25 Απρ 2020

Μητσοτάκης: Εἶμαι πρωθυπουργὸς καὶ κάνω ὅ,τι θέλω!

Τὸ Ἅγιο Φῶς ἀπαγορεύτηκε νὰ ταξιδέψει στὶς πόλεις καὶ τὰ χωριὰ τῆς Ἑλλάδος. Οἱ παπάδες ποὺ ἄνοιξαν τὶς πόρτες νὰ ἀνάψουν ἕνα κερὶ οἱ πιστοὶ τὸ βράδυ τῆς Μ. Παρακευὴς διώχθηκαν. Οἱ Ἐπιτάφιοι δὲν ἐπιτράπηκε νὰ κάνουν οὔτε τὸν γύρο τῆς ἐκκλησιᾶς.
Ἀκόμη καὶ οἱ καμπάνες ἔπρεπε νὰ συγίσουν καὶ νὰ μὴν στείλουν τὸ χαρμόσυνο μήνυμα τῆς Ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου.
Ἐπιτρέπεται ὅμως ἡ ''ψευτοδιασκέδαση''. Ἐπιτρέπεται ἡ μάζωξη τόσων ''φιλόμουσων'' ἔξω ἀπὸ τὸ Μέγαρο Μαξίμου. Εἶναι γνωστὸ ὅτι ὑπάρχει ἀπαγορευτικὸ γιὰ Κορωνοιοὺς στὴν Ἡρώδου Ἀττικοῦ.
Πόσα ἀκόμα πρέπει νὰ δεῖς γιὰ νὰ καταλάβεις ὅτι δὲν ἐνδιαφέρονται γιὰ τὴν ὑγεία σου ἀλλὰ ἁπλῶς καὶ μόνο νὰ κρατηθοῦν στὴν ἐξουσία. Καὶ δὲν θὰ κρατηθοῦν ἐὰν δὲν ἐκτελέσουν ἐντολὲς τῶν ἐπικυρίαρχων ποὺ βάλουν ὁ,τιδήποτε θυμίζει Χριστό. Δὲν θὰ κρατηθοῦν ἐὰν τὰ θύματα ἀπὸ τὸν.... Κορωνοιὸ ἔδειχναν τὴν γύμνια τοῦ συστήματος ὑγείας ποὺ οἱ ἴδιοι μαζὶ μὲ τοὺς ὁμοίους τους κατάφεραν μὲ τὰ μνημόνια.
Τὸ πολιτικὸ κόστος τοὺς ἐνδιαφέρει καὶ ὄχι ἡ ὑγεία μας.
Μόνο ὅταν εἶναι νὰ ἐκτελέσουν ἐντολὲς δὲν τολμοῦν νὰ τὸ ὑπολογίσουν διότι τότε θὰ ἔρθει ὁ πολιτικὸς ἀφανισμός τους.
Τὸ εἴδαμε μὲ τὸν Τσίπρα.
Ἂν καὶ ἔβλεπε ὅτι θὰ ἔχανε ἔπρεπε νὰ ἐκτελέσει αὐτὸ ποὺ εἶχε προκαθορισθεῖ.
Τὸ ξεπούλημα τῆς Μακεδονίας.
Γιὰ νὰ μπορέσει τώρα ὁ ἑπόμενος νὰ ὑλοποιήσει τὰ ὑπόλοιπα
πηγη

29 σχόλια:

