2 Μαρ 2020

Σημερινὲς εἰκόνες βανδαλισμοῦ στὸ ἐκκλησάκι τοῦ Ἀη Γιώργη στὴ Μόρια!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ...




40 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΘΕΟ;;
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ !
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοίμονο και στους οικουμενιστές!
    Θα δώσουν λόγο φοβερό!

    Φιλάρετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΑΝΙΑ,ΜΑΝΙΑ,Ἔ;;ΠΟΥ ΚΑΛΛΑΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ;;

      Διαγραφή
    2. Τι λες 11:32 μ.μ.;
      Δεν κολλάει ο οικουμενισμός στην πολυπολιτισμικότητα;
      Μήπως δεν ήταν οι οικουμενιστές επίσκοποι που μας λένε ότι είναι καλό να δεχτούμε τους "πρόσφυγες";
      Μήπως οι οικουμενιστές δεν συμπροσεύχονται με τα αλλόθρησκα ζώα που έκαναν το παραπάνω "κατόρθωμα"; Μπορεί όχι αυτοπροσώπως, αλλά σίγουρα με όμοιούς τους.

      Διαγραφή
    3. Η φιλοφαναριώτισσα Καλλιόπη είσαι 3-2-2020 11:32 μμ;
      Μοιάζεις πολύ.

      Διαγραφή
    4. Ὅταν μπεῖ ὁ Τοῦρκος μέασ στὴν πατρίδα μου,ΕΥΚΑΙΡΙΑ
      ἔχετε,νὰ ὁρμήσετε στὸν Ἱερώνυμο καὶ τὸν Βαρθολομαίο !
      Ἀφῆστε τοὺς Τούρκους καὶ λοιοπὺς ἐχθροὺς στοῦς--κατὰ τὴν
      νοσηρὰ γνώμη σας--Φαναριῶτες !
      Καλλιοπη ἐγώ,ἐσὺ;;ποίός;;

      Διαγραφή
    5. Σαχλαμαρίστικο το σχόλιο της Καλλιόπης. Φιλοφαναριώτικο και δεσποτίστικο.
      Φαντασίες του μυαλού της για μανία ή για "όρμηγμα" σε Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο.
      Αλλο μανία και άλλο να λέμε κάποια πράγματα που ο φιλοδεσποτισμός και ο φιλοφαναριωτισμός σου δεν τα ανέχεται!
      Εσύ δεν βλέπεις ότι ο οικουμενισμός ισοπεδώνει Ορθοδοξία και Ισλάμ; Εχουν αυτά σχέση με την Ορθοδοξία;

