5 Μαΐ 2023

Στὶς ἐκλογὲς ποὺ ἔρχονται, διεκδικοῦμε τὴν Ἑλλάδα ποὺ μᾶς ἀξίζει - Ψηφίζουμε «ΝΙΚΗ»!

Ξέρουμε σὲ ποιὰ Ἑλλάδα ζοῦμε. Ἀνοίγουμε τὸν δρόμο γιὰ τὴν Ἑλλάδα ποὺ μᾶς ἀξίζει! Πολιτικοὶ φιλότιμοι, ποὺ λογοδοτοῦν, ποὺ ζοῦν γιὰ τὴν Πατρίδα καὶ ὄχι ἀπὸ τὴν Πατρίδα. Σύνορα ἀδιαπραγμάτευτα. Αἰγαῖο ἀδιαπραγμάτευτο. Μακεδονία μία καὶ μόνη. Ἑλληνική. Πολίτες μὲ ἀξιοπρεπῆ ἐργασία, χωρὶς ἐπιδόματα πείνας. Ἀσφαλεῖς γειτονιές, μὲ ἀστυνομία γιὰ τὸν πολίτη κι ὄχι τοὺς πολιτικούς. Δημογραφικὴ ἀνάπτυξη μὲ ἐνίσχυση τῆς Ἑλληνικῆς Οἰκογένειας. Παιδεία ἀντάξια τῆς παράδοσης καὶ τῶν ἀξιῶν τῆς Ρωμηοσύνης μας.
Στὶς ἐκλογὲς ποὺ ἔρχονται, διεκδικοῦμε τὴν Ἑλλάδα ποὺ μᾶς ἀξίζει - Ψηφίζουμε «ΝΙΚΗ»!

27 σχόλια:

  1. Τό μοναδικό ἑλληνορθόδοξο κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή δεν είστε καλά ενημερωμένος ή συμβαίνει κάτι άλλο.

      Διαγραφή
    2. Οι άνθρωποι της Νίκης είναι καθαροί, ανεξάρτητοι, δεν είναι μασόνοι, αγαπάνε την πατρίδα υγειώς και τον Τριαδικό Θεό πάνω απ' όλα!
      Αυτό δεν το βρίσκεις πουθενά!
      Συν του ότι έχει την στήριξη αγίων Γερόντων και Πατέρων του Αγίου Όρους και όχι μόνο!

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι οι μόνοι !!!!!

      Διαγραφή
    4. Γιὰ πές, ποιοί ἄλλοι;;ἐνοεῖς μήπως τὸν ΕΝΑ καὶ μοναδικό;;

      Διαγραφή
    5. Έτσι έλεγε και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!

      Διαγραφή
  2. Όλοι Νίκη στις 21 Μαΐου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπει στην Βουλή και θα στερήσει την αυτοδυναμία από τον αφορισμένο Μητσοτάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν είναι υπέρ των εμβολίων , όπως είπε ότι δεν θα γίνη αντιεμβολιαστικό κόμμα, όντας και ο ίδιος και σύζυγος του, εμβολιασμένοι , και όταν δεν συμπαραστάθηκε καθόλου στούς υγιεινομικούς, περιμένετε σωτηρία;;;; Θα μπή στην Βουλή για την απολαβή του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή έτυχε να είμαι σε πρόσφατη συγκέντρωση και ομιλία του κ. Νατσιού και του ετέθη σχετική ερώτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού απάντησε ότι ως χριστιανοί πιστεύουμε στην ελευθερία του ανθρώπινου προσώπου και στο αυτεξουσιό του. Άρα σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Επιπλέον να πώ ότι εμένα με κάλυψε και με τις θέσεις του.
    Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου προξένησαν και οι τοποθετήσεις των υποψηφίων του συνδυασμού Νίκη στην Αιτωλοακαρνανια. Ωραίοι άνθρωποι.Βέβαια πάντα και για όλους υπάρχει μιά επιφύλαξη μετά από όσα έχουν συμβεί στο πολιτικό σκηνικό τα τελευταία χρόνια. Όμως θεωρώ ότι στην περίπτωση του Δημήτρη Νατσιού οι προθέσεις είναι αγνές και πατριωτικές. Αξίζει και θα έχει καλό αποτέλεσμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα λόγια επαναστάτης, στη πράξη υπάκουος.
    Δεν θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχρονοι Ποντιοι Πιλατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι δεν έχουμε κάνει κάποιοι το εμβόλιο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατακρίνουμε αυτούς που το έκαναν. Η Νίκη έχει την καλύτερη θέση στο ζήτημα αυτό. Εναντίον της υποχρεωτικότητας. Αυτη πηγάζει από το αυτεξούσιο που μας δώρισε ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί σε αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να ψηφίσουν άνθρωπο αλειτουργητο ,αλιβάνιστο,ανεξομολογητο και ακοινώνητο.Ο κύριος Νατσιος δεν είναι ένας από αυτούς και αξίζει την ψήφο του λαού πρώτα από όλα για το μέλλον των παιδιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρατηρώ στα κοινωνικά δίκτυα ότι έχουν λυσσαξει πολλοί με την Νίκη. Ρίχνουν τόνους λάσπης με ποικίλα ψευδή και συκοφαντίες!
    Ότι και να κάνουν όμως, η Νίκη του Ελληνισμού έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστός Ανέστη. Αδελφοί ορθόδοξοι νομίζω αξίζει να δοκιμάσουμε κάτι νέο. Καθημερινά είμαστε μάρτυρες της κατρακύλας της χώρας μας και τώρα είναι η μοναδική ευκαιρία να βάλουμε πλάτες. Ο Θεός να μας φωτίζει πάντοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι τιμητικό (γιά τους πιστούς) αυτό που γράφτηκε , ότι ανιχνεύτηκε η ΝΙΚΗ στο 1% λόγω αποκλεισμού του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Δηλαδή οι πιστοί που θα ψήφιζαν φασιστικό κόμμα ( !!!) θα ενισχύσουν τη ΝΙΚΗ. Τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις να δεις κάποιον φασίστα κύριε εξυπνάκια, κοίτα στον καθρέφτη σου:

