11 Ιουλ 2022

Ὁ Ἀμερικῆς Ἐλπιδοφόρος "εὐλόγησε" τή βάφτιση παιδιῶν Gay ζευγαριοῦ στήν Ἀθήνα

Σχόλιο:
Δηλαδή, δέν τρέχει τίποτε; Ἔτσι, κρατῶντας στάση "οὐδέτερη"; Δίχως κατάθεση γνώμης πατερικῆς ἤ ἀποφάσεις Οἰκουμενικῶν Συνόδων; Δέν ἔχει ἱερή Παράδοση ἡ Ἁγία Ἐκκλησία μας; Προβάλουμε Σοδομισμό! Ἄς μᾶς ἐνημερώσει ὁ Ἐλπιδοφόρος (πού μόνο ἐλπίδα δέν φέρει) τό πῶς ἔγινε ἡ σύλληψη, πῶς κύλισε ὁ καιρός τῆς κύησης καί πῶς πῆγε τελικά ὁ τοκετός!!!
Ἀλλά τί νά ποῦμε γιά τόν κατενώπιον Θεοῦ ἀφ' ἑαυτοῦ ἀποσχηματισθέντα τάχα ἐπίσκοπο; Καταλύτης τῶν πάντων! Ἐλέῳ πατριάρχη καί πάσης τῆς ποιμαίνουσας Ἐκκλησίας, κόβει καί ράβει μέ τά τυφλά μάτια τῆς ψυχῆς του. Μήν μιλᾶτε συνένοχοι μητροπολῖτες! Ἔχετε ἥσυχη τήν συνείδησή σας, ἀφοῦ δέν τό κάνατε ἐσεῖς!!! Ἀφῆστε τον νά ἁλωνίζει καί πουλῆστε δεσποτιλίκι στούς παπᾶδες καί στίς παπαδιές! Ποῦ εἶναι τό ἀνδρεῖο ἐπισκοπικό φρόνημα; Χειροτονηθήκατε νά φυλάσσετε μέρος τῆς ἀλήθειας καί ὄχι πᾶσαν τήν ἀλήθειαν; Δέν εἴμαστε σῶμα Χριστοῦ; Συνεπῶς δέν εἶστε συνυπεύθυνοι; Κρίμα σ' αὐτόν καί ἀκόμη μεγαλύτερο κρίμα σ' ἐσᾶς! Ἱερή ἡ ἀγανάκτηση καί βαρύς ὁ πόνος τοῦ πιστοῦ λαοῦ! Ἀλλά θά πληρώσετε ἀκριβά,ἄν δέν μετανοήσετε, ἄν δέν ἐγείρετε ἱερόν λόγον ἀντιρρήσεως!

Διαβάστε την είδηση...
O Εὐάγγελος Μπούσης καί ὁ Πίτερ Ντούντας ἐπέλεξαν νά ἔρθουν στήν Ἑλλάδα γιά τή βάφτιση τῶν παιδιῶν τους, ἡ ὁποία πραγματοποιήθηκε αὐτό τό Σαββατοκύριακο... στήν Ἀθήνα.

Νονές τῶν παιδιῶν εἶναι τό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί καί ἡ χρυσή κληρονόμος, Εὐγενία Νιάρχου, ἡ ὁποία διατηρεῖ στενή φιλία μέ τούς διάσημους σχεδιαστές μόδας.
Τά παιδιά τοῦ ζευγαριοῦ πῆραν τά ὀνόματα Ἀλέξιος καί Ἑλένη.

Τό βράδυ τοῦ Σαββάτου πραγματοποιήθηκε τό πάρτι της βάφτισης στήν Ἀθηναϊκή Ριβιέρα, ὅπου ἐπίτιμη καλεσμένη ἦταν ἡ Ἄννα Βίσση, ἡ ὁποία τραγούδησε τίς μεγάλες ἐπιτυχίες της.