      Φιλάρετος

      Διαγραφή
    6. Τὸ ''σαχλαμαρίστικο'',δὲν εἶναι ἐπιχείρημα.
      Τὸ''φαντασίες τοῦ μυαλοῦ της''εἶναι παλαιοτάτη μέθοδος νὰ βγάζεις
      τρελλό ὅποιον δὲν σὲ συμφέρει νὰ τὸν ἀκοῦς(Στάλιν,Χίτλερ κτλ)
      φιλοδεσποτισμός;;Ἕνας εἶναι ὁ Δεσπότης,ὁ Χριστός !
      φιλοφαναριωτισμός;;τὸ Φανάρι μας θἄθελες νὰ μισῶ;;
      τὸ ποιὸς εἶναι ὁ οἰκουμενισμὸς,τὸ γνωρίζω(τὰ ἔχει πεῖ ὁ ἅγ.Παϊσιος=ὁ ταγκαλάκης
      παγιδεύει τοὺς πλούσιους μὲ τὴν μασωνία,τοὺς πτωχοὺς μὲ τὸν κομουνισμὸ καὶ τοὺς χριστιανοὺς
      μὲ τὸν οἰκουμενισμό ) Καὶ τὸ παλαιὸ ἡμερολὀγιο δὲν ἔπρεπε μὲν νὰ τὸ ἀλλάξουμε,ἀλλὰ κάποιοι χριστιανοὶ ἀπὸ ὑπερβάλοντα ζῆλο,καθύβρισαν τὴν Ἐκκλησία καὶ ἔκαναν δική τους ἐκκλησία.
      Τὸν ἴδιο ζῆλο ἔχετε καὶ σᾶς βλέπω ἐκτὸς Ἐκκλησίας,μὲ ἐκκλησία δική σας !
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    7. Τα σαχλαμαρίστικα και γκεμπελίστικα σχόλια σου Καλλιόπη δεν είναι επιχειρήματα.
      Φυσικά και είναι φαντασίες του μυαλού σου το να βλέπεις την επίκριση προς τους πολυαγαπημένους σου Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο σαν "όρμηγμα" και σαν μανία!!!
      Γκεμπελίστική προπαγάνδα του Στάλιν κάνεις εσύ με τα σχόλια σου και με το τελευταίο σου που έχεις το απύθμενο θράσος να συκοφαντείς ότι σου είπε κανείς να μισήσεις τον Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο!!! Ντροπή σου γκαιμπελίστρια!!! Κανείς δεν σου ζήτησε να τους μισήσεις!!
      Αλλά σου ζήτησαν να μην σε πιάνει υστερία όταν βλέπεις να τους επικρίνουν και να βλέπεις φαντασίες με "ορμήγματα" και μανία σε αυτούς που τους επικρίνουν!
      Η συσχέτιση σου με τους παλαιοημερολογίτες είναι άστοχη και αξιοθρήνητη. Ο Ιερώνυμο σου και ο Βαρθολομαίος δεν είναι η Εκκλησία όπως αιρετικά νομίζεις. Το να επικρίνει κανείς ορισμένα πρόσωπα της εκκλ. ηγεσίας, δεν είναι ύβρις στην Εκκλησία όπως χαζά σου έμαθαν!
      Στο τέλος έχεις βγάζεις νέα φαντασία του μυαλού σου ότι δήθεν αυτοί που επικρίνουν τον Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο θα βγουν εκτός Εκκλησίας!
      Κούνα που σε κούναγε Καλλιόπη!
      Δεν ξέρεις τί σου γίνεται στα εκκλησιαστικά!!

      Φιλάρετος

      Διαγραφή
    8. Δεν απάντησε η Καλλιόπη στις ερωτήσεις...

      "Εσύ δεν βλέπεις ότι ο οικουμενισμός ισοπεδώνει Ορθοδοξία και Ισλάμ; Εχουν αυτά σχέση με την Ορθοδοξία;"

      Διαγραφή
    9. Η Καλλιόπη κάνει προπαγάνδα σαν την γκεμπελίστικη προπαγάνδα του Χίτλερ γιατί ο Γκέμπελς ήταν του Χίτλερ.
      Καλλιόπη άνοιξε λίγο την Αγία Γραφή να ανοίξουν τα μάτια σου και μην σε φοβίζουν τα αντιοικουμενιστικά σχόλια και για τους εκκλησιαστικούς οικουμενιστές.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος 4 Μαρτίου 2020 - 1:10 μ.μ.7 Μαρτίου 2020 στις 9:01 μ.μ.

      @Καλλιόπη
      Δεν μας επιτέθηκε πρώτα ο Τούρκος και εμείς πέσαμε πάνω στον "πατριάρχη" "μας". Ο "πατριάρχης" "μας" και το σινάφι του επιτέθηκαν πρώτοι στην Ορθοδοξία και στο έθνος μας (δεκαετίες πιο πριν και συνεχίζουν να επιτίθενται μέχρι σήμερα) και μετά άρχισαν να μας παιδεύουν οι Τούρκοι -- σίγουρα με το θέλημα του Θεού. Το γεγονός πως έχουμε νέα προβλήματα, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και διαχρονικά μας προβλήματα. Ιδιαίτερα αν τα νέα προβλήματα προκλήθηκαν άμεσα από τα παλιά, λόγω κάποιου "πνευματικού νόμου". Δεν γίνεται να προδώσεις την πίστη με κολυμπάρι, ΠΣΕ, ουκρανικό, κ.α., και να μην φας κάποια θεία παιδαγωγική ή καταδικαστική τιμωρία. Ο Θεός είναι ενεργός διαχειριστής του κόσμου, όχι παθητικός και απόμακρος όπως τον "θεό" των μασόνων. Πιστεύεις ότι θα επέτρεπε στους Τούρκους να μας βλάψουν αν τα κάναμε όλα σωστά και ωραία;

