21 Φεβ 2020

Καμιά τριανταριά...

13 σχόλια:

  1. δεν μουντζώνουμε την εικόνα του Θεού...ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;;ΤΟ ΜΟΥΤΖΩΜΑ;;ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ;;
      ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ,ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  2. Ο Τσίπρας προειδοποιεί ότι τη «δεύτερη φορά Αριστερά» θα πρέπει να καταλάβουν «τους αρμούς της εξουσίας», ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 19-2-20

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ τέσσερα χρόνια επιθετικού πολιτικού αμοραλισμού και μηδενισμού (ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ) πήρε ΤΟ 32%,
    ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και απο αυτό φαίνεται 10:00 π.μ. ακόμα και αν δεν θέλεις να το δεις ότι η ΝΔ δεν έχει την επιθετικότητα της άκρας Αριστεράς.

      Διαγραφή
    2. -"Φίμωσαν" βουλευτὲς ἐπειδὴ ἤθελαν νὰ κάνουν ἐπερώτηση γιὰ τὸ μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν!
      Ἀπόσυρση μὲ παρέμβαση Σταύρου Καλαφάτη μαζικῆς Ἐρώτησης βουλευτῶν τῆς Ν.Δ. γιὰ τὰ Θρησκευτικὰ
      -Οι διαλυτικές αποσυνθετικές διαδικασίες θα προσλάβουν εκρηκτικές μορφές στη ΝΔ.
      Η Ν.Δ.είναι πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί απειλή για το ελληνικό έθνος.
      Εσύ θα φύγεις από την Ν.Δ. μόνον όταν θα δεις συγκυβέρνηση Μητσοτάκη –Τσίπρα. Και τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν στην άκροδεξιά.

      Διαγραφή
    3. Μην βγάζεις 12:25 πμ ό,τι συμπέρασμα σου έρθει. Ούτε γνωρίζεις τί ψηφίζει, ούτε πού θα πάει, ο σχολιαστής που είπε την άποψη του συγκρίνοντας απλά τα 2 συγκεκριμένα κόμματα αντικειμενικά.

      Διαγραφή
  3. Και είναι πανέτοιμοι
    -και ίσως και περήφανοι-
    που θα το ξανακάνουν,

    μην αμφιβάλλετε.

    Σίγουρα πρόκειται
    για ιό...
    (η πάλι, μπορεί να πέρασε πιά στο DNA μας το ατταβιστικούλικο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και 30.000 να ήσασταν, πάλι 30 θα σας έβλεπε το πολιτικό σύστημα.
    Για αυτούς καμιά διαφορά δεν κάνει, είτε 300, είτε 30.000.

    Τα σωματεία σας οδηγούν να κάνετε τρύπες στο νερό.
    Καθόλου δεν πονάει, κανέναν από τους πολιτικούς, μια εκδήλωση μέσα στο Βελλίδειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
      ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!
      (ΚΑΙ ΤΟ 1.500.000 ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ,150.000
      ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑΝ=ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,
      ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ !!!
      ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ,ΟΡΘΩΣ ΠΡΑΤΟΥΝ.
      ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ;;ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. Και τι αποκομίσατε εσείς από αυτήν την εκδήλωση Καλλιόπη;
      Μάθατε τίποτα καινούριο; Οργανωθήκατε; Ενημερωθήκατε; Ανταλλάξατε σχέδια δράσης;
      Δεν θέλησα καν να την παρακολουθήσω σε βίντεο, αλλά τα λιγοστά λεπτά που έτυχε να
      δω, θέλοντας και μη, μου φάνηκαν αξιολύπητα.

      Πέρασαν χρόνια ολόκληρα και ακόμα τα σωματεία βρίσκονται στο ίδιο σημείο που βρίσκονταν στην αρχή του προβλήματος. Έχουν τον ίδιο ψευδοαπειλιτικό προς την κυβέρνηση λόγο, έχουν την ίδια επακριβώς λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων, κάνουν τις ίδιες ανούσιες πράξεις. Λες και δεν πέρασαν τόσα χρόνια και τόσες εξελίξεις και λες και δεν έχουν μάθει απολύτως τίποτα! Οι πολιτικοί όμως δεν κοιμούνται όρθιοι, όπως τα σωματεία, και τόσα χρόνια δούλευαν. Και έκαναν του κόσμου τα αντίχριστα και η αντίσταση που βρήκαν ήταν μηδενική. Είναι πλέον προφανές σε όλους ότι ο "σκύλος" των σωματείων δεν δαγκώνει, παρά μόνο γαβγίζει με αστεία φωνή.

