29 Νοε 2020

Πατήρ Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης: «Μήν ὀνειρεύονται ὑποχρεωτικούς ἐμβολιασμούς»

Ἐκπομπή τοῦ ὀσιολογιωτάτου μοχανοῦ πατρός Ἀρσενίου Βλιαγκόφτη, πού μεταδίδεται ἀπό τά κανάλια Atlas TV καί Ἀχελῶος TV, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020.

8 σχόλια:

  1. O Kαραμπελιάς του Άρδην τι έπαθε και τα βάζει με την "Ενωμένη Ρωμιοσύνη" ότι δήθεν δημοσιεύει 'χυδαία και αντιχριστιατιανικά άρθρα"!! Αν διαβάσεις την ανάρτηση του με τίτλο "Ντόναλντ Τράμπ και Καθηγητής Ιωαννίδης" θα το διαπιστώσεις. Θεωρούσα τον Καραμπελιά σοβαρό άτομο αλλά ύστερα από αυτό χάνω πάσα ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν μας λέει ο "πατριώτης" του αρδην ότι τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη και όλη τη Μακεδονία και Θράκη, αφού έχει τόσες γνώσεις... έχουν εκτοξευτεί από τη μέρα που οι λάθρο της μόρια, έφτασαν ως "ασυνόδευτα" και γυρίζουν ελευθεροι; Γιατί δεν λένε ότι ο κορονοιος κάνει βόλτα στην Εγνατία με αυτούς που μπαίνουν κάθε μέρα από τον ΑΦΥΛΑΚΤΟ Εβρο;
      Αλλά, αν δείτε ποτέ "Αριστερό" να ντραπεί πείτε το και σε μας να το μάθουμε και ο συγκεκριμένος αυτοπροσδιορίζεται ώς αριστερός-πατριώτης , έννοιες ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ. Μία μετριότητα ήταν και θα παραμείνει.

      Διαγραφή
    2. Χαιρόμαστε που αποκαλύφθηκε άλλος ένας Τενεκές της πολιτικής, Άρδην ήρθαν τα πράγματα για όσους εναπέθεσαν ψεύτικες ελπίδες στον κ. Καραμπελιά!! Άντε να ξυπνάμε...!

      Διαγραφή
  2. Πάντως εγώ που περιηγήθηκα στο ιστολόγιο της Ενωμένης Ρωμιοσύνης άρθρα σαν κι αυτά που γράφει ο Καραμπελιάς ΔΕΝ είδα. Αντίθετα είδα ένα πολύ προσεγμένο και ενημερωτικό ιστολόγιο. Προφανώς κατά τον Καραμπελιά όσοι δεν ασπάζονται το τρομολαγνικό αφήγημα της κυβέρνησης για τον ιό είναι ..... αντιχριστιανοί και χυδαίοι !!! Αυτά μας λέει ο αριστερός Καραμπελιάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ κακώς ο Καραμπελιάς θεωρείται χριστιανός πατριώτης. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που συνεχίζει να θαυμάσει τον νεοταξικό αριστερό Μάη του 68, (ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί τη Δεύτερη Γαλλική Επανάσταση) και το παιδόφιλο Κον Μπετιτ..
    Το θέμα με τον Καραμπελιά αξίζει να το προσέξουμε διότι παρουσιάζει πάρα πολύ ενδιαφέρον και πρέπει να έχουμε το νού μας. Η ιστορία έχει ως εξής:
    Όταν τη δεκαετία του 80' φαινόταν ότι θα καταρρεύσει η ΕΣΣΔ πολλοί κομμουνιστές αποφάσισαν να στεγαστούν σε άλλους χώρους που τότε ήταν υγιείς ή αποφάσισαν να δημιουργήσουν καινούριες τάσεις που μέχρι τότε δεν υπήρχαν. Έτσι, και με το δεδομένο ότι οι αριστεροί είναι και ανθέλληνες και αντίχριστοι, όταν στεγάστηκαν στο πεδίο της θρησκείας χωρίστηκαν σε δυο ομάδες.

    Η πρώτη ήταν οι γνωστοί σε όλους μας νεοπαγανιστές των οποίοι από τον αντιστιχριανισμό τους οδηγήθηκαν σε μία λανθάνουσα «ελληνοκεντρικότητα». Δηλαδή χρησιμοποίησαν τον Ελληνισμό για να πολεμήσουν το Χριστιανισμό αρνούμενοι την ενωτική πορεία τους. Με λίγα λόγια το παγανιστικό κίνημα είναι δημιούργημα ενός τμήματος της μαρξιστικής Αριστεράς που με αυτό τον τρόπο εξέφραζε πλέον τον αντιχριστιανισμό της, αντί για την παραδοσιακή παλαιά αθεΐα.