      Για τους παλαιοημερολογίτες, αν είχαμε καθαιρέσει από νωρίς τους ανάξιους και αιρετίζοντες επισκόπους μας, είμαι βέβαιος ότι θα γυρνούσαν πίσω. Αλλά με αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν με τις ευλογίες των "επισκόπων" μας, μπορείς να μου εξηγήσεις με ποια λογική θα γυρνούσαν πίσω;
      Θα τολμούσα να πω και ότι οι επίσκοποι που επέλεξαν να κάνουν την μετάβαση στο νέο ημερολόγιο, ενώ ήξεραν τι θα συνέβαινε, θα έπρεπε να είχαν καθαιρεθεί άμεσα. Γιατί επέλεξαν να διχάσουν και να κομματιάσουν την Εκκλησία με το έτσι θέλω. Τότε σίγουρα δε θα υπήρχε σχίσμα και δε θα υπήρχε λόγος αντίδρασης. Όλους θα τους κρίνει ο Θεός, αλλά η δική μου αίσθηση δικαιοσύνης λέει πως το φταίξιμο βαραίνει περισσότερο τους τότε επισκόπους που μπορούσαν άνετα να λύσουν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, παρά τους τότε αποσχισθέντες. Οι πρώτοι είχαν την ηθική ευθύνη του σχίσματος. Το ότι υπάρχουν υπερζηλωτές μέσα στην Εκκλησία είναι αυτονόητο και αναμενόμενο, και θα έπρεπε να φροντίσουν για αυτούς, όχι να προκαλούν τους πάντες όπως κάνουν και σήμερα. Άλλα, όπως είπα, αυτά θα τα κρίνει ο Θεός.

      @Φιλάρετος
      Καλά σου λέει η Καλλιόπη ότι δεν γράφεις επιχειρήματα. Έχεις γράψει τόσα εδώ πέρα, και μόνο ένα επιχείρημα βλέπω μέσα τους. Πάψε να γράψεις προσβλητικά και υποτιμητικά πράγματα για άλλους, ειδικά όταν δεν προβάλεις αντεπιχειρήματα. Και να σκεφτείς ότι η Ελλάδα κάποτε παρήγαγε φιλοσόφους και ρήτορες... Αλλά, με τον τρόπο που μιλάς, προσβάλλεις και το ιστολόγιο, και τους χριστιανούς, και τους αντιοικουμενιστές, με τους οποίους θέλεις να ταυτίζεσαι. Παρόλο που μπορεί και να μην είσαι τίποτα από αυτά. Εσύ ξέρεις. Ούτε σε ξέρω, ούτε σε κρίνω. Αλλά το να μην είσαι τίποτα από τα παραπάνω θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Έχω δει οικουμενιστές να κάνουν πολύ πιο αδιανόητα πράγματα. Πόσο μάλλον πράκτορες της CIA, οι ποίοι τυχαίνει να ήταν και οι "χορηγοί" της κολυμπαρίου και του ουκρανικού προβλήματος. Σίγουρα δεν τιμάς καμιά από τις παραπάνω ομάδες με τα λόγια σου. Το ερώτημα είναι αν το κάνεις με επίγνωση ή όχι.