  1. Οἱ πολιτικοί ἀπατεῶνες πού μᾶς «κυβερνοῦν» τίς τελευταῖες δεκαετίες (πόσες ἄραγε;) δέν λογοδοτοῦν στόν λαόν, ἀλλά στόν διεθνῆ Σιωνισμόν, ὁ ὁποῖος στοχεύει πρωτίστως στήν καταστροφήν τῆς Ὀρθοδοξίας: «Ἐλάβομεν ἤδη μέριμναν νά καταστρέψωμεν τήν ἐπιρροήν τῆς χριστιανικῆς ἱερατικῆς τάξεως», «εἶναι ἀναγκαῖον νά καταστρέψωμεν τήν πίστιν, νά ἀποσπάσωμεν ἀπό τόν νοῦν τῶν χριστιανῶν αὐτήν ταύτην τήν ἀρχήν τῆς Θεότητος καί τοῦ Ἁγίου Πνεύματος διά νά ὑποκαταστήσωμεν εἰς ταῦτα τούς ὑλικούς ὑπολογισμούς καί τάς ὑλικάς ἀνάγκας» (βλ. ΙΖ' και Δ' Κεφάλαια τῶν «Πρωτοκόλλων τῶν Σοφῶν τῆς Σιών»). Αὐτό τό ΒΡΩΜΕΡΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ὑλοποιοῦν οἱ ψευδο-πολιτικοί καί οἱ ψευδο-επίσκοποι τῆς Ἑλλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι διωκόμαστε συνεχώς από τους πάντες. Η στάση αυτή είναι πολύ παλαιά και απλοϊκή. Δεν μας διώκει κανείς ο μόνος εχθρός είναι ο εαυτός μας και το βόλεμά μας. Θεωρίες συνομωσίας πάντα υπήρχαν στο χώρο της εκκλησίας αλλά δεν ήταν σε θέση να ερμηνεύσουν τίποτα. Σαν τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών που απλά δεν υπήρξαν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον πλανήτη Άρη κατήλθες παιδί μου;
      Πότε θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα επιτέλους;

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ......ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
      ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Πώς να συμφωνήσεις ανώνυμε 7:27 μμ αφού κρατάς τυφλοπάνι στα μάτια σου και αφού φαίνεσαι κρυφός εκκλησιομάχος και φιλοσιωνιστής; Γίνεται να συμφωνήσεις; Δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    4. Ὅ,τι ἀναφέρεται στά Πρωτόκολλα ἔχει συμβῆ. Ἐπιστημονικῶς, ὅταν τά ἐμπειρικά δεδομένα ἐπιβεβαιώνουν μίαν θεωρίαν τόσον κραυγαλέως, τότε αὐτοί πού ἐπιμένουν ν' ἀπορρίπτουν τήν θεωρίαν ἁπλῶς ἀνοητολογοῦν, προφανῶς γιά νά εἶναι πολιτικῶς «ὀρθοί» (διάβαζε «ἀνόητοι»)!

      Παράκλησις πρός τούς ἀγαπητούς διαχειριστάς τοῦ καλοῦ αὐτοῦ ἱστολογίου: Ἐπιτρέψατε τό πολυτονικόν! Τό σύστημα ἀφαιρεῖ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ πνεύματα καί τόνους, ὁπότε ἀναγκάζομαι νά τά βάλω διά δευτέραν φοράν! Εἶναι ἄκρως ἐκνευριστικόν!

      Διαγραφή
    5. Ακόμη κι αν απορρίψουμε τις "θεωρίες συνωμοσίας", οι οποίες όντως κάποιες φορές είναι ψευδείς (αν και όχι ΟΛΕΣ, κατά τη γνώμη μου), ως χριστιανοί δεν μπορούμε να απορρίψουμε όσα μας έχουν προειδοποιήσει οι Άγιοι μας!

      Διαγραφή
    6. ΛΑΘΟΣ...ΛΑΘΟΣ...ΛΑΘΟΣ....
      ΤΑ ΠΡΟΤΩΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ τα διάβασα σε ηλικία δεκα-έξι χρονών.
      ΘΕΩΡΙΕΣ...ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ...ΤΡΕΛΛΕΣ και τι δέν έλεγα.Τώρα που τα ξεφιλίζω εκ νεου βλεπω πως όχι θεωριες ,οχι συνομωσίες δεν είναι ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ'' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΘΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΤΥΤΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΗ ΑΝΤΥΤΙΠΟ ΤΟΥ 1960...ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...ΕΛΕΥΘΕΡΊΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.
      Αλλα αν το θες η επιβεβαίωση του (μιλαμε για ένα βιβλίο το οποίο αναφέρεται στο μέλλον της ανθρωπότητος)είναι οι άγιοι και οι προφητείες τους γιά τα έσχατα που κατά καιρους έχουν εκφράσει.
      Διαβάζοντας άλλωστε την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ καταλαβαίνει κανείς ποως ο εχθρος βρίσκεται παντού και πολεμάει με λύσσα.
      ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΟΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
    7. δηλαδή δεν βλέπεις δύο μέτρα και δύο σταθμά ; δεν βλέπεις ότι είναι του "κόσμου " (τράπεζες ,υπέρ αγορές ,τροχοφόρα κλαρίνα ,γλέντια αθίγγανων κ.α ) έχει δικαιώματα και ότι είναι του Θεού είναι επικίνδυνο ... Απλά αδελφέ μου ,λόγω των αμαρτιών μας ,έχει παραχωρηθεί στον διάβολο να μας "κοσκινίσει " .... χορεύει βγάζοντας μας την γλώσσα , μπας και μετανοήσουμε ,γιατί το κοσκίνισμα θα συνεχίσει εντονότερο ,σταδιακά ,θα δεις...από Ιούνιο οι Εκκλησίες και αν ...με σκληρή αντιμετώπιση ,αλλά μας αξίζει ,γιατί πηγαίναμε στην Εκκλησία ακόμα και ο κλήρος λες και ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε..