Πηγή είδησης: ekklisiaonline

14 σχόλια:

  1. Χρέος του επισκόπου γενικά, αλλά και ειδικά, κατά την τέλεση κάποιου Ιερού Μυστηρίου, στην προκειμένη περίπτωση της Βαπτίσεως, είναι να κάνει κήρυγμα και να διαφωτίζει το λαό και να εξηγεί με δύο λόγια τα νοήματα και την ουσία των ευχών της Εκκλησίας. Κυρίως να λέει για την αμαρτία και για τα έργα του Διαβόλου, για τη μετάνοια και τον πνευματικό αγώνα του Χριστιανού, για τη Σωτηρία και τη Δόξα των αγίων κλπ. Τέλος να πει και δυο ευχές για τους νεοφώτιστους, τους γονείς και τους αναδόχους και να κάνει την απόλυση....
    Επειδή αυτό μάλλον δεν έγινε από τον "άγιο" Αμερικής, θα το κάνουμε δι ευχών του εμείς από δω αλλά ως λαϊκοί θα περιοριστούμε μόνο σε λίγες ευχές... 
    Για τα βρέφη που κατά Θεία Οικονομία βαφτίστηκαν ορθόδοξα εύχομαστε αν είναι θέλημα Θεού να τα πάρει κοντά Του σύντομα να σωθούν, πριν μεγαλώνοντας μιανθούν ηθικώς και πνευματικώς από τους αυθαίρετους και υποτιθέμενους και δυστυχώς ανώμαλους "κηδεμόνες" τους και ρισκάρουν τη Σωτηρία τους, εκτός αν σύντομα μετανοήσουν ειλικρινά και τα δώσουν έγκαιρα σε μία φυσιολογική οικογένεια ώστε με την Χάρη του Θεού να διαφυλάξουν το Άγιο Βάπτισμα αγωνιζόμενα πνευματικά εντός της Εκκλησίας για την Σωτηρία τους ...
    Για τους υπολοίπους δυσκολεμένους (όπως επιεικώς θα έλεγε ο μακαριστός π. Ανανίας Κουστένης) της παρέας, εύχομαι και προσεύχομαι να μετανοήσουν και να ασπαστούν έργοις και λόγοις την Ορθόδοξη Πίστη.
    Για τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής (δυσκολεμένο κι αυτόν;; ) εύχομαι, εκτός από τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνο'ι'ού να αρχίσει να παίρνει και μέτρα κατά της αμαρτίας και της ασέβειας που έχει κυριεύσει τον κλήρο και το λαό της επαρχίας του και όλο τον κόσμο...  Υπάρχει και πνευματική αρρώστια και θάνατος Μακαριώτατε για τα οποία το μόνο μέτρο προστασίας είναι η Μετάνοια την οποία εσείς επιδεικτικά αγνοείτε και αποκρύπτετε από το λαό... αυτά τα ολίγα αγαπητοί μου συναμαρτωλοί αδελφοί ...
    Δι ευχών των αγίων πατέρων ημών Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ελέησον και σώσον ημάς, αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αδελφέ η σιωπή υμών είναι η αιτία των πάντων κακών.
      Όσοι λίγοι έχουν ακόμα φρόνημα και ανδρεία ορθόδοξη δυστυχώς σωπαίνουν.
      Φωτεινή εξαίρεση ο π. Ιωάννης Διώτης ο οποίος τόλμησε.
      Επί σειρά ετών ως νεωκόρος είδα πολλά και κατάλαβα περισσότερα.
      Από τα μικρά και ασήμαντα οδηγούμαστε στα σοβαρά και δυσεπίλυτα.