      Διαγραφή
    11. Εὐχαριστῶ.Συμπληρώνεις τὶς παραλήψεις μου
      καὶ ἐνισχύεις τὶς φωνὲς τῆς σύνεσης.Ὁ τρόπος
      καὶ ὁ λόγος δὲν εἶναι καλὸς καὶ βλάπτουν τὶς
      ὅποιες ἰδέες φέρουν- ὁ ἄνθρωπος ἤ οἱ ἄνθρωποι
      ποὺ ἔτσι σχολιάζουν,ΕΚΤΟΣ ἐὰν ἡ βλάβη ποὺ προκαλοῦν
      εἶναι μέσα στὶς προθέσεις του(ς)
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    12. Δυστυχώς Ανώνυμε 4 Μαρτίου 2020 - 1:10 μ.μ.7 Μαρτίου 2020 - 9:01 μ.μ., βλέπω με στενοχώρια ότι είσαι άδικος και προχειρόλογος και σκέφτεσαι πολύ Φαρισαϊκά.
      Δεν σε πείραξαν τα άδικα σχόλια της Καλλιόπης και σε πείραξε ο τρόπος των απαντήσεων μου; Ποιά τα επιχειρήματα της Καλλιόπης για να μου ζητάς να απαντήσω με επιχειρήματα; Είσαι με τα καλά σου; Οι μεγάλες σαχλαμάρες της και η υστερία της μόλις δει αντιοικουμενιστικό σχόλιο που επικρίνει τους οικουμενιστές και τους μητροπολίτες και πατριάρχες; Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο σαν τους Φαρισαίους!
      Προσβλητικά είναι αυτά που γράφεις εσύ για τους άλλους σχολιαστές που διαφωνείς στο τρόπο. Προσβάλεις εσύ το ιστολόγιο και υποτιμάς και τους συνομιλητές σου. Δεν είναι καθόλου προσβλητικές οι δίκαιες απαντήσεις στα εκτός πάσης λογικής σχόλια της Καλλιόπης.
      Είναι πολύ πονηρό και ύπουλο αυτό που κάνεις να αφήνεις υπονοούμενα ότι είμαι πράκτορας της CIA επειδή δεν σου αρέσει ο τρόπος που γράφω. Δεν σε ξέρω, αλλά εσύ μου μοιάζεις για πράκτορας της CIA, που όλοι γνωρίζουμε ότι ήταν οι χορηγοί του Κολυμπαρίου, για να διασπάσεις τον αντιοικουμενιστικό μέτωπο! Ο Φαρισαϊσμός σου δύσκολα περιγράφεται! Εκτός και αν είσαι άρρωστος στο μυαλό και βλέπεις παντού πράκτορες της CIA! Δεν το αποκλείω ούτε και αυτό. Εσύ διαλέγεις τί είσαι από τα δύο.

      Φιλάρετος

      Διαγραφή
    13. Καλλιόπη βλάβη προκαλείς εσύ με τα ασύνετα και σσχλαμαρίστικα σχόλια που γράφεις εναντίον των αντιοικουμενιστών σχολιαστών. ΕΣΥ να μας πεις τον ρόλο που παίζεις όταν συνέχεια καταφέρεσαι σε σωστές αντιοικουμενιστικές απόψεις.
      Όποιος αντικειμενικός επισκέπτης διαβάσεις προσεκτικά από την αρχή πώς άρχισε και πώς εξελίχθηκε η συζήτηση και πόσο χωρίς λόγο έγραψες τα φιλοοικουμενιστικά σου σχόλια, μπορεί να καταλάβει τον ρόλο του καθενός εδώ μέσα... Αυτό καλώ τους επισκέπτες καλής διάθεσης να κάνουν: να διαβάσουν με προσοχή από την αρχή τα σχόλια και θα καταλάβουν ποιός έχει το δίκαιο και ποιός παθαίνει υστερία μόλις βλέπει κόσμια αντιοικουμενιστικά σχόλια.

      Φιλάρετος

      Διαγραφή
    14. Για το τρόπο των απαντήσεων μου δεν βλέπω τίποτα το κακό: Ούτε βωμολοχίες, ούτε αδικίες, ούτε ψέματα, ούτε βρισιές. Είναι ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα με απλές και σταράτες σκέψεις. Η υποκρίσια όμως περισσεύει σε λίγους ανώνυμους.

      Φιλάρετος

      Διαγραφή
    15. Ούτε και ο ανώνυμος που καταφέρθηκε χωρίς λόγο κατα του Φιλάρετου συμφωνεί με την Καλλιόπη στο να αθωώνουμε το Φανάρι. Δεν είδατε που έβαλε τη λέξη πατριάρχης εντός εισαγωγικών; Δεν αναγνωρίζει φαίνεται τον πατριάρχη σαν πατριάρχη. Μην προσπαθεί η Καλλιόπη να εμφανίσει ότι συμφωνούν μαζί της.