      Διαγραφή
    8. 7:27 Αυτό που προφανώς δεν είσαι σε θέση να δεις είναι οι ΜΕΘΟΔΟΙ με τους οποίους μας διώκουν και κυρίως μας αλλοιώνουν για να μας χρησιμοποιουν ως εργαλεία τους . Και όχι μόνο εμάς αλλα και τους Ευρωπαίους
      Οι συνωμοσίες που λες, εχουν αποτύχει κάπως να εξηγήσουν ολόκληρη την κατάσταση διότι δεν μας αποκαλύπτουν ΟΛΕΣ τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το σύστημα,με αποτέλεσμα να νομίζουμε ότι είναι υπερβολικές και ότι δεν υπάρχει σοβαρός διωγμός, όπως ακριβώ μας λες κσι εσύ. Εδώ είναι ουσιαστικά η απλοποίηση, στην αγνοια ΟΛΩΝ των μεθόδων του Εχθρού

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mnτσοτακης : είμαι πρωθυπουργός και πράττω ότι γουστάρω .

      Διαγραφή
    2. εναλλακτική αρθρογραφία27 Απριλίου 2020 στις 12:45 π.μ.

      πρωθυπουργός : ειμαι Mnτσοτακης και πράττω ότι γουστάρω .

      Διαγραφή
  4. που είναι οι ποιμένες ; οι μισθωτοί "λάκισαν " και το ποίμνιο σκόρπισε .Ελάχιστοι τίμησαν τα ράσα τους ,αδιαφορώντας για τις συνέπειες . Όπως βλέπετε αυτοί σιωπούν και ο διάβολος γλεντά ...στις τράπεζες στις υπερ αγορές ,στα τροχοφόρα κλαρίνα ,στα γλέντια των αθίγγανων ,ποιμένες μισθωτοί έγιναν λαγός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεις να πας να...κοιμηθεις στην τρυπα σου,και οοοοοταν ξυπνησεις,
    ξανακοιμησου,αχρηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μητσοτάκης: Εἶμαι πρωθυπουργὸς καὶ κάνω ὅ,τι θέλω!....

    Όχι ακριβώς έτσι. Αλλά : ό,τι θέλει η Bilderberg !

    Αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ θ΄ακούγαμε κατάρες για τους άθεους. Τώρα ; E, αυτός είναι δικός μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν πολυ αγαπητός στους πιστούς, και οι θεολόγοι και οι ιερείς τον εμφάνιζαν σαν σωτήρα που θα σώσει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Μην το αρνηθείς διότι τα εζησα από πρωτο χέρι. Έφταναν και στο σημείο να ταυτίζουν τον άθεο Αλέξη με τον απόστολο Παύλο που μετεστράφηκε στο Χριστιανισμό και έγινε μέγας απόστολος, θεωρώντας ότι πιθανόν και ο Αλέξης να είδε καποιο όραμα.Σοβαρα, αυτά τα έλεγαν πολλοί ιερείς
      Οι πιστοί τότε θεωρούσαν την ιδεολογία του Αλέξη πιο χριστιανική από εκείνη της υποκρίτριας ΝΔ. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η ορθόδοξη επιλογή

      Διαγραφή
    2. Για τον αν.26 Απριλίου 2020 - 2:04 π.μ.
      ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν πολυ αγαπητός στους πιστούς, ... τα εζησα από πρωτο χέρι.... Έφταναν και στο σημείο να ταυτίζουν τον άθεο Αλέξη με τον απόστολο Παύλο ...ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η ορθόδοξη επιλογή.......
      Πρωτοφανές παραλήρημα !! Εγώ σε άλλον πλανήτη ζω :
      ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ !!

