι πόλωσης του κλίματος και καλλιέργειας αισθημάτων συμπάθειας προς τον Δ. Χριστόφια.

Έλα όμως που οι φόβοι της «Χαραυγής» επιβεβαιώνονται με ενέργειες της Χρυσής Αυγής.

Θυμίζουμε προηγούμενο μας άρθρο: «Η Πράσινη Πτέρυγα του Ε...ΛΑ.Μ. έγραφε στις 24-08-2009 πως «έχει έρθει η ώρα για ένα ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»!!!

Μα ω τι σύμπτωση! Δεν είναι ¨"φοβερό" πως έρχεται το Ε.ΛΑ.Μ. να «επιβεβαιώσει» αυτά που προσάπτει ο Οδοστρωτήρας σε όλους όσους τολμούν να τον αμφισβητήσουν; Και στο κάτω κάτω, γιατί το Ε.ΛΑ.Μ. ζητά ένα «εθνικό ολοκληρωτικό καθεστώς»!;

Καλούμε τους αναγνώστες μας να μην τρομοκρατούνται από τέτοιες δηλώσεις για κατάλυση της δημοκρατίας και επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος. Το ΕΛΑΜ ούτε τα μέσα έχει, ούτε τα κότσια για να κάνει κάτι τέτοιο. Αν ήταν τόσο τσαμπουκοκίνημα όσο θέλει να δείχνει θα ήταν ήδη στη Κερύνεια.

Απλά έπρεπε κάποιος να επιβεβαιώσει τη «Χαραυγή». Και ουδείς καταλληλότερος και πειστικότερος από την Χρυσ(η)αυγή. Συγχάρητηρια ΕΛΑΜόγια, κάνατε το Χριστόφια ήρωα.

5) Οι εξαιρετικές σχέσεις του ΕΛΑΜ με την Κ.Υ.Π. είναι επίσης φανερές. Το αρνούνται βέβαια τα ΕΛΑΜόγια και παρουσιάζονται ως διωκόμενοι από την ΚΥΠ.

Βεβαίως, ενώ είναι γνωστή η δράση του ΕΛΑΜ στην ΚΥΠ και στο καθεστώς. ενώ είναι γνωστά τα μέλη του, όλως παραδόξως, όχι μόνο δεν αποδυναμώνεται, αλλά ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ, όπως και το ίδιο επαίρεται στο σχετικό με αυτό blog!

Παραδέχονται βέβαια τα ΕΛΑΜόγια του Ευέλικτου ότι τα μέλη της ΚΥΠ παρευρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις τους (τους κρατούν άραγε και καρέκλες επισήμων με ονομαστικές ετικέτεςWink.

Τα ΕΛΑΜόγια βέβαια ισχυρίζονται ότι οι ΚΥΠατζήδες τους φωτογραφίζουν και τους φακελώνουν. Για τη φωτογράφηση δεν διαφωνούμε, στο φακέλωμα είναι που έχουμε τις αμφιβολίες μας.

Η φανερά φιλικότατη προσωπική σχέση ΕΛΑΜιτών και ΚΥΠιτών –όπως φάνηκε στη πρόσφατη αντικατοχική και στο μνημόσυνο Ισαακ-Σολωμού - μάλλον προδίδει πως οι της ΚΥΠ, έχουν γίνει πλέον οι φωτογράφοι του ʽκινήματοςʼ.

Ενώ ποτέ δεν είδαμε Χρυσαυγίτη με φωτογραφική μηχανή, εντούτοις στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ, ανεβαίνουν συνεχώς επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Η εξήγηση πιστεύουμε, είναι ότι έχουν την ΚΥΠ ως φωτογράφο.

Μεγάλη η χάρη τους. Ούτε του αγαπημένου τους Νεοκλή Συλικιώτη δεν του παρέχει προσωπικό φωτογράφο ο Δ. Χριστόφιας και το καθεστώς!

