7 Ιουλ 2021

Original 21: «Δὲν ἀγοράζουμε καὶ δὲν πουλᾶμε φέτος διαρκείας, λόγω τῆς ἀπόφασης γιὰ ἐμβολιασμένους»

Τὴν ἀντίθεσή της στὴν ἀπόφαση τῆς κυβέρνησης νὰ μπαίνουν στὰ γήπεδα μόνο ἐμβολιασμένοι, ἐκφράζει ὁ μεγαλύτερος σύνδεσμος ὀπαδῶν τῆς ΑΕΚ.
Ἀναλυτικὰ ἡ ἀνακοίνωση τῆς Original 21:
Τὶς ἀρχές μας τὶς κρατᾶμε σταθερὲς καὶ τὶς ἀξίες μας ἀναλλοίωτες! Μέσα σὲ αὐτὲς εἶναι ἡ ἐλευθέρια, ἡ ἰσότητα καὶ ὁ σεβασμὸς στὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα. Συνεπῶς δικαίωμα τοῦ καθενὸς εἶναι νὰ ἐμβολιαστεῖ ἢ ὄχι. Ἐπιλογὴ τοῦ καθενός. Ἐμεῖς δὲν μποροῦμε νὰ... ποῦμε σὲ κανέναν τί νὰ κάνει γιὰ τὸν ἁπλούστατο καὶ προφανέστατο λόγο ὅτι δὲν εἴμαστε εἰδικοί.

Ἀναγνωρίζουμε καὶ κατανοοῦμε ἀπόλυτα ὅτι πρόκειται γιὰ ἕνα πολὺ λεπτὸ θέμα, ἀφοῦ ἔχει νὰ κάνει μὲ τὸν κορωνοϊὸ, τὴν πανδημία καὶ τὴν δημόσια ὑγειά. Τὴν ὑγεία ὅλων μας!

Η ORIGINAL 21 εἶναι μία μεγάλη οἰκογένεια καὶ στὶς τάξεις μας ὑπάρχουν ἀδέρφια μας πλήρως ἐμβολιασμένα, ἄνθρωποι ἀναποφάσιστοι, ἀκόμα καὶ ἄλλοι ποὺ γιὰ τοὺς δικούς τους λόγους δὲν θέλουν ἢ δὲν μποροῦν νὰ κάνουν τὸ ἐμβόλιο. Ὅλοι αὐτοὶ ὅμως ὅπως προαναφέραμε εἴμαστε μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ καὶ δὲν μπορεῖ νὰ ὑπάρξει διαχωρισμὸς ἀνάμεσά μας. Δὲν μποροῦμε ἐμεῖς οἱ ἴδιοι νὰ διαχωριστοῦμε ὁ ἕνας ἀπὸ τὸν ἄλλον.

Ὡς ἐκ τούτου ἀνακοινώνουμε ὅτι ἡ ORIGINAL 21 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.

5 σχόλια:

  1. Όταν ο Ελληνικός λαός υποβάλλεται σε εμβολιασμό μερικοί δήθεν πιστοί και πατριώτες αποκόπτονται. Θα τους κρίνει η Ιστορία και ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θεός και η Ιστορία θα κρίνει και όσους αντικατέστησαν την Αγία Τριάδα με την Ανίερη Τριάδα, Εμβόλια - Μάσκες - Αντισηπτικά. Ας μετανοήσουν εγκαίρως διότι ο Θεός πιθανότατα να παραχωρήσει να έχουν ακόμα πιο οικτρό τέλος, από αυτό του Βασιλέα του Ιούδα Ασά, δια την ολιγοπιστία του προς Αυτόν, εν τω καιρώ της ασθενείας του.

      Διαγραφή
    2. Ο Θεός θα κρίνει όσους έδειξαν απείθεια σε όσα είπε η Παναγία, στην Γερόντισσα Κυριακή στην Πτολεμαΐδα.

      Είπε η Παναγία στην Γερόντισσα από την Πτολεμαΐδα: «Ούτε οι μάσκες ούτε τα εμβόλια θα σώσουν τον κόσμο. Μόνο η Μετάνοια θα τον σώσει».

      https://choratouaxoritou.gr/?p=115539

      Διαγραφή
    3. Όταν "αποκόπτεσαι" από κάτι στο οποίο "υποβάλλεσαι", (διότι πράγματι υπό+βάλλομαι=εξαναγκάζομαι), τότε είσαι πραγματικά ελεύθερος! Και αυτό είναι το ζητούμενο στο ασύγκριτο πλάσμα, που λέγεται άνθρωπος!

      Διαγραφή
  2. Τέτοια απόφαση και ανακοίνωση δεν είδαμε ακόμη από κάτι ντεμέκ "αξιοπρεπείς κύριους", με θέσεις κλειδιά στο κοινωνικό γίγνεσθαι, από συλλόγους με ντεμέκ τίτλους και ονομασίες με "υψηλές" προδιαγραφές, από κάτι ντεμέκ ποιμένες της Εκκλησίας, που τους λένε και δεσποτάδες, όνομα και πράγμα, από κάτι ντεμέκ μορφωμένους, διακεκριμένους επιστήμονες, που αποτελούν το σύνολο των μελών ενός κορυφαίου ιδρύματος στην πατρίδα, το οποίο ονομάζεται Ακαδημία Αθηνών και, ενώ ο σκοπός της είναι πολυποίκιλος, κοινωνικός, ανθρωπιστικός, πατριωτικός, κλπ. βοούν διά της σιωπής τους. Από το σύνολο των μελών της δικαστικής εξουσίας, αλλά πρωτύτερα από το σύνολο των μελών της νομοθετικής εξουσίας. Μιλάνε οι απλές και απαξιωμένες εν πολλοίς ψυχές των γηπέδων και "βάζουν γυαλιά" σ' όλους αυτούς τους προαναφερθέντες και σε πολλούς ακόμη από μας! Εύγε στην νεολαία, καθώς έχω την πεποίθηση πως οι αποφασίσαντες είναι οι περισσότεροι τουλάχιστον νέοι! Εύγε για το περιεχόμενο, το οποίο απορρέει από την ικανότητα και το υπόβαθρο που διαθέτουν, ώστε να διακρίνουν τις αξίες της ζωής στο επίπεδο της αξιοπρέπειας του μοναδικού πλάσματος, που λέγεται άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.