      Διαγραφή
    16. Καλλιόπη μάθε και λίγο περισσότερη ορθογραφία πριν αρχίζεις να σχολιάζεις.
      Εγραψες "παραλήψεις"!

      Διαγραφή
    17. ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ,Ἔ;;
      ΚΑΤ''ἘΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ !
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    18. Καλύτερα να ζητήσεις συγγνώμη Καλλιόπη απο το να σχολιάζεις αρνητικά και παιδιάστικα το όνομα του Φιλάρετου.

      Διαγραφή
    19. Η αρετή δεν είναι έτσι όπως την έχεις βάλει στο μυαλό σου Καλλιόπη. Αυτό είναι ψεύτικος καθωσπρεπισμός.

      Διαγραφή
    20. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑἌΠΛΩΣ

      Διαγραφή
    21. Μια ερώτηση έκανες ..."απλώς" , γεμάτη όμως πονηρία...

      Διαγραφή
    22. ΠΟΝΗΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ,ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΕΙΣ;;

      Διαγραφή
    23. Σταμάτα να ψεύδεσαι και να συκοφαντείς Καλλιόπη 12:42 πμ όταν στριμώχνεσαι! Δεν ξέρεις ότι το ψεύδος είναι του διαβόλου; Οι καχυποψίες που έχεις όταν βλέπεις αντίλογο στις απόψεις σου δεν δικαιολογούνται. Η ερώτηση σου ήταν γεμάτη πονηρία.
      Ούτε καχυποψία, ούτε μίσος έχουν οι σχολιαστές που σου κάνουν "κιμά" τις σαχλαμάρες που αμολάς αρκετές φορές! Εσύ κοίταξε να μην έχεις μίσος!!
      Και δεν είναι "όλα" τα δικά σου σχόλια!! Μην νομίζεις ότι είσαι το άπαν ούτε εσύ ούτε τα σχόλια σου!!! Τόσα καλά σχόλια υπάρχουν που όχι μόνο δεν αντιλέγουμε αλλά και μας κάνουν να χαιρόμαστε.
      Αν δεν συνήθισες στον αντίλογο στις σαχλαμάρες που γράφεις, θα τον συνηθίσεις με τον καιρό. Ολες οι ψεύτικες και άλογες απόψεις υπόκεινται στον αντίλογο!! Και σωριάζονται κάτω απο την αλήθεια. Φρόντισε να μην κολλάς στις ψεύτικες και άλογες απόψεις και να μετανοείς χωρίς πείσματα. Ετσι θα ωφελείσαι απο τον διάλογο.
      Καλά μυαλά!

      Διαγραφή
    24. ΦΙΛΑΡΕΤΕ,ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ;;ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ;;

      Διαγραφή
  3. Οσοι δεν ειναι νομιμοι δρομο επιτελους απο την ιερη ορθοδοξη πατριδα μας,θελανε και τζαμια και τεμενη να τους κανουν........αποο δω και περα δεν πρεπει να περνα κουνουπι,αρκετα με τα αντιχριστα αυτα ανθελληνικα παρταλια και την πορνη πιστη τους,στα τσακιδια αυτοι και τα κολοσπιτα τους και αναφερομαι στους απολιτιστους αυτους αλητες..να ξεβρωμισει επιτελους η πατριδα μας,ο συριζα θελει ανοιχτα συνορα,τοσο ανθελληνες,δεν τους εφτασε η προδοσια της Μακεδονιας τους αλητες.....αλλα ολα θα δρομολογηθουν απο τον Θεο και η Τουρκια θα σβησει απο τον χαρτη και οι ευρωπαιοι θα παρουν το μαθημα τους στον πολεμο,εμεις θα δοκιμαστουμε και πρεπει ωστε να μετανοησουμε,αλλα θα σηκωθουμε,μετανοια και πιστη αυτα χρειαζομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ , ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ζώα...