5) Επιχειρούν τα ΕΛΑΜόγια να ταυτιστούν ιδεολογικά με την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο (λέγοντας ότι δήθεν έχουν κοινές θέσεις μαζί μας), με τις αντιομοσπονδιακές αυτόνομες φοιτητικές οργανώσεις (οι οποίες αγωνίζονται για μια ελεύθερη δημοκρατική Κύπρο χωρίς ρατσιστικές λύσεις και όχι για μια εθνικά καθαρή ρατσιστική Κύπρο με ολοκληρωτικό καθεστώς όπως τα ΕΛΑΜόγια), με το Βάσο Λυσσαρίδη, αλλά και με ολόκληρο το αντικατοχικό κίνημα, αφού παρεμβαίνουν προσερχόμενοι ακάλεστοι σε μαζικές αντικατοχικές εκδηλώσεις. Γιατί προσέρχονται ακάλεστοι; Ή μήπως δεν είναι ακάλεστοι; Μήπως τους προσκαλεί το καθεστώς για να δημιουργήσει προβοκάτσιες και έτσι να αμαυρώσει την εκδήλωση, παρέχωντας άφθονο υλικό στα κανάλια για δαιμονοποίηση, όπως άλλωστε έγινε σε όλες τις πρόσφατες αντικατοχικές;

Την ταύτιση του αντικατοχικού κινήματος με την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, την κάνουν μόνο το ίδιο το ΕΛΑΜ και το ΑΚΕΛ. Σας παραπέμπουμε σε πρόσφατη αρθρογραφία στο περιοδικό της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (του ΑΚΕΛ) όπου συσχετίζονται ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ διάφορα φοιτητικά κινήματα με τη Χρυσή Αυγή.

Με αυτό τον τρόπο το ΑΚΕΛΑΜ κτυπά με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια:

(α) το αντικατοχικό κίνημα στιγματίζεται

(β) οι ευάλωτοι (πολλές φορές ως αυτόνομοι) φοιτητές και μαθητές μπορεί να πέσουν πιο εύκολα στα δίκτυα του ΕΛΑΜ, το οποίο παρουσιάζεται ως δήθεν δυναμικό και ρηξικέλευθο σε ευκολοπαρασυρόμενους νέους. Συνεπώς άλλα κινήματα, που μπορούν να είναι υπεύθυνα και δημοκρατικά, αποδυναμώνονται αριθμητικά από τα ΕΛΑΜόγια, για χάρη φυσικά του ΑΚΕΛ.

Απώτερος σκοπός του ΕΛΑΜ, του ΔΗΣΥ, των ΕΔΗ, των ΗΠΑ και της ΕΔΟΝ είναι η εξαφάνιση κάθε πραγματικού απελευθερωτικού κινήματος και η απορρόφηση του από το ΕΛΑΜ με τελικό στόχο ένα δικτατορικό ʽεθνικό ολοκληρωτικό καθεστώςʼ, που δεν απέχει κατά πολύ από το καθεστώς που προσπαθεί να οικοδομήσει η κυβέρνηση Χριστόφια.

6) Τόσο το ΕΛΑΜ όσο και το ΑΚΕΛ, δεν καταδικάζουν επίσημα τους δικτάτορες ιδεολογικούς παππούδες τους Χίτλερ και Στάλιν. Το ΕΛΑΜ σχετίζεται μάλιστα με το γερμανικό NPD, στο οποίο οι χιτλερικοί χαιρετισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο και το οποίο είναι αφοσιωμένο στην αναγέννηση του Τρίτου Reich. http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,609871,00.html

7) Διέπονται και οι δύο από ναζιστικές και αντιδημοκρατικές τάσεις. Το ΕΛΑΜ από τάσεις εθνικής καθαρότητας και το ΑΚΕΛ από "φωτεινές" νεοναζιστικές τάσεις βαρύτατων τιμολογίων συλλογικής ευθύνης. http://krisaion.pblogs.gr/2009/09/ta-barytata-timologia-nazistikhs-syllogikhs-efthynhs-toy-akel-h-.html

