21 Νοε 2021

Ἡ τελευταία πολιτική ἀπόφαση, περί ἐλέγχου τῆς εἰσόδου τῶν πιστῶν στούς Ἱερούς Ναούς, συνιστᾶ Συνταγματική ἐκτροπή καί ἀλλοίωση τῆς ὀρθοδόξου ἐκκλησιολογίας.

Δημ. Κ. Ἀναγνώστου, Θεολόγος
ΠΟΤΈ στή δισχιλιόχρονη ἐκκλησιαστική ἱστορία δέν ἀπαιτήθηκε κανενός εἴδους πιστοποιητικό προκειμένου νά ἐπιτραπεῖ ἡ εἴσοδος τῶν πιστῶν στούς Ναούς τῆς Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ.
Πέραν τῆς προφανοῦς Συνταγματικῆς ἐκτροπῆς, ἡ τελευταία πολιτική ἀπόφαση γιά ἀπαγόρευση εἰσόδου τῶν πιστῶν στούς Ναούς, ἐάν δέν διαθέτουν ἀποδεικτικό ἀρνητικοῦ ἀποτελέσματος ἰατρικοῦ ἐλέγχου γιά τόν κορωνοϊό, ἀποτελεῖ ἀντίχριστη ἐπιβολή ἀλλοιώσεως τῆς Ὀρθοδόξου ἐκκλησιολογίας σύμφωνα μέ τήν ὁποία ὁ Δομήτωρ τῆς Ἐκκλησίας καί Ἀρχηγός τῆς ΠΙΣΤΕΩΣ καί σωτηρίας τῶν πιστῶν Θεάνθρωπος Ἰησοῦς Χριστός εἶναι ὁ ἐκ-καλῶν αὐτούς νά ἐκκλησιασθοῦν καί συμμετάσχουν στήν... λατρευτική ζωή Της «μετά φόβου Θεοῦ, πίστεως καί ἀγάπης», ἐναντιουμένη βλασφήμως πρός Αὐτόν λέγοντα «τόν ἐρχόμενον πρός με οὐ μή ἐκβάλω ἔξω» .

5 σχόλια:

  1. Γράφετε, και ξαναγράφετε, και πάλι γράφετε, και μπλά μπλά, και πάλι μπλά. Κουραστήκαμε να διαβάζουμε να ακούμε και να ξανακούμε τα ίδια και τα ίδια από όλους εσάς που γράφετε και λέτε. Επιτέλους, θέλουμε λύσεις, τι να κάνουμε; Πώς να χειριστούμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα, πως θα αντιμετωπίσουμε την κορωνοψευτοελιτ που εξουσιάζει την Χώρα, αυτούς που παριστάνουν τους κορωνοδημοσιογράφους, των κορωνοψευτοπολιτικών που για να μην χάσουν τον θρόνο τους προσπαθούν με τον εμβολιασμό μέχρι και των ανήλικων παιδιών να ξεπεράσουν ακόμη και τον Ηρώδη. Τι να κάνουμε με τους Ανάξιους Ιερώνυμους και Πειραιώς και πολλούς ακόμα από αυτούς που ρήμαξαν την Εκκλησία Του Χριστού, και μας κρατούν άπ΄ έξω της. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε και εσείς, και ο λαός, όσοι μπορούν, θα βοηθήσουν.
    Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη για αυτά που γράφο, αλλά ο κόμπος φτάνει στο χτένι και αν συνεχίσουμε έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό για της επόμενες γενιές,
    και θα φταίμε εμείς.
    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τὴν λύση θὰ τὴν βροῦμε ἀφοῦ καταλάβουμε ὅλοι τί μᾶς συμβαίνει !
      Τότε θὰ βοηθήσει καὶ ὁ Θεός.
      Ἄν δὲν καταλάβουμε, θὰ μᾶς δώσει ὁ Θεός νὰ καταλάβουμε, μιᾶ κι ὄξω !

      Διαγραφή
  2. Δε θα φτάναμε σε αυτό το σημείο αν από την αρχή όλοι οι πιστοί τηρουσαμε τα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα, όπως το γιατί δεν ασχολείται κανένας με τα σχετικά φάρμακα. Για παράδειγμα ψάξε να βρεις ιβερμεκτίνη στα φαρμακεία. Έχει εξαφανιστεί. Γιατί; Οδηγίες σε γιατρούς και τον κόσμο, τι να κάνει αν αρρωστήσει, γιατί δεν δίδονται; Μην λέμε στον άλλο εσύ φταις... Ποιός είσαι εσύ που δικάζεις; Και εάν δικάζεις, δεν ξέρεις ότι είναι απαραίτητος ο συνήγορος στον κατηγορούμενο; Στις Επιτροπές και παντού είδες πουθενά συνήγορο του ανεμβολίαστου (κοινώς συνήγορο του διαβόλου;). Μονόλογος είναι!!!

      Διαγραφή
  3. Αντίχριστος κατά μίαν έννοια είναι ο "αντι-τιθέμενος στον Χριστό" και κατά μία άλλη σαφέστερη (άλλος θα έλθη με το δικό μου όνομα και θα τον δεχθείτε...) "αντί του Χριστού"! Δηλαδή θα μας λέει ότι είναι χρηστός (τίμιος κ.λ.) και ενδιαφέρεται για την υγεία μας, το καλό μας και θα πρέπει να τον δεχόμαστε ως "αντί του Χριστού". Όχι κύριοι, δεν επιτρέπεται τα της Εκκλησίας μας να τα αποφασίζουν άλλοι πλην του Χριστού! Αλλά φαίνεται ότι και στο ποίμνιο έχουν ενσκύψει "λύκοι με ένδυμα προβάτου" ως ψευδοπροφήτες του καλού που έρχεται... Αντίχριστοι γαρ πολλοί γεγόνασι...
    Διαβάστε στο "Περιοδικό της Επιστήμης", τεύχος 48 - Μάιος 1982, για τους πρωτεϊνικούς υπολογιστές και για τις προοπτικές τους και σκεφθείτε όταν η επιστήμη γίνεται πανουργία κατά το ρητόν τι μπορεί να κάνει μετά από 40 χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.