    Προσοχή όμως:
    Μη κάνετε και εσείς τα ίδια στο νέο τζαμί που θα τους κτίσει ο Mitsotakis, γιατί ξέρετε που θα βρεθείτε. Αλίμονό σας κακομοίρηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Της σημερον ημερα επιβιωνουν μονο οι εμιρηδες και οχι οι κακομοιρηδες,
    ως γνωστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για 9:56 πμ
    Για να επέμβει ο Ταξιάρχης πρέπει να δει μετάνοια απο τον λαό.
    Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται δυστυχώς ούτε με τα κυάλια...
    Ο λαός ο περισσότερος μένει ο ίδιος, με τα καρναβάλια, τα άσεμνα ντυσίματα, την αδιαφορία για τις βλασφημίες, τα βαριά σαρκικά αμάρτηματα... και δεν συμμαζεύεται...

    Ελληνας Ορθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀφ' ἡμῶν ἄρξασθε !οἱ ἄλλοι εἴμαστε ἐμεῖς !
      ''ἼΝΑ ὮΣΙΝ ἝΝ''
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. Τί σχέση έχει το ''ἼΝΑ ὮΣΙΝ ἝΝ'' Καλλιόπη εδώ; Αυτό το χρησιμοποιούν οι οικουμενιστές συνέχεια, αλλάζοντας την πραγματική του σημασία σε οικουμενιστικό κάλεσμα μπερδέματος της Ορθοδοξίας με τις αιρέσεις. Εσύ γιατί το χρησιμοποιείς στο 7 Μαρτίου 3:01πμ; Πού κολλάει για να καταλάβουμε;

      Φιλάρετος

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΙΝΑ ΩΣΙΝ ΕΝ,ΕΚΟΙΜΗΘΗ.
      ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣ,ΦΙΛΑΡΕΤΕ.
      ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕ.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    4. Δεν σε ρώτησε αυτό ο Φιλάρετος, με ποιό ρητό κοιμήθηκε ο άγιος Πορφύριος.
      Σε ρώτησε τί σχέση έχει το "ίνα ώσιν έν" με το σχόλιο 5 Μαρτ. 4:58 μμ, που ...προσπάθησες να σχολιάσεις. Για εξήγησε μας.

      Διαγραφή
    5. Τί σχέση Καλλιόπη έχει η ενότητα ("ινα έν ώσιν") με το σχόλιο του 4:58 μμ;;

      Διαγραφή
    6. Άὐτὴν ἀκριβῶς ποὺ δ[εν καταλαβαίνεις.
      Ἄν σκεπτόσουν πρίν ἀπαντήσεις μὲ θυμό
      καὶ προκατάληψη,ἴσως καταλάβαινες καὶ
      ἀπαντοῦσες λογικά.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    7. Ποιός σου είπε Καλλιόπη πώς απαντάει ο άλλος; Ποιός σου είπε ότι απαντάει με θυμό και προκατάληψη; Εφθασες στον παραλογισμό να νομίζεις τον εαυτό σου ότι έχει διορατικό χάρισμα; Η επειδή δεν έχεις τί να απαντήσεις στην ουσία το ρίχνεις στις ψευτιές με πονηράδα;
      Η ερώτηση περιμένει ακόμα απάντηση λογική απο σένα, αν βέβαια υπάρχει...

      Τί σχέση Καλλιόπη έχει η ενότητα ("ινα έν ώσιν") με το σχόλιο του 4:58 μμ;;
      Εξήγησε μας για να καταλάβουμε.

      Διαγραφή
    8. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.

      Διαγραφή
  8. Σαχλαμάρες είναι και το σχόλιο σου 3:01 πμ. Κοίταξε την δική σου καμπούρα και πώς εσύ θα μετανοήσεις και μην ενοχλείσαι απο την επίκριση πασίγνωστων φαινομένων της κοινωνίας μας.
    Μην κάνεις την παντογνώστρια ότι τάχα μου γνωρίζεις την κατάσταση του άλλου, που επικρίνει τα αμαρτωλά φαινόμενα της κοινωνίας.
    Η αρετή δεν αποκτάται με ιδέες ότι τα ξέρεις όλα, ούτε αν ενοχλείσαι απο τις πικρές αλήθειες.

    Φιλάρετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.