18 Νοε 2020

Γιά τήν Ἀριστερά δέν ὑπάρχουν πρόστιμα καί προσαγωγές. Τελικά, μόνο οἱ στρατιωτικές παρελάσεις, ἡ θεία μετάληψη καί ὁ ἐκκλησιασμός ἐνοχλοῦσαν τόν κ. Μητσοτάκη…

Ὑπεράνω τῶν νόμων ἡ ΑΚΡΑ Ἀριστερά
Τό ΚΚΕ ἒκανε συγκέντρωση καί πορεία γιά τό Πολυτεχνεῖο, καί ὅσα ἔλεγαν ὁ πρωθυπουργός καί ἄλλοι κυβερνητικοί παράγοντες περί μή πραγματοποίησης συγκεντρώσεων καί πορειῶν γιά τήν 17η Νοεμβρίου ἔπεσαν στό κενό. Ἀκόμα χειρότερο ἀπό τόν κυβερνητικό διασυρμό ἦταν τό γεγονός ὅτι ἔμεινε ἀναπάντητη ἀπό τίς Ἀρχές ἡ πρόκληση ἐναντίον τοῦ κράτους ἀλλά καί τῆς κοινωνίας, πού ζεῖ μέ φοβερούς περιορισμούς λόγω τοῦ κορονοϊοῦ. Στήν Ἑλλάδα ἰσχύουν δύο μέτρα καί δύο σταθμά, καί ἡ Ἀριστερά βρίσκεται ὑπεράνω τῶν νόμων. 
Τα χθεσινά γεγονότα δικαιώνουν ὅλους ὅσοι ὑποστήριζαν ἐπί σειρά ἐτῶν ὅτι ἡ Ἀριστερά ἔχει μέν κυβερνήσει ἐπί περίπου 20 χρόνια τίς τελευταῖες δεκαετίες -ἄν συνυπολογιστοῦν οἱ περίοδοι τῶν κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ μέ ἐκείνη τοῦ ΣΥΡΙΖΑ-, ἀλλά ἐξουσιάζει τήν χώρα δίχως διακοπή ἀπό τήν ἀρχή τῆς Μεταπολίτευσης. 
Ἡ αὐθαιρεσία, ὁ τσαμπουκάς καί ἡ περιφρόνηση καί τοῦ νόμου, ἀλλά... καί τῆς ἀνάγκης γιά τήν προστασία τῆς δημόσιας ὑγείας ἀπό τήν πλευρά τοῦ ΚΚΕ καί τῶν ἄλλων ἀκροαριστερῶν ὀργανώσεων πού ἔκαναν συγκεντρώσεις γιά τήν 17η Νοεμβρίου ἀπέδειξαν ἀκόμα καί στούς πιό ἀφελεῖς ποιός ἀληθινά ἐξουσιάζει αὐτήν τήν χώρα. 
Ἡ κυβέρνηση Μητσοτάκη «ἀδειάστηκε» ἀπό τίς ἐξελίξεις καί ἀκυρώθηκε ἡ ρητορική της σχετικά μέ τήν ἀνάγκη γιά ἀπαγόρευση συγκεντρώσεων καί συναθροίσεων γιά τούς ἑορτασμούς τῆς ἐπετείου ἀπό τήν φοιτητική ἐξέγερση τοῦ Πολυτεχνείου τό 1973. Οἱ Ἕλληνες, πού βλέπουν τό βιός τους νά καταστρέφεται, τίς ἐπιχειρήσεις τους νά κλείνουν καί τίς οἰκονομίες τους νά ἐξαερώνονται λόγω τῶν ἀπαγορεύσεων πού ἔχει ἐπιβάλει ἡ κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρακολούθησαν τούς ὀπαδούς, ἀλλά καί τά στελέχη τοῦ ΚΚΕ νά… παρελαύνουν στό κέντρο τῶν Ἀθηνῶν, πραγματοποιώντας ἀκόμα μία ἐπίδειξη δύναμης, ἀπό τίς τόσες πού ἔχουν κάνει τόν τελευταῖο καιρό. 
Γιά τό ΚΚΕ καί τήν ἄκρα Ἀριστερά δέν ὑπάρχουν πρόστιμα καί προσαγωγές. Ἡ Ἀριστερά δέν ὑπολογίζει οὔτε τήν δημόσια ὑγεία οὔτε τήν κυβέρνηση οὔτε τούς νόμους. Ὑπάρχει μόνο τό δίκαιο τῶν ἰδεοληψιῶν καί τῶν συμφερόντων τῆς ἀριστερῆς νομενκλατούρας. 
Τελικά, μόνο οἱ στρατιωτικές παρελάσεις, ἡ θεία μετάληψη καί ὁ ἐκκλησιασμός ἐνοχλοῦσαν τόν κ. Μητσοτάκη… 