      Διαγραφή
    3. 6:30μμ
      Εγώ σαν Χριστιανός που αγωνίζομαι να είμαι, θέλω να λέω την αλήθεια όσο και αν δεν μας αρέσει. Εγώ είπα για αυτό που έζησα όλο εκείνο το διάστημα. Αν δεν σου αρέσει αυτό, και σου χαλάει τη ιδέα που θέλεις να έχεις, ότι δηλαδή οι πιστοί ανήκουν μόνο τη ΝΔ και τη θεωρούν δική τους, δεν φταίω εγώ.
      Μάλλον τα έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα. Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή, από ποιους έβγαινε τόσα χρόνια;;; Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς ίδιας ιδεολογίας
      Επίσης κάποιοι ιερείς σώφρονες που τα έβλεπαν και εκείνοι αυτά στο ιερατικό περιβάλλον, μου έκαναν παράπονα για την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ όπως την αποκαλούσαν οι ΙΔΙΟΙ, των πιστών, των ιερέων, και γενικά αυτών των ανθρώπων που αποκαλούμε «της Εκκλησίας» που πήγαιναν στα γραφεία τους και τους έλεγαν πόσο καλό παιδί είναι ο Αλέξης, ότι θα βαπτισθεί Χριστιανός και ότι σαν κομμουνιστής είναι περισσότερο Χριστιανός από τους άλλους, αλλά δεν το γνωρίζει. Επίσης από ανθρώπους της αρχιεπισκοπής έμαθα ότι οι μισοί μητροπολίτες ήταν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν λοιπόν δεν ορκίστηκε ο Αλέξης τηλεφωνούσαν στους παπάδες αυτούς και τους έλεγαν ότι τελικά παραπλανήθηκαν

      Αυτό για το όραμα του Αλέξη και τη σύγκριση με τον απόστολο Παύλο, λυπάμαι πάρα πολύ αλλά θα πρέπει να το αποδεχθείς, διότι είναι αλήθεια όσο και αν μας ενοχλεί. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο να θεωρούσε ο κόσμος τον ΣΥΡΙΖΑ ως ορθόδοξη επιλογή;;
      Προφανώς δεν γνωρίζεις πολύ κόσμο από την Εκκλησία διότι είναι αδύνατον να σου φαίνεται περίεργο. Πάρα πολλοί θεολόγοι που ξέρω είναι κομμουνιστές ή συμπαθούν τον κομμουνισμό ακόμα και αν ψηφίζουν ΝΔ ή κάτι άλλο παρόμοιο

      Το γεγονός ότι τώρα οι πιστοί πήγαν στη ΝΔ οφείλεται στη γενική απογοήτευση τους από όσα περίμεναν από την ορθόδοξη επιλογή του 2015. Οι «προφητείες» που ήθελαν το Αλέξη σωτήρα της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας δεν επαληθεύτηκαν. Έτσι από οργή για την ηλιθιότητα τους αλλά και από αντίδραση τον έδιωξαν ψηφίζοντας ΝΔ.

      Κόψε την προπαγάνδα δεν πιάνει σου το έχω ξαναπεί. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Δεν θα παραμορφώσουμε την πραγματικότητα επειδή δεν σου αρέσει εσένα

      Υ.Γ Δεν είμαι ΝΔ διότι την θεωρώ χειρότερη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Μητσοτάκη χειρότερο από τον Αλέξη. Και έκανα πολύ μεγάλο αγώνα για να μην ψηφιστεί αλλά όλοι ήθελαν να διώξουν την ελληνορθόδοξη επιλογή του 2015 και δεν υπήρχε άλλος τρόπος.

