15 Ιουν 2019

Ἡ κατάντια τῆς δύσμοιρης Πατρίδος μας σὲ ἕνα λεπτό!

7 σχόλια:

  1. Η λέξη εμετός ταιριάζει στο βίντεο? Θεέ μου προστάτεψε μας. Μόνο σε εσένα βασιζόμαστε. Μην μας εγκαταλείπεις . Ας δοξαστεί η Βασιλεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη Τετάρτη, ο Χριστός ετοιμάζεται νά σταυρωθή γιά νά μάς σώση διά τής Αναστάσεώς του, κι αυτός ο γλοιώδης χαμαιλέων θεωρεί ως "διαβατήριο ζωής" τήν πρόταση-πρόσκληση τού άλλου αχρείου ΝεοΤαξίτη! Από αυτό καί μόνον αντιλαμβάνεται κανείς τό ποιόν τού ανδρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήθελα να διατυπώσω μια απορία μου. Γιατί χτυπάτε το παραμικρό του κόμματος της Ν Δ ενω γίνονται τόσα από την νυν Κυβέρνηση. Που να πάμε δηλαδή. Εναλλακτική λύση δεν υπάρχει/ Τα μικρά κόμματα μας απογοήτευσαν. Αυτά που εμφανίζονται πατριωτικά είναι χίλια κομμάτια. Να ξαναβγεί αυτή η Κυβέρνηση που δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο αν γίνει αυτό; Τα βλέπουμε και στη Ν.Δ τα δύσκολα, αλλά μπρος στα χειρότερα τι να κάνουμε.Από εκεί και πέρα έχει ο Θεός Μασόνοι από δω , άθεοι από κει. Και μη μου πείτε για χριστιανικό κόμμα γιατί έχουμε εμπειρία κι από αυτά προσωπική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί.Τὸ μὴ χεῖρων,βέλτιστον καταντήσαμε.Ἀναγκαστικά,
      χωρὶς ψευδαισθήσεις,μὲ ὑπομονὴ καὶ πολὺ προσευχή.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι που υπάρχουν πιστοί Χριστιανοί που σκέφτονται όπως εσείς ! Το παρόν site με πάμπολλες αναρτήσεις του στηλίτευσε τις αντίχριστες και αντεθνικές ενέργειες του κυβερνώντος θιάσου (καθ όλη τη διάρκεια του βίου του). Η πολιτική δεν είναι ΑΣΠΡΟ ή ΜΑΥΡΟ. Έχουμε προσωπική ευθύνη (και ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί) για το κόμμα που επιλέγουμε να ψηφίσουμε. Νομίζω ότι είναι όνειδος ως Χριστιανοί να ψηφίσουμε είτε κόμμα προδήλως αντίχριστο είτε κόμμα που ψηφίζει αντίχριστα νομοσχέδια (π.χ. επέκταση συμφώνου συμβίωσης στους ομοφυλόφιλους, "αντιρατσιστικός" νόμος κλπ.) ή νόμους που ξεπουλούν ή υποθηκεύουν τη δημόσια περιουσία στους ξένους δανειστές. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι σήμερα διώκεται ποινικά εν ενεργεία Μητροπολίτης, βάσει του "αντιρατσιστικού" νόμου που θέσπισε η Ν.Δ. ως Κυβέρνηση.

      Διαγραφή
  4. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΟΩΩ;;;;
    1ον)ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΤΗΧΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ.ΓΟΝΕΙΣ κ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΝ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ κ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 4(ΤΕΣΣΕΡΙΣ)ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ(ΔΥΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ).
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ...ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΩΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.
    ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ κ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΡΑΔΕΚΤΗ...
    2ον)ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΟΛΕΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΞΕΙΡΕΙ κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ....
    ΜΠΑΑΑΑΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....
    - Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ,ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ !!ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ;;
      Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ,ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.