16 σχόλια:

  1. Γιατί σας κακό φαίνεται;
    Μαγκιά τους!
    Ο Κουτσούμπας ήταν μπροστάρης διότι έτσι όφειλε, και καλά έκανε. Να παίρνει μαθήματα ο Ιερώνυμος και γενικά εμείς οι Χριστιανοί.
    Η εφημερίδα Δημοκρατία, για να καταλάβουμε είναι υπέρ ή κατά του lockdown ; Γιατί μας έχει μπερδέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως τα λες ειναι τα πραγματα αδερφε...

      Εαν ο ελληνικος λαος ηταν οπως πρεπει τιποτα απ ολα αυτα δεν θα συνεβαινε τωρα.

      Διαγραφή
    2. Οι κομμουνιστές ποτέ δεν υπήρξαν μάγκες. Πάντα κάνουν αυτό που θέλουν διότι έχουν εξασφαλίσει την έγκριση των φιλελεύθερων κυβερνήσεων, αλλα και επειδή αποτελούν την πραγματικη εξουσία. Όλα τα κομματα της βουλής αποτελούν παράγωγα του ΚΚΕ.Ακόμα και ο Βελοπουλος στο πασοκ άνηκε.
      Η σύγκριση που κάνεις των κομμουνιστών με τους χριστιανούς είναι τελείως άκυρη, διότι οι χριστιανοί δεν είναι αποδεκτοί από το σύστημα και βρίσκονται υπο διωγμό.
      Ακόμα και ο έμμεσος θαυμασμός σου για τη δυναμικότητα των κομμουνιστών δείχνει πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η κομμουνιστική προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια.

      Διαγραφή
    3. Το λοιπόν 11:53; Να μη κάνουν οι άλλοι, ότι δεν μπορούμε εμείς; Αυτό ονομάζετε φθόνος ξέρεις;

      Και πάλι, αφού μπόρεσαν, καλά έκαναν. Εμείς όμως δεν πρέπει να προκαλούμε την κυβέρνηση διότι είμαστε υπό διωγμό; o.k!
      Στο χωριό μου ξέρεις, αυτό το λέμε δειλία.

      Διαγραφή
    4. 1:40 πμ Επομένως παραδέχεσαι ότι η ηγεσία της Εκκλησίας αλλά και οι ιερείς είναι δειλοί που δεν ανοίγουν τους ναούς;;;;

      Εγώ δεν είπα ότι δεν πρέπει να προκαλούμε την κυβέρνηση, αλλά ότι δεν θα μας γίνει το χατίρι σε καμία περίπτωση. Ενώ στους κομμουνιστές έγινε διότι εδώ και 40 χρόνια μας κάνουν κουμάντο. Όλοι οι δημοσιογράφοι, οι καλλιτέχνες, οι δικαστές, οι καθηγητές, οι δάσκαλοι, οι επώνυμοι, αλλά και οι περισσότεροι σημερινοί θεολόγοι είναι κομμουνιστές ή θαυμάζουν τον κομμουνισμό.
      Την «ανταρσία» του ΚΚΕ δεν θα την κρίνει κανείς από αυτούς, διότι για αυτούς η επέτειος της «δημοκρατίας» τους είναι πολύ πιο ψηλά από κάθε άλλο πράγμα και πολύ περισσότερο από την πίστη μας. Την «ανταρσία» της Εκκλησίας θα την κατακρίνουν ΟΛΟΙ οι παραπάνω, πέρα από την επίσημη κυβέρνηση.
      Άρα δύσκολα θα μας γίνει το χατίρι, αφού η κυβέρνηση θα έχει πολλούς συμμάχους που θα νομιμοποιούν τις αποφάσεις εναντίον μας. Ενώ σίγουρα θα γίνουν συλλήψεις ιερέων και θα πέσουν και πρόστιμα σε πιστούς.
      Ο «επαναστάτης» Κουτσούμπας πάντως δεν νομίζω να πληρώσει κανένα πρόστιμο ούτε να συλληφθεί. Είναι εύκολη η αναίμακτη και ανέξοδη "επανάσταση" για να κάνεις και εφέ.
      Συνεπώς η σύγκριση δυνάμεων που κάνεις είναι πραγματικά άτοπη. Είναι σαν να συγκρίνεις τους ισλαμιστές(=κομμουνιστές) με τους χριστιανούς στην τουρκοκρατία

      Και κάτι που σου διαφεύγει: Ο Ιερώνυμος είναι φιλοκομμουνιστής, άρα «μαγκιά» του!!

      Διαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο σχολιαστή , οι Ιεράρχες θα πρέπει να πάρουν μαθήματα από τους Μαμωνάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΚΟΚΟΡΟΝΟΪΟΥΣ;;;;;
    ΤΡΥΠΙΟ ΠΙΘΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά τι έγινε;

    Σκίστηκε το...πουκαμισάκι
    τού ..."αγωνιστή" η όχι;

    ...

    Για πότε λοιπόν ξεφούσκωσε το μπαλόνι
    των ..."παιδιών πού ξαναφεραν τη δημοκρατία",
    -που είχε κυριαρχήσει
    για μισό αιώνα στον δημόσιο λόγο-

    και πού δεν ταιριάζει στο
    χτίσιμο του νέου μεσαίωνα
    ενώ...
    με την διαλυτική του δράση, ο μύθος αυτός
    -σε ήθη και θεσμούς- προετοίμασε το
    έδαφος...

    και τώρα
    με την συνδρομή και του
    αόρατου ιού-τρομοκράτη
    η ... "α σ φ ά λ ε ι α"
    ξαναμπαίνει δυναμικά στην
    ανέμελη ζωούλα μας

    και μάς πιάνει στον ύπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. > ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ , ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ - ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ /
    > Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!
    > ΚΑΝΕΙΣ , Δ Ε Ν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΑ !! ..ΚΑΝΕΙΣ !
    > Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άθεοι και οι κίναιδοι αποτελούν την εξουσιαστική τάξη της αριστερής μεταπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον αρθρογράφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεκολλάτε με τα Κόμματα. Είδαμε και εσάς τους δεξιούς. Η Ορθοδοξία δεν έχει ανάγκη τις υπεράσπισης κομματικών ανθρώπων. Αυτά να τα λέτε στα κομματικά γραφεία που συχνάζετε, η στο καφενείο.
    Στην Εκκλησία έχουμε κέντρο της ζωής μας Τον Χριστό. Και όλα τα άλλα μας είναι τουλάχιστον αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω σε πείραξε που έθιξαν την αγαπημένη σου αριστερά. Άρα ψεύδεσαι όταν λες ότι «όλα τα άλλα μας είναι τουλάχιστον αστεία». Το σχόλιο 4:50μμ δεν σου φάνηκε πολύ αστείο , αλλά σε ενόχλησε.
      Κάτι μου λέει ότι αν το σχόλιο μιλούσε για την «κακά δεξιά της μεταπολίτευσης» θα συμφωνούσες, επειδή έτσι σε ανέθρεψε η μαρξιστική προπαγάνδα.

      Η Αριστερά δεν είναι κόμμα ή κόμματα, αλλά «πολιτισμός» με θρησκεία τον προτεσταντισμό (για τον φιλελευθερισμό) και το μαρξισμό (για τον κομμουνισμό)

      Η Δεξιά έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, δεν υπάρχει πλέον.
      Αυτό ακριβώς συμβολίζει η «γιορτή» του Πολυτεχνείου, όχι την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, αλλά την κατάργηση της Δεξιάς στην Ελλάδα και την απόλυτη επικράτηση της Αριστεράς σε όλους τους τομείς της ζωής μας, ακόμα και στην Ορθοδοξία, που την χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τον αριστερισμό τους, όπως κάνει το κομμουνιστικό κόμμα «Χριστιανική Δημοκρατία» και άλλοι.

      Μην σε απασχολεί η δεξιά λοιπόν, δεν υπάρχει, την κατήργησαν για πάντα, και τώρα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

      Διαγραφή
    2. Η ύπουλη δεξιά

      που κράτησε, ως
      πρόσχημα, την ηθική ζωή,από την
      όλη Ορθοδοξία

      και η ψεύτρα αριστερά...

      με τις απίστευτες
      επ εσχάτων ...
      χυδαιοφιλίες της
      ...
      συγκινονούντα διχεία...
      υ π ο γ ε ί ω ς
      και...
      π ά τ ρ ω ν ε ς
      του λαού, φροντίζουν με
      αμαρτωλή συνέπεια

      για τον διχασμό
      και κομμάτιασμα

      της επικίνδυνης γι αυτούς συνοχής μας...

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.