13 Φεβ 2020

«Ποιὸς σᾶς εἶπε ὅτι πατρίδα μου εἶναι μόνο ἡ Λέσβος; Πατρίδα μου εἶναι ἡ Ἑλλάδα! Θὰ ἀντισταθοῦμε στὰ ματ ποὺ θὰ στείλει ἡ κυβέρνηση!»



Δυναμικὴ ὁμιλία τοῦ Ἀντιπεριφερειάρχη Βορείου Αἰγαίου στὸ περιφερειακὸ συμβούλιο!

1 σχόλιο:

  1. Μα ο Ελληνικός λαός όντως έχει μνήμη χρυσόψαρου!

    Όταν κάνει αυτά που λέει ο ομιλών θα του πω μπράβο. Από λόγια κοντεύουμε φλομώσαμε.

    Βέβαια, και να τα κάνει, ήδη έχει αλλοιωθεί ο πληθυσμός. Εκτός κι αν σηκωθούν και φύγουν όλοι τους μια μέρα. Για εμένα αλλοίωση υπήρχε και πιο παλιά, με τους Αλβανούς, Ρωσοπόντιους, κτλ. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να ήταν χριστιανοί βέβαια, αλλά είχαν άλλο φρόνημα. Και μετά έκαναν παιδιά, με φρόνημα σαν το δικό τους ή φρόνημα που πήραν από τα αντίχριστα σχολεία μας. Και εμείς τα βαφτίσαμε "έλληνες" με την ευλογία της μασονίας που κυβερνά τον τόπο μας. Και τώρα τρέχα γύρευε... Μερικοί δεν είναι καν χριστιανοί (ούτε καν ετερόδοξοι), άλλοι μιλάνε μετά βίας ελληνικά, άλλοι είναι κακοποιά στοιχεία, άλλοι δεν έχουν ιδέα για το παραμικρό ιστορικό γεγονός της χώρας στην οποίαν βρίσκονται. Και ταυτόχρονα ψηφίζουν, ενώ ούτε ειδήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν, ούτε νοιάζονται για την χώρα, ούτε θέλουν να ενσωματωθούν. Δηλαδή, δε φτάνει που τους φιλοξενούμε, δε φτάνει που τους βοηθάμε, δε φτάνει που τους μαθαίνουμε να λειτουργούν πιο πολιτισμένα και όχι όπως στην χώρα τους, δε φτάνει που δε θέλουν να ενσωματωθούν (και δικαίωμά τους εδώ που τα λέμε), τούς δίνουμε και μόνιμο έλεγχο στην πορεία του έθνους μας. Έλεος!

    Γιατί ο Αλβανός μετανάστης ή ο Έλληνας μετανάστης να έχει έλεγχο στην πορεία του έθνους στο οποίο μεταναστεύει; Δεν ανήκει καν εκεί! Και όσο κι αν επιθυμεί να ανήκει εκεί για πνευματικούς λόγους, και όχι για λόγους καλοπέρασης και ασυδοσίας, καλύτερα να πάει να κάνει στην πατρίδα του αυτό που αγαπάει, παρά να κολλήσει πάνω σε έναν λαό που δεν ανήκει και πιθανότατα δεν κατανοεί. Η ενσωμάτωση δεν είναι ζήτημα μερικών γενεών. Αιώνες ολόκληρους, ίσως και χιλιετίες, έχουμε τους Ρομά και ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί. Δεν μας έφταναν αυτοί και οι Πομάκοι στην Θράκη που είναι αλλόθρησκοι και δε λένε να σταματήσουν να μιλάνε τούρκικα, τώρα φέρνουμε κι άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.