      Αλλά μάλλον τους αδικώ στις ικανότητές τους, γιατί η αλήθεια είναι ότι τους αγωνιστές της πίστεως τους "δαγκώνουν" μια χαρά. Αυτούς που λένε την αλήθεια για τον Φατριάρχη ή που κόβουν την μνημόνευση των αιρετικών επισκόπων τους, για παράδειγμα. Αλλά και εμένα, που είμαι μέλος σε ένα από αυτά τα σωματεία και που δεν τους έχω κάνει κανένα κακό, με δάγκωσαν με λύσσα γιατί έθιξα την πλαστή εικόνα της αγιότητας που είχαν για τους εαυτούς τους, κάποιοι από αυτούς, που παρίσταναν και τους φίλους μου (φίλοι να σου τύχουν...). Και, εξάλλου, δεν πιστεύω ότι κάνουν εκδηλώσεις για το καλό της πατρίδας, ώστε να τους κρίνω με βάση το αποτέλεσμα. Τους ξέρω πολύ καλά πλέον και γνωρίζω ότι για να αυτοπροβληθούν το κάνουν. Μάρκετινκ είναι. Επομένως, ίσως δεν είναι άχρηστοι και ανόητοι όπως η προηγούμενη παράγραφός μου προτείνει, αλλά ίσως είναι ευρηματικά πρεζόνια με γερό εθισμό στο αίσθημα δόξας και υπερηφάνειας, το οποίο οι ανόητες εκδηλώσεις αποφέρουν. Και τις κάνουν τις εκδηλώσεις τους ακόμα και αν δεν είναι προς το συμφέρον της πατρίδας.

      Το πόσοι είμαστε και το πόσοι φαινόμαστε έχουν πολλή σημασία.
      Και το τι κάνουμε έχει πολλή σημασία.
      Αν φαινόμαστε σαν 1000 γίδια στην Θεσσαλονίκη και άλλα 2000 στην υπόλοιπη Ελλάδα, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι τακτικές εκδηλώσεις που κάθε φορά κηρύσσουν κάποια επανάσταση που δεν έρχεται ποτέ, συγνώμη αλλά, ο κάθε εχέφρων άνθρωπος θα θεωρήσει ότι έχει να κάνει με ηλίθιους. Καθόλου δε με ξαφνιάζει που αυτό σκέφτηκε ο Τσίπρας, γιατί αυτό ακριβώς σκέφτονται και χιλιάδες άλλοι που "δεν συμφώνησαν" αλλά δεν πάτησαν ποδάρι στην εκδήλωση γιατί έχουν βαρεθεί και σιχαθεί όλες αυτές τις βλακείες και τους ανθρώπους που τις οργανώνουν. Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου.

      Όσο για τον αριθμό των συμμετεχόντων, μπορεί να μην έπιασαν τον σωστό αριθμό, αλλά ίσως την αναλογία την βρήκαν σχεδόν σωστά. Αν στο 1ο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ήμασταν (σύμφωνα με αυτούς) 150.000, μήπως στο Βελλίδειο ήσασταν (κατ΄αναλογία) 30; Δεν ήμουν εκεί, φυσικά, αλλά εσείς που ήσασταν θα ξέρετε. Ένα εκατομμύριο δεν ήσασταν πάντως, και αυτό από μόνο του είναι λόγος πανηγυρισμού για το πολιτικό κατεστημένο.
      ...

      Διαγραφή
    3. ...
      Αν ήθελαν τα σωματεία να αντισταθούν στα "βιβλία θρησκευτικών" θα οργάνωναν μόνιμες καταλήψεις σε σχολεία. Αν ήθελαν να αντισταθούν στη συμφωνία των Πρεσπών, θα έφραζαν όλες τις οδικές αρτηρίες που ενώνουν την Ελλάδα με τα Σκόπια. Όχι μέχρι να αλλάξει στάση η κυβέρνηση, αλλά μέχρι να παραιτηθεί η κυβέρνηση από την εξουσία, να αφαιρέσει ΟΛΟΥΣ τους ανθέλληνες από το κόμμα της, μικρούς και μεγάλους, και να προκηρύξει ξανά εκλογές. Και ας ξανακατέβουν με εντελώς νέα άτομα, νέο πρόγραμμα, και πιο ειλικρινή θέληση να το εφαρμόσουν. Αν η επόμενη κυβέρνηση κάνει τα ίδια, ξανά εμείς. Να γίνει φανερό και ξάστερο σε όλους ότι αν είσαι ανθέλληνας, το μέλλον σου στην πολιτική είναι ξοφλημένο.


