19 Απρ 2020

Κακούργημα! Νὰ συλληφθεῖ ὁ ἐγκληματίας Δήμαρχος ποὺ κοινώνησε!

9 σχόλια:

  1. Πώ πώ!!!!!
    Μεγάλο Εγκλημα!!!!
    Μεγάλο Εγκλημα!!!!
    Μεγάλο Εγκλημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Πάσχα των Εβραίων πριν μερικές εβδομάδες δεν ακούστηκε τίποτα από τα βοθροκάναλα, και μη μου πείτε ότι οι Εβραίοι είναι πολύ νομοταγείς γιατί δεν θα το πιστέψω, και σας παρακαλώ δείξτε μας στις γιορτές τους, και τα Σάββατα τις συναγωγές τους (όπως μας δείχνετε τις Εκκλησίες) να δούμε τι γίνετε. Περιμένω να δώ και στο ραμαζάνι σε λίγο καιρό τι θα γίνει στα τζαμιά των άλλων που μας κουβάλησαν στην χωρά μας, θα ισχύσουν και εκεί τα ίδια μετρά; για να δούμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά σκέφτομαι ότι τόσοι άνθρωποι που πεθαίνουν τώρα στα νοσοκομεία από διάφορες παθήσεις δεν θα έχουν έναν ιερέα να τους εξομολογήσει και να τους κοινωνήσει. Ο πατέρας μου εξομολογήθηκε πρώτη φορά στη ζωή του λίγη ώρα πριν πεθάνει σε έναν άγνωστο σε εμάς ιερέα του Τζανείου. Αν ήταν τώρα στο νοσοκομείο θα έφευγε έτσι από τη ζωή. Γι αυτό πιστεύω και το θαύμα στο γηροκομείο Αθηνών. Άφησαν αυτές τις ψυχούλες των γιαγιάδων και των παπούδων έτσι πεινασμένες.https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/6935771_reei-aima-kai-ydor-apo-ton-estayromeno-sto-girokomeio-athinon

    Εμείς όλοι κάπου μπορεί να παμε να κοινωνήσουμε αφού τελικά γίνονται πάρα πολλές κρυφές λειτουργίες. Τα γεροντάκια όμως και οι αρρωστοι των νοσοκομείων είναι εντελώς εγκαταλελειμμένοι από την Εκκλησία.

    Γεωργία Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κρατάμε τα ονόματα και να ψηφίσουμε. Τους άλλους μαυροοοοοοοο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Έλληνας Χριστιανός θα καταζητείται και ο Μουσουλμάνος θα επιδοτείται στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέγεται Νέα Αριστερά και Σχέδιο Καλέργη

      Διαγραφή
  6. Μας αξιζουν αλλα 400 χρονια μπας κ βαλουμε μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδειξαν το πρόσωπό τους το πραγματικό οι αγωνιστές της δικαιοσύνης, στο Ακελ. Υποκριτες και λασπολόγοι.
    Αλλά γι' αυτή την κατάντια φταίει η διοικούσα εκκλησία. Οι αρχιερείς που τάχθηκαν να φυλάγουν την ορθή πίστη και το ορθό δόγμα φάνηκαν ανάξιοι της υπόσχεσης που έδωσαν κατά την χειροτονία τους. Δεν διαμαρτυρήθησαν όταν επεβάλλετο ο αντίθεος νόμος της αρσενοκοιτίας σαν νόμος του κράτους, και ενώ έπρεπε να αποκόψουν από την Εκκλησία , τους νομοθέτες και τον πρόεδρο και τους υπουργούς που ευθύνονται γι' αυτό το βδέλυγμα, τούς δέχονται στην Εκκλησία και τους βάζουν και σε πρώτη θέση! Πού ξανακούστηκε ορθόδοξοι άνθρωποι να δέχονται και να εφαρμόζουν τον αντίθεο νόμο της αρσενοκοιτίας; Δεν κατέστρεψε ο Κύριος πέντε πόλεις στα Σόδομα και Γόμορα με πύρ και θείο; Τί μας περιμένει εμάς δεν γνωρίζω. Ο Κύριος να λυπηθεί αυτούς τους λίγους που είναι δικοί Του και να μην τιμωρήσει το τόπο τούτο των Αγίων με φωτιά και θειάφι.
    Καί στην προκειμένη περίπτωσι υπήρχαν λύσεις ώστε νά μην ταπεινώσουν την Εκκλησία που καθάρισε με το Αίμα Του ο σαρκωθείς Θεός, καί νά μήν στερήσουν τούς πιστούς από την θεία Μετάληψι, του σώματος και του αίματος του Χριστού, Την αθάνατη τροφή της ζωής. Μας είπαν διάφορες δικαιολογίες που δεν έχουν κανένα δογματικό έρεισμα για να μας αποκοιμήσουν, για να μή δυσαρεστήσουν τους κοσμικούς άρχοντες και χάσουν την κοσμική υποστήριξη στις προσεσεχείς αρχιεπισκοπικές εκλογές.Ανάξιοι αρχιερείς ανάξια πράττουν, χωρίς καμιά αντίδραση από τους χριστιανούς, μάλλον χειροκροτούν. Και τούτο γιατί τους κρατούν μακρυά από το ορθό δόγμα και την ορθή πίστη, παίζουν μόνο με το συναίσθημα Ακού Χριστέ μου, να παρακολουθήσετε από τις τηλεοράσεις την Ανάσται και τις λειτουργίες σα μερικά έργα που παρουσιάζει η τηλεόραση, και σας φτάνει αυτό. Φρίξον ήλιε και στέναξον γη. Ποιά η ωφέλεια παρά να κοιμήσου το συναίσθημα του κόσμου και να μην αντιδράσει.

    Οι κοσμικοί άρχοντες χωρις γνώσι της ορθόδοξς διδασκαλίας, βλέπουν τον άνθρωπο να είναι μόνο σάρκα και κόκαλα, δεν πιστεύουν ότι είναι και ζωντανή ψυχή και αυτή δίνει ζωή στο σώμα, και για τούτο επιτρέπουν να πηγαίνουμε στις υπεραγορές και στα φαρμακεία για να στηρίξουμε το σώμα, και απαγορεύουν να πηγαίνουμε στους ναούς για να κοινωνούμε το σώμα και το αίμα του Κυρίου που είναι τροφή της ψυχής. Τρέφομε το σώμα που έχει ημερομηνία λήξης και αφήνουμε χωρίς τροφή την αθάνατη ψυχή και πεθαίνει! Πρέπει να ξέρουμε ότι ζωντανός οργανισμός που δεν τρέφεται πεθαίνει. Ας έχει ο χριστιανός ζωντανό σώμα και νεκρή ψυχή, τί κερδήζει; Τον αιώνιο θάνατο.
    Καταλήγοντας εύχομαι ο Θεός των οικτοιρμών να φανεί ίλεως σ' όλους μας και να μήν επιτρέψει και χειρότερη καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στον π. Ιλαρίωνα για το σχόλιο του!

      Φιλάρετος

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.