      Διαγραφή
  7. Bιβλιο με τίτλο λέσχη Bilderberg , αυτοί κυβερνούν τον κόσμο , των εκδόσεων Mπιμπης , Θεσσαλονίκη . To έγραψε ο αείμνηστος Tασσος Δαρβερης από κοινού με τον Thomas Felix . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με
    διαχρονική α ξ ί α . Bιβλιο για την ιδια σατανική ομηγυρη με τίτλο οι δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σ' επιφυλακή . To έγραψε η ειδική σ' αυτά τα θέματα Kristin Martin .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούτε αυτό που ακούω;
    Σαν ροχαλητό μου φαίνεται, μάλλον από "χριστιανούς" είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μητσοτάκης, Θά εκδώσει και την διάβολο-καρτα τού Πολίτη,την υπέρ ταυτότητα που περιέχει τσιπ RfID, πού θα καταγράφει και θα παρακολουθεί τα πάντα, συναλλαγές χρημάτων και αγαθών,ιατρικό απόρρητο,Μ.Μ.Μ. και τον δυσωνυμο αριθμό 666.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε στα σχίσματα του παλαιοημερολογιτισμού!!!

    Ούτε στον οικουμενισμό!!!

    Αυτό διδάσκει η Ορθοδοξία!

    Ορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bιβλιο με τίτλο ο οικουμενισμος δίχως μάσκες , των εκδόσεων Ορθόδοξου Tυπου . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ί α .

      Διαγραφή
  11. Είμαστε φίλοι Χριστού! Έχουμε το Χριστό που είναι το φως η αλήθεια και η ζωή. Ας επικεντρωθούμε σε αυτό και κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει. Μια ζωή ακούμε για επερχόμενες καταστροφές που ποτέ δεν βλέπουμε. Εδώ και τριάντα χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν τρόφιμα γιατί θα γίνει πόλεμος και θα πεινάσουμε. Στη συνέχεια είτε τα μοιράζουν είτε τους χαλάνε και τα πετάνε. Που είναι αυτό το ου γαρ μεριμνήσει δια την αύριον? Το βιβλίο με τα πρωτόκολλα το έχω υπόψη μου, το θέμα αν είναι γνήσιο. Δεν θεωρώ τους εβραίους τόσο αφελείς ώστε να καταγράψουν αυτά που έχουν σκοπό να κάνουν. Οι σιωνιστές δρουν μόνο συνομωτικά και δεν καταγράφουν ποτέ τα σχέδιά τους. Ας τους αφήσουμε λοιπόν γιατί προς κέντρα λακτίζουν και ας ασχοληθούμε μόνο με το Χριστό! Γιώργος Ν 26.5.2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι υπάρχουν πολλοί που εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις και εμπορεύονται "προφητείες" όπως η εφημ Ελεύθερη Ώρα. Το θέμα είναι να καταλάβουμε πώς μας επιτίθεται το αντίχριστο σύστημα, ποια είναι τα εργαλεία του και τα πεδία δράσεως του

      Διαγραφή
    2. Η απάντηση στην απορία σου σχετικά με αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι η παρακάτω "προφητεία"

      Ο υλιστής φιλόσοφος Ludwig Feuerbach που επηρέασε τον Μαρξ «προφήτευσε» το θάνατο του Χριστιανισμού ως εξής:

      «Δεν θα είναι μέσω ενός διωγμού που θα σκοτωθεί ο Χριστιανισμός που αν μη τι άλλο, ο διωγμός τον τροφοδοτεί και τον ενισχύει, θα είναι μέσω μίας μη αναστρέψιμης εσωτερικής μεταμόρφωσης του χριστιανισμού σε άθεο ουμανισμό, με την βοήθεια των ίδιων των χριστιανών καθοδηγούμενων από μία έννοια της φιλανθρωπίας που δεν θα έχει καμία σχέση με το ευαγγέλιο…»

      Διαγραφή
  12. Οι αγαπητοί διαχειριστές να προσέξουν να μην παρασυρθούν στα παλαιοημερολογίτικα σχίσματα, ούτε και ν' αφήσουν να παρασυρθούν οι αναγνώστες τους, επειδή κάποιοι παλαιοημερολογίτες λένε κάποια σωστά πράγματα.

    Η Ορθοδοξία απαγορεύει τα σχίσματα και πολύ περισσότερο τα σχίσματα για τα ασήμαντα ημερολόγια και εορτολόγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.