    Οι δεύτερη και πιο ύπουλη, στην οποία ανήκει και ο Καραμπελιάς, στεγάστηκε για κακή μας τύχη στη Ορθοδοξία και την αλλοιώνει συνεχώς. Είναι οι «υπερορθόδοξοι» αγωνιστές χριστιανοκομμουνιστές των οποίων η δράση ξεκίνησε το 80 με τους χριστιανομαρξιστικούς διαλόγους και με τους νεορθόδοξους θεολόγους όπως ο Γιανναράς. Αυτοί ως αριστεροί και ανθέλληνες, διαχώρισαν την Ορθοδοξία από τον Ελληνισμό όπως και οι παγανιστές, αλλά πήραν το μέρος της Ορθοδοξίας την οποία αντιπαραθέτουν στον Ελληνισμό, αρνούμενοι την ελληνική αρχαιότητα και το μεγαλείο του πολιτισμού μας. Θέλουν να ξεκινάει η ιστορία μας από το Βυζάντιο το οποίο το αντιλαμβάνονται ως πρόγονο του κομμουνιστικού διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης εξαιτίας της αυτοκρατορικής πολυφυλετικότητας του.
    Επίσης είναι φανατικοί πολέμιοι της έννοιας του έθνους και προφανώς του εθνικισμού λέγοντας ότι η ορθοδοξία (τους) δεν αναγνωρίζει φυλές, έθνη και σύνορα, ενώ πολλές φορές φτάνουν στο σημείο να αρνούνται τη συμμετοχή του κλήρου σε εθνικούς αγώνες αποκαλώντας την ... αίρεση. Γενικά, χρησιμοποιούν την Ορθοδοξία για να προωθήσουν τον κομμουνισμό. Χρησιμοποιούν την ενότητα της Εκκλησίας για να προωθήσουν την νεοταξική ομοιομορφοποίηση της Ευρώπης (σχέδιο Καλέργη).
    Ο Καραμπελιάς μάλιστα είχε γράψει στο περιοδικό του ότι ο κομμουνισμός επικράτησε στη Ρωσία και όχι στη παπική Δύση, επειδή η Ρωσία είναι Ορθόδοξη χώρα και γιαυτό ουσιαστικά τον καλοδέχθηκαν οι Ρώσοι. Αυτό το έχει πει και ο μητρ Ιερόθεος της Ναυπάκτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο!!! Έτσι ακριβώς είναι. Η Αριστερά έχει εξελιχθεί πολύ στην εποχή μας παίρνοντας διάφορες μορφές αφανείς και ύπουλες που ούτε τις υποψιαζόμαστε πολλές φορές. Η αντιπαράθεση θρησκείας - έθνους είναι μία μέθοδος για να εκφράσουν οι αριστεροί τον ανεθνισμό τους, όταν μεταμορφώνονται σε «ορθόδοξους» και να πετύχουν μέσω αυτής της λανθάνουσας «ορθοδοξίας» τον διεθνισμό τους, δηλαδή τη νεοταξική παγκοσμιοποίηση.

      Ένας τρόπος για να καταλαβαίνουμε τις σύγχρονες μορφές του αριστερού ανθρώπου είναι ο παρακάτω:
      Η Αριστερά ΠΑΝΤΑ λειτουργεί με διαχωρισμούς και εναντιώσεις(= διαλεκτική πάλη) όπως για παράδειγμα:
      Θρησκεία εναντίον Έθνους
      Ελληνισμού εναντίον Χριστιανισμού (και αντίστροφα)
      Πίστη εναντίον Γνώσης (και αντίστροφα)
      Πνεύμα εναντίον Ύλης (και αντίστροφα = υλισμός, μαρξισμός)
      Θρησκεία εναντίον Επιστήμης (και αντίστροφα)
      Οικουμενικού εναντίον εθνικού (και αντίστροφα)
      Σκέψη εναντίον φυσικής - βιολογικής υποστάσεως και πραγματικότητας

      Όπου διακρίνετε τέτοιους διαχωρισμούς και εναντιώσεις να ξέρετε ότι από πίσω κρύβεται κάποια αριστερή προπαγάνδα με συγκεκριμένες επιδιώξεις.
      Προσοχή λοιπόν!


      Ελευθέριος Αναστασιάδης

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.