30 Αυγ 2020

Ἀπόσταγμα πατερικῆς σοφίας...

Ἐὰν ὁ Θεὸς δὲν ἔβαζε τὴ ντροπὴ μέσα στή γυναῖκα, κανένας δὲν θὰ σωζόταν.

Τὸ τέλος τοῦ κόσμου θὰ ἔρθει, ὅταν ἐκλείψει ἡ ντροπὴ ἀπὸ τὶς γυναῖκες...
Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος

7 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Kn8OKKCUtiQ
    Άγιον Όρος ,έρημος , τα «φρικτά καρούλια»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φωνάζω σε όποιον μπορώ ,αφού είμαι παθών και θεραπευμένος , κόντεψε να με διαλύσει μια γυναίκα η επιστροφή στην εκκλησία ,ο εκκλησιασμός η εξομολόγηση ,η προσευχή ,η πνευματική ζωή ,με ελέησε ο Κύριος και επέστρεψε η "Χάρις " μέσα μου και μένω μακριά της και προσεκτικός πλέον ,δυνατός πνευματικά με Χριστό ,Πνεύμα ,αληθείας και ειρήνης .Όλες οι γυναίκες έχουν "δαιμόνια " αν είσαι α-Χριστός ,χωρίς "Χάρι " του Θεού να σε φυλάει σε κομματιάζουν ,είναι λυπηρό πλέον που οι εκκλησίες είναι άδειες από αρσενικούς ,παραμένουμε νήπια ... γιατί "άνδρας " γίνεσαι με τον Χριστό ...περαστικά μας ,δείτε μόνο τα καψουροτράγουδα πόσα views έχουν , έρχεται η εποχή που προφητεύει ο Άγιος ,αλλά δεν φταίνε οι γυναίκες ,ο α-Χριστός άνδρας φταίει που δεν πάει στον Χριστό να πάρει "πνεύμα " σωστό ,ο Θεός έχει όμως το σχέδιο του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις να ακούσεις τώρα...Καλλιόπη, που'σε;

      Διαγραφή
    2. Εσύ φταις φίλε μου , εσύ έδωσες δικαιώματα στον διάβολο...
      Υπάρχουν και άγιες γυναίκες όπως υπήρξαν και στο παρελθόν..

      Διαγραφή
    3. Πολυ σωστή η αναφορά στα καψουροτραγουδα!! Γενικά στα κοσμικά τραγούδια... Ανάλογα το είδος εκεί αποσπάται ο λογισμός!! Έτσι και εγώ κατάλαβα τι συμβαίνει με τη χάρη του Θεου και ακουω μονο εκκλησιαστικό ραδιόφωνο... Πειραϊκή Εκκλησία κυρίως.... Δόξα το Θεό..

      Διαγραφή
  3. Οι άντρες έχουν αλλεργία, πριν το γάμο βεβαίως βεβαίως, στα καλά κορίτσια.... Μετά αφού την πάθουν, κάθονται και κοιτάνε σα τα χαζοπουλια κάποιες καλές κοπέλες.
    Αν δεν υπάρχει υπόνοια έστω πορνικης ικανοποίησης μέσα στον γάμο εκ μέρους των γυναικών, ακόμα και άντρες της εκκλησίας δεν τις παντρεύονται. Αυτή είναι η κατάντια... Τελικά η γυναίκα προσφέρει αυτό που αισθάνεται ότι της ζητάει ο άντρας αλλά τελικά γίνεται χειρότερη από τον αντρα.
    Ο Θεός βοηθός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτισμένος άνωθεν ο λόγος του αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου!

    Φιλάρετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.