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνα με το σκεπτικό σου, επισης δεν ειναι τιμητικο για τους πιστούς να ψηφίσουν ΝΙΚΗ, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν ΚΚΕ, Πασοκ, ΝΔ, Συριζα. Αλλα ξεχασα αυτοι ειναι δημοκρατες και αριστεροί

      Διαγραφή
  13. Εύχομαι ολόψυχα η ΝΙΚΗ να μπει στη Βουλή. Αν δεν μπει , τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοικές λόγω του αποκλεισμού πατριωτικών κομμάτων, η ευθύνη θα βαρύνει τον κ.Νατσιό, γιά την αδυναμία ενωτικού σχήματος των υγιών εξωκοινοβουλευτικών δυνάμεων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι ψήφισαν οι πιστοί το 1919 ;
    N.Δ. , Βελόπουλο , Χρυσή Αυγή . Πολύ τιμητικό !!!!

    -Δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιοθρήνητο από την προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ο Χριστιανισμός σαν στήριγμα του υλόφρονος-καπιταλιστικού κόσμου .
    - «ἡ δική μας παράδοση δὲν εἶναι οὔτε καπιταλιστική, οὔτε σοσιαλιστική, οὔτε μαρξιστική. Εἴμαστε πιὸ ἀριστεροὶ καὶ ἀπὸ τὸν πιὸ ἀριστερό. Γιατί ἡ παράδοση ἡ δική μας, ἡ ἑλληνική, εἶναι κοινοβιακὴ-ἀσκητική.» Κώστας Σαρδελῆς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πιστοι 20 χρονια ψηφιζαν Πασοκ του Ανδρεα με ποσοστα του 40%
      Το 2015 παρα πολλοι πιστοι ψηφισαν Αλέξη
      Γιατι αυτα δεν τα αναφέρεις????
      Προφανως ως αριστερος που εισαι συμφωνεις με τις παραπανω επιλογες των πιστων
      Και οχι, η δικη μας παραδοση δεν ειναι αριστερη
      Ειναι αξιοθρήνητο να χρησιμοποιεις τον χριστιανισμο για να προωθησεις τον υλιστικο και διαστροφικο σοσιαλιστικο ολοκληρωτισμο με χριστιανικο προσωπειο. Ειναι Ντροπή για την Ορθοδοξία αυτο που κανετε ολοι εσεις οι χριστιανοσοσιαλιστές

      Διαγραφή
  15. ἡ μοναδική παράταξη πού σέβεται τίς ἐπιλογές τοῦ καθενός! οὔτε ἐμβολιομάχοι, οὔτε ἐμβολιολάγνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από το σπίτι μας θα ψηφίσουμε δυό. Ο ένας ΝΙΚΗ και ο άλλος Δίκτυο Ελληνισμού (ΕΝ.Α) και όπου βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.