11 Νοε 2020

Μοίρασε ἐγκεφαλικά στά καθεστωτικά παπαγαλάκια ὁ Ἰωαννίδης: «Τό lockdown εἶναι τυφλή λύση, μέ πολλές ἀρνητικές συνέπειες»!

Ὁ Καθηγητής Παθολογίας, Ἐπιδημιολογίας καί Πληθυσμιακῆς Ὑγείας τοῦ Πανεπιστημίου τοῦ Στάνφορντ, Ἰωάννης (Τζόν) Ἰωαννίδης, μίλησε γιά τό ἐμβόλιο καί τίς ἀρνητικές ἐπιπτώσεις τοῦ lockdown στήν ὑγεία (μαζί μέ τήν ψυχολόγο Ἄννα Κανδαράκη), στήν ἐκπομπή «Κοινωνία Ὥρα MEGA», μέ τόν Ἰορδάνη Χασαπόπουλο καί τήν Ἀνθή Βούλγαρη (11/11/2020).

6 σχόλια:

  1. Και η ΠΕΙΡΑΪΚΉ ΕΚΚΛΗΣΙΑ έχει καταντήσει χειρότερη και από το ΣΚΑΙ. Τώρα πριν λίγο στο ραδιόφωνο είχαν έναν ιατρό που με τον οποίο συνεργάζεται και διαφημίζει, και έλεγε ότι όποιος κρυώσει είναι σίγουρα με COVID-19, και λέει ότι τα άλλα κρυολογήματα δεν υπάρχουν σήμερα. Αυτοί το τερμάτισαν.
    Ντροπή σας εκεί στο Ραδιόφωνο Πειραϊκή Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το άκουσα αυτό στον σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας και έπαθα! Δεν μπορεί να βγαίνει στον αέρα όποιος νά'ναι!

      Έχουμε πολλούς γνωστούς που είναι άρρωστοι από κοινή γρίππη και έκαναν τεστ και ήταν αρνητικό. Λοιπόν είναι σαφές ότι η κοινή γρίππη τρέχει παράλληλα με την COVID19.

      Σίγουρα από τον Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας περιμένουμε πολλά. Η ενημέρωση σε όλα τα θέματα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένη και ψαγμένη διότι πολύς κόσμος εμπιστεύεται - δικαίως - την Πειραϊκή Εκκλησία και δεν πρέπει να απογοητεύεται.

      Ας βγει μια διορθωτική ενημέρωση από επιστήμονες αντικειμενικά υψηλής στάθμης και με επιβεβαιωμένη γνώση για την τρέχουσα κατάσταση/πραγματικότητα.

      Διαγραφή
  2. Σε καμια χωρα της Δυσης δεν υπαρχει πλέον τόσο σκληρό λοκντάουν σαν αυτο που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Χαρδαλιάς. Ο λόγος δεν είναι ουτε οτι έχουμε τα περισσότερα κρούσματα, ουτε την ταχύτερη διαδοση, ουτε τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων. Ο λόγος είναι οτι έχουμε τις λιγοτερες ΜΕΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψυχραιμία και νηφαλιότητα σχετικά με τον κορωνοϊό συνέστησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης μιλώντας στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. Ο έγκριτος επιδημιολόγος αναφέρθηκε στο υποψήφιο εμβόλιο της Pfizer, δόσεις του οποίου αγοράστηκαν ήδη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ τόνισε ότι ο υγιής πληθυσμός μεταξύ 0 και 70 ετών δεν κινδυνεύει.

    «Είναι καινούρια πρακτική να κλείνονται προκαταρκτικές συμφωνίες για δόσεις εμβολίων χωρίς να έχουν φτάσει αυτά στην τελική φάση. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν θα εγκριθεί τελικά το εμβόλιο, αν θα υπάρξουν παρενέργειες κλπ», είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής.

    «Δεν είναι καθόλου παράξενο ή περίεργο το ότι βρίσκουμε περισσότερα θετικά κρούσματα από τη στιγμή που γίνονται πολύ περισσότερα τεστ και ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν κινδυνεύει από τον ιό ο υγιής πληθυσμός από 0 έως 70 έτη», τόνισε ο κ. Σωτηριάδης.

    Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

    https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita-stin-pemptousia/kathigitis-sotiriadis-tha-prepei-na-perimenoume-gia-tin-egkrisi-tou-emvoliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον κ. Ιωαννίδη.

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι' αυτό τον προβάλουν τα κανάλια;
    Επειδή είναι υπέρ του εμβολίου;;;;
    Προσέξτε προσεκτικά τι λέει στην αρχή του Video!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.