      Όταν σηκώνεις μπαϊράκι πολεμάς, δεν περιμένεις κάποιο θαύμα κρατώντας το μπαϊράκι. Το να μαντρωθούν καμιά χιλιάδα άτομα στο Βελλίδειο δεν είναι πόλεμος. Λες και έχουμε τόσο ευαρεστήσει τον Θεό με τις πράξεις μας και περιμένουμε να μας καταστρέψει τους εχθρούς χωρίς να κουνήσουμε το δακτυλάκι μας... Αλλά η δυσωδία της κολυμπαρίου, του ουκρανικού κοπροκέφαλου, των συλλείτουργων με σχισματικοαιρετικούς, του ανατολικού παπικού πρωτείου, αλλά και της χριστιανικής "αγάπης" (διάβαζε: απανθρωπιά) που έχουμε όλοι μας τελευταία, ακόμα αναβλύζει από την πατρίδα μας.

      Αλλά ποιος ξέρει. Ίσως είμαι προκατειλημμένος έναντι των σωματείων γιατί γνώρισα τα χειρότερα μελή του χειρότερου σωματείου. Αλλά ίσως και όχι. Τουλάχιστον, ένα μεγάλο μέρος της κριτικής μου είναι σίγουρα έγκυρη για όλα τα σωματεία. Ακόμα και η ΠΕΘ ξύπνησε επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και κατάλαβε ότι υπεύθυνος για τα θρησκευτικά είναι ο ιερώνυμος και η παρέα του! Τους πήρε μερικά χρόνια, αλλά στο τέλος ξύπνησαν! Να δούμε ποιον αιώνα θα ξυπνήσουν τα σωματεία. Αλλά, βέβαια, αν ξυπνήσουν και πουν τίποτα επικριτικό για ιερώνυμο, μετά από που θα παίρνουν την αιρετική τους ευλογία, για να καμαρώνονται ότι την έχουν; Πως θα χάσουν τις διασυνδέσεις τους και θα βγουν έξω από τα κόλπα; Πως θα βγουν από το βόλεμα; Τι την θέλουν την αγάπη του Χριστού, αν δεν έχουν την αγάπη των κοσμικών ρασοφορεμένων οικουμενιστών που κάνουν κουμάντο;

      Αν ήθελαν να αντισταθούν στα νέα "θρησκευτικά", χωρίς να πολεμήσουν την κυβέρνηση, κάλλιστα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αντιαιρετικά κατηχητικά, να καταδικάσουν το κολυμπάρι, να καταδικάσουν το ουκρανικό κοπροκέφαλο, να καταδικάσουν την αντισυνοδικότητα της "Συνόδου" μας τα τελευταία χρόνια, κ.α. Σε αυτή την περίπτωση, δε θα ασχολούνταν με ομιλίες με θέματα άσχετα και εκτός τόπου και χρόνου, δε θα έλουζαν με αγάπες και γλυκόλογα τον βαρθολομαίο και τους λοιπούς δορυφόρους και κλώνους του, και δε θα φερόταν στους αποτειχισμένους ιερείς σαν λεπρούς και αιρετικούς. Σε αντίθεση με αυτά που κάνουν τώρα, και τα οποία φανερώνουν ότι κανένα πρόβλημα απολύτως δεν έχουν με τα νέα θρησκευτικά.

      Γυρίζω τώρα στην τρύπα μου, να στρώσω τα του οίκου μου...
      Από τα σωματεία πέρασα και δεν κατάφερα να στρώσω τίποτα σε αυτά.
      Μόνο σιχάθηκα και συγχύστηκα.

      Διαγραφή
    4. 8:19 και 8:20 μμ
      Γράφεις σιχαμερές κατακρίσεις για τα ορθόδοξα χριστιανικά Σωματεία!!!
      Φανατικές και σαχλαμαρίστικες!!!

      Διαγραφή
  5. πρίν περίπου 6 χρόνια ό πρώη εισαγγελέας Κωνσταντίνος Λογοθέτης κάτοικος Θεσσαλονίκης σἐ μία του εκπομπή μέ τίτλο Σημεία τών καιρών τήν οποία τήν έχει ακόμα κάθε Δευτέρα στίς 9 τό βράδι στό κανάλι 4ε μία τηλεθεατής τού είπε,δέν φταίνε οί πολιτικοί αλλά ό λαός πού τούς εκλέγει,καί γυρνάει καί τής λέγει,δέν τούς εκλέγει ό λαός αλλά αυτό τό θέμα θά τό αναλύσουμε σέ μία άλλη εκπομπή.Ποτέ δέν τήν ανάλυσε.Φαντάζωμαι καταλαβαίνετε γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.