11 Μαΐ 2020

Νέα διαμόρφωση στὸ Ρωμαίικο Ὁδοιπορικό!

Μετὰ ἀπὸ ἀλλεπάλληλες δικές σας παραινέσεις, ἀποφασίσαμε νὰ προβοῦμε σὲ κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικὰ μὲ τὴν μορφοποίηση τοῦ ἱστολογίου μας.

Γιὰ ἕνα μικρὸ χρονικὸ διάστημα θὰ συνεχίσουμε νὰ πραγματοποιοῦμε διάφορες μικροαλλαγές, ὡστόσο οἱ ἀναγνῶστες θὰ μποροῦν νὰ περιηγοῦνται ἀπρόσκοπτα στὸ ἱστολόγιο.

Εὐχαριστοῦμε γιὰ τὴ στήριξη καὶ τὴν ἐκτίμησή σας!
Ἐκ τῆς διαχείρισης...

10 σχόλια:

  1. Πολύ καλύτερη η παρούσα εμφάνιση!!
    Ξεκούραστη για την όραση μας!
    Καλή δύναμη στο έργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως κάποιος χρωματισμός στο πλαίσιο να ήταν καλύτερο.
    Το ΛΕΥΚΟ - ΛΕΥΚΟ κουράζει.Επίσης κατά την γνώμη μου στίς πλευρικές στήλες
    χάνεται η εικόνα πράγμα το οποίο πιθανόν να οφείλεται στην σμίκρυνση των εικόνων αλλά και των γραμμάτων.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΡΓΟΝ.Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή συνέχεια!

    Φιλακόλουθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους λευκό φόντο για τα κινητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα με τις βελτιώσεις που κάνατε θα αυξηθεί η αναγνωσιμότητά σας!
    Πολύ πιο ξεκούταστο το φόντο ειδικά για φορητές συσκευές!
    Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις καλυτερες ευχες μου στο εξαιρετικο ιστολογιο σας,να εχετε παντα επιτυχιες για την πληρη και αμεση ενημερωση των αναγνωστων σας
    που ειναι παρα πολλοι.

    Επιτρεψτε μου να σας δωσω και μια τελευταια ειδηση για την ΔΕΗ...

    Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

    ΜΠΡΑΒΟ...Μητσοτακης και Χατζηδακης ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ 14 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ και θα εξαρτόμαστε από την Τουρκία, την Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Αλβανία...! ! ! !

    Ενα καλο δεν εχουμε δει ακομη απ αυτους...

    Εκτός από το κλείσιμο των εργοστασίων παραγωγής ρεύματος, θα απολύσει και τους εργαζόμενους, έτσι ώστε όταν καταλάβουν οι Ελληνες την ζημιά, δεν θα υπάρχει κάποιος να λειτουργήσει τα εργοστάσια !!!

    Για να λειτουργήσει ένα ορυχείο από την αρχή, χρειάζεται 10 χρόνια την ώρα που πουθενά στον κόσμο δεν παράγουν ρεύμα με φυσικό αέριο γιατί κοστίζει έως 10πλάσια από τον λιγνίτη, στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης κλείνει τα εργοστάσια λιγνίτη.

    Ετσι λοιπον συντελειται ενα μεγαλο Έγκλημα κατά της Ελλάδας.

    Μέχρι το 2023 θα αναγκαζόμαστε ή να αυξήσουμε το ρεύμα 30% έως 50% για να εισάγουμε πετρέλαιο ή φυσικό αέριο ή θα εισάγουμε ρεύμα από τον Ερντογάν. Σκεφτείτε τα Ελληνικά στρατόπεδα να εξαρτώνται από το αν θα κατεβάσει τον διακόπτη ο Ερντογαν

    Το μέλλον που επιφυλάσσει ο Κωστής Χατζηδάκης για την Ελλάδα, είναι να παρακαλάει τα Σκόπια, τα πυρηνικά εργοστάσια όπως το Κοζλοντούϊ και την Τουρκία για να έχουμε ρεύμα. Εθνικό έγκλημα...!!!
    «Έχουμε δύο χρόνια μπροστά μας για να βρούμε λύση», ανέφερε χθες ο κ. Στάσσης. Σε κάθε περίπτωση, μετά το 2028, όπως προβλέπει το νέο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) το ενεργειακό μείγμα της χώρας θα έχει απαλλαγεί οριστικά από το κάρβουνο.
    Αξιοποίηση παλιών λιγνιτικών

    Την αξιοποίηση παλιών λιγνιτικών μονάδων οι οποίες, σύμφωνα με το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ, θα σβήσουν έως το 2023, εξετάζει η ΔΕΗ. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει διάφορες προτάσεις. Για παράδειγμα, μονάδες που βρίσκονται κοντά στην Αττική – όπως είναι της Μεγαλόπολης ή του Λαυρίου – θα μπορούσαν να καίνε και δευτερογενές καύσιμο (από επεξεργασμένα απορρίμματα) για την παραγωγή ρεύματος, επιλύοντας -έως έναν βαθμό- και το ζήτημα της διαχείρισης σκουπιδιών.
    Ερχεται πολυ "σκοταδι" στην πατριδα μας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χριστός Ανέστη! Μωρέ φτιάχτο όπως θες! Επιτέλους κουμπιά για μοίρασμα του πόστ σε fb εντός του μπλόγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν παραλείπουμε να διαβάζουμε την ιστοσελίδα σας και κρατάμε αρκετά κείμενα και παραθέματα για συζήτηση στο αρχονταρίκι.
    Καλές οι αλλαγές για τη διαχείριση του υλικού όμως, σας παρακαλώ θερμά, μην αλλάξετε το σκούρο φόντο, διότι είναι ανάπαυση για τα μάτια μας. Σας θυμίζω ότι κολοσσοί στον χώρο της πληροφορικής και Η/Υ αρχίζουν να βγάζουν εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων σε night mode ακριβώς για να ξεκουράζονται τα μάτια (microsoft, apple). Είναι καθολικό αίτημα. Τουλάχιστον, αφήστε να επιλέγουν οι επισκέπτες την εμφάνιση που τους βολεύει.
    Χριστός Ανέστη!
    π. Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την αξία του Ρωμαίικου Οδοιπορικού την έχει το περιεχόμενο του. Τα άλλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.

    Φιλάρετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.