      Αυτό που πιστεύω πλέον, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και ο μόνος ο οποίος μπορεί να δώσει την λύση είναι ο Θεός.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΜΕΤΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΗΣ ΑΠΕΙΡΑ ΠΤΩΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἄς ὄψονται αὐτοὶ ποὺ τοὺς ἔδωσαν τὰ ἀθῶα βρέφη γιὰ νὰ τὰ μιάνουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα διανύσαμε όλα.Τά παιδιά θά μπορούσαν να βαπτιστούν,ώς ανεξάρτητα άτομα ,απλά χωρίς,φανφάρες και επιδέιξεις,είχα πομπής και επιδείξεις, μέ την παρουσία ενός μόνου Ιερέα και ,αναδόχων,ορθοδόξων χωρίς κωλύματα, σύμφωνα με τις εγκυκλίους της Ι. Συνόδου.Διαφορετικά νά αποσυρθούν οι εγκύκλιοι, ο Θεός δέν μυκτιρίζεται και οι Ιερείς νά χλευάζονται προσπαθώντας νά υπηρετήσουν την ορθόδοξη μαρτυρία. ΑΊΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπάμαι για την σιωπή των λοιπών επισκόπων των φερόντων πάσης μορφής ιδιαίτερο αξίωμα! Η σιωπή και η αποστασιοποίησή τους τους καθιστά συνυπεύθυνους έτι περαιτέρω. Διότι, αν ο άνθρωπος αυτός, ο Αμερικής, πάσχει από κάποια ασθένεια είτε ψυχική είτε διανοητική ή άλλης μορφής, δεν πρέπει στο όνομα της εν Χριστώ αγάπης και της σωτηρίας να τρέξουν και να τον ελέγξουν, να τον εμποδίσουν, να τον σταματήσουν; Αλλά το σημαντικότερο όλων, να προλάβουν την πνευματική ζημιά που προκαλείται στον απλό λαό, του οποίου τέθηκαν ποιμένες και φύλακες; Δηλαδή, δεν υπάρχει παράβαση κανόνων της Εκκλησίας, του Ευαγγελίου, της αγίας Παραδόσεως; Ό,τι έγινε ήταν ευλογημένο κατά πάντα; Κύριε ελέησον!!!
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πολιτική της Εκκλησίας είναι να πηγαίνει πάντοτε με τον Ισχυρό, και αυτός σήμερα είναι ομοφυλόφιλοι. Συνεπώς στο μέλλον θα προσαρμόσει της θεολογία της στα μέτρα τους για να συμπίπτει μαζί τους. Γενικώς όλα αυτά είναι πολύ φυσιολογικά και πρέπει να τα περιμένουμε από την εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή και αίσχος! Ο Θεός να μας λυπηθεί! Καλή μετάνοια για όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ένας Φινεές μας χρειάζεται!!!.... Έρχου Κύριε και καθάρισε τον αγρό Σου... είπες να αφήσουμε τα ζιζάνια.... αλλά μας έπνιξαν Κύριε.... Εως πότε Κύριε;;;

    Εκχεον τὴν ὀργήν σου ἐπὶ ἔθνη τὰ μὴ γινώσκοντά σε καὶ ἐπὶ βασιλείας, αἳ τὸ ὄνομά σου οὐκ ἐπεκαλέσαντο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευλογεί τον σοδομισμο ο Αμερικής (απ)Ελπιδοφορος?!!!
    Να τον χαίρεται ο Βαρθο-λυμαιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επανέλαβα πολλάκις, αλλά το ξαναγράφω. Η διαφορά είναι ότι τώρα την αμαρτία την διδάσκει ο άνθρωπος στον διάβολο! Τον έχει ξεπεράσει στις μεθόδους εφαρμογής , καθώς την μελέτησε σε επιστημονικό επίπεδο. Τώρα του κάνει σεμινάριο, για αναβάθμιση των από αιώνων μεθόδων του, οι οποίες είναι ξεπερασμένες!
      ΑΜΑΣΕΥΣ

      Διαγραφή
  11. Στέργιος Παπαδημητρίου13 Ιουλίου 2022 στις 12:40 μ.μ.

    Ο Γλυφάδας είναι αμέτοχος; Δεν πρέπει να κόψει την κοινωνία με τον ελπιδοφόρο; Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.