Cool Τόσο το ΕΛΑΜ όσο και το ΑΚΕΛ, αδυνατούν να δεχτούν τον αριστερό πατριωτισμό.
Το ΑΚΕΛ, θεωρεί τον πατριωτισμό ως κακό εθνικισμό που δεν έχει θέση στην αριστερά.
Το ίδιο ισχυρίζεται και το ΕΛΑΜ. Να τι γράφουν, τα ΕΛΑΜόγια του ΑΚΕΛ, μόλις πρόσφατα:

"Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) βέβαια δεν πτοείται από τον πόλεμο που του κάνουν τα φερέφωνα των αποτυχημένων . Αριστερά και Εθνικισμός δεν πρόκειται να υπάρξει στην Κύπρο. Παρά μόνο λάσπη και σοσιαλισμός!

Χρυσαυγίτες και Χαραυγίτες, και πάλι συνασπισμένοι στο κοινό τους μίσος κατά της δημοκρατίας και του πατριωτισμού.
Η πιο πάνω αποκαλυπτική φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην έγκυρη πύλη αντικατοχικής διαδικτυακής ένημερωσης: τον Εμπροσθοφύλακα http://www.efylakas.com. Αντικατοπτρίζει πλήρως την ιδεολογία του ΑΚΕΛΑΜ η οποία δεν είναι άλλη από τον απεχθέστατο ρατσισμό. Μήπως δεν υιοθετεί και ο Γρηγόρης Φωτεινός, και το ΕΛΑΜ, παρόμοιες νεοναζιστικές λογικές τύπου "βαρύτατο τιμολόγιο", "ολόκληρος ο λαός θα πληρώσει" και "εθνικό ολοκληρωτικό καθεστώς";

9) Τέλος, ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ τρέφουν το ίδιο μίσος για τη γνήσια αντικαθεστωτική φωνή του "ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ" και της εφημερίδας «ΕΝΩΣΙΣ». Το ΑΚΕΛ, επιτίθεται στο ΠΟΝΤΙΚΙ συνεχώς μέσω των ακραίων Χαραυγιτών του, ενώ το ΕΛΑΜ μέσω του blog του, αποκαλώντας το «ΠΟΝΤΙΚΙ» και την «ΕΝΩΣΗ» "σατυρικές εφημερίδες χαμηλού επιπέδου"! Απόλυτη ευθυγράμμιση του ΕΛΑΜ με το καθεστώς.

Ρωτάμε τον κάθε λογικά σκεπτόμενο αναγνώστη μας: υπάρχει έστω και ένας αντικαθεστωτικός σήμερα στην Κύπρο που να μισά το "ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ";

10) Και βεβαίως είδαμε πρόσφατα την ενισχυτική για το ΕΛΑΜ πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στη λαθρομετανάστευση.

Σαφέστατα ανεπαρκής η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο πρόβλημα, το οποίο θα διογκώνεται και μαζί του θα καλλιεργούνται και αισθήματα ρατσισμού στην κοινωνία, κάτι που συνεπάγεται ενίσχυση τόσο των μεγάλων ρατσιστών (ΕΛΑΜ) όσο και των επίδοξων και επαγγελματιών αντιρατσιστών (ΑΚΕΛ και προσκείμενες σε αυτό οργανώσεις).

Τα στοιχεία που παραθέσαμε πιο πάνω δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ μισούν την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ μισούν το "ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ" και την «ΕΝΩΣΗ», ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ δε δέχονται ότι ο πατριωτισμός έχει θέση στην αριστερά, ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ ταυτίζουν το αντικατοχικό και το αντιομοσπονδιακό κίνημα με το νεοναζισμό, ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ έχουν αμφότερα νεοναζιστικές τάσεις. ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ καλλιεργούν το ρατσισμό στην κοινωνία γιατί και τα δύο κεφαλαιοποιούν από αυτόν.

Θα συνεχίσουν για πολύ τα ΕΛΑΜόγια να αρνούνται την ΑΚΕΛική τους ιδεολογία; Θα συνεχίσουν για πολύ να παρουσιάζονται ως η αντίσταση σε αυτό που στην πραγματικότητα είναι η άλλη όψη του ιδίου με αυτούς νομίσματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.